Jump to content

[Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την ακρίβεια είναι root=δικαίωμα για μία μονο επισκευή. Θεωρώ ότι η πολιτική είναι εννιαία της μαμάς samsung. Αλλά θα έστελνα ένα αντίστοιχο μήνυμα στο support της samsung από το ελληνικό web site. Αν κάποιος θέλει ας στείλει PM μπορώ να του προωθήσω ακριβώς τι τους έγραψα.

Παρεπιμπτόντως με πήραν από το support της samsung χθες για κάτι άλλο που τους είχα ρωτήσει και η κοπέλα που μίλησα μου επιβεβαίωσε μία ακόμα φορά το mail που μου είχαν στείλει (ότι δέχονται τις ρουταρισμπένες συσκευές για επισκευή στην εγγύηση)

Edited by ikar6
Γιάννης

Γραπτώς να το έχεις. Στείλε εάν μπορείς email στην ελληνική αντιπροσωπία και επισύναψε αυτό από την Ολλανδία. Δηλαδή αν δέχονται έστω και μια φορά συσκευή με root.

Μετά την πρώτη φόρτιση ρομ κερνελ δείχνουν να συνεργαζονται άψογα.+1 ώρα και 20 λεπτά κλίσης. Edited by menioseten

Δεύτερη φόρτιση. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Έξαιρετικοι χρόνοι. Να υποθέσω έχεις κάνει UV/UC έτσι; Εμένα δυστυχώς είναι ασταθής ο kernel του civato. Παρ 'οτι τον βάζω με τις ρυθμίσεις που προτείνει, έχω random reboots. Οπότε έμεινα με τον stock.

Έξαιρετικοι χρόνοι. Να υποθέσω έχεις κάνει UV/UC έτσι;
δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5224634#post5224634

Ναι το είχα δει. Δεν κάθεται με τίποτα σε μένα ο kernel όμως. Όπως και να χει και μόνο με το Greenify το drain έχει εξαφανιστεί.

Ναι το είχα δει. Δεν κάθεται με τίποτα σε μένα ο kernel όμως. Όπως και να χει και μόνο με το Greenify το drain έχει εξαφανιστεί.
Μήπως είχες βάλει πιο παλιά έκδοση και ondemand ?

Όχι intellidemand. Εντύπωση μου κάνει που εσύ δεν έχεις reboots.
μήπως δεν συνεργάζεται η ρομ σου.και ένα τελευταίο δεν πρέπει να έχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα εκτός από αυτό που σου δίνει για τις ρυθμίσεις του κερνελ. set cpu η system tuner εγώ τα ξήλωσα όλα.

Καλησπέρα σε όλους. εχθές μου ήρθε ειδοποίηση και εκανα κάποια αναβάθμιση για το note3. απο εχθές βλέπω μια ανεξέλενγκτη καταναλωση μπαταριας, δηλαδη σε 3 ωρες μου την έχει φαει ολη, ενω ειναι υποτιθετε κλειστο το τηλεφωνο. εχω τρελαθει. και οταν ειναι κλεισο ομως παρατηρω οτι η πλατη ζεστενεται σαν να ειναι σε λειτουργια! εχει κανενας να προτεινη κατι? μεχρι προχθες η μπαταρια μου και η καταναλωση ηταν σουπερ. επισης να προσθεσω οτι δεν παιζει να χαλασε η μπαταρια γιατι εχω 2. ευχαριστω!!

Καλησπέρα σε όλους. εχθές μου ήρθε ειδοποίηση και εκανα κάποια αναβάθμιση για το note3. απο εχθές βλέπω μια ανεξέλενγκτη καταναλωση μπαταριας, δηλαδη σε 3 ωρες μου την έχει φαει ολη, ενω ειναι υποτιθετε κλειστο το τηλεφωνο. εχω τρελαθει. και οταν ειναι κλεισο ομως παρατηρω οτι η πλατη ζεστενεται σαν να ειναι σε λειτουργια! εχει κανενας να προτεινη κατι? μεχρι προχθες η μπαταρια μου και η καταναλωση ηταν σουπερ. επισης να προσθεσω οτι δεν παιζει να χαλασε η μπαταρια γιατι εχω 2. ευχαριστω!!

Θα προτεινα να περασεις ξανα την ρομ με odin

το παρακολουθω εδω και ωρα, ενω εχω κλειστει την οθονη και εχω κλεισει ολες τις εφαρμογες, εξακολουθει να ζεστενεται ακομα και με κλειστει την οθονη.! κατι τρεχει και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται!! ρε παιδια υπαρχει καποιος τροπος να κανω κατι χωρις να ξαναπερασω ρομ?? η χωρις να το κανω ολο ρεσετ???

Φαντάζομαι έχεις κάνει απλά πραγματάκια, όπως καμια δυό επανεκινήσεις του κινητού ή να βγάλεις την μπαταρία, να το αφήσεις κανένα λεπτό έτσι, να πατήσεις το κουμπί για να το ανάψεις χωρίς μπαταρία και μετά να ξανατοποθετήσεις την μπαταρία και να το ανοίξεις. Καμιά φορά κάτι τέτοια μπορεί να ξεκολήσουν μια συσκευή.

Eγραψα κι εγω,οτι χτες το βραδυ,το φορτισα στο 100% με το ασυρματο,και μετα το εσβυσα.

Το πρωι που το ανοιξα,ειδα οτι ειχε παει στο 97.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

το παρακολουθω εδω και ωρα, ενω εχω κλειστει την οθονη και εχω κλεισει ολες τις εφαρμογες, εξακολουθει να ζεστενεται ακομα και με κλειστει την οθονη.! κατι τρεχει και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται!! ρε παιδια υπαρχει καποιος τροπος να κανω κατι χωρις να ξαναπερασω ρομ?? η χωρις να το κανω ολο ρεσετ???

δοκιμασε μηπως φτιαξει να βγαλεις την μπαταρια για λιγο , αν δεν στρωσει και περασεις την ιδι ρομ απο πανω δεν θα χασεις τιποτε απολυτως

ΚΑΛΗΜΕΡΑ εχω κανει στο νοτε 3 . 2 φορτισεις εκφορτισεις... απτην μπαταρια δε νομιζω να πρεπει ειμαι ευχαριστημενος... μαλλον θα πρεπει να αγχωθω.. ειμαι στο 8 τις εκατο...!!!! στις 8 μιση ωρες χωρις φορτιστη... με 4 ωρες και 10 λεπτα οθονη.. με λιγες φωτογραφιες και την περισσοτερη ωρα στο ιντερνετ ! να αρχισω να ανησυχώ...?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

ΚΑΛΗΜΕΡΑ εχω κανει στο νοτε 3 . 2 φορτισεις εκφορτισεις... απτην μπαταρια δε νομιζω να πρεπει ειμαι ευχαριστημενος... μαλλον θα πρεπει να αγχωθω.. ειμαι στο 8 τις εκατο...!!!! στις 8 μιση ωρες χωρις φορτιστη... με 4 ωρες και 10 λεπτα οθονη.. με λιγες φωτογραφιες και την περισσοτερη ωρα στο ιντερνετ ! να αρχισω να ανησυχώ...?

έχεις κιτκατ? εχεις ανοιχτά τα data? Αν ναι είσαι οριακά καλά αλλά ακόμα στρώνει η μπαταρία σου..

έχεις κιτκατ? εχεις ανοιχτά τα data? Αν ναι είσαι οριακά καλά αλλά ακόμα στρώνει η μπαταρία σου..

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό φίλε μου. Άλλος ένας αστικός μύθος .Δεν στρώνει ποτέ η μπαταρία με την αναμονή

Επί της ουσίας πάντως αν ο φίλος έχει κακό ή μέτριο σήμα και ανοιχτά data τότε ή κατανάλωση του είναι αναμενόμενη

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό φίλε μου. Άλλος ένας αστικός μύθος .Δεν στρώνει ποτέ η μπαταρία με την αναμονή

Επί της ουσίας πάντως αν ο φίλος έχει κακό ή μέτριο σήμα και ανοιχτά data τότε ή κατανάλωση του είναι αναμενόμενη

και βέβαια δεν είναι μύθος η μπαταρία στις 2/3/4 πρώτες φορτώσεις της κάθε φορά παίρνει και λίγο παραπάνω λίγο αλλά παίρνει τσέκαρε το και με βολτομετρο και θα το δεις με τα μάτια σου . μικρή η διαφορά βέβαια αλλά για λεπτομέρειες συζητάμε.

συμφωνώ για το σήμα και τα data

Δεύτερη φόρτιση. Τα συμπεράσματα δικά σας.

5ωρες οθόνη?? Τι εχεις κάνει?

Εγω πανω απο 2 ωρες με 3 g δεν βγάζω

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

εδω υπάρχει σίγουρα πρόβλημα.

λογικά κάποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία όχι στην τρώει απλά .....

Το τέσσερις μέρες αναμονή είναι με πέντε ώρες οθόνη. Είναι συνδυασμός ρομ κερνελ και ρυθμίσεις. 3g δεν δουλεύω καθόλου ούτε GPS.

• The title was changed to [Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία