Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Netherland post είναι και πάει πρώτα Ολλανδία.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Παρήγγειλα ένα ακόμη xiaomi 5200mah για ένα φίλο.. Ελπίζω να κάνουν λάθος και να στείλουν 10400mAh!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Χαίρετε.

Πήρα πριν από 1 περίπου χρόνο ένα Power Bank από eBay, χωρητικότητας 50.000 mAh !!

http://www.ebay.com/itm/New-50000mAh-Backup-External-Battery-USB-Power-Bank-Pack-Charger-for-Cell-Phone-/360970727176?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&var=&hash=item540b882f08

Γνωρίζω (εκ των υστέρων) ότι η πραγματική χωρητικότητα δεν μπορεί να είναι τόσο μεγάλη, όπως επίσης και το ότι κάποια από αυτά τα power banks έχουν μέσα σακουλάκια με άμμο, αλλά για 25 ευρώ που έδωσα τότε δεν έχω απογοητευτεί. Λειτουργεί μια χαρά ακόμη και τώρα και μάλιστα επιστρέπει 6 πλήρεις φορτίσεις από το 3-4% στο iPhone 4S που έχω. Μάλιστα, με το Battery Detective που έχω εγκατεστημένο και επιτρέπει να βλέπω τα mAh της μπαταρίας του κινητού, οι εν λόγω φορτίσεις αντιστοιχούσαν σε 1040, 1000, 1100, 1100, 1020 και 1170 mAh αντίστοιχα, συνολικά δηλαδή το Power Bank έδωσε στο κινητό ~6500 mAh. Καμία σχέση με τα 50.000 που υπόσχεται αλλά ξέρω ότι μέρος της ενέργειας χάνεται κατά τη φόρτιση.

Η ερώτησή μου είναι αν με βάση τα στοιχεία που έδωσα μπορεί κανείς να μου πει πόσα mAh είναι το power bank που έχω και αν αξίζει να το αντικαταστήσω με το περίφημο xiaomi 10400 mAh. Μπορεί κάποιος που έχει το xiaomi και iPhone 4S να μου πει πόσες πλήρεις φορτίσεις κάνει ?

Ευχαριστώ !

Δλδ η μπαταρία ειναι 1100 mAh? Αν ειναι ετσι τοτε ναι, θεωρητικα θα εχεις πανω απο 6-7, αν και θα μου εκανε μεγάλη εντύπωση να εχεις πανω απο 7..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δλδ η μπαταρία ειναι 1100 mAh? Αν ειναι ετσι τοτε ναι, θεωρητικα θα εχεις πανω απο 6-7, αν και θα μου εκανε μεγάλη εντύπωση να εχεις πανω απο 7..

1250 mah μου δείχνει μετά από πλήρη φόρτιση το battery detective.

Χαίρετε.

Πήρα πριν από 1 περίπου χρόνο ένα Power Bank από eBay, χωρητικότητας 50.000 mAh !!

http://www.ebay.com/itm/New-50000mAh-Backup-External-Battery-USB-Power-Bank-Pack-Charger-for-Cell-Phone-/360970727176?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&var=&hash=item540b882f08

Γνωρίζω (εκ των υστέρων) ότι η πραγματική χωρητικότητα δεν μπορεί να είναι τόσο μεγάλη, όπως επίσης και το ότι κάποια από αυτά τα power banks έχουν μέσα σακουλάκια με άμμο, αλλά για 25 ευρώ που έδωσα τότε δεν έχω απογοητευτεί. Λειτουργεί μια χαρά ακόμη και τώρα και μάλιστα επιστρέπει 6 πλήρεις φορτίσεις από το 3-4% στο iPhone 4S που έχω. Μάλιστα, με το Battery Detective που έχω εγκατεστημένο και επιτρέπει να βλέπω τα mAh της μπαταρίας του κινητού, οι εν λόγω φορτίσεις αντιστοιχούσαν σε 1040, 1000, 1100, 1100, 1020 και 1170 mAh αντίστοιχα, συνολικά δηλαδή το Power Bank έδωσε στο κινητό ~6500 mAh. Καμία σχέση με τα 50.000 που υπόσχεται αλλά ξέρω ότι μέρος της ενέργειας χάνεται κατά τη φόρτιση.

Η ερώτησή μου είναι αν με βάση τα στοιχεία που έδωσα μπορεί κανείς να μου πει πόσα mAh είναι το power bank που έχω και αν αξίζει να το αντικαταστήσω με το περίφημο xiaomi 10400 mAh. Μπορεί κάποιος που έχει το xiaomi και iPhone 4S να μου πει πόσες πλήρεις φορτίσεις κάνει ?

Ευχαριστώ !

το iphone 4s εχει 1420mah μπαταρια, εσυ το φορτιζεις απο 3-4% (που κατα την γνωμη μου κανεις λαθος και πρεπει να το φορτιζεις στα 15-20%) οποτε χρειαζεσαι 1250-1300mah(γιατι το iPhone κλεινει πριν ξελιγωθει η μπαταρια του για να την προστατεψει) για μια φορτιση και το φορτιζεις περιπου 6 φορες με το δικο σου.

Πολυ χοντρικα εχουμε και λεμε

6*1300=7800 το δικο σου

και αν ισχυει η ονομαστικη τιμη του xiaomi

10400/1300=8 φορες αν αγοραζεις το xiaomi.

Λογικα δεν αξιζει να αλλαξεις powerbank.

Οι υπολογισμοι μου ειναι ειναι στο ποδι μην πεσετε να με φατε.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Item is pre advised γράφει στο tr number . Τι παίζει?

Άντε και το περιμενωωωωω!

Μάλλον θα παραγγείλω αλλά 2 για δώρο

Θέλω και γω, πάρε 3 :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Πάντως το έχω σκεφτεί και εγώ, είναι από τα καλύτερα δώρα και χωρίς μια περιουσία

Μια πλήρης φόρτιση.

Ο xiaomi 10400mAh σε πόσες ώρες φορτίζει;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Κανόνισε, πλησιάζουν Χριστούγεννα και Απρίλη έχω γενέθλια!!! :lol:

Merimobiles?

Edited by pgetsopoulos

Με τι φορτιστή?

Ακόμη στα ιδια με το tr number

Χμμ του Nexus 5, δε θυμάμαι λεπτομέρειες.

Προσωπικά θα προτιμούσα το vickmall (από εκεί το περιμένω).

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

10 ημέρες από το Bang και ακόμα τίποτα στον ορίζοντα.

Καλά που επέλεξα το Nl post για πιο γρήγορη αποστολή. :-P

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εχει έρθει ποτέ κατι σε 10 μερες..; το ΝL post θεωρείται το πιο γρήγορο;

Μια πλήρης φόρτιση.

Εχει έρθει ποτέ κατι σε 10 μερες..; το ΝL post θεωρείται το πιο γρήγορο;

Έγραφε ότι θέλει 2-7 εργάσιμες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για να έρθει η να το στείλει; :p

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank