Jump to content

Προβλημα με αλλαγης γλωσσας!!!

nasos206
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά γεια σας και από μένα από το μακρινό sydney.

θα χρειαστώ την βοήθεια σας γιατί έχω πρόβλημα το οποιο δε ξέρω ποια τι να κάνω!!

λοιπόν αγόρασα το κινητό από australia ,όλα καλά όλα ωραία..έβαλα και την ελληνική γλώσσα (την εγκατέστησα μέσο του locale)και μια χαρά όλα.

τα προβλήματα ξεκινήσανε αφού εγκατέστησα την 4.2.2 μετά έκανα και hard reset για να κάτσει καλύτερα η "καινοιουργια" rom ,έλα όμως που όταν πήγα να εγκαταστήσω πάλι την γλώσσα στα ελληνικά δεν την δέχεται με τίποτα!και δεν είναι μονο η ελληνική γλώσσα ,καμια δεν παίρνει!!έχει μέσα στο δικό του μενού 4 γλώσσες ,au english,us english και 2 κινεζικες. κάθε φορα που παω να "εγαθιστισο" μια "διαφορετικη" γλώσσα μου γραφή : permission denied,κάποια αλλα προγραμματάκια μου γράφουνε που είναι για αλλαγή γλώσσας ότι θέλει root...ενώ πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα!!!

πήρα τηλ στην htc στο service και μου είπαν ότι δε γίνετε τίποτα και ότι αυτό είναι!!πήγα να τους πω στα ελληνικά ,ρε πάτε καλά!!!την παλεύετε??htc one πανάκριβο κινητό και μου δίνετε απάντηση αυτή???ρε παιδιά είναι οντός έτσι???"πεστεμου αν ισχύει αυτό γιατί θα τους κυνηγήσω μέχρι εκεί που δεν παίρνει.!!δηλαδή ότι οι "γλωσσες" δεν αλλάζουν σε όλα τα android!!

Φιλε Νασο καλησπερα.

Εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι σιγουρος 100% οτι το morelocale 2 και γενικα τα προγραμματα αλλαγης γλωσσας ειναι ασυμβατα στην εκδοση 4.2.2 και μετα.Εχω διαβαση γι' αυτο που αναφερεις.Νομιζω οτι ο μονος τροπος ειναι να επαναφερεις το κινητο σου στην προηγουμενη εκδοση που ηταν....αλλιως δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι επι του θεματος.

παιδιά άμα ισχύει κάτι τέτοιο όπως είναι πάει για πέταμα.!!περνώ htc διαδοχικά από το hd ,hd2 ,3d evo και τώρα αυτό...δηλαδή όλες η άλλες μάρκες δουλεύουν κανονικά samsung και εμάς έχει τέτοιο θέμα???είχε φίλος μου exei το σ4 και με δούλευε και κατάπια τι γλώσσα μου!!!

είναι νομίζω κάτι παραπάνω από απαράδεκτο αυτό!μπορώ να γυρίσω στην προηγουμενη έκδοση???και αν ναι είναι εύκολο?

Άδικα κραζεις. Από τη στιγμή που αγόρασες το κινητό από Αυστραλία δε μπορείς να απαιτείς ελληνικά με το ζόρι.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

για μισό λεπτό!! γιατί άδικα κράζω???λειτουργούσε κανονικά όταν το αγόρασα?δεχότανε "κανονκα" τις οποιαδήποτε γλώσσα?όλα καλά μέχρι εδώ!!dίνο 700 δολαριάκια και μετά η htc μου στέλνει update ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!αντιμετωπίζω πρόβλημα το οποιο ΔΕΝ υπήρχε πριν!!εξαπατούμε έτσι ΝΑΙ Η ΟΧΙ!???δηλαδή σαν πελάτης έχω άδικο??να υφίσταται το πρόβλημα από ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ να πω ok...δικη μου επιλογή το ξερα και το αγόρασα...έχω άδικο?

για μισό λεπτό!! γιατί άδικα κράζω???λειτουργούσε κανονικά όταν το αγόρασα?δεχότανε "κανονκα" τις οποιαδήποτε γλώσσα?όλα καλά μέχρι εδώ!!dίνο 700 δολαριάκια και μετά η htc μου στέλνει update ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!αντιμετωπίζω πρόβλημα το οποιο ΔΕΝ υπήρχε πριν!!εξαπατούμε έτσι ΝΑΙ Η ΟΧΙ!???δηλαδή σαν πελάτης έχω άδικο??να υφίσταται το πρόβλημα από ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ να πω ok...δικη μου επιλογή το ξερα και το αγόρασα...έχω άδικο?

Καλησπέρα φίλε μου και χαιρετίσματα στους Έλληνες της διασποράς! :)

Δεν έχεις καθολου άδικο αλλά.... αλλά....

δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι και να μπλέξεις με τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και της έλλειψης κοινής λογικής...Σου λένε έτσι είναι και αναγκαστικά το δέχεσαι στο βαθμό που δεν θέλεις να εμπλακείς σε μία ατέρμονη διαδικασία επιστολών - mails - παραπόνων - service κλπ..

Θα σου πρότεινα αν θέλεις οπωσδήποτε Ελληνικά να κάνεις root και να περάσεις μία custom rom όπου μετά κάνεις .... παπάδες!!

Απλά βγαίνεις εκτός εγγύησης αλλά και αυτό λύνεται από ότι διαβάζω εδώ.

Take care και καλά ξεμπερδέματα!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...