Jump to content

[Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση ,2 η φόρτιση και η μπαταρία με 2,5 ώρες οθόνη πήγε στο 25 %,το έβαλα για φόρτιση με τον φορτιστής του αλλά με USB 2 καλώδιο και φόρτισε σε 1,30 ώρα.ειναι λογικο η η μπαταρία τα έχει παίξει?

Ερώτηση ,2 η φόρτιση και η μπαταρία με 2,5 ώρες οθόνη πήγε στο 25 %,το έβαλα για φόρτιση με τον φορτιστής του αλλά με USB 2 καλώδιο και φόρτισε σε 1,30 ώρα.ειναι λογικο η η μπαταρία τα έχει παίξει?

Είναι νωρίς ακόμα για να δεις η μπαταρία σου αν τα έχει φτύσει.... Όσο θα περνάει ο καιρός θα βλέπεις τη μπαταρία σου να βελτιώνεται!

Εξαρτάται βέβαια και τι εφαρμογές τρέχεις... Εγω πρόσφατα έβγαλα το fb και είδα πολύ μεγάλη διαφόρα! Και το έχω μόλις μήνα!

1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

17 ωρες οθονη!!!!!!!!!!!!!!!!WTF????Ρε μηπως εχεις παρει battery tank?

Μισο λεπτο ρε παιδια ..17 ωρες οθονη...οχι παιχνιδια ομως.....απλα reading τι ;

Μισο λεπτο ρε παιδια ..17 ωρες οθονη...οχι παιχνιδια ομως.....απλα reading τι ;

Ξαναδιάβασε το κατεβατό που έγραψα και θα καταλάβεις γιατί.

. Σαφώς και έχω φορτιστή στη δουλειά, αλλά η πρίζα είναι στο πάτωμα, το καλώδιο τεντώνει και το θεωρώ επικίνδυνο για το βύσμα.

Yπαρχουν και αυτα

http://www.stavrianos-dw.gr/product_thumb.php?img=images%2Fproducts%2FSAS%20100-10-022.jpg&w=600&h=600

Ξαναδιάβασε το κατεβατό που έγραψα και θα καταλάβεις γιατί.

Καλημέρα , μόλις το είδα,μάλιστα!Υπο νορμαλ συνθήκες τι οθόνη σου βγάζει αν παίξεις και παιχνίδια; ευχαριστώ

Καλημέρα , μόλις το είδα,μάλιστα!Υπο νορμαλ συνθήκες τι οθόνη σου βγάζει αν παίξεις και παιχνίδια; ευχαριστώ

Αυτή τη στιγμή είμαι στο 48%, με 9 ώρες και 12 λεπτά σε λειτουργία, εκ των οποίων 6 ώρες και 40 λεπτά έχω οθόνη χωρίς προορισμό στη φωτεινότητα. Δηλαδή στο 100%. Παιχνίδια δεν παίζω πολλά. Έπαιξα για κάνα 15λεπτό Riptide GP μόνο.

Αυτή τη στιγμή είμαι στο 48%, με 9 ώρες και 12 λεπτά σε λειτουργία, εκ των οποίων 6 ώρες και 40 λεπτά έχω οθόνη χωρίς προορισμό στη φωτεινότητα. Δηλαδή στο 100%. Παιχνίδια δεν παίζω πολλά. Έπαιξα για κάνα 15λεπτό Riptide GP μόνο.

πολυ καλη διαχειριση μπαταριας ισως η καλυτερη που εχω ακουσει μεχρι τωρα!θα δοκιμασω αυτα που ειπες και υστερα θα αναφερω και εγω πισω.Ευχαριστουμε:)

@araditsas την ρομ την έβαλα στο 90% τώρα είμαι στό 70% και το σετάρω οπότε το ξεζουμισα με καμιά πέντε έξι επανεκκίνησης τα συμπεράσματά δικά σού.

Την ρομ την έβαλα το πρωι με 90% .Δεν σταμάτησα να το δουλεύω καθόλου ,τώρα είμαι στο 36% με πεντε ώρες οθόνη ,άρα με αυτούς τούς ρυθμούς έχω άνετα ακόμη κανά δυο ώρες οθόνη. Α ρε γλέντια:lol::lol:

Α ξέχασα να πώ πόσο γρήγορη είναι!!!!!!!

Μια χαρά είναι η μπαταρία δοκιμάζω έναν κερνελς στην ωμέγα να δω κάτι και μετά θα την φλασαρω και αυτήν ...

Τρομερη μπαταρια για Aosp :-) ολοι αυτο αναφερουν. Μενιο αθορυβο ημουν. Πας για 7ωρο ανετα
ο κέικ. Ρε σύ προσπαθώ να το τελειώσο για να το βάλω για φόρτιση αλλά δεν το βλεπω.Πιστεύω ειδες την λεπτομέρεια από 90%:D

Την ρομ την έβαλα το πρωι με 90% .Δεν σταμάτησα να το δουλεύω καθόλου ,τώρα είμαι στο 36% με πεντε ώρες οθόνη ,άρα με αυτούς τούς ρυθμούς έχω άνετα ακόμη κανά δυο ώρες οθόνη. Α ρε γλέντια:lol::lol:

Α ξέχασα να πώ πόσο γρήγορη είναι!!!!!!!

Αν και υποθέτω το έχεις κάνει ήδη, θα σου συνιστούσα να χαμηλώσεις τα dpi της rom. Στα 380 νομίζω δείχνει υπέροχη.

Μια χαρά είναι η μπαταρία δοκιμάζω έναν κερνελς στην ωμέγα να δω κάτι και μετά θα την φλασαρω και αυτήν ...

Απο 70% στο 36% εκανες 4 ωρες οθονη με το θηριο :-) βαλτο απο τωρα
παρέδωσα πνεύμα τα έχω παίξει σπό το πρωϊ και συγουρα έχω μια ωρα ακόμα πιστεύω να σας έπεισα.

Υπάρχει αισθητή διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας μεταξύ chrome και dolphin πιστεύετε;
πέτα τον crome βάλε και το jet pack κσι είσαι έτοιμος.

Αν και υποθέτω το έχεις κάνει ήδη, θα σου συνιστούσα να χαμηλώσεις τα dpi της rom. Στα 380 νομίζω δείχνει υπέροχη.

Ανετα εισαι μια ωριτσα ακομα :-)) μενιο εριξες τα dpi ?? Για δωσε κανα ss
420 παληκάρια.

Μια χαρά. Σίγουρα δεν είναι για 480 που έρχεται στοκ. Αυτό είναι το καλό των Αosp/Αokp, ότι μπορείς να αλλάξεις τα dpi παντού και όχι μόνο στις εφαρμογές.

Μια χαρά. Σίγουρα δεν είναι για 480 που έρχεται στοκ. Αυτό είναι το καλό των Αosp/Αokp, ότι μπορείς να αλλάξεις τα dpi παντού και όχι μόνο στις εφαρμογές.

Και στην X-Note μπορείς :)

Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD

X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look

Arctic Black

• The title was changed to [Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία