thodorischr Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Η καλύτερη είναι η γνήσια αλλά και η πιο ακριβή ;) Σε αυτην αναφερεσαι;; Την εχεις;; http://www.tech-in.gr/samsung-vehicle-dock-ee-v200sabegww-original.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Σε αυτην αναφερεσαι;; Την εχεις;; http://www.tech-in.gr/samsung-vehicle-dock-ee-v200sabegww-original.html Χωράει η συσκευή με θήκη flip folio? Βολεύει? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Παιδια μπορείτε να μου προτείνετε ενα καλο προστατευτικό γυαλί για το κινητο μου ; Κατα προτίμηση κατω των 15 ευρω και απο Σκρουτζ η απο ελληνικο μαγαζί γιατι το χρειάζομαι άμεσα . φιλε ασε τη nilkin ειναι μουφα εαυτη παρε: http://www.ebay.com/itm/221388851014?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Υπαρχουν κινεζιές,που ειτε μπαινουν μεσα στη σχισμη του CD,ειτε μεσα στις γριλιες του καλοριφερ. Εγω,εχω παρει και απ τις δυο,αλλα τη μια την εδωσα σε ενα παιδι,γιατι δεν μπορουσε να χωθει μεσα στο CD,λογω παχους της προεξοχης της βασης. Υστερα πηρα την αλλη,που μπαινει στις γριλιες,που δουλευει μια χαρα. Η τιμη,κατω απο το μισο απο την οριτζιναλ. Τελικα βεβαια,δεν εβαλα το κινητο μεσα,αλλα ενα MLS Destinator 50 TSPγιατι δεν ηθελα να ταλαιπωρω το Note 3 μεσα στους ηλιους και στο βαλε-βγαλε...:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοιτωντας το κουτι που εχει η φωτο καλα καλα,παρατηρησα οτι ειναι ιδιο με εκεινο που ειχε μεσα το γυαλι που πηρα για το iPad Air που εχω παρει. Η γνωμη μου για την ποιοτητα του γυαλιου αυτου,ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΤΙΚΗ.Και επειδη εχω βαλει ενα Nillkin στο Νote 3,καμια σχεση.Αυτο που προτεινεις,ειναι σαφως καλυτερο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Χωράει η συσκευή με θήκη flip folio? Βολεύει? Φιλε δεν την εχω δοκιμασει ακομα, αλλα μαλλον σε αυτη θα καταληξω, μιας κ δεν βρησκω καποια αλλη αξιολογη. Αλλος απο την παρεα που να εχει αγορασει καμια κ να ειναι ικανοποιημενος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Πρέπει να πάω να δω καμια βάση από κοντά! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Παιδια εγω εχω 2 τετοιες.. Σε Getz και leon. http://www.ebay.com/itm/Car-Air-Vent-Mount-Stand-Holder-Fr-Samsung-Galaxy-S5-i9600-S3-S4-Mini-Note-1-2-3-/371095233881?pt=US_Mounts_Holders&hash=item5666ffe559 Με έχουν βολεψει απίστευτα. Φτηνες και δεν χρειάζεται ν αλλζω βαση οταν αλλαζω κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Παιδια εγω εχω 2 τετοιες.. Σε Getz και leon. http://www.ebay.com/itm/Car-Air-Vent-Mount-Stand-Holder-Fr-Samsung-Galaxy-S5-i9600-S3-S4-Mini-Note-1-2-3-/371095233881?pt=US_Mounts_Holders&hash=item5666ffe559 Με έχουν βολεψει απίστευτα. Φτηνες και δεν χρειάζεται ν αλλζω βαση οταν αλλαζω κινητό. Ιδια εχω,αλλα η τιμη που την πηρες,ειναι χωμα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Μόλις μου ήρθε αυτή η θήκη λοιπών είναι αρκετά μεγάλη δλδ 1 με 1,5 πόντο μεγαλύτερο το κινητό γύρο γύρο είναι πολύ βαριά θα έλεγα λίγο βαρύτερη από το ίδιο το κινητό αλλά είναι απίστευτα στιβαρή και πολύ καλή ποιότητά τα κουμπιά και η αφή δουλεύουν τέλεια και είναι όμορφη θα έλεγα, βεββαια όποιας δει το κινητό αναρωτιέται τι είναι αυτό... Δεν την έχω και δεν θα δοκιμάσω την στεγανότητα της αλλά για την παραλία που την θέλω για όταν είμαι λίγο βρεγμένος η για την άμμο είναι ότι πρέπει. http://www.ebay.com/itm/Shock-Water-Proof-Aluminum-Metal-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-/271335835906?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 την πήρα σε κόκκινο. "Δουλεύει" σε συνδυασμό με tempered glass? Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 φιλε ασε τη nilkin ειναι μουφα εαυτη παρε: http://www.ebay.com/itm/221388851014?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Έχω πάρει την ίδια και μου ήρθε σε έναν μήνα. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα για να πω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 CAr mount χρησιμοποιεί κανείς ? Αν ναι τι προτείνετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Master_44 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 CAr mount χρησιμοποιεί κανείς ? Αν ναι τι προτείνετε ? Εγώ έχω πάρει αυτό και είμαι πολύ ικανοποιημένος http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-5inch-Smartphone-Car-Cradle-Holders-Pleomax-All-Fit-3-Giant-Note-2-3-III-/331070068171?pt=US_Mounts_Holders&hash=item4d155055cb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Εγώ έχω πάρει αυτό και είμαι πολύ ικανοποιημένος http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-5inch-Smartphone-Car-Cradle-Holders-Pleomax-All-Fit-3-Giant-Note-2-3-III-/331070068171?pt=US_Mounts_Holders&hash=item4d155055cb Ευχαριστω. Μπαινει και στο τζαμι και στο ταμπλο του αυτοκινητου ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Προσπαθώ να συνδυάσω την ασύρματη φόρτιση με την original flip wallet θήκη που έχω ώστε να συνεχίσει να κλειδώνει και ξεκλειδώνει το τηλέφωνο μόλις ανοίγω ή κλείνω τη θήκη. Ενώ όμως έχω αγοράσει 2 receivers με τις ενώσεις και από τις δύο πλευρές για να δουλέψουν οι λειτουργίες της θήκης αυτές δεν δουλεύουν. Μήπως υπάρχειι κάποια ρύθμιση που πρέπει να περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδιά καλησπέρα έχω την original s view και όταν την ανοίγω περίπου μια στις τρεις μου βγάζει «δίκτυο μη διαθέσιμο» ενώ έχω σήμα !!! αν το ανοιγοκλείσω διορθώνει . Το εμφανίζει σε κανέναν άλλο? Επίσης ψάχνω τώρα το καλοκαίρι για προστασία στην παραλία και στις μετακινήσεις για μια θήκη ( μάλλον πουγκί?) που να μπαίνει το note με την sview μαζί . Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Παιδια μπορείτε να μου προτείνετε ενα καλο προστατευτικό γυαλί για το κινητο μου ; Κατα προτίμηση κατω των 15 ευρω και απο Σκρουτζ η απο ελληνικο μαγαζί γιατι το χρειάζομαι άμεσα . Φιλε δεν ξερω τι λεει ο φιλος που απαντησε...αλλα και εγω θα σου λεγα nillkin ...αψογη την εχω εδω και 3 μηνες...και με round edges.....σημαντικοτατο.... Ποιοτικη εταιρια.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Φιλε δεν ξερω τι λεει ο φιλος που απαντησε...αλλα και εγω θα σου λεγα nillkin ...αψογη την εχω εδω και 3 μηνες...και με round edges.....σημαντικοτατο.... Ποιοτικη εταιρια.... Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω σχόλια. Την έχω από τον Μάρτιο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Και γω απο Δεκεμβριο την nillkin αψογη :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 http://www.tech-in.gr/samsung-vehicle-dock-ee-v200sabegww-original.html Παιδες καλησπερα!! Εδω κ λιγες μερες εχω αγορασει την παραπανω βαση αυτοκινητου κ εχω να πω οτι ειναι αψογη.:D Πολυ καλη ποιοτητα, αψογη στηριξη στο τζαμι, πολυ καλο κρατημα του κινητου, αλλα κ απο εμφανιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 θα μπορουσε καποιος να αναρτήσει ενα λινκ με την νιλκιν για να δω ποσο κοστιζει και ποια ειναι ακριβως? Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 θα μπορουσε καποιος να αναρτήσει ενα λινκ με την νιλκιν για να δω ποσο κοστιζει και ποια ειναι ακριβως? Eδώ είσαι. http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Anti-burst-Tempered-Glass-Protector-Film-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-/281269555359?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item417cf8d09f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Και εγώ την nillkin φοράω (περίπου στην ίδια τιμή την είχα πάρει) εδώ και δύο μήνες. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αψογη αίσθηση (είναι γυαλί) και απόλυτα λειτουργική Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ψάχνω για mount για το ποδήλατο , που σίγουρα να προσφέρει απόλυτη προστασία στο κινητο αλλα και να ειναι εύκολα προσβάσιμο. Έχετε κατι υπόψιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Παιδια επειδη αρχισε να μου αρεσει η ιδεα της s view,ξερετε αν δουλευει με λιγοτερα dpi ;; Εχω βολευτεί τρομερα τα 320, αλλο τηλέφωνο. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Παιδια επειδη αρχισε να μου αρεσει η ιδεα της s view,ξερετε αν δουλευει με λιγοτερα dpi ;; Εχω βολευτεί τρομερα τα 320, αλλο τηλέφωνο. . Φίλε εξαρτάται από τη ρομ που εχεις.αν είσαι με στοκ πρέπει με το appsetings να αλλάξεις dpi ξεχωριστά για Κάθε εφαρμογή το στοκ dpi ειναι 480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts