truckman Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Είχα μετρήσει ότι κρατά 3 ώρες και κάτι η προηγουμενη. Η νέα να φανταστείς την βγάζω στο 100 και μέσα σε 5 ώρες αναμονής πέφτει στο 93. Η άλλη έπεφτε Μαξ 2% στο 8ωρο. Άρα πιθανολογώ πως ειναι προβληματική , έτσι; Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, μπορεί να έγινε update στα google services το οποίο δεν το βλέπεις και να σου τη ρίχνει. Γι αυτό σου είπα να βάλεις πάλι την παλιά και να τσεκάρεις ώστε να είσαι 100% σίγουρος. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, μπορεί να έγινε update στα google services το οποίο δεν το βλέπεις και να σου τη ρίχνει. Γι αυτό σου είπα να βάλεις πάλι την παλιά και να τσεκάρεις ώστε να είσαι 100% σίγουρος. Εντάξει φίλε μου. Εχεις δίκιο. Σε ευχαριστώ πολυ να ειςαι καλα ! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Πριν από λίγες μέρες απέκτησα νοτε 3 μεταχειρισμένο. Με ενδιαφέρει αυτή η θήκη που βρήκα στις προηγούμενες σελίδες. http://www.ebay.com/itm/Funda-Hibrida-para-SAMSUNG-NOTE-3-n9000-n9005-tpu-policarbonato-combo-defender-/251374745816?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item3a871a38d8 Διάβασα από εσάς ότι μείνατε ευχαριστημένοι. Σωστά? Όμως έχει τελειώσει. Μπορεί κανένας να ψάξει και να μου την βρει?( έχω paypal balance) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 128gb sd διαβάζει το Note 3? Είμαι με 2 32αρες και δεν με φτάνουν οπότε μια 128gb στο 50 αρικο δείχνει καλή επιλογή απλά δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 MEMORY Card slotmicroSD, up to 64 GB Internal16/32/64 GB Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 MEMORY Card slotmicroSD, up to 64 GB Internal16/32/64 GB Έτσι γράφει αλλά είπα μήπως κάποιος δοκίμασε μεγαλύτερη ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- MEMORY Card slotmicroSD, up to 64 GB Internal16/32/64 GB Όλα καλά τελικά δουλεύει μια χαρά απο οτι γραφουν http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-3/369337-128gb-microsdxc-card-works-note-3-a.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Μύτες ανταλλακτικες πουλιά βρω για το spen ; Στο σκρουτζ μόνο πενάκι είδα να πουλάνε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Μύτες ανταλλακτικες πουλιά βρω για το spen ; Στο σκρουτζ μόνο πενάκι είδα να πουλάνε.Μέσα στο κουτάκι έχει πέντε :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Μέσα στο κουτάκι έχει πέντε :cool: Τις έχω χάσει βρε γι αυτό ρωτάω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Τελικά μάλλον εδώ είναι πιο σωστό να μπει. Παρακαλώ τους admins να σβήσουν το ίδιο μήνυμα που έβαλα στις Τροποποιήσεις, αν θέλουν. Λοιπόν, έχω το Note 3 με Lollipop και μαι S-View από τότε που το πήρα. Τον τελευταίο καιρό άρχισα να χρησιμοποιώ το SHealth που έχει η συσκευή για τρέξιμο. Βλέπω διάφορα βίντεο και φορουμ στο διαδίκτυο που λένε ότι μπορεί στο παράθυρο της Sview να φαίνεται ο καιρός και οι πληροφορίες του Shealth (walking mate). Εμένα δε μου βγάζει τέτοιες πληροφορίες. Έχει κανείς κάποια ιδέα; Είμαι χωρίς ρουτ και δε θα ήθελα να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, μπορεί να έγινε update στα google services το οποίο δεν το βλέπεις και να σου τη ρίχνει. Γι αυτό σου είπα να βάλεις πάλι την παλιά και να τσεκάρεις ώστε να είσαι 100% σίγουρος. Τελικά η μπαταρία Έφταιγε. Η παλιά μου κράτησε 4 παρα κάτι ώρες. Άρα τώρα τι κάνω; τη στέλνω εκεί που την πήρα η την επιστρέφω στην Samsung ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Τελικά η μπαταρία Έφταιγε. Η παλιά μου κράτησε 4 παρα κάτι ώρες. Άρα τώρα τι κάνω; τη στέλνω εκεί που την πήρα η την επιστρέφω στην Samsung ? Ασε να κάνει 4-5 πλήρεις φορτίσεις πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ασε να κάνει 4-5 πλήρεις φορτίσεις πρώτα. Έχει κάνει 10 πλήρεις φορτισεις και πάλι δεν κράτα καθόλου. Συνεπώς η νέα μπαταρία είναι προβληματική Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Έχει κάνει 10 πλήρεις φορτισεις και πάλι δεν κράτα καθόλου. Συνεπώς η νέα μπαταρία είναι προβληματική Από που την πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Έχει κάνει 10 πλήρεις φορτισεις και πάλι δεν κράτα καθόλου. Συνεπώς η νέα μπαταρία είναι προβληματική Για αγορές μπαταρίας, να απευθύνεστε μόνο στη Smartek. Για να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε αυθεντική μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Από που την πήρες? Για αγορές μπαταρίας, να απευθύνεστε μόνο στη Smartek. Για να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε αυθεντική μπαταρία. Από ένα high tech stores. Εξωτερικά οι 2 μπαταρίες είναι ολόιδιες. Αλλα δεν έχει σημασία αυτό ε; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 το εβαλα και στο θεμα του samsung... Τις τελευτειες μέρες έχω το εξής πρόβλημα. Οι φωτογραφίες που τραβάω με την καμερα δεν αποθηκεύουνται στην κάρτα μνήμης ουτε μποορώ πλέον να δω τα αρχεία που έχει η καρτα μνήμης. μου εμφανίζει ότι έχω 4 gb αποθηκευμενα και όταν παταω για να ανοίξουν δεν ανοιγουν! Μετα μηδενίζουν !!!! Επίσης δεν μπορώ να αποθηκευσω τα συννημένα που μου στέλνουν. Η κάρτα που έχω είναι sandisc ultra 64 gb xc1 class10! Τι να κάνω? πως θα σωσω τα αρχεια μου και την κάρτα? Επίσης απο χθες οταν βγαζω την καρτα πάλι μου εμφανίζει 0 gb τις φωτογραφίες και τα video που εχω αποθηκεύσει στη συσκευη!!! μήπως να κάνω μια επαναφορα αλλά χωρίς να χάσω αρχεία και εφαρμογές... Γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Από ένα high tech stores. Εξωτερικά οι 2 μπαταρίες είναι ολόιδιες. Αλλα δεν έχει σημασία αυτό ε; Κι εγώ έχω πρόβλημα και την αγόρασα κι εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα ως γνήσια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι όταν την παρέλαβα ήταν υπό του μηδενός και άρχισε να δείχνει οτι φορτίζει μετά από κανένα πεντάλεπτο πράγμα που συναντώ πρώτη φορά σε μπαταρία λιθίου. Τις έχω κανει 4 κύκλους φόρτισης και κυριολεκτικά είναι χάλι μαύρο. Εσύ την έστειλες πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Κάποιος που να έχει αγοράσει κάποια καλά bt είτε ψείρες ή κανονικά και να έμεινε ευχαριστημένος από την ποιότητα και που μπορεί να τα προτείνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Κάποιος που να έχει αγοράσει κάποια καλά bt είτε ψείρες ή κανονικά και να έμεινε ευχαριστημένος από την ποιότητα και που μπορεί να τα προτείνει? Για επιλογή bt καλύτερα να ρωτήσεις στο κατάλληλο θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ερώτηση παίδες slimport η mhl για να βλέπω βίντεο παιχνίδια κλπ από το νοτε στην τηλεόραση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 (edited) Παρατήρησα ότι έχω πρόβλημα στο καλώδιο του φορτιστή, φορτίζει με 300ma. Άλλαξα καλώδιο και η φόρτιση πήγε από τα 300 στα 1200. Κανονικά δεν πρέπει να πάει στα 1800? Edited September 19, 2015 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Παρατήρησα ότι έχω πρόβλημα στο καλώδιο του φορτιστή, φορτίζει με 300ma. Άλλαξα καλώδιο και η φόρτιση πήγε από τα 300 στα 1200. Κανονικά δεν πρέπει να πάει στα 1800? Νομίζω ότι πλέον 1800 είναι όταν είναι σβηστή η οθόνη και 1200 όταν είναι ανοιχτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Ερώτηση παίδες slimport η mhl για να βλέπω βίντεο παιχνίδια κλπ από το νοτε στην τηλεόραση; Κατά την δική μου γνώμη χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει αν και το σκεφτόμουν να το έπαιρνα θα προτιμούσα το mhl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 έχει κανείς δουλέψει το note 3 με το κινέζικο smartwatch u8; Ενώ συνδέεται, δεν κάνει push τις ιδοποιήσεις και τα μηνύματα. ενώ σε μια συσκευή lg που το συνέδεσα δούλευαν όλα κανονικά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts