Hierophant Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Εγώ όσες φορές έχω ενώσει με usb το κινητό μου με άλλο κινητό παίρνει ρεύμα από εμένα. Με τί καλώδια το έκανες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο Tempered Glass που να έχει καλή αίσθηση και να είναι καλής ποιότητας;;; Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο Tempered Glass που να έχει καλή αίσθηση και να είναι καλής ποιότητας;;; Nillkin. Best of the best. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Nillkin. Best of the best. Οκ ευχαριστώ, θα το κοιτάξω Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο Tempered Glass που να έχει καλή αίσθηση και να είναι καλής ποιότητας;;; Είχα αγοράσει ένα γυαλάκι από e-bay, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος και το έβγαλα. Τοποθέτησα αυτό και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Είχα αγοράσει ένα γυαλάκι από e-bay, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος και το έβγαλα. Τοποθέτησα αυτό και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος 12 ευρώ είναι πολλά λεφτά για γυαλάκι. Από το eBay παίρνεις 2 Nillkin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Είχα αγοράσει ένα γυαλάκι από e-bay, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος και το έβγαλα. Τοποθέτησα αυτό και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος Ευχαριστώ και Χρονιά Πολλά ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 12 ευρώ είναι πολλά λεφτά για γυαλάκι. Από το eBay παίρνεις 2 Nillkin. Κοίταξε φίλε, αν θέλεις γυαλί καλής ποιότητας θα πληρώσεις και κάτι παραπάνω, αν και βέβαια θα μπορούσα να πάρω μια θήκη με αυτά τα λεφτά αλλά τέλος πάντων:p:p Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Τι λέτε γι αυτό εδώ;;; : http://www.e-mobile.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=55349 Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 [/color] Κοίταξε φίλε, αν θέλεις γυαλί καλής ποιότητας θα πληρώσεις και κάτι παραπάνω, αν και βέβαια θα μπορούσα να πάρω μια θήκη με αυτά τα λεφτά αλλά τέλος πάντων:p:p Δεν ισχύει αυτό που λες, αλλά εμ πάση περίπτωσή... αγόρασε ο,τι θες, αλλά δώσε και 5$ για την Nillkin. Και ύστερα στείλτε μου μήνυμα να μου πεις εντυπώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Δεν ισχύει αυτό που λες, αλλά εμ πάση περίπτωσή... αγόρασε ο,τι θες, αλλά δώσε και 5$ για την Nillkin. Και ύστερα στείλτε μου μήνυμα να μου πεις εντυπώσεις.. Κοίταξα στο Amazon αλλά δεν την στέλνουν Ελλάδα..... Edited January 1, 2015 by KILLER146 Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) [/color] Δεν ισχύει αυτό που λες, αλλά εμ πάση περίπτωσή...μήνυμα να μου πεις εντυπώσεις..Αυτό που λένε, ότι πληρώνεις παίρνεις, φαντάζομαι θα το έχεις ακούσει.Το καλό πράγμα, είναι αυτονόητο ότι θα το πληρώσεις κάτι παραπάνω. Edited January 1, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Είχα αγοράσει ένα γυαλάκι από e-bay, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος και το έβγαλα. Τοποθέτησα αυτό και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος Αυτό το Tempered Glass που μου είπες πιάνει και το κάτω μέρος του κουμπιού;;;;;;(Το σημείο που έχω σημειώσει στην εικόνα σε περίπτωση που δεν με κατάλαβες) Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Αυτό το Tempered Glass που μου είπες πιάνει και το κάτω μέρος του κουμπιού;;;;;;(Το σημείο που έχω σημειώσει στην εικόνα σε περίπτωση που δεν με κατάλαβες)Βέβαια όλα τα επώνυμα το καλύπτουν. Edited January 1, 2015 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Βέβαια όλα επώνυμα το καλύπτουν. Ωραία, ευχαριστώ :-) Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 καλησπερα και καλη χρονια.θα ηθελα να ρωτησω εαν βαλω προστατευτικο γυαλι(ποιο θεωρειτε καλυτερο και απο που) μετα μπορω να βαλω μια γνησια s view θηκη χωρις προβλημα?καλωδιο υπαρχει για hdmi συνδεση με τηλεοραση?και κατι ακομα υπαρχει περιπτωση να βγει και για εμας η led flip wallet θηκη? Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Nilkin φίλε κορυφαίο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πόσα αμπέρ είναι ο γνήσιος φορτιστής του τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ειναι στα 2A η αλλιος 2000ma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους παιδια μια βοηθεια θα ηθελα για θηκη για το Note 3 αν γνωριζετε με ενδιαφερει να ειναι απο μαλακο υλικο (σιλικονη,καουτσουκ) να εχει προσβαση στο power button,volume+/- οχι ομως σε flip cover για αγορα απο Ελλαδα, και επισης τωρα εχω ενα απλο screen cover επανω ειναι καλυτερα να βαλω tempered glass που διαβαζω; Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Εγω έβαλα αυτο κειναι αψογο 10€http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=64772 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_skr Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Γεια σας νεος κατοχος του note 3 και εγω εδω και λιγες μερς, το nilkin tempered glass που λετε το έχω κανει παραγγελία κι εγω, αυτη την θηκη την εχει κανεις να μου πει αν αξιζει? http://m.ebay.com/itm/321625196093?nav=SEARCH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 καλησπερα και καλη χρονια.θα ηθελα να ρωτησω εαν βαλω προστατευτικο γυαλι(ποιο θεωρειτε καλυτερο και απο που) μετα μπορω να βαλω μια γνησια s view θηκη χωρις προβλημα? Έχω βάλει το γυαλάκι μαζί με την γνήσια s view, χωρίς κανένα πρόβλημα, όσο για το γυαλί έχω γράψει την άποψη μου παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 και ποια καρτα μνημης μου προτεινετε? Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 και ποια καρτα μνημης μου προτεινετε? Πάρε μια Samsung Evo για απροβλημάτιστη λειτουργία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εγώ έχω μια kingston 32gb με ταχύτητα εγγραφής 45mps και διαβάσματος 90mps class 10 απο το eshop 17€ και είναι πολύ γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 καλησπερα και καλη χρονια.θα ηθελα να ρωτησω εαν βαλω προστατευτικο γυαλι(ποιο θεωρειτε καλυτερο και απο που) μετα μπορω να βαλω μια γνησια s view θηκη χωρις προβλημα?καλωδιο υπαρχει για hdmi συνδεση με τηλεοραση?και κατι ακομα υπαρχει περιπτωση να βγει και για εμας η led flip wallet θηκη? Για Tempered Glass εγώ σου προτείνω το X-One Tempered Glass : http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.992900.html μόλις το παρέλαβα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.Στην S-View που το δοκίμασα είναι μια χαρά, πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένος ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους παιδια μια βοηθεια θα ηθελα για θηκη για το Note 3 αν γνωριζετε με ενδιαφερει να ειναι απο μαλακο υλικο (σιλικονη,καουτσουκ) να εχει προσβαση στο power button,volume+/- οχι ομως σε flip cover για αγορα απο Ελλαδα, και επισης τωρα εχω ενα απλο screen cover επανω ειναι καλυτερα να βαλω tempered glass που διαβαζω; Εγω έχω πάρει αυτή τη θήκη από σιλικόνη απ το πλαίσιο : http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Thikh-Samsung-Note-III-Transparent.htm έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, και για Tempered Glass : http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.992900.html ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και ποια καρτα μνημης μου προτεινετε? Την αυθεντική της Samsung την 32αρα Class 10 Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts