Prattein_Aloga Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/Universal-CD-Slot-Mount-SmartPhone-Holder-For-Cell-Phones-and-GPS-Devices-/271357519353?ssPageName=ADME:L:COSI:GB:1123 . Οι φωτογραφιες μεγαλωνουν αμα βαλεις πανω το ποντικι. Τα αυτια που κρατανε το κινητο ή το GPS,ανοιγουν με το πατημα ενος κουμπιου,και κλεινουν με πιεση,οποτε ακουγεται ενα κρκρκρ,και μαζευονται. Το Note 3 xωραει μια χαρα,όπως και το MLS 50TSP T&D. Στην τελευταια φωτογραφια,φαινεται η αναδιπλουμενη πατουρα,που την ανοιγεις αμα θες να βαλεις το κινητο όρθιο,οποτε και αυτο παταει στην πατουρα και στεκεται σταθερά. Επισης,εχει και μια σφαιρικη κεφαλη,που μπορει να στρεφεται γυρω απ αυτην,ωστε να προσαρμοζεται στις αναγκες σου να βλεπεις καλα δηλαδη. Θα με ενδιεφερε κι εμενα κατι τετοιο, αλλα με προβληματισε το οτι δε χωραει σε ολα τα CD players που ειπες... Αναρωτιεμαι αν χωραει σε μαμισιο player του Fiat 500. Αν επιβεβαιωσει καποιος την θελω :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδιά καλημέρα! Έχει πάρει κανείς καμιά θήκη αλουμινίου; αξίζει; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδιά καλημέρα! Έχει πάρει κανείς καμιά θήκη αλουμινίου; αξίζει; περιμενω να παραλαβω σε μαυρο ! απο οτι εχω ακουσει χανει λιγο στο σημα . θα το τεσταρω και λεω. λογικα δευτερα θα εχω Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εχθές πέρασα από extreme mobile από το Νίκο και αγόρασα αυτή τη θήκη http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-UTOPIA-black-itskins-Screen-Protector.945821.html έχω να πω ότι έχει πολύ καλή εφαρμογή πολύ καλό grip και αρκετά λεπτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εχθές πέρασα από extreme mobile από το Νίκο και αγόρασα αυτή τη θήκη http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-UTOPIA-black-itskins-Screen-Protector.945821.html έχω να πω ότι έχει πολύ καλή εφαρμογή πολύ καλό grip και αρκετά λεπτή. Έδωσες 22 ευρώ για μια TPU που δεν προστατεύει ούτε την κάμερα; οκ.... Καλύτερα να αγόραζες την ισπανική με 7 ευρώ που έχει καλύτερο design, προστατεύει καλύτερα, και έχει και τρύπες για περικάρπιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Έδωσες 22 ευρώ για μια TPU που δεν προστατεύει ούτε την κάμερα; οκ.... Καλύτερα να αγόραζες την ισπανική με 7 ευρώ που έχει καλύτερο design, προστατεύει καλύτερα, και έχει και τρύπες για περικάρπιο... Η ισπανικη απλα ειναι οτι καλυτερο ακομα και απο τις spigen την προτιμω λόγω design grip απολυτης εφαρμογης . Για μενα και 20 να εκανε θα αξιζε καθε σεντς ποσο μαλλον οταν η τιμη της ειναι άκρως δελεαστική στα 7 ευρω απο τοτε που την εβαλα δεν την εχω ξαναβγαλει και εχω δυο spigen slim armor και hybrid και s view .οτι καλύτερο εχω βαλει ποτε σε κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Η ισπανικη απλα ειναι οτι καλυτερο ακομα και απο τις spigen την προτιμω λόγω design grip απολυτης εφαρμογης . Για μενα και 20 να εκανε θα αξιζε καθε σεντς ποσο μαλλον οταν η τιμη της ειναι άκρως δελεαστική στα 7 ευρω απο τοτε που την εβαλα δεν την εχω ξαναβγαλει και εχω δυο spigen slim armor και hybrid και s view .οτι καλύτερο εχω βαλει ποτε σε κινητο Η ισπανική βγαίνει μόνο σε άσπρο ή και σε άλλα χρώματα; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 ισπανικη ??????? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Έχει αναφερθεί άπειρες φορές σε προηγούμενες σελίδες. Μέχρι και λινκ έχουμε δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδια εχω βαλει μια μεμβρανη η οποια νομιζω χαλαει την αισθηση στο πενακι..Αν βαλω γυαλακι λετε να διορθωθει ; Το σκεφτομουν και για παραπανω προστασια και για τη γενικη αισθηση.Τι λετε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Έδωσες 22 ευρώ για μια TPU που δεν προστατεύει ούτε την κάμερα; οκ.... Καλύτερα να αγόραζες την ισπανική με 7 ευρώ που έχει καλύτερο design, προστατεύει καλύτερα, και έχει και τρύπες για περικάρπιο... Καμιά φορά όταν θέλεις κάτι εκείνη την ώρα το πληρώνεις και τελειώνει η ιστορία δεν γίνεται όλες μας οι αγορές να είναι από ebay. Όταν λες δεν προστατεύει ούτε την κάμερα τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καμιά φορά όταν θέλεις κάτι εκείνη την ώρα το πληρώνεις και τελειώνει η ιστορία δεν γίνεται όλες μας οι αγορές να είναι από ebay. Όταν λες δεν προστατεύει ούτε την κάμερα τι εννοείς; Από προσωπική πείρα, σου λέω "ναι γίνεται".. Όλες μα όλες μα όλες τις αγορές μου τις έχω κάνει από το eBay. Ακόμα και το πιο απλό καλώδιο, ένα USB on the go, η μια ζελατίνα του 1$ πάντα από το eBay. Σε αγορές κινητών τηλεφώνων δε, πρώτα έρχεται η θήκη στο σπίτι και μετά αγοράζω το κινητό... Δε λέω ότι δεν έκανες καλά... Σε έκτακτες καταστάσεις τα δίνεις και λες και ευχαριστώ. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι πόσες θήκες θα μπορούσες να αγοράσεις με 22 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καμιά φορά όταν θέλεις κάτι εκείνη την ώρα το πληρώνεις και τελειώνει η ιστορία δεν γίνεται όλες μας οι αγορές να είναι από ebay. Όταν λες δεν προστατεύει ούτε την κάμερα τι εννοείς; Η συγκεκριμενη θηκη ειναι εξαιρετικη -την εχω σε μπλε-τοσο σε ποιοτητα οσο και στο "πιασιμο" ,οπως και ολες οι itskins Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Επειδη ομως οι σελιδες εξναι 138 , επειδη τα ποστ μας ειναι οφφ , αν θες στειλε το λινκ . Αλλιως κριμα ειναι να γεμιζουμε σελιδα χωρις λογο Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Επειδη ομως οι σελιδες εξναι 138 , επειδη τα ποστ μας ειναι οφφ , αν θες στειλε το λινκ . Αλλιως κριμα ειναι να γεμιζουμε σελιδα χωρις λογο Αυτή είναι. Αγόρασε την με κλειστά τα μάτια. http://m.ebay.com/itm/251374745816?nav=SEARCH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 ειναι τοσο καλη ?? δεν μου γεμησε καθολου το ματι αλλα για να το λετε παω πασο ... κατσε να δω και αυτα που μου ερχονται και βλεπουμε . η τιμη της παντως ειναι αριστη . αυτο το ebay απλα τα σπαει με τοσα πραγματα που εχει εκει μεσα . καμια θηκη water resistance ή waterproof ?? καλοκαιρι ερχεται Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αυτή είναι. Αγόρασε την με κλειστά τα μάτια. http://m.ebay.com/itm/251374745816?nav=SEARCH Χωρις πολλες σαλτσες, η θηκη αυτη θα σας καλυψει και δεν θα χρειαστειτε τιποτα αλλο. Τοσα παιδια το λενε στις περασμενες σελιδες, δεν ειναι 1-2. Τωρα οσον αφορα θηκη 22 ευρω...οκ, οτι ειπε ο φιλος πιο πανω...με 22 ευρω παιρνεις πολλα πραγματα απο ebay....πολλα ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Χωρις πολλες σαλτσες, η θηκη αυτη θα σας καλυψει και δεν θα χρειαστειτε τιποτα αλλο. Τοσα παιδια το λενε στις περασμενες σελιδες, δεν ειναι 1-2. Τωρα οσον αφορα θηκη 22 ευρω...οκ, οτι ειπε ο φιλος πιο πανω...με 22 ευρω παιρνεις πολλα πραγματα απο ebay....πολλα ομως. Το μονο θεμα της ειναι οτι βγαινει σε ενα μονο χρωμα ( αν αυτο μπορει να θεωρηθει μειον ) μιλησα με τον σελλερ και μου ειπε οτι για να παραγουν αλλο χρωμα θα πρεπει να εχουν 1000αδες αιτήσεις ζητησης ωστε να μπορουν να χουν την ιδια δελεαστικη τιμη τωρα τι να πω ....σαν θηκη δεν απογοητευει δεν θα τα ξανα λεμε στο κατω κατω ειναι τοσο προσιτη η τιμη της που αξιζει να παρεις το ρισκο αν εισαι δυσπιστος δεν θα γινεις και φτωχότερος αν πεταξεις7 ευρω ...... θα πιεις 2 καφεδες λιγοτερο ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Ερώτηση σε όσους έχουν την γνήσια s view: το διαφανές πλαστικό παραθυράκι, όταν κλείνει το flip, ακουμπά πάνω στην οθόνη? Θέλω να πάρω μια τέτοια θήκη αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι στην περίπτωση που το παραθυράκι ακουμπά στην οθονη, δεδομένου ότι το flip έχει έναν τζόγο και πάντα θα υπάρχει ένα ποσοστό σκόνης στην οθόνη,μην μου την γεμίσει γρατζουνιές. Edited March 29, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ερώτηση σε όσους έχουν την γνήσια s view: το διαφανές πλαστικό παραθυράκι, όταν κλείνει το flip, ακουμπά πάνω στην οθόνη? Θέλω να πάρω μια τέτοια θήκη αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι στην περίπτωση που το παραθυράκι ακουμπά στην οθονη, δεδομένου ότι το flip έχει έναν τζόγο και πάντα θα υπάρχει ένα ποσοστό σκόνης στην οθόνη,μην μου την γεμίσει γρατζουνιές. Temlered glass και δεν χάνεις ούτε την αίσθηση ούτε την προστασία της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Temlered glass και δεν χάνεις ούτε την αίσθηση ούτε την προστασία της οθόνης.Καλημερα.Δεν αμφιβαλω οτι μπορει να ειναι καλο,αλλά δεν βαζω τετοια πραγματα.Μονο για την συγκεκριμενη θηκη με ενδιαφερει προς το παρον για να μπορω να βλεπω κυριως τα εισερχομενα χωρις να το "ξυπναω". Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Πάντως η itskins που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι εξαιρετική θήκη με πολύ καλή προστασία και εξαιρετικό grip Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/Universal-CD-Slot-Mount-SmartPhone-Holder-For-Cell-Phones-and-GPS-Devices-/271357519353?ssPageName=ADME:L:COSI:GB:1123 . Οι φωτογραφιες μεγαλωνουν αμα βαλεις πανω το ποντικι. Τα αυτια που κρατανε το κινητο ή το GPS,ανοιγουν με το πατημα ενος κουμπιου,και κλεινουν με πιεση,οποτε ακουγεται ενα κρκρκρ,και μαζευονται. Το Note 3 xωραει μια χαρα,όπως και το MLS 50TSP T&D. Στην τελευταια φωτογραφια,φαινεται η αναδιπλουμενη πατουρα,που την ανοιγεις αμα θες να βαλεις το κινητο όρθιο,οποτε και αυτο παταει στην πατουρα και στεκεται σταθερά. Επισης,εχει και μια σφαιρικη κεφαλη,που μπορει να στρεφεται γυρω απ αυτην,ωστε να προσαρμοζεται στις αναγκες σου να βλεπεις καλα δηλαδη. Για μελλοντικη αναφορα να πω πως η βαση τελικα κουμπωνει αψογα στο stock cd player του fiat 500. Και με αυτη την αφορμη να ευχαριστησω και τον Theodore41 :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ερώτηση σε όσους έχουν την γνήσια s view: το διαφανές πλαστικό παραθυράκι, όταν κλείνει το flip, ακουμπά πάνω στην οθόνη? Θέλω να πάρω μια τέτοια θήκη αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι στην περίπτωση που το παραθυράκι ακουμπά στην οθονη, δεδομένου ότι το flip έχει έναν τζόγο και πάντα θα υπάρχει ένα ποσοστό σκόνης στην οθόνη,μην μου την γεμίσει γρατζουνιές. To flip ακουμπά πάνω στην οθόνη του κινητού.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 To flip ακουμπά πάνω στην οθόνη του κινητού.... Το flip το καταλαβαινω οτι θα ακουμπα, αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ακουμπα και το πλαστικο "τζαμακι" γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ελαφρως πιο μεσα απο το ολο flip.Αν την εχεις θα με βοηθησει η απάντηση σου Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts