Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ όσες φορές έχω ενώσει με usb το κινητό μου με άλλο κινητό παίρνει ρεύμα από εμένα.

Με τί καλώδια το έκανες αυτό;

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο Tempered Glass που να έχει καλή αίσθηση και να είναι καλής ποιότητας;;;

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο Tempered Glass που να έχει καλή αίσθηση και να είναι καλής ποιότητας;;;

Nillkin. Best of the best.

Nillkin. Best of the best.

Οκ ευχαριστώ, θα το κοιτάξω

Δημήτρης

Είχα αγοράσει ένα γυαλάκι από e-bay, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος και το έβγαλα. Τοποθέτησα αυτό και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος

Είχα αγοράσει ένα γυαλάκι από e-bay, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος και το έβγαλα. Τοποθέτησα αυτό και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος

12 ευρώ είναι πολλά λεφτά για γυαλάκι. Από το eBay παίρνεις 2 Nillkin.

Ευχαριστώ και Χρονιά Πολλά

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

12 ευρώ είναι πολλά λεφτά για γυαλάκι. Από το eBay παίρνεις 2 Nillkin.

Κοίταξε φίλε, αν θέλεις γυαλί καλής ποιότητας θα πληρώσεις και κάτι παραπάνω, αν και βέβαια θα μπορούσα να πάρω μια θήκη με αυτά τα λεφτά αλλά τέλος πάντων:p:p

Δημήτρης

Δημήτρης

[/color]

Κοίταξε φίλε, αν θέλεις γυαλί καλής ποιότητας θα πληρώσεις και κάτι παραπάνω, αν και βέβαια θα μπορούσα να πάρω μια θήκη με αυτά τα λεφτά αλλά τέλος πάντων:p:p

Δεν ισχύει αυτό που λες, αλλά εμ πάση περίπτωσή... αγόρασε ο,τι θες, αλλά δώσε και 5$ για την Nillkin. Και ύστερα στείλτε μου μήνυμα να μου πεις εντυπώσεις..

Δεν ισχύει αυτό που λες, αλλά εμ πάση περίπτωσή... αγόρασε ο,τι θες, αλλά δώσε και 5$ για την Nillkin. Και ύστερα στείλτε μου μήνυμα να μου πεις εντυπώσεις..

Κοίταξα στο Amazon αλλά δεν την στέλνουν Ελλάδα.....

Edited by KILLER146

Δημήτρης

[/color]

Δεν ισχύει αυτό που λες, αλλά εμ πάση περίπτωσή...μήνυμα να μου πεις εντυπώσεις..

Αυτό που λένε, ότι πληρώνεις παίρνεις, φαντάζομαι θα το έχεις ακούσει.Το καλό πράγμα, είναι αυτονόητο ότι θα το πληρώσεις κάτι παραπάνω. Edited by truckman

Αυτό το Tempered Glass που μου είπες πιάνει και το κάτω μέρος του κουμπιού;;;;;;(Το σημείο που έχω σημειώσει στην εικόνα σε περίπτωση που δεν με κατάλαβες)

Δημήτρης

Αυτό το Tempered Glass που μου είπες πιάνει και το κάτω μέρος του κουμπιού;;;;;;(Το σημείο που έχω σημειώσει στην εικόνα σε περίπτωση που δεν με κατάλαβες)
Βέβαια όλα τα επώνυμα το καλύπτουν. Edited by menioseten

Βέβαια όλα επώνυμα το καλύπτουν.

Ωραία, ευχαριστώ :-)

Δημήτρης

καλησπερα και καλη χρονια.θα ηθελα να ρωτησω εαν βαλω προστατευτικο γυαλι(ποιο θεωρειτε καλυτερο και απο που) μετα μπορω να βαλω μια γνησια s view θηκη χωρις προβλημα?καλωδιο υπαρχει για hdmi συνδεση με τηλεοραση?και κατι ακομα υπαρχει περιπτωση να βγει και για εμας η led flip wallet θηκη?
Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink:

Nilkin φίλε κορυφαίο

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πόσα αμπέρ είναι ο γνήσιος φορτιστής του τηλεφώνου

Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους παιδια μια βοηθεια θα ηθελα για θηκη για το Note 3 αν γνωριζετε με ενδιαφερει να ειναι απο μαλακο υλικο (σιλικονη,καουτσουκ) να εχει προσβαση στο power button,volume+/- οχι ομως σε flip cover για αγορα απο Ελλαδα, και επισης τωρα εχω ενα απλο screen cover επανω ειναι καλυτερα να βαλω tempered glass που διαβαζω;
Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Γεια σας νεος κατοχος του note 3 και εγω εδω και λιγες μερς, το nilkin tempered glass που λετε το έχω κανει παραγγελία κι εγω, αυτη την θηκη την εχει κανεις να μου πει αν αξιζει? http://m.ebay.com/itm/321625196093?nav=SEARCH

καλησπερα και καλη χρονια.θα ηθελα να ρωτησω εαν βαλω προστατευτικο γυαλι(ποιο θεωρειτε καλυτερο και απο που) μετα μπορω να βαλω μια γνησια s view θηκη χωρις προβλημα?

Έχω βάλει το γυαλάκι μαζί με την γνήσια s view, χωρίς κανένα πρόβλημα, όσο για το γυαλί έχω γράψει την άποψη μου παραπάνω.

και ποια καρτα μνημης μου προτεινετε?

Πάρε μια Samsung Evo για απροβλημάτιστη λειτουργία.

Φιλικά Γιώργος

Εγώ έχω μια kingston 32gb με ταχύτητα εγγραφής 45mps και διαβάσματος 90mps class 10 απο το eshop 17€ και είναι πολύ γρήγορη.

καλησπερα και καλη χρονια.θα ηθελα να ρωτησω εαν βαλω προστατευτικο γυαλι(ποιο θεωρειτε καλυτερο και απο που) μετα μπορω να βαλω μια γνησια s view θηκη χωρις προβλημα?καλωδιο υπαρχει για hdmi συνδεση με τηλεοραση?και κατι ακομα υπαρχει περιπτωση να βγει και για εμας η led flip wallet θηκη?

Για Tempered Glass εγώ σου προτείνω το X-One Tempered Glass : http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.992900.html μόλις το παρέλαβα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.Στην S-View που το δοκίμασα είναι μια χαρά, πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένος

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους παιδια μια βοηθεια θα ηθελα για θηκη για το Note 3 αν γνωριζετε με ενδιαφερει να ειναι απο μαλακο υλικο (σιλικονη,καουτσουκ) να εχει προσβαση στο power button,volume+/- οχι ομως σε flip cover για αγορα απο Ελλαδα, και επισης τωρα εχω ενα απλο screen cover επανω ειναι καλυτερα να βαλω tempered glass που διαβαζω;

Εγω έχω πάρει αυτή τη θήκη από σιλικόνη απ το πλαίσιο : http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Thikh-Samsung-Note-III-Transparent.htm

έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, και για Tempered Glass : http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.992900.html

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και ποια καρτα μνημης μου προτεινετε?

Την αυθεντική της Samsung την 32αρα Class 10

Δημήτρης

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)