Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παιδια σήμερα παρέλαβα το nilkin γυαλι μου και είναι όντως πολύ καλο.. Άψογη αίσθηση και προστασία!!! Μπορεί να το θέλετε ''γυμνό'' αλλα ειλικρινά, δε καταλαβαίνεις διαφορά στην αφή, συν ότι έχεις και το κεφάλι ήσυχο σε περίπτωση πτώσης!
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επίσης να συμπληρώσω ότι το nillkin βγαίνει σε 2 εκδόσεις, το amazing H και το amazing H+. Το δεύτερο είναι πιο ακριβό κι έχει στρογγυλεμένες γωνίες ώστε να μη ξεχωρίζει.

Επίσης να συμπληρώσω ότι το nillkin βγαίνει σε 2 εκδόσεις, το amazing H και το amazing H+. Το δεύτερο είναι πιο ακριβό κι έχει στρογγυλεμένες γωνίες ώστε να μη ξεχωρίζει.

Σωστό, εγώ αναφερόμουν στο 2ο :)

Μπορώ να έχω κάποιο link απο e-bay για tembered glass αν ξέρει κάποιος κάτι καλό που να έχει μείνει ευχαριστημένος.

Μπορώ να έχω κάποιο link απο e-bay για tembered glass αν ξέρει κάποιος κάτι καλό που να έχει μείνει ευχαριστημένος.

http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Note+3+nilkin+tempered+glass&isNewKw=1&_pgn=1&epp=24&itemId=&isRefine=true&mfs=GOCLK&acimp=0&sqp=note+3+nilkin+tempered+glass&trksid=p2056088.m2428.l1313.TR0.TRC0.Xnote+3+nilkin+tempered+glass

Τσέκαρε εδώ

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια 2η μπαταρια εχει κανεις;; Λεω να παρω το πακετακι της sammy με τη 2η μαμα μπαταρια και το ντοκ που φορτιζει.. Θα εχω 2 μπαταριες και δε θα το βαζω ποτε στη πριζα..

Απλα , αν το εχει καποιος , εχει παρατηρησει καποιο τριξιμο απο το πισω καπακι επειδη θα ανοιγωκλεινω ισως και καθημερινα;;

Ενα ελαφρύ θα έχει αν το ανοιγοκλεινεις συνέχεια

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Note+3+nilkin+tempered+glass&isNewKw=1&_pgn=1&epp=24&itemId=&isRefine=true&mfs=GOCLK&acimp=0&sqp=note+3+nilkin+tempered+glass&trksid=p2056088.m2428.l1313.TR0.TRC0.Xnote+3+nilkin+tempered+glass

Τσέκαρε εδώ

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια 2η μπαταρια εχει κανεις;; Λεω να παρω το πακετακι της sammy με τη 2η μαμα μπαταρια και το ντοκ που φορτιζει.. Θα εχω 2 μπαταριες και δε θα το βαζω ποτε στη πριζα..

Απλα , αν το εχει καποιος , εχει παρατηρησει καποιο τριξιμο απο το πισω καπακι επειδη θα ανοιγωκλεινω ισως και καθημερινα;;

Χρησιμοποιουσα 2η μπαταρία για πάνω από ένα μήνα -άλλαζα δλδ τις μπαταρίες -αλλά δεν είχα θέμα με τριξίματα :D

βέβαια εγώ είχα την flip wallet :O

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Καλημέρα στην παρέα.Κάποια καλή βάση αυτοκινήτου έχετε να προτείνετε?Αυτή που είχα πάρει εγώ δυστυχώς μας άφησε χρόνους.Αν δώσετε και κάποιο λινκ ακόμα καλύτερα :lol:

Να επισημάνω ότι θα τη βάλω σε ένα C4 Picasso οπότε θα βόλευε κάτι με μακρύ βραχίονα.Ευχαριστώ!!

Καλημέρα στην παρέα.Κάποια καλή βάση αυτοκινήτου έχετε να προτείνετε?Αυτή που είχα πάρει εγώ δυστυχώς μας άφησε χρόνους.Αν δώσετε και κάποιο λινκ ακόμα καλύτερα :lol:

Να επισημάνω ότι θα τη βάλω σε ένα C4 Picasso οπότε θα βόλευε κάτι με μακρύ βραχίονα.Ευχαριστώ!!

Η καλύτερη και ποιοτικότερη επιλογή είναι η γνήσια βάση της Samsung.

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Car-Holder-Vasi-Aytokinitou-ECS-K200BE-Original-4-to-5-5-Galaxy-s4-i9500-i9505-i9300-S3-Galaxy-note-2-n7100-k-a.653473.html

Edited by truckman

Στα πολυμορφικά, δεν βολεύει να το έχεις στο τζάμι. Στο δικό μου πήρα μια βάση για τους αεραγωγούς. Προσοχή όμως μην πάρεις με τα πλαστικά μανταλάκια, σπάνε εύκολα. Υπάρχουν βάσεις με ελατήριο και μεταλλικό άκρο. (πάντα στην φτηνή κατηγορία)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Car-Holder-Vasi-Aytokinitou-ECS-K200BE-Original-4-to-5-5-Galaxy-s4-i9500-i9505-i9300-S3-Galaxy-note-2-n7100-k-a.653473.html

Θα την δω, ευχαριστώ!!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στα πολυμορφικά, δεν βολεύει να το έχεις στο τζάμι. Στο δικό μου πήρα μια βάση για τους αεραγωγούς. Προσοχή όμως μην πάρεις με τα πλαστικά μανταλάκια, σπάνε εύκολα. Υπάρχουν βάσεις με ελατήριο και μεταλλικό άκρο. (πάντα στην φτηνή κατηγορία)

Την προηγούμενη την είχα στο μικρό τζάμι αριστερά και με είχε βολέψει πάρα πολύ.Έκανα και δεχόμουνα κλήσεις (με ανοιχτή ακρόαση) πολύ άνετα, με άκουγαν μια χαρά γιατί ήταν σχετικά κοντά μου το τηλέφωνο, όλα σούπερ.

Τώρα βάση για τους αεραγωγούς τη φοβάμαι λίγο (δεν είχα ποτέ) γιατί φαντάζομαι ότι το χειμώνα με ανοιχτό τον κλιματισμό το τηλέφωνο θα "τρώει" όλη την θερμοκρασία.Θα μου πεις ότι μπορώ να κλείσω τον συγκεκριμένο αεραγωγό...δεκτό.

Έ όχι και 30 ευρώ για μια βάση πλαστική... Και σιγά τη βάση!!!

Πήγαινε πάρε μια βάση μανταλάκι με 5 δολάρια από το eBay να κάνεις τη δουλειά σου...

[ATTACH]52780[/ATTACH]

Θα την δω, ευχαριστώ!!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την προηγούμενη την είχα στο μικρό τζάμι αριστερά και με είχε βολέψει πάρα πολύ.Έκανα και δεχόμουνα κλήσεις (με ανοιχτή ακρόαση) πολύ άνετα, με άκουγαν μια χαρά γιατί ήταν σχετικά κοντά μου το τηλέφωνο, όλα σούπερ.

Τώρα βάση για τους αεραγωγούς τη φοβάμαι λίγο (δεν είχα ποτέ) γιατί φαντάζομαι ότι το χειμώνα με ανοιχτό τον κλιματισμό το τηλέφωνο θα "τρώει" όλη την θερμοκρασία.Θα μου πεις ότι μπορώ να κλείσω τον συγκεκριμένο αεραγωγό...δεκτό.

Από προσωπική εμπειρία, δεν έχει πρόβλημα τον χειμώνα, γιατί σπάνια αφήνεις την ζέστη να βγαίνει από εκεί. Συνήθως την στέλνεις χαμηλά. Αλλά από την άλλη, το καλοκαίρι με τον κλιματισμό κρατάει το κινητό κρύο, ακόμα και αν είναι σε συνεχή χρήση GPS με φορτιστή και στον ήλιο! Ξεκίνησα την βάση αυτή με το LG2X που όταν ζεσταινότανε κόλλαγε άσχημα....

Αλέξανδρος,

Πήγαινε πάρε μια βάση μανταλάκι με 5 δολάρια από το eBay να κάνεις τη δουλειά σου...

[ATTACH]52780[/ATTACH]

Και...θα κλαις το κινητακι σου οταν σκασει σαν καρπουζι οπου βρει με ολοκληρη τη βαση ή μέρος αυτήηης!!!

Όποιος θέλει κάτι σταθερό (πάει και πέρα δώθε βλέπεις με τις κινεζιες) και ποιοτικό θα την πληρώσει. Όποιος πάλι θέλει φτηνοδουλεια και ότι κάτσει δίνει 3_4 ευρωπουλα και παίρνει βαση και ρίσκο πακέτο.

Edited by truckman

Και...θα κλαις το κινητακι σου οταν σκασει σαν καρπουζι οπου βρει με ολοκληρη τη βαση ή μέρος αυτήηης!!!

Όποιος θέλει κάτι σταθερό (πάει και πέρα δώθε βλέπεις με τις κινεζιες) και ποιοτικό θα την πληρώσει. Όποιος πάλι θέλει φτηνοδουλεια και ότι κάτσει δίνει 3_4 ευρωπουλα και παίρνει βαση και ρίσκο πακέτο.

Εγώ μία τέτοια (παρόμοια) έχω εδώ και κάτι χρόνια και δεν έχει πέσει ποτέ!

Την θεωρώ πολύ πιο ασφαλή από αυτές που κολλάνε στο τζάμι.

Αλέξανδρος,

Αν είναι καλής ποιοτητας αυτή με την βεντούζα δεν καταλαβαίνει τίποτα,με τις φτηνοδουλειες είναι ρίσκο. Εχουν περασει πολλές βάσεις από τα χέρια μου και πιστέψτε με δεν πετάω τα λεφτά για κατι που δεν αξίζει, έχω πάθει ομως λαχτάρες με τετοιες της φτηνιας. Οσο αφορά την συγκεκριμένη βάση που πρότεινα δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή για τα 28 ευρώ που την είχα πάρει.Εξάλλου ένα τέτοιο αξεσουάρ θα μας συνοδεύει για αρκετά χρόνια αν είναι καλό.

Edited by truckman

Κι εγω παρομοια εχω,και βαζω ενα GPS MLS Destinator.Mιά χαρά.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

[ATTACH]52780[/ATTACH]

Έχεις κάποιο link;

Κι εγω παρομοια εχω,και βαζω ενα GPS MLS Destinator.Mιά χαρά.

Έχω μια αντίστοιχη με τοποθέτηση στους αεραγωγούς, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι πολυ σταθερή, συν το ότι μου γρατζούνισε το κάτω μέρος τού αεραγωγού.

Έχεις κάποιο link;

Έχω μια αντίστοιχη με τοποθέτηση στους αεραγωγούς, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι πολυ σταθερή, συν το ότι μου γρατζούνισε το κάτω μέρος τού αεραγωγού.

Oti γρατζουνισε,γρατζουνισε.(Τωρα που το ειδα,παταω τη γριλια του αεραγωγου ωστε να ανοιγει το διακενο).

Κατα τα αλλα,καλα δουλευει.

Κοσμοτε,100Mbps.

παιδιά έχει πάρει κανεις κατι τέτοιο;

http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-SELFIE-Camera-Remote-Control-Shutter-For-iPhone-Samsung-Phone-/181549720912?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=480510365883&hash=item2a4534e550

λειτουργεί με την πισινή κάμερα; θελει καποιο προγραμμα;

παιδιά έχει πάρει κανεις κατι τέτοιο;

http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-SELFIE-Camera-Remote-Control-Shutter-For-iPhone-Samsung-Phone-/181549720912?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=480510365883&hash=item2a4534e550

λειτουργεί με την πισινή κάμερα; θελει καποιο προγραμμα;

Έχω πάρει ένα αντίστοιχο. Λειτουργεί κανονικά μέσω bluetooth και απλώς δίνει μια εντολή που προσομοιώνει το πάτημα του κουμπιού της κάμερας. Καλύτερα παρε ένα σαν αυτό που πήρα και εγώ γιατί μπορείς να το φορτίζεις με το καλώδιο του κινητού και δεν ψάχνεις για μπαταρία την τελευταία στιγμή.

Έχω πάρει αυτό εδώ το hub το οποίο παίρνει εξωτερική τροφοδοσία. Αλλά το βύσμα εισόδου δεν είναι USB. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι βύσμα ακριβώς θέλει. Έστειλα μήνυμα στο ebay. και δεν ήξεραν να μου πούνε.

Το Hub είναι αυτό

http://www.ebay.com/itm/New-USB-OTG-Host-TF-SD-Card-Reader-HUB-Adapter-For-Samsung-Galaxy-Note3-S5-N9000-/281423648789?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item4186281815

Το καλώδιο που βρήκα ότι λογικά κάνει είναι αυτό

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=usb+cable+3mm+DC+5v+1a&_from=R40%7CR40%7CR40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xusb+cable+2.5mm+DC+5v+1a&_nkw=usb+cable+2.5mm+DC+5v+1a&_sacat=0

Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχουν 2.5mm 3mm 3.5mm Έχει κανείς το ίδιο και να ξέρει ποιο πρέπει να πάρω;

Ευχαριστώ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Έχω πάρει αυτό εδώ το hub το οποίο παίρνει εξωτερική τροφοδοσία. Αλλά το βύσμα εισόδου δεν είναι USB. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι βύσμα ακριβώς θέλει. Έστειλα μήνυμα στο ebay. και δεν ήξεραν να μου πούνε.

Το Hub είναι αυτό

http://www.ebay.com/itm/New-USB-OTG-Host-TF-SD-Card-Reader-HUB-Adapter-For-Samsung-Galaxy-Note3-S5-N9000-/281423648789?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item4186281815

Το καλώδιο που βρήκα ότι λογικά κάνει είναι αυτό

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=usb+cable+3mm+DC+5v+1a&_from=R40%7CR40%7CR40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xusb+cable+2.5mm+DC+5v+1a&_nkw=usb+cable+2.5mm+DC+5v+1a&_sacat=0

Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχουν 2.5mm 3mm 3.5mm Έχει κανείς το ίδιο και να ξέρει ποιο πρέπει να πάρω;

Ευχαριστώ.

Στις οδηγίες χρήσης δεν αναφέρεται; Στον πάτο της συσκευής;

Αλλιώς trial and error. Δοκίμασε αν εχεις κανένα βύσμα (χωρίς να το έχεις στην πρίζα αν δεν είναι 5v μην καεί). Αν είσαι τυχερός και κουμπώσει, το μετράς. (δεν από κανένα γνωστό σου, εγώ έχει καμιά 25 τέτοια μαζέψει τα τελευταία xx χρόνια)

Αλέξανδρος,

Στις οδηγίες χρήσης δεν αναφέρεται; Στον πάτο της συσκευής;

Αλλιώς trial and error. Δοκίμασε αν εχεις κανένα βύσμα (χωρίς να το έχεις στην πρίζα αν δεν είναι 5v μην καεί). Αν είσαι τυχερός και κουμπώσει, το μετράς. (δεν από κανένα γνωστό σου, εγώ έχει καμιά 25 τέτοια μαζέψει τα τελευταία xx χρόνια)

Δυστυχώς δεν το αναφέρει. Ούτε στο κουτί του hub ούτε πάνω στο hub. Βρήκα έναν μετασχηματιστή που ταιριάζει το βύσμα αλλά είναι 12V. ΤΟ μέτρησα το βύσμα εξωτερικά και είναι 3mm. ΤΟ εσωτερικό όμως είναι το ίδιο ή θα πρέπει να μετρήσω και εσωτερικά; Γιατί είδα στο ebay γράφει εξωτερικά 3mm και εσωτερικά 1mm.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Δυστυχώς δεν το αναφέρει. Ούτε στο κουτί του hub ούτε πάνω στο hub. Βρήκα έναν μετασχηματιστή που ταιριάζει το βύσμα αλλά είναι 12V. ΤΟ μέτρησα το βύσμα εξωτερικά και είναι 3mm. ΤΟ εσωτερικό όμως είναι το ίδιο ή θα πρέπει να μετρήσω και εσωτερικά; Γιατί είδα στο ebay γράφει εξωτερικά 3mm και εσωτερικά 1mm.

Αν εισαι στην Αθηνα,πηγαινε σε καποιο μαγαζι που εχει τετοια καλωδια,πχ Cosmodata στο Πολυτεχνειο,και δοκιμασε να δεις οπιο ταιριαζει.Τοσο απλα.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)