Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα μετρήσει ότι κρατά 3 ώρες και κάτι η προηγουμενη. Η νέα να φανταστείς την βγάζω στο 100 και μέσα σε 5 ώρες αναμονής πέφτει στο 93. Η άλλη έπεφτε Μαξ 2% στο 8ωρο. Άρα πιθανολογώ πως ειναι προβληματική , έτσι;

Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, μπορεί να έγινε update στα google services το οποίο δεν το βλέπεις και να σου τη ρίχνει. Γι αυτό σου είπα να βάλεις πάλι την παλιά και να τσεκάρεις ώστε να είσαι 100% σίγουρος.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, μπορεί να έγινε update στα google services το οποίο δεν το βλέπεις και να σου τη ρίχνει. Γι αυτό σου είπα να βάλεις πάλι την παλιά και να τσεκάρεις ώστε να είσαι 100% σίγουρος.

Εντάξει φίλε μου. Εχεις δίκιο. Σε ευχαριστώ πολυ να ειςαι καλα !

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Καλησπέρα παιδιά.

Πριν από λίγες μέρες απέκτησα νοτε 3 μεταχειρισμένο.

Με ενδιαφέρει αυτή η θήκη που βρήκα στις προηγούμενες σελίδες.

http://www.ebay.com/itm/Funda-Hibrida-para-SAMSUNG-NOTE-3-n9000-n9005-tpu-policarbonato-combo-defender-/251374745816?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item3a871a38d8

Διάβασα από εσάς ότι μείνατε ευχαριστημένοι.

Σωστά?

Όμως έχει τελειώσει. Μπορεί κανένας να ψάξει και να μου την βρει?( έχω paypal balance)

Ευχαριστώ.

128gb sd διαβάζει το Note 3? Είμαι με 2 32αρες και δεν με φτάνουν οπότε μια 128gb στο 50 αρικο δείχνει καλή επιλογή απλά δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα.

MEMORY

Card slotmicroSD, up to 64 GB

Internal16/32/64 GB

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

MEMORY

Internal16/32/64 GB

Έτσι γράφει αλλά είπα μήπως κάποιος δοκίμασε μεγαλύτερη

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

MEMORY

Internal16/32/64 GB

Όλα καλά τελικά δουλεύει μια χαρά απο οτι γραφουν

http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-3/369337-128gb-microsdxc-card-works-note-3-a.html

Μύτες ανταλλακτικες πουλιά βρω για το spen ;

Στο σκρουτζ μόνο πενάκι είδα να πουλάνε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μύτες ανταλλακτικες πουλιά βρω για το spen ;

Στο σκρουτζ μόνο πενάκι είδα να πουλάνε.

Μέσα στο κουτάκι έχει πέντε :cool:

Μέσα στο κουτάκι έχει πέντε :cool:

Τις έχω χάσει βρε γι αυτό ρωτάω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τελικά μάλλον εδώ είναι πιο σωστό να μπει. Παρακαλώ τους admins να σβήσουν το ίδιο μήνυμα που έβαλα στις Τροποποιήσεις, αν θέλουν.

Λοιπόν, έχω το Note 3 με Lollipop και μαι S-View από τότε που το πήρα. Τον τελευταίο καιρό άρχισα να χρησιμοποιώ το SHealth που έχει η συσκευή για τρέξιμο. Βλέπω διάφορα βίντεο και φορουμ στο διαδίκτυο που λένε ότι μπορεί στο παράθυρο της Sview να φαίνεται ο καιρός και οι πληροφορίες του Shealth (walking mate). Εμένα δε μου βγάζει τέτοιες πληροφορίες.

Έχει κανείς κάποια ιδέα; Είμαι χωρίς ρουτ και δε θα ήθελα να κάνω

Τελικά η μπαταρία Έφταιγε. Η παλιά μου κράτησε 4 παρα κάτι ώρες. Άρα τώρα τι κάνω; τη στέλνω εκεί που την πήρα η την επιστρέφω στην Samsung ?

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Τελικά η μπαταρία Έφταιγε. Η παλιά μου κράτησε 4 παρα κάτι ώρες. Άρα τώρα τι κάνω; τη στέλνω εκεί που την πήρα η την επιστρέφω στην Samsung ?

Ασε να κάνει 4-5 πλήρεις φορτίσεις πρώτα.

Ασε να κάνει 4-5 πλήρεις φορτίσεις πρώτα.

Έχει κάνει 10 πλήρεις φορτισεις και πάλι δεν κράτα καθόλου. Συνεπώς η νέα μπαταρία είναι προβληματική

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Έχει κάνει 10 πλήρεις φορτισεις και πάλι δεν κράτα καθόλου. Συνεπώς η νέα μπαταρία είναι προβληματική

Από που την πήρες?

Για αγορές μπαταρίας, να απευθύνεστε μόνο στη Smartek. Για να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε αυθεντική μπαταρία.

Από που την πήρες?

Για αγορές μπαταρίας, να απευθύνεστε μόνο στη Smartek. Για να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε αυθεντική μπαταρία.

Από ένα high tech stores. Εξωτερικά οι 2 μπαταρίες είναι ολόιδιες. Αλλα δεν έχει σημασία αυτό ε;

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

το εβαλα και στο θεμα του samsung... Τις τελευτειες μέρες έχω το εξής πρόβλημα. Οι φωτογραφίες που τραβάω με την καμερα δεν αποθηκεύουνται στην κάρτα μνήμης ουτε μποορώ πλέον να δω τα αρχεία που έχει η καρτα μνήμης. μου εμφανίζει ότι έχω 4 gb αποθηκευμενα και όταν παταω για να ανοίξουν δεν ανοιγουν! Μετα μηδενίζουν !!!! Επίσης δεν μπορώ να αποθηκευσω τα συννημένα που μου στέλνουν. Η κάρτα που έχω είναι sandisc ultra 64 gb xc1 class10! Τι να κάνω? πως θα σωσω τα αρχεια μου και την κάρτα? Επίσης απο χθες οταν βγαζω την καρτα πάλι μου εμφανίζει 0 gb τις φωτογραφίες και τα video που εχω αποθηκεύσει στη συσκευη!!! μήπως να κάνω μια επαναφορα αλλά χωρίς να χάσω αρχεία και εφαρμογές... Γίνεται?

• 2 weeks later...
Από ένα high tech stores. Εξωτερικά οι 2 μπαταρίες είναι ολόιδιες. Αλλα δεν έχει σημασία αυτό ε;

Κι εγώ έχω πρόβλημα και την αγόρασα κι εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα ως γνήσια.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι όταν την παρέλαβα ήταν υπό του μηδενός και άρχισε να δείχνει οτι φορτίζει μετά από κανένα πεντάλεπτο πράγμα που συναντώ πρώτη φορά σε μπαταρία λιθίου.

Τις έχω κανει 4 κύκλους φόρτισης και κυριολεκτικά είναι χάλι μαύρο.

Εσύ την έστειλες πίσω?

Κάποιος που να έχει αγοράσει κάποια καλά bt είτε ψείρες ή κανονικά και να έμεινε ευχαριστημένος από την ποιότητα και που μπορεί να τα προτείνει?

Κάποιος που να έχει αγοράσει κάποια καλά bt είτε ψείρες ή κανονικά και να έμεινε ευχαριστημένος από την ποιότητα και που μπορεί να τα προτείνει?

Για επιλογή bt καλύτερα να ρωτήσεις στο κατάλληλο θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258

Ερώτηση παίδες slimport η mhl για να βλέπω βίντεο παιχνίδια κλπ από το νοτε στην τηλεόραση;

Παρατήρησα ότι έχω πρόβλημα στο καλώδιο του φορτιστή, φορτίζει με 300ma. Άλλαξα καλώδιο και η φόρτιση πήγε από τα 300 στα 1200. Κανονικά δεν πρέπει να πάει στα 1800? Edited by agriniopk

Παρατήρησα ότι έχω πρόβλημα στο καλώδιο του φορτιστή, φορτίζει με 300ma. Άλλαξα καλώδιο και η φόρτιση πήγε από τα 300 στα 1200. Κανονικά δεν πρέπει να πάει στα 1800?

Νομίζω ότι πλέον 1800 είναι όταν είναι σβηστή η οθόνη και 1200 όταν είναι ανοιχτή.

Ερώτηση παίδες slimport η mhl για να βλέπω βίντεο παιχνίδια κλπ από το νοτε στην τηλεόραση;

Κατά την δική μου γνώμη χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει αν και το σκεφτόμουν να το έπαιρνα θα προτιμούσα το mhl.

• 4 weeks later...
έχει κανείς δουλέψει το note 3 με το κινέζικο smartwatch u8; Ενώ συνδέεται, δεν κάνει push τις ιδοποιήσεις και τα μηνύματα. ενώ σε μια συσκευή lg που το συνέδεσα δούλευαν όλα κανονικά.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)