ADISSON Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Μονο για σημερα Μια χαρα τιμη για επωνυμο προιον...Με ενα προχιρο ψαξιμο στο ebay εχει τουλαχιστον 10€ παραπανω Ειναι πιστευω ευκαιρια Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εκανα παραγγελια το xiaomi 5000 απο tinydeals 3 του μηνα και μολις εφτασε Ολλανδια..Ποτε λετε να μου'ρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εκανα παραγγελια το xiaomi 5000 απο tinydeals 3 του μηνα και μολις εφτασε Ολλανδια..Ποτε λετε να μου'ρθει; Φίλε μου από ποια εφαρμογή το παρακολουθείς το δέμα; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Φίλε μου από ποια εφαρμογή το παρακολουθείς το δέμα; https://play.google.com/store/apps/details?id=yqtrack.app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=yqtrack.app Εγώ χρησιμοποιώ το Trackchecker 2 που είναι κορυφή, αλλά είπα να δοκιμάσω και αυτό. Δυστυχώς δεν φορτώνει στο Nexus 4 με Lollipop. Βγάζει loading και μένει στο 0%. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Δοκιμασε 2-3 φορες το κανει και σε μενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Δοκιμασε 2-3 φορες το κανει και σε μενα.. Άκρως προβληματική. Μετά από 4 προσπάθειες κατάφερε να ανοίξει, αφού χρειάστηκε να περιμένω 3 ολόκληρα λεπτά στην loading screen. Αλλά ούτε και μέσα έκανα δουλειά. Δοκίμασα με ένα κινέζικο και ένα αμερικάνικο tracking και για κανένα δεν έβγαλε τίποτα. Μου φαίνεται το Trackchecker δεν το φθάνει κανένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Άκρως προβληματική. Μετά από 4 προσπάθειες κατάφερε να ανοίξει, αφού χρειάστηκε να περιμένω 3 ολόκληρα λεπτά στην loading screen. Αλλά ούτε και μέσα έκανα δουλειά. Δοκίμασα με ένα κινέζικο και ένα αμερικάνικο tracking και για κανένα δεν έβγαλε τίποτα. Μου φαίνεται το Trackchecker δεν το φθάνει κανένα. Package buddy? Έχω δει καλές γνώμες. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Άκρως προβληματική. Μετά από 4 προσπάθειες κατάφερε να ανοίξει, αφού χρειάστηκε να περιμένω 3 ολόκληρα λεπτά στην loading screen. Αλλά ούτε και μέσα έκανα δουλειά. Δοκίμασα με ένα κινέζικο και ένα αμερικάνικο tracking και για κανένα δεν έβγαλε τίποτα. Μου φαίνεται το Trackchecker δεν το φθάνει κανένα. Package buddy? Έχω δει καλές γνώμες. Νομίζω η καλύτερη όλων με διαφορά είναι η Deliveries Με δυνατότητα Cloud Syncing κ.α. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Μου φαίνεται το Trackchecker δεν το φθάνει κανένα. sorry για το off.... υπαρχει επιλογη να μην περιμενω 10 λεπτα για να ξανακανω update tracks ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 sorry για το off.... υπαρχει επιλογη να μην περιμενω 10 λεπτα για να ξανακανω update tracks ? Αν εννοείς για το Trackchecker 2, υπάρχει το κουμπί του refresh κάτω στην μπάρα. Δεν το έχεις δει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το 2 έχω. Είδα ότι γράφετε για το Trackchecker (χωρίς το 2), το κατέβασα και αυτό από το play και έχει "αναμονή" 10 λεπτά από refresh σε refresh. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ρε παιδιά, γιατί δε βλέπω καμιά αναφορά στην Anker ? Κορυφαία σε ποιότητα - efficiency - CS !! Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ρε παιδιά, γιατί δε βλέπω καμιά αναφορά στην Anker ? Κορυφαία σε ποιότητα - efficiency - CS !! Γιατί είναι ακριβή.. Σε σύγκριση με τα κορυφαία xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παρέλαβα το tplink charger.εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Το καλό είναι πως έχει 2 εξόδους για φόρτιση.η μία στο 1a και η άλλη στα 2.έκανα μία εναλλαγή καθώς φόρτιζα,διαφορά στον χρόνο φόρτισης πού έγραφε το κινητό δεν είδα. Οπτικά και ποιοτικά είναι πολύ καλό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παρέλαβα το tplink charger.εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Το καλό είναι πως έχει 2 εξόδους για φόρτιση.η μία στο 1a και η άλλη στα 2.έκανα μία εναλλαγή καθώς φόρτιζα,διαφορά στον χρόνο φόρτισης πού έγραφε το κινητό δεν είδα. Οπτικά και ποιοτικά είναι πολύ καλό. Εε δεν θα δεις σε κλασματα δευτερολεπτου διαφορά.. Ο φορτιστής του κινητού σου πόσο δίνει? Κανονικά τα 2 αν δέχεται βέβαια και το κινητό σου τόσο θα πρέπει να το φορτίσει στη μισή ώρα από ότι το 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μπορεί να είναι και λόγω του κινητού σου να μην "δέχεται" τα περισσότερα αμπερ. Κ εδώ που έχω ένα φορτιστή 2Α δεν μου φορτίζει το htc one x πιο γρήγορα, αλλά πιο αργά κιόλας :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 φορτιζω με lg g3 φοτιστη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ειδα ενα αρθρακι στο greece android και ειπα να το μοιραστω μαζι σας μιας και ειναι του θεματος. Αυτο το tp link οντως δειχνει καλη επιλογη http://www.greeceandroid.gr/device/1471-buying-a-power-bank-tp-link-tl-pb10400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Ρε παιδιά, γιατί δε βλέπω καμιά αναφορά στην Anker ? Κορυφαία σε ποιότητα - efficiency - CS !! Γιατί είναι ακριβή.. Σε σύγκριση με τα κορυφαία xiaomi Astro E4 13000mAh Δε νομίζω οι υπάρχει σοβαρή διαφορά στην τιμή σε σχέση π.χ. με το TP LINK που συζητάτε .... στην ποιότητα, στην απόδοση, στο after sales service (αχρείαστο να είναι), όμως η διαφορά είναι μεγάλη ... έχω δύο power banks της Anker και πραγματικά είναι εξαιρετικά !! Edited December 13, 2014 by greda Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ειδα ενα αρθρακι στο greece android και ειπα να το μοιραστω μαζι σας μιας και ειναι του θεματος. Αυτο το tp link οντως δειχνει καλη επιλογη http://www.greeceandroid.gr/device/1471-buying-a-power-bank-tp-link-tl-pb10400 Τυγχάνει να έχω κι εγώ τα 2 κορυφαία.tp link και xiaomi....πανευτυχής απλά.τα υπόλοιπα στην άκρη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Θα βγάλει η oneplus το 2015 δικό της powerbank... 10.000 mah, 15$. Σε silk white και sandstone black. Μανούλες έτοιμες για κλάμα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Θα βγάλει η oneplus το 2015 δικό της powerbank... 10.000 mah, 15$. Σε silk white και sandstone black. Μανούλες έτοιμες για κλάμα. Αν είναι, να έιναι πάλι με προσκλήσεις, τότε χάρισμα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Λες χαχαχαχαχα!! Ικανούς τους έχω..Καλή συσκευή λόγω τιμής και λειτουργικού..Δεν με έπεισε το opo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_n Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Αν είναι, να έιναι πάλι με προσκλήσεις, τότε χάρισμα τους. Αυτοί και ψηφιακό pampers να βγάλουν, με invites θα το δώσουν :p :lol: Παράθεση Samsung Nexus S (SlimKat 4.4.2), Asus Nexus 7 (Stock KitKat) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts