Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα και απο εμένα. Είπα μιας και την τετάρτη έρχεται το κινητάκι μου, να κοιτάξω για κανενα accessories... Εδώ και ώρα ψάχνομαι για microSD 64GB class 10. Μέχρι τώρα έχω καταλήξει σε δύο κάρτες, αλλά θέλω μην άποψη σας.

http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/extremeplus-uhs-i/?capacity=64GB

Τιμή 99€

Read Speed: 80 Mb/s

Write Speed: 50 Mb/s

http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MB-MGCGB/AM

Τιμή 62€

Read Speed: 70 Mb/s

Write Speed: 20 Mb/s

Θεωρώ ότι η sandisk είναι πολύ πιο γρήγορη απο την saumsung, αλλά αξίζει να δώσω 99 ευρώ για την sandisk? Βασικά το θέμα είναι, το κινητό θα χρησιμοποιήσει αυτές τις ταχύτητες ή η samsung καλύπτει την συσκευή με αυτές τις ταχύτητες?

Ευχαριστώ.

Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα

stayrosrr

Copyright ® 2013

:tease:

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ με την σαμσουνγκ αγορά από Νίκο είμαι μια χαρά ευχαριστήμενος όσο για http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-microSDXC-Card-64GB-Pro-UHS-1-70mb-sec.887162.html τις ταχύτητες άκου το είδα εγώ με τα μάτια μου.

Καμία διαφορά αυτή με την προηγούμενη που είχα και ήταν class 4 και δες τα νούμερα της.

Λογικά η διαφορά θα φαίνεται όταν φορτωθούν τι να πω πάντως νομίζω ότι οι σαμσουνγκ είναι πιο αξιόπιστος γνώμη μου.

http://img.tapatalk.com/d/13/12/07/sa3u9yry.jpg

Edited by araditsas

Παιδιά πάρτε Samsung, όχι SanDisk. Εγώ έχω τη SanDisk 64 GB και δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά για τις SanDisk. Αν αγόραζα τώρα θα επέλεγα Samsung. Δεν είναι τα €€ της κάρτας αλλά τα δεδομένα μας που είναι ανεκτίμητα...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Επιβεβαιώνω και εγώ για τη SanDisk .εμένα χάλασε ξαφνικά μια 64αρα (δεν διάβαζε τα αρχεία έκανε κολλήματα και δεν μπορούσα να γράψω η να σβήσω τίποτα σαυτην) και πήρα μια Samsung και είναι μια χαρά !το έχω γράψει και παλαιότερα.

Samsung κι από μένα η επιλογή κάρτας μνήμης.

Λοιπόν με το ρολογακι (gear) σας βλέπω νωχελικους :lol:

έχουμε καμία νέα είσοδο στο club των κατόχων;

εγώ έχω αλλάξει 5 ρολόγια μέχρι τώρα, κάνοντας δοκιμές με χρώματα. Φυσικά έχω κατασταλάξει στο μαύρο που έχω κρατήσει τελικά...

Να πω την αλήθεια, και εγώ σκέφτηκα να πάρω το gear αλλά το έχω απορρίψει γιατί τα γραφικά που έχει μου θυμίζουν 7-8 χρόνια που είχαμε. Κατά τα άλλα, έχει ωραίο touch. Μου θυμίζει λίγο apple που τραβάς απο αυτή την γωνία, εμφανίζετε κάτι, τραβας απο την άλλη εμφανίζεται κάτι άλλο. Έχει εύκολο και γρήγορο χειρισμό. Μάλιστα και σε ένα λαχανί χρωματάκι που υπάρχει, θα ήταν αρκετά ωραίο. :p

Πάντως τα περίμενα όλα αυτά μιας και η Samsung απο την αρχή είχε ανακοινώσει ότι θα είναι demo έκδοση, για να δεις πως θα πάει...

Απο τότε ακόμα είχα αποφασίσει ότι θα περιμένω την δεύτερη έκδοση που θα έχουν λυθεί και όλα αυτά που προέκυψαν. :)

Edited by stayrosrr

Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα

stayrosrr

Copyright ® 2013

:tease:

Samsung κι από μένα η επιλογή κάρτας μνήμης.

Λοιπόν με το ρολογακι (gear) σας βλέπω νωχελικους :lol:

έχουμε καμία νέα είσοδο στο club των κατόχων;

εγώ έχω αλλάξει 5 ρολόγια μέχρι τώρα, κάνοντας δοκιμές με χρώματα. Φυσικά έχω κατασταλάξει στο μαύρο που έχω κρατήσει τελικά...

Ρε Βαγγέλη, γι' αυτό δε σε "προλαβαίνω" στο νήμα του buy & sell?? :lol:

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

αλλο αξεσουαρ εκτος απο θηκη,bluetooth,μνημες και ζελατινες υπαρχει που να ηταν χρησιμο για το note 3;;
Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!:

Μπαταρία μεγαλύτερη, QI Wireless Charging, all share cast dongle, BT mouse και keyboard, Tempered glass screen guard, ant sensor devices, αυτά μπορώ να σκεφτώ.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Ενδιαφερομαι για wireless changing. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι αξιολογο;ευχαριστώ.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Ενδιαφερομαι για wireless changing. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι αξιολογο;ευχαριστώ.

Τόσο χρόνο που θα πάρει για να φορτιστεί πλήρως, σε βλέπω να το αφήσεις στην άκρη σύντομα.

Μπαταρία μεγαλύτερη, QI Wireless Charging, all share cast dongle, BT mouse και keyboard, Tempered glass screen guard, ant sensor devices, αυτά μπορώ να σκεφτώ.

Το πάντα όλα χαχα

τι ειναι το wireless changing ;;

Τόσο χρόνο που θα πάρει για να φορτιστεί πλήρως, σε βλέπω να το αφήσεις στην άκρη σύντομα.

Δεν θα το έλεγα αλλά και πάλι θα το βάζει το βράδυ να φορτίζει οπότε δεν θα τον ενοχλεί .Εγώ έχω ένα qi wireless και κάνει τέλεια την δουλειά του !

Δεν θα το έλεγα αλλά και πάλι θα το βάζει το βράδυ να φορτίζει οπότε δεν θα τον ενοχλεί .Εγώ έχω ένα qi wireless και κάνει τέλεια την δουλειά του !

Και ποιος ο λόγος ύπαρξης αν είναι να το βάζει το βράδυ? Που είναι το δύσκολο στο να βάλει τον κανονικό φορτωτή.

Εγώ νομίζω πως το ασύρματο φόρτωμα χρειάζετε π. Χ στο γραφείο που το αφήνεις για λίγο και μιλάς όλη την ώρα.

Κάνω λάθος?

Εγώ νομίζω πως το ασύρματο φόρτωμα χρειάζετε π. Χ στο γραφείο που το αφήνεις για λίγο και μιλάς όλη την ώρα.

Κάνω λάθος?

Σωστός!

Έτσι ακριβώς το χρησιμοποιώ.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Και ποιος ο λόγος ύπαρξης αν είναι να το βάζει το βράδυ? Που είναι το δύσκολο στο να βάλει τον κανονικό φορτωτή.

Κάνω λάθος?

Απόλυτα σωστός. Κι εγώ για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκα με ασύρματη φόρτιση. Είναι πολύ αργή και δεν έχει νόημα στο note 3 με την παρούσα τεχνολογία...

Από 1% μέχρι 100% θέλει το 4.5ωρες και το ακουμπάω το βράδυ όταν κοιμάμαι.

Admin CorollaClub.com

Αν κάποις δε θέει να καταπονεί τη usb με το βάλε-βγάλε του φορτιστή, είναι μια καλή ιδέα η wireless φόρτιση το βράδυ

Στο s2 είχα αλλάξει 3 φορές τη φύσα , από τότε την προσέχω σαν τα μάτια μου

Admin CorollaClub.com

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)