godjet Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) Μια βοήθεια..τι λέει το φόρουμ για επιλογή κάρτας μνήμης ? κανά λινκ να την παραγγειλουμε ειναι εύκολο αν εχει κανείς πρόσφατη παραγγελία ? Edited September 14, 2014 by godjet Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Μια βοήθεια..τι λέει το φόρουμ για επιλογή κάρτας μνήμης ? κανά λινκ να την παραγγειλουμε ειναι εύκολο αν εχει κανείς πρόσφατη παραγγελία ? Ψάχνεις για Samsung μοντέλο plus(το pro, λόγω της υψηλής του ταχύτητας για την συγκεκριμένη συσκευή, θεωρείται overbudjed) στην χωρητικότητα που επιθυμείς και είσαι καλυμμένος. Δεν θα σε παραπέμψω κάπου συγκεκριμένα γιατί θα βρεις δεκάδες επιλογές. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Thanks φίλε μου δεν καίγομαι για ταχύτητες απλά να παίρνει μπακαπ και φωτογραφίες Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Αν θες να δεις καμιά ταινία κλπ. Που το ακουμπάτε? Κάτι σαν σταντ εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Παιδια ειστε σιγουροι οτι με sd καρτα το κινητο σας δεν εγινε πιο αργο? Εγω ειχα συνηθίσει και οταν για ασχετο λογο την εβγαλα μου φανηκε να τρεχει καλυτερα... δυσκολο να ηταν ιδεα μου... Η καρτα ηταν 32αρα με καπου 30% γεματη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Αυτό που λες δεν είναι απίθανο.. Πολλές φορές η κάρτα μνήμης προκαλεί θεματακια σε συσκευές.. Ειδικά αν είναι πιο παλιά ή χαμηλης class. Έχουν αναφερθεί ακόμα και ασυμβατότητες ανάμεσα σε κατασκευαστες.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Αν θες να δεις καμιά ταινία κλπ. Που το ακουμπάτε? Κάτι σαν σταντ εννοώ. Αυτή έχω και με βολεύει αφάνταστα. http://www.amazon.de/Manna-UltraSlim-Samsung-Standfunktion-Nappaleder/dp/B00FXSDJV6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410809977&sr=8-1&keywords=manna+leicke+note+3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Αυτή έχω και με βολεύει αφάνταστα. http://www.amazon.de/Manna-UltraSlim-Samsung-Standfunktion-Nappaleder/dp/B00FXSDJV6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410809977&sr=8-1&keywords=manna+leicke+note+3 Κλασική και καλή επιλογή και για μένα η συγκεκριμμένη θήκη. Όσο καιρό την είχα στο δικό μου Note με είχε βολέψει μια χαρά. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς την micro sd της SanDisk με τα 128GB; δουλεύει με το κινητό μας; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς την micro sd της SanDisk με τα 128GB; δουλεύει με το κινητό μας; Το Note 3 δεν υποστηρίζει 128αρες μνήμες. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Το Note 3 δεν υποστηρίζει 128αρες μνήμες. Ναι το γνωρίζω αλλά υπάρχουν αναφορές στο Internet που δείχνουν πως δουλεύει η συγκεκριμένη κάρτα με το κινητό. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ναι το γνωρίζω αλλά υπάρχουν αναφορές στο Internet που δείχνουν πως δουλεύει η συγκεκριμένη κάρτα με το κινητό. Είναι ρίσκο η αγορά της αν θα δουλεύει πλήρως, μιας που η δαπάνη δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μηπως εχει δοκιμασει κανεις αυτην εδω? http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00IVPU894/ref=pd_aw_sims_6?pi=SS115&simLd=1 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μηπως εχει δοκιμασει κανεις αυτην εδω? http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00IVPU894/ref=pd_aw_sims_6?pi=SS115&simLd=1 Χωρίς να την έχω δοκιμάσει, μήπως αυτή: http://www.amazon.com/Samsung-Electronics-Adapter-MB-MP64DA-AM/dp/B00IVPU7AO/ref=sr_ob_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1411113470&sr=1-2, είναι καλύτερη επιλογή, από άποψη τιμής - απόδοσης - κυκλοφορίας ως μοντέλο και πάντα θεωρητικά; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Χωρίς να την έχω δοκιμάσει, μήπως αυτή: http://www.amazon.com/Samsung-Electronics-Adapter-MB-MP64DA-AM/dp/B00IVPU7AO/ref=sr_ob_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1411113470&sr=1-2, είναι καλύτερη επιλογή, από άποψη τιμής - απόδοσης - κυκλοφορίας ως μοντέλο και πάντα θεωρητικά; Θέλω κάποια που θεωρητικά δίνει μεγάλες ταχύτητες εγγραφής-ανάγνωσης (πάντα για θεωρητικά μιλώ) και τελικά την παράγγειλα http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00IVPU894/ref=redir_mdp_mobile?creative=395109&creativeASIN=B00IVPU894&linkCode=df0&ref_=asc_df_B00IVPU8943322467&smid=A2NG4HB43UEDVL&tag=pgmp-419-100-20 Ο λογος είναι ότι έχω ένα usb3 στικάκι 32gb το οποίο το χρησιμοποιώ με usb3 otg καλώδιο στο note 3 και σε δοκιμές που εχω κάνει με έγγραφη-ανάγνωση διαφόρων αρχείων σε σύγκριση με 2 micro sd Samsung που εχω,16 και 32gb,class10 και οι δύο (οι πορτοκαλί κάρτες),το στικακι ανταποκρίνεται με την διπλή ταχύτητα.Θέλω λοιπόν να δοκιμάσω και μια πιο γρήγορη κάρτα να δω τι γίνεται και η συγκεκριμένη,θεωρητικά,δίνει ακραίες ταχύτητες (θα δείξει στην πράξη...).Πάντως από κάρτα σε κάρτα,παρόλο που είναι και οι δύο ίδιας μάρκας και κατηγορίας,βλέπω διαφορές,με την 32άρα να είναι λίγο πιο γρηγορη. Edited September 19, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 για αυτην εδω τι λετε για το note? http://www.katerelos.gr/product/29899/toshiba-microsdhc-32gb-class-10-exceria-uhs-i.html Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Μπορεί κάποιος να προτείνει ενα ομορφο και ποιοτικό desk dock για το Ν3? Ναι το γνωρίζω αλλά υπάρχουν αναφορές στο Internet που δείχνουν πως δουλεύει η συγκεκριμένη κάρτα με το κινητό. Την περιμένω σε καμια εβδομαδα οποτε και θα αναφέρω εμπεριστατωμένα αν δουλεύει η όχι αν μπορείς να περιμένεις. Πήρα την 2ης γενιάς στα 48 MB/s. Edited September 20, 2014 by lordelesar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μπορεί κάποιος να προτείνει ενα ομορφο και ποιοτικό desk dock για το Ν3? Την περιμένω σε καμια εβδομαδα οποτε και θα αναφέρω εμπεριστατωμένα αν δουλεύει η όχι αν μπορείς να περιμένεις. Πήρα την 2ης γενιάς στα 48 MB/s. http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/mobile-stand-s10.html Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Tα s view cover λένε τίποτα ή είναι μόνο φρου-φρου; Επιβαρύνει την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Tα s view cover λένε τίποτα ή είναι μόνο φρου-φρου; Επιβαρύνει την μπαταρία; Τα θετικά Βασικά είναι πολύ όμορφη και λεπτή θήκη και από τις λίγες που μπορείς να προστατεύει την οθόνη για να το βάζεις πχ σε ένα τσαντάκι. Βλέπεις ποιος σε καλεί και μπορείς να απαντήσεις χωρίς να το ανοίξεις ακόμα και φώτο μπορείς να τραβήξεις χωρίς να το ανοίξεις. Δεν επιβαρύνει μπαταρία και αν το κάνει είναι πάρα πολύ λίγο που δεν το διαπίστωσα. Το αρνητικά Δεν προστατεύει το τηλέφωνο από πτώση ακόμα και το φις της οθόνης είναι πιθανό πολύ πιθανό κατά την πτώση να ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Tα s view cover λένε τίποτα ή είναι μόνο φρου-φρου; Επιβαρύνει την μπαταρία; Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, απολύτως! Πήρα στην αρχή και άλλες θήκες, όμως καμία δε με βόλεψε, έκανε το τηλέφωνο ακόμα μεγαλύτερο από ότι ήταν. Η s view ΔΕΝ επηρεάζει τη μπαταρία και το διατηρεί εξαιρετικά λεπτό, ώστε να παλεύεται η κατάσταση..:lol: Μου έχει πέσει κάτω και έτυχε να μην ανοίξει οπότε προστατεύθηκε η οθόνη, αλλά βασικά δεν έχεις καμία εγγύηση ότι αυτό θα συμβεί και την επόμενη φορά Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, απολύτως! Πήρα στην αρχή και άλλες θήκες, όμως καμία δε με βόλεψε, έκανε το τηλέφωνο ακόμα μεγαλύτερο από ότι ήταν. Η s view ΔΕΝ επηρεάζει τη μπαταρία και το διατηρεί εξαιρετικά λεπτό, ώστε να παλεύεται η κατάσταση..:lol: Μου έχει πέσει κάτω και έτυχε να μην ανοίξει οπότε προστατεύθηκε η οθόνη, αλλά βασικά δεν έχεις καμία εγγύηση ότι αυτό θα συμβεί και την επόμενη φορά Για να μην ανοίγει έχει βγάλει η spigen αυτό που θα έπρεπε να έχει η s view cover από μόνη της. Πολύ ακριβό όμως.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιώ τακτικά αυτή τη βάση αυτοκινήτου της Pleomax http://m.ebay.com/itm/251354192085?nav=SEARCH όποτε το μαγνητάκι θα έφευγε από τη θέση του μετά από δύο βάλε - βγάλε από τη βάση Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιώ τακτικά αυτή τη βάση αυτοκινήτου της Pleomax http://m.ebay.com/itm/251354192085?nav=SEARCH όποτε το μαγνητάκι θα έφευγε από τη θέση του μετά από δύο βάλε - βγάλε από τη βάση Γιατί; Αφού από ότι βλέπω στις φωτογραφίες, ο βραχίονας ανοίγει.. Οπότε απλά θα πιέζει το μαγνητάκι στο πλάι της συσκευής.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Γιατί; Αφού από ότι βλέπω στις φωτογραφίες, ο βραχίονας ανοίγει.. Οπότε απλά θα πιέζει το μαγνητάκι στο πλάι της συσκευής.. Ναι ανοίγει αλλά οι διαστάσεις του note είναι οριακές για να χωρέσει στη βάση αυτή και υπάρχει μία σχετική "τριβή" με τα χείλη της s view για να κάτσει το τηλέφωνο και να το προσαρμόσω εκεί που θέλω. Φοβάμαι ότι το μαγνητάκι θα φύγει μετά από λίγη ταλαιπωρία Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts