Jump to content

[Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως θα μπορούσες να πεις ποιες είναι? Και με κάποιο link αν γίνεται? Η μία είναι της Seidio, αλλά υπάρχουν κι άλλες?

Όχι δεν υπάρχουν άλλες. Ευτυχώς που υπάρχει και η Seidio.

[ATTACH]51447[/ATTACH]

Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Από Σάββατο ξημερώματα μέχρι σήμερα το πρωί. Με Anker 6400mha πάντα.

Για κάποιο λόγο δεν την πόσταρε την φωτογραφία το tapatalk οπότε την βάζω σε νέο μήνυμα:

10628145_874815772528848_5962551023237500940_n.jpg?oh=9728bd0448d2e55c304b041474fd8f09&oe=54EE04C7&__gda__=1424037873_ffbf92f098a02d970d99f260abd1b21a

Edited by Sofos_5

Καλημέρα,

έχω το κινητό ένα μήνα περίπου, πως βλέπετε την κατανάλωση-μπαταρία; Είναι ΟΚ?

http://s16.postimg.org/eaut1n29h/Flash_Annotate.jpg

http://s2.postimg.org/n5se39l61/Screenshots_2014_10_29_11_24_07.png

MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer)

Πήρα πρόσφατα ένα nexus 7 και το Note πέρασε λίγο σε δεύτερη μοίρα δοκιμάζοντας την L preview. Έτσι το χρήσιμοποιησα καθαρά σαν τηλέφωνο και για Internet ή οποιαδήποτε άλλη χρήση μόνο εκτός σπιτιού κυρίως σε 3g. Και λίγο wifi βέβαια αλλά σε αναλογία 3g wifi 70-30%. Μια χαρά λοιπόν για ακόμα μια φορά. Παρεπιπτοντως με αυτά που βλέπω στο nexus 7 όταν με το καλό πάρουμε Lollipop να περιμένετε εκπληκτικά πράγματα στην αυτονομία.

παντως παιδες το θεμα ειναι ενα ..

ειτε 5 ειτε 4 ειτε 6 ωρες οθονη μπορουμε να εχουμε το κινητο ολη μερα εκτος σπιτιού στο χερι μας χωρις να χρειαστούμε φορτιστή ...:)

τεραστια υποθεση για μενα ...ειδικα με τετοια οθονη ...

Όταν το φορτιζω το βράδυ και βγάζω τον φορτιστή, το πρωί το βρίσκω στο 94% χωρίς να έχω κάνει χρήση του κινητού. Την υπόλοιπη ημέρα όταν δεν χρησιμοποιώ το κινητό. το ποσοστό της μπαταρίας είναι σταθερό. Χρησιμοποιώ greenify για αδρανοποιήσει των εφαρμογών και δεν είμαι root.http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=52095&stc=1&d=1415162901

Καλημέρα στην ομάδα. Πρόσφατα αλλάξα την μπαταρία με καινούρια μέσω εγγύησης και παρατηρώ ότι μπορεί να βγάλω το βράδυ το φορτιστή αφού έχει φτάσει 100% και το πρωί που ξυπναω μετά από τρίωρο έχει χάσει ένα 5 με 8 %. Χώρις τπτ ανοιχτό φυσικά. Δεν είμαι ρουτ, αλλά γενικά δεν βγάζω 5 ώρες οθόνη και δεν έχω σχεδόν τπτ ανοιχτά. Το ίντερνετ το ανοίγω και το κλείνω όταν χρειαστεί... Έχω θέμα η το αφήνω και βλέπουμε. Ευχαριστω

Μια απο τα ιδια και εγω με τον enterhere.. Edited by arxontas2323

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Η κατασταση χειροτερευει..ενας φιλος μου προτεινε full wipe..

3 ωρες οθονη..

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Η κατασταση χειροτερευει..ενας φιλος μου προτεινε full wipe..

3 ωρες οθονη..

3 ώρες ;;; γρήγορα γουαιπ και δούλεψε το χωρίς να βάλεις.καμία εφαρμογή να δεις πως πάει αν πάλι πέφτει έτσι η μπαταρία θες Νέα μπαταρία

εβαλα την μπαταρια απο το note 3 του αδερφου μου να δω πως παει και αναλογως θ πραξω..

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Θα μας τρελάνει η μπαταρία, έχω καινούρια μπαταρία μιάμιση εβδομάδα, κλειστό το κινητό και φορτίζει το βράδυ, βγάζω τον φορτιστή κατά τις τρεις που είχε ολοκληρώσει την φόρτιση και δεν το ανοίγω. Επτά και μισή το ανοίγω και η μπαταρία 98% το ξαναφορτώνω για κάνα μισάωρο τελειώνει το βγάζω επιτόπου 99%...

Το αγόρασα προχθές, την πρώτη ημέρα του ήπια το αίμα, εγκατέστησα πάνω από 30 εφαρμογές, ατελείωτο download, και το έβαλα για φόρτιση την δεύτερη ημέρα το βράδυ όπου είχε πέσει στο 15%. Την μπαταρία του για μέση χρήση την θεωρώ απίστευτη για smartphone...

Μια απο τα ιδια και εγω με τον enterhere..

Αυτό το σύστημα Android είναι που ρουφάει την μπαταρία. Έχω ψάξει στο Google αλλά δεν βρήκα λύση. Εάν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει...

Και γω τα ίδια θέματα έχω. Σε αναμονή όλα καλά, αλλά από οθόνη πίκρα... :worry:

Πως σας φαινεται;;2,5 ωρες οθονη..

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Έχεις αρκετά άσχημο σήμα που παίζει μεγάλο ρόλο στη μπαταρία

τοσο που να κραταει 12 ωρες μονο;;και 2,5 ωρες οθονη μονο;;θα δοκιμασω αυτες τς μερες που θα εχω καλο σημα να δω πως θα παει αλλιως σαμσουνγκ..

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Όταν δεν έχει καλό σήμα τη ρουφάει την μπαταρία σαν νεράκι. Αν το έχεις σε 4G γύρνα το σε 3g, αν είναι σε 3g δοκίμασε σε gsm να δεις πως θα πάει.

Όταν δεν έχει καλό σήμα τη ρουφάει την μπαταρία σαν νεράκι. Αν το έχεις σε 4G γύρνα το σε 3g, αν είναι σε 3g δοκίμασε σε gsm να δεις πως θα πάει.

4 ωρες οθονη και σε περιοχη με καλο σημα..προβλημα με υο σημα ειχα εκει που ημουν και θα ειμαι καθημερινα..

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Εγώ πάντως με το πρόγραμμα Smart Network έχω κάνει το εξής : Όταν είμαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi, συνήθως σπίτι ή στη δουλειά, το σήμα τηλεφωνίας γυρίζει σε GSM για να είναι πιο δυνατό. Και όταν δεν είναι συνδεδεμένος σε Wi-Fi να γυρίσει κανονικά σε 3G/LTE.

Εγώ πάντως με το πρόγραμμα Smart Network έχω κάνει το εξής : Όταν είμαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi, συνήθως σπίτι ή στη δουλειά, το σήμα τηλεφωνίας γυρίζει σε GSM για να είναι πιο δυνατό. Και όταν δεν είναι συνδεδεμένος σε Wi-Fi να γυρίσει κανονικά σε 3G/LTE.

Και πως το εκανες αυτο;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Έχοντας root τη συσκευή και βάζοντας Xposed Installer και το πρόγραμμα που είπα, το Smart Network.

Έτσι μέσα στο σπίτι που είχα 1 γραμμή ή καμιά, τώρα έχω 4 με 5 και δεν ζορίζω τη μπαταρία.

• The title was changed to [Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία