aeroporos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Πράγματι φοβερές θήκες. Εγώ ψάχνω την original sview της samsung και δεν μπορώ να την βρώ παρά μόνο σε μαύρο. Βέβαια από εξωτερικό βρίσκεις τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Πράγματι φοβερές θήκες. Εγώ ψάχνω την original sview της samsung και δεν μπορώ να την βρώ παρά μόνο σε μαύρο. Βέβαια από εξωτερικό βρίσκεις τα πάντα. Τι χρωμα την ψαχνεις και δεν τη βρισκεις? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Τι χρωμα την ψαχνεις και δεν τη βρισκεις? Την έψαχνα σε μπεζ και τελικά την βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Νομίζω πως βρήκα την λύση για την παραλία. Με τη θήκη που του έχω θα το βάλω και εδώ http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/thikes/Sentio-Thikh-Waterproof-mexri-7-85-Blue-ZOE0503.htm και νομίζω πως δεν θα έχω κανένα πρόβλημα Εγω τσιμπησα την ιδια ακριβως παρολο που εγραφε εως 5.5 ιντσες. Το νοτελι χωρεσε κανονικα. Για 4,5 € μια χαρα την κανει τη δουλεια της η θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Εγω τσιμπησα την ιδια ακριβως παρολο που εγραφε εως 5.5 ιντσες. Το νοτελι χωρεσε κανονικα. Για 4,5 € μια χαρα την κανει τη δουλεια της η θηκη. εγώ έχω πάρει μια θήκη της aqua pack. την έβαλα σε βάθος 3-4 μέτρα με μια μηχανή μέσα αδιάβροχη για να τεστάρω τι παίζει. δεν έβαλε μέσα ούτε σταγόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 γεια σας! κοιταω θηκη για το tablet και συμπτωματικα επεσα πανω σε κατι α-πι-στε-υ-τες θηκες για το note με -50% !!! σκεφτηκα κριμα να μη τη δειτε και σεις τετοια προσφορα!!!!! οποτε προλαβετε! :) http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3 http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3?p=2 αυτέ με το z view της έχει πάρει κάνεις ? Παίζει τελωνείο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 αυτέ με το z view της έχει πάρει κάνεις ? Παίζει τελωνείο ? Είχα πάρει πριν 2 χρόνια από αυτή τη σελίδα και δεν είχα καμία τέτοια επιβάρυνση. και μια που το έφερε η κουβέντα είναι ότι πιο ποιοτικό έχω πιάσει ποτέ σε θήκη. ας προτιμήσεις να μην έχει σκέτο πλαστικό από μέσα είναι άσχημο εγώ είχα πάρει με δέρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Είχα πάρει πριν 2 χρόνια από αυτή τη σελίδα και δεν είχα καμία τέτοια επιβάρυνση. και μια που το έφερε η κουβέντα είναι ότι πιο ποιοτικό έχω πιάσει ποτέ σε θήκη. ας προτιμήσεις να μην έχει σκέτο πλαστικό από μέσα είναι άσχημο εγώ είχα πάρει με δέρμα. Τι ακριβως κανει,γιατι τα γραφει Κινεζικα και δεν καταλαβαινω.Πως εμφανιζεται αυτο το παραθυρο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Τι ακριβως κανει,γιατι τα γραφει Κινεζικα και δεν καταλαβαινω.Πως εμφανιζεται αυτο το παραθυρο; που βλέπεις κινέζικα δεν κατάλαβα τι λες. ποιο παράθυρο; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 που βλέπεις κινέζικα δεν κατάλαβα τι λες. ποιο παράθυρο; ; Μα,αυτο.http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Μα,αυτο.http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3Κύριε Θοδωρή το λινκ που δίνεις είναι όλα στα Αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Κύριε Θοδωρή το λινκ που δίνεις είναι όλα στα Αγγλικά. Εχεις δικηο,αλλα οταν εβαλα μια απ αυτες τις θηκες να βγει μονη της,μπας και λεει αναλυτικα τι και πως,τοτε μου βγηκαν τα Κινεζικα.:confused: Δεν καταλαβα δηλαδη,πως γινεται ετσι η οθονη,τι εχει η θηκη και το κανει,μαγικα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Εχεις δικηο,αλλα οταν εβαλα μια απ αυτες τις θηκες να βγει μονη της,μπας και λεει αναλυτικα τι και πως,τοτε μου βγηκαν τα Κινεζικα.:confused: Δεν καταλαβα δηλαδη,πως γινεται ετσι η οθονη,τι εχει η θηκη και το κανει,μαγικα; Θόδωρε, για να δουλέψει η θήκη έχει εφαρμογή στο πλέι που το σεταρεις να δείχνει έτσι. Προσωπικά ποτέ δεν με ενθουσίασαν οι θήκες με τα παράθυρα. Έχω δουλέψει ένα s5 με μια γνήσια και η χρηστικότητα είναι μέτρια. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Θόδωρε, για να δουλέψει η θήκη έχει εφαρμογή στο πλέι που το σεταρεις να δείχνει έτσι. . Τωρα,μαλιστα,καταλαβα.Ειπα κι εγω,τι στο καλο τοοσο πια ασχετος ειμαι; (Οτι ειμαι,ειμαι,αλλα ενταξει,οχι και τοσο).:lol: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Να ρωτήσω παιδιά, έχει αγοράσει κανείς extended battery δηλαδή μεγαλύτερη να μας πει γνώμες; Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Να ρωτήσω παιδιά, έχει αγοράσει κανείς extended battery δηλαδή μεγαλύτερη να μας πει γνώμες; Εγώ έχω αγοράσει και έχω βαρεθεί να γράφω σε όλα τα θέματα για το Note 3. Τι να πούμε τώρα... Άλλη αίσθηση. Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ. Anker 6400mah. Δεν ψοφάει με τίποτα. [ATTACH]48577[/ATTACH] [ATTACH]48577[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Έχει πάρει κάνεις το pressy η κάποιον κλώνο του Και το έκανε να δουλέψει με το νοτελι μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εγώ έχω αγοράσει και έχω βαρεθεί να γράφω σε όλα τα θέματα για το Note 3. Τι να πούμε τώρα... Άλλη αίσθηση. Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ. Anker 6400mah. Δεν ψοφάει με τίποτα. [ATTACH]48577[/ATTACH] [ATTACH]48577[/ATTACH] Φιλος δε γινεται κουμουτσα η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Φιλος δε γινεται κουμουτσα η συσκευη? Τί να σου απαντήσω τώρα; Σε άλλους αρέσουν οι λεπτές γυναίκες σε άλλους εκείνες με καμπύλες και πιασίματα. Εμένα και το κινητό μου και η γυναίκα μου έχουν καμπύλες και πιασίματα. Μόνο αν δοκιμάσεις ο ίδιος θα βγάλεις συμπεράσματα. Για μένα όχι δεν είναι κουμούτσα. Είναι ακριβώς έτσι όπως θα έπρεπε να το βγάλει η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Τί να σου απαντήσω τώρα; Σε άλλους αρέσουν οι λεπτές γυναίκες σε άλλους εκείνες με καμπύλες και πιασίματα. Εμένα και το κινητό μου και η γυναίκα μου έχουν καμπύλες και πιασίματα. Μόνο αν δοκιμάσεις ο ίδιος θα βγάλεις συμπεράσματα. Για μένα όχι δεν είναι κουμούτσα. Είναι ακριβώς έτσι όπως θα έπρεπε να το βγάλει η Samsung. Τρομερό σχόλιο:D:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καμία φωτο της συσκευής με την μπαταρία μπορούμε να έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καμία φωτο της συσκευής με την μπαταρία μπορούμε να έχουμε? Υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube. Ένα από αυτά είναι και αυτό Παρακολουθήστε το "Hyperion 6400mAh Extended Battery Note 3 (older m…" στο YouTube Hyperion 6400mAh Extended Battery Note 3 (older m…: Το σημαντικό είναι ότι όλες οι εταιρείες, Hyperion, Seidio, Anker, χρησιμοποιούν το ίδιο καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Η anker όμως είναι διαθέσιμη μόνο στο Amazon. Com και δεν στέλνει Ελλάδα Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gateas13von Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν και στο ebay και στέλνουν και Ελλάδα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Κοίτα στο eBay. Εγώ από κει την πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts