toledo Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Τελικά παρήγγειλα κι εγώ το χιαομι, τανκς παιδια Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Βρε ναι, μαζί σου... Σαφώς το σημαντικότερο είναι η αυθεντικότητα και η χαμηλότερη τιμή και εννοείται δεν τρέχει τίποτα για 5-10 μέρες παραπάνω... Δεν βιάζομαι εξάλλου... Απλά όπως και να έχει είναι λίγο εκνευριστικό να σου λένε ότι έφυγε και να φεύγει 8 μέρες μετά... ;) Τελικά παρήγγειλα κι εγώ το χιαομι, τανκς παιδια Μια χαρα θα ειναι... Ειναι απο τις αγορες που αξιζουν καθε ευρω που δινεις Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Παρεληφθη σημερα το Xiaomi 10400 Τσεκ για original στο official site πετυχημενο με 1 αποτελεσμα + ολα τα χαρακτηριστικα που πιστοποιουν (θυρες, σημα, βαρος κλπ) Για οσους ενδιαφερονται το πηρα απο ebay 20 €. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=351248868797&alt=web Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Παρεληφθη σημερα το Xiaomi 10400 Τσεκ για original στο official site πετυχημενο με 1 αποτελεσμα + ολα τα χαρακτηριστικα που πιστοποιουν (θυρες, σημα, βαρος κλπ) Για οσους ενδιαφερονται το πηρα απο ebay 20 €. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=351248868797&alt=web Καλό ξεζούμισμα αδερφέ.... Δωστου να καταλαβει.... Περιμενουμε και τις δικες σου εντυπωσεις Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 10$ με κουπόνι στο Merimoboles το Xiaomi 10.400 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 δεν ισχυει πλεον. το κουπονι ισχυει μονο για αγορες ανω των 200$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Διαπιστωσα οτι εκανα μακακια που δεν πηρα και θηκη σιλικονης μαζι. Την χρειαζεται το xiaomi 10400. Οσοι σκεφτεστε να το παραγγειλετε παρτε και θηκη μαζι. Προστατευει. Παρειγγειλα μια απο τον ιδιο λευκη. Edited April 17, 2015 by matsilas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 δεν ισχυει πλεον. το κουπονι ισχυει μονο για αγορες ανω των 200$ Σωστά, λάθος το κατάλαβα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Παιδιά ποιο είναι το μικρότερο power bank που μπορώ να πάρω?σε μέγεθος εννοώ.δεν με ενδιαφέρει η χωρητικότητα φορτησης αλλά η φορητοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Διαπιστωσα οτι εκανα μακακια που δεν πηρα και θηκη σιλικονης μαζι. Την χρειαζεται το xiaomi 10400. Οσοι σκεφτεστε να το παραγγειλετε παρτε και θηκη μαζι. Προστατευει. Παρειγγειλα μια απο τον ιδιο λευκη. Εγώ πήρα μία θήκη όχι τόσο για το ίδιο power bank αλλά για να προστατέψω το τηλέφωνο όταν είναι μαζί στο ίδιο τσαντάκι :). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Δες κατι puro που εχει στο media markt κλπ (skroutz). Έχει ενα η γυναίκα μου απο public το πηρε και σε ωρα αναγκης παει τη μπαταρια της στο 70% περίπου. Ειναι οσο ο δεικτης του χεριού σου περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Δες κατι puro που εχει στο media markt κλπ (skroutz). Έχει ενα η γυναίκα μου απο public το πηρε και σε ωρα αναγκης παει τη μπαταρια της στο 70% περίπου. Ειναι οσο ο δεικτης του χεριού σου περίπου. Αντι να αγορασεις κατι τετοιο (10€) πολυ απλα ψαχνεις για μια απλη θηκη και βαζεις εσυ μεσα μια 18650 χωρις pcb. Τα κινεζομαγαζα στην Σωκρατους εχουν powerbank με μια 18650 στα 2000mah (πραγματικα περιπου τα μισα) στα 3€ Ανοιγει ευκολα και αντικαθιστας την μπαταρια με μια πιο σοβαρη εαν εχεις και εισαι οκ Παντως επειδη το εχω κανει ...προτιμω απλα το Xiaomi 10400mah. Μονο τις 4 μπαταριες 2600mah LG ή Samsung να αγορασεις η καλυτερη τιμη που θα βρεις σε Ευρωπη ειναι γυρω στα 4€ χωρις μεταφορικα το τεμ. Οσον αφορα τον φιλο που ψαχνει φορητοτητα το Xiaomi 10400mah ειναι σαν ενα πακετο 25αρι τσιγάρων χωρις τις γωνιες Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Xiaomi Power Bank 16000mAh στα $20,70: https://www.allbuy.com/detail/A5C6014C-B5E7-F235-F55E-8E4782448795 Ξέρει κανείς το κατάστημα? Δεν το έχω ξανακούσει αλλά λέει ότι δέχεται πληρωμή με paypal οπότε είμαστε ασφαλείς. Η τιμή είναι σούπερ και λέει ότι αν αυτό που μας στείλει δεν είναι original xiaomi τότε μας κάνει refund το διπλάσιο ποσό! Πως το βλέπετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Το παρέλαβα σήμερα 20/4 και αποστολή 6/4 από banggood. Καλά είναι, θα το τεστάρω το απόγευμα για γνησιότητα. Ποιος είναι ο τρόπος; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Το παρέλαβα σήμερα 20/4 και αποστολή 6/4 από banggood. Καλά είναι, θα το τεστάρω το απόγευμα για γνησιότητα. Ποιος είναι ο τρόπος; Φίλε καλησπέρα. Με Sweden post σου ήρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasch Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 καλησπερα παιδες! επειδη δεν εχω ακουσει και πολλα...ειναι καλο να φορτιζεις με powerbank? μηπως βγαζει κανενα προβλημα το κινητο? η η μπαταρια? γινεται σωστη φορτιση? δωστε τα φωτα σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 καλησπερα παιδες! επειδη δεν εχω ακουσει και πολλα...ειναι καλο να φορτιζεις με powerbank? μηπως βγαζει κανενα προβλημα το κινητο? η η μπαταρια? γινεται σωστη φορτιση? δωστε τα φωτα σας!! Τι πρόβλημα να βγάλει δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasch Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 να χαλασει η μπαταρια μου ξερω γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 να χαλασει η μπαταρια μου ξερω γω Δε νομίζω ότι έχει αναφερθεί από κανέναν κάτι τέτοιο φίλε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 να χαλασει η μπαταρια μου ξερω γω Δεν είναι κάτι το εξωτικό και περίεργο το powerbank.Αντι να φορτίζεις απο μετασχηματιστή φορτίζεις απο μπαταρία.Κανένα πρόβλημα δεν δημιουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferni Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 καλησπερα παιδες! επειδη δεν εχω ακουσει και πολλα...ειναι καλο να φορτιζεις με powerbank? μηπως βγαζει κανενα προβλημα το κινητο? η η μπαταρια? γινεται σωστη φορτιση? δωστε τα φωτα σας!! Γιατι να μην ειναι καλο? Μην σου πω οτι μαλλον ειναι και καλυτερο (τουλ. με το xiaomi,γτ τα αλλα δν γνωριζω αν το εχουν αυτο το συστημα) γιατι εχει προστασια υπερφοστισης και οταν φορτισει σταματαει να δινει ενεργεια..ενω ο φορτιστης μολις πεσει λιγο η μπαταρια πχ 99% ξαναδινει και ξανα μανα το ιδιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Ετσι.. Μαλιστα αν φορτισεις Bluetooth με πολυ μικρή μπαταρία, κόβεται συχνα χωρις να τελειώσει η φορτιση. Αλλα και μονο Xiaomi εγγύηση... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferni Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 να και μια ευλογη ερωτηση που ταιριαζει εδω..τα αλλα (εκτος xiaomi) power banks εχουν συστημα υπερφορτισης? κοβουν το ρευμα οταν φορτισει το κινητο στο 100% η μετα απο λιγο παλι δινουν ενεργεια? ..αυτο κανει κακο και στο pb γτ τελειωνει την μπαταρια ασκοπα και στην εκαστοτε συσκευη γτ την υπερφορτιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasch Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 εχω elephone p3000s με 3150 mAh μπαταρια...εχετε να προτεινετε κατι καλο και φθηνο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 εχω elephone p3000s με 3150 mAh μπαταρια...εχετε να προτεινετε κατι καλο και φθηνο?? Aν εννοείς σε power bank, οι περισσότεροι της Xiaomi έχουν πάρει και λένε τα καλύτερα... Μάλλον το καλύτερο VFM είναι... Το 10400 βγαίνει γύρω στο 20άρικο, αλλά υπάρχει και σε έκδοση 16000... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts