Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πράγματι φοβερές θήκες. Εγώ ψάχνω την original sview της samsung και δεν μπορώ να την βρώ παρά μόνο σε μαύρο. Βέβαια από εξωτερικό βρίσκεις τα πάντα.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πράγματι φοβερές θήκες. Εγώ ψάχνω την original sview της samsung και δεν μπορώ να την βρώ παρά μόνο σε μαύρο. Βέβαια από εξωτερικό βρίσκεις τα πάντα.

Τι χρωμα την ψαχνεις και δεν τη βρισκεις?

Νομίζω πως βρήκα την λύση για την παραλία. Με τη θήκη που του έχω θα το βάλω και εδώ http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/thikes/Sentio-Thikh-Waterproof-mexri-7-85-Blue-ZOE0503.htm και νομίζω πως δεν θα έχω κανένα πρόβλημα

Εγω τσιμπησα την ιδια ακριβως παρολο που εγραφε εως 5.5 ιντσες. Το νοτελι χωρεσε κανονικα. Για 4,5 € μια χαρα την κανει τη δουλεια της η θηκη.

Εγω τσιμπησα την ιδια ακριβως παρολο που εγραφε εως 5.5 ιντσες. Το νοτελι χωρεσε κανονικα. Για 4,5 € μια χαρα την κανει τη δουλεια της η θηκη.

εγώ έχω πάρει μια θήκη της aqua pack. την έβαλα σε βάθος 3-4 μέτρα με μια μηχανή μέσα αδιάβροχη για να τεστάρω τι παίζει. δεν έβαλε μέσα ούτε σταγόνα.

γεια σας! κοιταω θηκη για το tablet και συμπτωματικα επεσα πανω σε κατι α-πι-στε-υ-τες θηκες για το note με -50% !!!

σκεφτηκα κριμα να μη τη δειτε και σεις τετοια προσφορα!!!!! οποτε προλαβετε! :)

http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3

http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3?p=2

αυτέ με το z view της έχει πάρει κάνεις ? Παίζει τελωνείο ?

αυτέ με το z view της έχει πάρει κάνεις ? Παίζει τελωνείο ?

Είχα πάρει πριν 2 χρόνια από αυτή τη σελίδα και δεν είχα καμία τέτοια επιβάρυνση.

και μια που το έφερε η κουβέντα είναι ότι πιο ποιοτικό έχω πιάσει ποτέ σε θήκη.

ας προτιμήσεις να μην έχει σκέτο πλαστικό από μέσα είναι άσχημο εγώ είχα πάρει με δέρμα.

Είχα πάρει πριν 2 χρόνια από αυτή τη σελίδα και δεν είχα καμία τέτοια επιβάρυνση.

και μια που το έφερε η κουβέντα είναι ότι πιο ποιοτικό έχω πιάσει ποτέ σε θήκη.

ας προτιμήσεις να μην έχει σκέτο πλαστικό από μέσα είναι άσχημο εγώ είχα πάρει με δέρμα.

Τι ακριβως κανει,γιατι τα γραφει Κινεζικα και δεν καταλαβαινω.Πως εμφανιζεται αυτο το παραθυρο;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Τι ακριβως κανει,γιατι τα γραφει Κινεζικα και δεν καταλαβαινω.Πως εμφανιζεται αυτο το παραθυρο;

που βλέπεις κινέζικα δεν κατάλαβα τι λες. ποιο παράθυρο; ;

που βλέπεις κινέζικα δεν κατάλαβα τι λες. ποιο παράθυρο; ;

Μα,αυτο.http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3

Κοσμοτε,100Mbps.

Μα,αυτο.http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3
Κύριε Θοδωρή το λινκ που δίνεις είναι όλα στα Αγγλικά.

Κύριε Θοδωρή το λινκ που δίνεις είναι όλα στα Αγγλικά.

Εχεις δικηο,αλλα οταν εβαλα μια απ αυτες τις θηκες να βγει μονη της,μπας και λεει αναλυτικα τι και πως,τοτε μου βγηκαν τα Κινεζικα.:confused:

Δεν καταλαβα δηλαδη,πως γινεται ετσι η οθονη,τι εχει η θηκη και το κανει,μαγικα;

Κοσμοτε,100Mbps.

Εχεις δικηο,αλλα οταν εβαλα μια απ αυτες τις θηκες να βγει μονη της,μπας και λεει αναλυτικα τι και πως,τοτε μου βγηκαν τα Κινεζικα.:confused:

Δεν καταλαβα δηλαδη,πως γινεται ετσι η οθονη,τι εχει η θηκη και το κανει,μαγικα;

Θόδωρε, για να δουλέψει η θήκη έχει εφαρμογή στο πλέι που το σεταρεις να δείχνει έτσι.

Προσωπικά ποτέ δεν με ενθουσίασαν οι θήκες με τα παράθυρα. Έχω δουλέψει ένα s5 με μια γνήσια και η χρηστικότητα είναι μέτρια.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Θόδωρε, για να δουλέψει η θήκη έχει εφαρμογή στο πλέι που το σεταρεις να δείχνει έτσι.

.

Τωρα,μαλιστα,καταλαβα.Ειπα κι εγω,τι στο καλο τοοσο πια ασχετος ειμαι;

(Οτι ειμαι,ειμαι,αλλα ενταξει,οχι και τοσο).:lol:

Κοσμοτε,100Mbps.

Να ρωτήσω παιδιά, έχει αγοράσει κανείς extended battery δηλαδή μεγαλύτερη να μας πει γνώμες;

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Να ρωτήσω παιδιά, έχει αγοράσει κανείς extended battery δηλαδή μεγαλύτερη να μας πει γνώμες;

Εγώ έχω αγοράσει και έχω βαρεθεί να γράφω σε όλα τα θέματα για το Note 3.

Τι να πούμε τώρα... Άλλη αίσθηση. Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ. Anker 6400mah. Δεν ψοφάει με τίποτα.

[ATTACH]48577[/ATTACH]

[ATTACH]48577[/ATTACH]

Εγώ έχω αγοράσει και έχω βαρεθεί να γράφω σε όλα τα θέματα για το Note 3.

Τι να πούμε τώρα... Άλλη αίσθηση. Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ. Anker 6400mah. Δεν ψοφάει με τίποτα.

[ATTACH]48577[/ATTACH]

[ATTACH]48577[/ATTACH]

Φιλος δε γινεται κουμουτσα η συσκευη?

Φιλος δε γινεται κουμουτσα η συσκευη?

Τί να σου απαντήσω τώρα; Σε άλλους αρέσουν οι λεπτές γυναίκες σε άλλους εκείνες με καμπύλες και πιασίματα. Εμένα και το κινητό μου και η γυναίκα μου έχουν καμπύλες και πιασίματα.

Μόνο αν δοκιμάσεις ο ίδιος θα βγάλεις συμπεράσματα. Για μένα όχι δεν είναι κουμούτσα. Είναι ακριβώς έτσι όπως θα έπρεπε να το βγάλει η Samsung.

Τί να σου απαντήσω τώρα; Σε άλλους αρέσουν οι λεπτές γυναίκες σε άλλους εκείνες με καμπύλες και πιασίματα. Εμένα και το κινητό μου και η γυναίκα μου έχουν καμπύλες και πιασίματα.

Μόνο αν δοκιμάσεις ο ίδιος θα βγάλεις συμπεράσματα. Για μένα όχι δεν είναι κουμούτσα. Είναι ακριβώς έτσι όπως θα έπρεπε να το βγάλει η Samsung.

Τρομερό σχόλιο:D:D:D:D:D:D

Καμία φωτο της συσκευής με την μπαταρία μπορούμε να έχουμε?

Υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube. Ένα από αυτά είναι και αυτό

Παρακολουθήστε το "Hyperion 6400mAh Extended Battery Note 3 (older m…" στο YouTube

Hyperion 6400mAh Extended Battery Note 3 (older m…:

Το σημαντικό είναι ότι όλες οι εταιρείες, Hyperion, Seidio, Anker, χρησιμοποιούν το ίδιο καπάκι.

Η anker όμως είναι διαθέσιμη μόνο στο Amazon. Com και δεν στέλνει Ελλάδα

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)