anergos13 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Εσυ,πηρες καποια απ'αυτες,και ποια;Γιατι μπερδευτηκα απο το ποσες πολλες ειναι. δεν εχω βαλει....αλλα το σκεφτομαι:p Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Τι χρήση κάνεις? Εγώ συνέχεια το χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά δεν νομίζω να χρειαστεί καν να αλλάξω για τουλάχιστον ένα χρόνο Τι να σου πω φαγωθηκε απο την μια σαν πενα εγινε χαχαχαχαχ....... μπορει να τυχε γτ ειχα ζελατινα ε και στην ζελατινα δεν γλυστραρι λόγω μεγαλυτερης τριβης αρα και φθορας αλλα εδω και δυο βδομαδες με τι τεμπερντ γκλας ολα καλα αν πεσει σε κανενος το ματι οι γραφιδες ( nibs ) αυτες ας με ειδοποιησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Παντως εντελως πληροφοριακα υπαρχουν καταστηματα για tempered glass nilkin τα οποια στελνουν με αντικαταβολη αλλα το αρνητικο ειναι το οτι εχουν τιμες στο διπλασιο απο ebay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Παντως εντελως πληροφοριακα υπαρχουν καταστηματα για tempered glass nilkin τα οποια στελνουν με αντικαταβολη αλλα το αρνητικο ειναι το οτι εχουν τιμες στο διπλασιο απο ebay... Μην κολλάς σε μάρκες. Οι nilkin δεν έχουν τίποτα παραπάνω από τις no name κινέζικες των 5$. Δεδομένου δε ότι μπορεί να μη σου κάτσει με τη μια η εγκατάσταση, καλύτερα να αγοράσεις 2 ή 3 no name να είσαι σίγουρος. Εμένα στο Note έπιασε με την τρίτη προσπάθεια. Δεν είναι τόσο εύκολο να τη βάλεις σωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Μην κολλάς σε μάρκες. Οι nilkin δεν έχουν τίποτα παραπάνω από τις no name κινέζικες των 5$. Δεδομένου δε ότι μπορεί να μη σου κάτσει με τη μια η εγκατάσταση, καλύτερα να αγοράσεις 2 ή 3 no name να είσαι σίγουρος. Εμένα στο Note έπιασε με την τρίτη προσπάθεια. Δεν είναι τόσο εύκολο να τη βάλεις σωστά... τι χρειαζεται για να μπει σωστα? εχω βρει με 4 λιρες κινεζικες 0,27mm παχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 τι χρειαζεται για να μπει σωστα? εχω βρει με 4 λιρες κινεζικες 0,27mm παχος. Θα κάνεις την εγκατάσταση στο μπάνιο σου, αφού θα έχεις κάνει μπάνιο με ζεστό νερό και κλειστές πόρτες, να φορέσεις γάντια χειρουργικά μιας χρήσης, και να ξέρεις ότι αν πέσει και κολλήσει το glass, μετά δεν ξεκολλάει χωρίς να καταστραφεί. Να να το κεντράρεις από τη βάση του τηλεφώνου, αλλά στην κορυφή βάλε ένα μικρό κομμάτι χαρτόνι. Μόνο αν το έχεις κεντράρει σωστά να βγάλεις το χαρτόνι. Αλλιώς ξανά προσπαθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 καλησπέρα παιδιά,έχει δοκιμάσει κανείς γυαλί απο nillkin; http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Front-Screen-Protectors-Samsung-Galaxy-Note-3-/190976606229?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2c7717c015 ειναι αυθεντικό; μου φαίνετε πολυ περιεργο που εχει 10 ευρο και το αντιστοιχο spigen εχει 30 ευρο..εχει τοσο μεγαλη διαφορα η δεν αξιζει τα λεφτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Εγω εβαλα ενα tempered glass οχι γνωστο και δεν εχω δει διαφορα παντως απο φιλο που εβαλε nillkin τωρα τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIKMAN Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Αξιζει η αγορα original s view cover ή να παρω ενα oem ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Αξιζει η αγορα original s view cover ή να παρω ενα oem ? Aξίζει αν είναι να πάρεις την sview να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις αυτήν με την ασύρματη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Μακαρι να δουμε καμοια exofab για το νοτελι μας. Λιγο δυσκολο με τη δερματινη πισω αλλα το αγοραστικο κοινο ειναι μεγαλο μπορουν να βγαλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλησπερα παιδια! Θελω να δωσω το S3 για το Note 3!! Βολευει η Slim Armor View της Spigen ή γινεται μαουνα το κινητο?? Δεν εχει κανεις και δεν μπορω να το τσεκαρω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 πολυ χοντρο φαίνετε φίλε μου το κινητο με αυτήν!! παιδιά μια ερώτηση: τι διαφορά έχει αυτή: http://www.ebay.com/itm/151168516550?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 με αυτή: http://www.ebay.com/itm/281269555359?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 ? έχει δοκιμάσει κανείς νιλκιν η ειναι μαπα να παρω spigen?πολλά λεφτα ομως..btw Περιμένω απαντήσεις ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) Ισχυει οτι μολις παρουμε ΚΙΤ ΚΑΤ παυει να ισχυει το s view? το εψαξα λιγο καλυτερα και ειδα οτι οι original θηκες δουλευουν αψογα και μετα απο τα τελευταια updates στην 4.4.2 δουλευουν και οι spigen θηκες με s-view. Edited March 6, 2014 by johnmakro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) Βρηκα αυτο. Λεει οτι βγηκε patch http://www.ibtimes.co.uk/samsung-seeds-update-galaxy-note-3-fixing-third-party-accessory-compatibility-1437045 Edited March 6, 2014 by Vzoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIKMAN Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εχει αγορασει-δοκιμασει κανεις θηκη της ferrari να μας πει εντυπωσεις;; http://www.mobilecenter.gr/ferrari-f12-series-book-flip-case-galaxy-note-3-black-fef12flbkgn3bl.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εχει παρει κανεις σας καμια φτηνη flip cover απο ebay σχετικα ποιοτικη να προτείνει? Δε με ενδιαφερει η ασυρματι φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εχει παρει κανεις σας καμια φτηνη flip cover απο ebay σχετικα ποιοτικη να προτείνει? Δε με ενδιαφερει η ασυρματι φορτιση. Σκέφτομαι να πάρω αυτή Υποτίθεται ότι με την τελευταία αναβάθμιση λύθηκε το πρόβλημα της ασυμβατότητας. Ή όχι; :cry: Είναι λίγα τα λεφτά βέβαια, μικρό το ρίσκο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σκέφτομαι να πάρω αυτή Υποτίθεται ότι με την τελευταία αναβάθμιση λύθηκε το πρόβλημα της ασυμβατότητας. Ή όχι; :cry: Είναι λίγα τα λεφτά βέβαια, μικρό το ρίσκο. Και εγω σε αυτη προσανατολιζομαι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) Βρήκα, στις πληροφορίες του συγκεκριμένου προϊόντος τα παρακάτω Important note: The Galaxy Note 3 with Andriod Version 4.4 OR Baseband version & Build number “MK1, MK2, MK3”“NA1, NA2, NA3” cannot use the S-view function. If you want to use the S-View function, please change to the other version (go to Samsung customer service or find the version on forum to change it to Andriod version 4.3 or “MI" or "MJ" or ohters) (please check your version in your phone: setting->more->about device: Baseband version, Build number, it is the last 3 words) Edited March 7, 2014 by BestMan Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σημερα παρελαβα και γω τον ασυρματο φορτιστη.Υπαρχει καποια εφαρμογη, για να δουμε τη ταχυτητα φορτισης; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) Βρήκα, στις πληροφορίες του συγκεκριμένου προϊόντος τα παρακάτω Important note: The Galaxy Note 3 with Andriod Version 4.4 OR Baseband version & Build number “MK1, MK2, MK3”“NA1, NA2, NA3” cannot use the S-view function. If you want to use the S-View function, please change to the other version (go to Samsung customer service or find the version on forum to change it to Andriod version 4.3 or “MI" or "MJ" or ohters) (please check your version in your phone: setting->more->about device: Baseband version, Build number, it is the last 3 words) To Διάβασα, αλλά φοράω την NB4. Υποτίθεται ότι το φτιάξανε. Θα δείξει! Edited March 7, 2014 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Και εγω σε αυτη προσανατολιζομαι !!! Την παρήγγειλα χθες αυτή αλλά επειδή είμαι ρουτ δεν θα έχω θέμα με το s-view.Παρόλα αυτά, όταν την έχω στα χέρια μου θα την δοκιμάσω στο note του φίλου μου που είναι μαμά (θα ρωτήσω ποια έκδοση έχει) και θα σας ενημερώσω. Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σημερα παρελαβα και γω τον ασυρματο φορτιστη.Υπαρχει καποια εφαρμογη, για να δουμε τη ταχυτητα φορτισης; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εγω πηρα αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.014533 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. επομενο βημα το αλλο μισο για να συμπληρωθει το κιτακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts