Jig Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 παιδια αξιζει η αγορα του gear;για τα λεφτα που κανει;σε τι σας εχει εξυπηρετησει εσας; Δεν θα σου πω αν αξίζει η όχι γιατί αυτό για τον καθένα είναι υποκειμενικό :p Αυτό όμως που θα σου πω είναι ότι πια δεν μπορώ χωρίς αυτό :D Eπί της ευκαιρίας, έχουμε καινούργιο update Gear manager 1/1/14 version: 1.5.123002 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Σε κάνα 2μηνο θα βγει το gear 2, εγώ αυτό περιμένω αλλά λίγο που το είχα δανεικό αξίζει φτάνει να μην το έχεις για να μιλάς με αυτό είναι λίγο κάπως η όλη φάση. Και για μπλα μπλα να το θέλεις πάντως το παντρεύεις με ένα bluetooth και είσαι οκέι :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Δεν θα σου πω αν αξίζει η όχι γιατί αυτό για τον καθένα είναι υποκειμενικό :p Αυτό όμως που θα σου πω είναι ότι πια δεν μπορώ χωρίς αυτό :D Eπί της ευκαιρίας, έχουμε καινούργιο update Gear manager 1/1/14 version: 1.5.123002 Και που έχουμε δεν βλέπω καμία διαφορά. Δεν γράφει πουθενά τι αφορά το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ειχα ένα καλώδιο για το note1 που έβγαζε hdmi και είναι το γνήσιο Samsung νόμιζα ότι θα δουλεύει και στο 3 αλλά σήμερα που ήθελα να δείξω κάτι και το συνδεσα δεν έδειχνε κάτι γιατί? Τι μπορώ να κάνω; Η αν δεν υπάρχει λύση τι προτείνετε να αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ειχα ένα καλώδιο για το note1 που έβγαζε hdmi και είναι το γνήσιο Samsung νόμιζα ότι θα δουλεύει και στο 3 αλλά σήμερα που ήθελα να δείξω κάτι και το συνδεσα δεν έδειχνε κάτι γιατί? Τι μπορώ να κάνω; Η αν δεν υπάρχει λύση τι προτείνετε να αγοράσω. Αυτό είναι το επίσημο. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-MHL-2-0-microusb-to-HDMI-Adapter-white-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9005.920719.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 @Harrilla0s Έχεις δίκιο φίλε μου. Δεν ξαναδίνω απαντήσεις σε γκρινιάρηδες για το 2014 Ξέρεις ποιοι γκρινιάζουν έτσι; οι @γ....οι φυσικά. :wink: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 παρέλαβα σήμερα μια spigen slim armor ποιότητα εξαιρετική προστασία πολύ καλή.γενικα επειδή ειναι η πρώτη spigen πού παίρνω.νομίζω ότι ειναι εξαιρετική επιλογή. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Σήμερα μου ήρθε το gear!το πήρα σε πορτοκαλί και είναι πολύ όμορφο !Το συγκρινα με το sw2 και δεν έχουν καμία σχέση !όλα υπέρ του gear ακόμα και η αφή .για μπαταρία δεν ξέρω ακόμα θα δούμε στην πορεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Σήμερα μου ήρθε το gear!το πήρα σε πορτοκαλί και είναι πολύ όμορφο !Το συγκρινα με το sw2 και δεν έχουν καμία σχέση !όλα υπέρ του gear ακόμα και η αφή .για μπαταρία δεν ξέρω ακόμα θα δούμε στην πορεία ...1 ημέρα θα σου κρατάει περίπου. Είναι το μόνο αρνητικό του. Εγώ περιμένω το Gear 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Σήμερα μου ήρθε το gear!το πήρα σε πορτοκαλί και είναι πολύ όμορφο !Το συγκρινα με το sw2 και δεν έχουν καμία σχέση !όλα υπέρ του gear ακόμα και η αφή .για μπαταρία δεν ξέρω ακόμα θα δούμε στην πορεία Παρέλαβα το gear παραμονή πρωτοχρονιάς μεσημερι και το φόρτισα. Το ξαναφόρτισα σήμερα το μεσημέρι με την μπαταρία να έχει πέσει στο 14%. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παρέλαβα το gear παραμονή πρωτοχρονιάς μεσημερι και το φόρτισα. Το ξαναφόρτισα σήμερα το μεσημέρι με την μπαταρία να έχει πέσει στο 14%. Έτσι ακριβώς.. Έχει πολύ καλη μπαταρία... Γενικά είναι κορυφη το ρολόι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) ...1 ημέρα θα σου κρατάει περίπου. Είναι το μόνο αρνητικό του. Εγώ περιμένω το Gear 2. Δεν είναι υποχρεωτικό να απαντάμε σε κάτι που δεν το γνωρίζουμε καλά. Παρέλαβα το gear παραμονή πρωτοχρονιάς μεσημερι και το φόρτισα. Το ξαναφόρτισα σήμερα το μεσημέρι με την μπαταρία να έχει πέσει στο 14%. Mε γειαααααααα :) 21 Νοεμβρίου. Gear : Μετά από χρήση 12 ημερών έχω να πω ότι Η μπαταρία του με πάρα πολλές κλήσεις και ειδοποιήσεις θέλει φόρτιση κάθε πρωί της 4ης ημέρας η βράδυ της 3ης(αναλόγως) και η αντοχή της οθόνης του είναι εξαιρετική. Έχει φάει ήδη μια γερή σε πέρασμα πόρτας και δεν έκανε ούτε σημαδάκι. Επίσης είναι ιδανικό για νυχτερινές εξορμήσεις:p αφού δεν χρειάζεται να βγαίνει καθόλου το Note 3 από την τσέπη. Πριν το Gear έπαιρνα το iPhone(twin sim) λόγω μεγέθους. Στους ίδιους χρόνους και τώρα. Edited January 3, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Έχει πάρει κάποιος την spigen slim armor view αυτή που είναι με το παραθυρο; Εντυπώσεις; Έχω την neo hybrid και την slim armor. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 @Jig: Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Aυτονομία GG: 3ημέρες άνετα και είναι Water Resistant Είπαμε, μόνο η τιμή του είναι που το κάνει αποτρεπτικό για πολλούς, αν και τώρα νομίζω ότι έχει πέσει αρκετά. Τους εξηγείς....... Σύμφωνα με όλα τα ξένα (και φιλικά προς την Samsunf fora), δεν βγάζει ούτε μέρα. Και πολύ προβληματικό, με πολλά lags αλλά και άσχημο. Όλοι οι ειδικοί από τις διαθέσιμες λύσεις προτείνουν pebble ή sony. ..... και σου απαντάνε :lol::lol: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τους εξηγείς....... ..... και σου απαντάνε :lol::lol: Πολλά γέλια ή κατάσταση. Και να ήταν η μόνη. Πλέον απέχω από το άθλημα του posting ακριβώς για αυτούς τους λόγους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Εγώ έχω το Sony SmartWatch 2 αλλά το gear είναι σαφώς καλύτερο, άλλη κατηγορία. Είναι αστείο να συγκρίνουμε τα δύο Smartwatches αυτά τα οποία βέβαια είναι και σε άλλη κατηγορία τιμής. Εγώ θα κρατήσω το SmartWatch 2 γιατί κάνω μια χαρά τη δουλειά μου και μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλησπερα παιδια...σημερα εφοδιαστηκα με bumpers για το note 3 (9.90 €) απο ενα καταστατημα Norton (νομιζω) και δυστυχως δεν ειχαν screen protector..... Ετσι για πρωτη και τελευταια φορα ( το ορκιζομαι!!!!!) πηγα στα public....αγορασα λοιπον screen protector (10 €) και ζητησα απο τον πωλητη να μου το βαλει γιατι εγω οσες φορες και αν προσπαθησα με το htc που ειχα δεν τα ειχα καταφερει να δειχνει οκ...ο πωλητης με κοιταξε και μου ειπε 5 € και πριν προλαβω να απαντησω "πλακα μου κανεις"...μου λεει ευγενικοτατος "πηγαινετε στον τεχνικο".... Πηγα στον τεχνικο και ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "5 €"....παιδια εμεινα τελειως....τα πληρωσα για 2' δουλεια...και εφυγα νιωθοντας ο μεγαλυτερος κοπανος του κοσμου.... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλησπερα παιδια...σημερα εφοδιαστηκα με bumpers για το note 3 (9.90 €) απο ενα καταστατημα Norton (νομιζω) και δυστυχως δεν ειχαν screen protector..... Ετσι για πρωτη και τελευταια φορα ( το ορκιζομαι!!!!!) πηγα στα public....αγορασα λοιπον screen protector (10 €) και ζητησα απο τον πωλητη να μου το βαλει γιατι εγω οσες φορες και αν προσπαθησα με το htc που ειχα δεν τα ειχα καταφερει να δειχνει οκ...ο πωλητης με κοιταξε και μου ειπε 5 € και πριν προλαβω να απαντησω "πλακα μου κανεις"...μου λεει ευγενικοτατος "πηγαινετε στον τεχνικο".... Πηγα στον τεχνικο και ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "5 €"....παιδια εμεινα τελειως....τα πληρωσα για 2' δουλεια...και εφυγα νιωθοντας ο μεγαλυτερος κοπανος του κοσμου.... Έλεος,να το θυμάσαι την επόμενη φορά που θα ξαναψωνίσεις. Πάντως εγώ αν ήμουν πωλητής δεν θα αναλάμβανα την ευθύνη να την περάσω γιατί μια στραβή ή μια σκόνη και θα πήγαινε χαμένη. Πως να ζητήσεις χρήματα μετά? Υ.γ απόδειξη σου έδωσαν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Προσπαθώ να καταλάβω αν στην θήκη της spigen την slim armor view το νότες μπαίνει χωρίς το πίσω καπάκι; μάλλον για την ασύρματη φόρτιση! Δηλαδή με το πίσω καπάκι το κινητό δεν θα μπαίνει στην θηκη; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Έλεος,να το θυμάσαι την επόμενη φορά που θα ξαναψωνίσεις. Πάντως εγώ αν ήμουν πωλητής δεν θα αναλάμβανα την ευθύνη να την περάσω γιατί μια στραβή ή μια σκόνη και θα πήγαινε χαμένη. Πως να ζητήσεις χρήματα μετά? Υ.γ απόδειξη σου έδωσαν???? Τα 5 € τα πληρωσα στο τεχνικο τμημα...ναι, μου εδωσαν και αποδειξη υπηρεσιας....ρε παμε καλα??5 € για 2' δουλειας???? Ντροπη τους...απλα ντροπη τους!!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τα 5 € τα πληρωσα στο τεχνικο τμημα...ναι, μου εδωσαν και αποδειξη υπηρεσιας....ρε παμε καλα??5 € για 2' δουλειας???? Ντροπη τους...απλα ντροπη τους!!!! Κρίμα.μετα λέει γιατί στρέφονται οι καταναλωτές σε ξένες αγορές.απλα αναρωτιέμαι αν το έβαζε λάθος θα στο πλήρωναν?ή θα έλεγαν αυτά συμβαίνουν; Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Χαρίλαε καλά μου τα έλεγες. :lol: Ξανάρχισαν. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Χαρίλαε καλά μου τα έλεγες. :lol: Ξανάρχισαν. Ποιος είναι ο Χαρίλαος και τι λες;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπέρα. Υπάρχει καμία πρόταση για σύνδεση με εξωτερικά ηχεία. Αν μπορούν να συνδέονται και με υπολογιστή, τόσο το καλύτερο. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts