Jump to content

myphone POLL: Θα αγοράσετε Samsung Galaxy Note 3 και Galaxy Gear;


DJDB
 Κοινοποίηση

Θα αγοράσετε Galaxy Note 3 και Galaxy Gear;  

564 members have voted

  1. 1. Θα αγοράσετε Galaxy Note 3 και Galaxy Gear;

    • Ναι, θα αγοράσω σίγουρα και τα δύο
      18
    • Θα αγοράσω μόνο το Galaxy Note 3
      73
    • Θα αγοράσω μόνο το Galaxy Gear
      4
    • Θα περιμένω να πέσουν οι τιμές και μετά
      114
    • Όχι, δεν θα πάρω κανένα
      334
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      21


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 72
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σκεφτόμουν να τα πάρω και τα 2, αλλά τελικά θα κρατήσω τα λεφτά για να πάρω ~ 800 μπουκάλια μπύρας !:X

 

Και θα εισαι και φουλ σημα.:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Ωραίο αλλα μου φάνηκε μικρο χωρίς μεγάλες διάφορες απο το 2.

μικρο μέγεθος

Θα πάω σε galaxy mega

Link to comment
Share on other sites

Σχεδιάζω να αγοράσω οπωσδήποτε το Gear. Θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατό smartwtatch και δείχνει το δρόμο προς το μέλλον. Μην το υποτιμάτε και μην αφορίζετε το wearable computing γιατί σε μερικά χρόνια θα κυκλοφοράτε με τη γυαλούμπα και τη ρολογούμπα και θα καμαρώνετε που δεν κουβαλάτε την τηλεφωνούμπα. Εκεί θα πάει η κατάσταση και είναι πολύ λογικό, καθώς το UI θα ξεφύγει από την οθονίτσα και το stylus.

 

Όλοι οι haters που κράζουν τα smartwatch (παραδέχομαι ότι από παλιά είχα κόλλημα με τη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών) μου θυμίζουν αυτούς (κι εγώ μαζί, τότε) που έθαβαν το iPad και την κατηγορία συσκευής που ουσιαστικά εισήγαγε και φυσικά καθιέρωσε και προφανώς στην οποία κυριαρχεί με συντριπτική διαφορά.

 

Δείτε ένα πρώιμο review του ρολογιού της Samsung.

 

Συμφωνώ ότι παραείναι ακριβό, αλλά αυτό είναι το τίμημα που πληρώνει ο early adopter για να κάνει το κέφι του. Και πιστεύω αλήθεια ότι ειδικά στο φόρουμ μας υπάρχουν πάρα πάρα πολλοί που που θέλουν να πληρώνουν για mobile tech. Γιατί απλά γουστάρουν.

 

Φυσικά και είμαστε καταναλωτές. Φυσικά και έχουμε χάσει το μέτρο και είμαστε πιόνια του καπιταλιστικού συστήματος. Αλλά γουστάρουμε, τι να κάνουμε;

 

Όχι ότι δεν αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει πολύς κόσμος που δεν έχει να φάει και εμείς σκορπάμε τα ευρώ σε "χαζομάρες" αλλά είπαμε, ένα πάθος έχουμε.

Link to comment
Share on other sites

Λόγω πολλών προβλημάτων που υπήρχαν με την υποστήριξη του S2 δεν πρόκειται να αγοράσω ξανα τηλέφωνο Samsung, ειδικά τώρα που προστέθηκε και το ανόητο κλείδωμα περιοχής.

Συγνωμη αλλα αν δεν κανα λαθος το s2 ειναι απο τα τηλεφωνα με τις περισσοτερες αναβαθμισεις (προσφατα πηρε νομιζω 4.1.2 και μιλαμε για τηλεφωνο ανω της διετιας).

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Link to comment
Share on other sites

Θα περιμένω να βγει το Gear 2 μήπως λύσουν κάποια θέματα (αυτονομία) και αν έχει εύκαμπτη οθόνη.
Link to comment
Share on other sites

μονο η τιμη με φρεναρει απ΄το να το παρω, ειδικα αν σκεφτεις ποσο πεφτουν οι τιμες μετα απο λιγους μηνες, αλλιως θα το ειχε τσιμπησει και η αφεντιά μου, γιατι καλά κι αγαπημένα μου παιδιά με το s2 καταλαβα ποσο μπροστά ειναι οι ανθρωποι σε υλοποιηση smartphone, το θεμα ειναι ότι το έχουν καταλάβει κι' εκείνοι και βαράνε αλύπητα, όσο για ραδιόφωνα κλειδώματα και λοιπά φαόυλ δεν νομίζω ότι μπορούν να σταματήσουν κάποιον...galaxoholic, εντάξει δεν είναι ωραίο πράγμα ο εξαναγκασμός αλλά όλο το υπόλοιπο πακέτο είναι μοναδικό, μεχρι στιγμής βέβαια..

 

Συγνωμη αλλα αν δεν κανα λαθος το s2 ειναι απο τα τηλεφωνα με τις περισσοτερες αναβαθμισεις (προσφατα πηρε νομιζω 4.1.2 και μιλαμε για τηλεφωνο ανω της διετιας).
εχει δίκιο ο φίλος κι εμενα( εκτός θέματος τώρα και συγνώμη κιόλας) μου εγινε ''τούβλο'' από πατατιά δική μου σε εγκατάσταση custom rom αλλα στο service δεν μου ειπαν κουβέντα και δεν με χρέωσαν τίποτα, θέλω να πω ότι τα προιόντα τους τα υποστηρίζουν καλά γενικότερα Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέριζω,

 

Εγώ πλέον έχω αρχίσει να βαριέμαι αφόρητα. Κάθε μήνα κάτι καινούργιο, ένας νέος επεξεργαστής, λίγη η μνήμη παραπάνω, πενάκι που κάνει παπάδες, με ή χωρίς ράδιοφωνο, δεματινη ή μετάλο, snapdragon 800 στα 2.3 ή στα 2.2 ε βαρέθηκα....

 

Για αυτούς τους λόγους δε ξαναπαίρνω καινούργιο κινητό. Το note 3 μπορεί να περιμένει.....το ρολόι δεν θα το πάρω ποτέ γιατί είναι χοντροκομμένο και δεν μπορω να βάλω στο χέρι μου αυτό το έκτρωμα.....όσο για την ασφάλεια του Knox κλπ να σας ενημερώσω ότι αυτά είναι ουτοπικα......

Why join the navy if you can be a pirate?
Link to comment
Share on other sites

Μόλις το έξυπνο ρολόι παει 100 ευρώ. Θα το προτιμησω...
Link to comment
Share on other sites

Όσο και αν το λιγουρεύομαι είμαι ευχαριστημένος με το Note 2 προς το παρόν και για ένα χρόνο ακόμα. Βέβαια η έλλειψη ραδιοφώνου είναι το μοναδικό που με χαλάει και λίγο το region lock καθώς δεν έχω την δυνατότητα να ταξιδεύω οπότε δεν είναι μεγάλο μείον για εμένα προσωπικά. Όσο αφορά το smartwatch ούτε καν δεν θα ασχοληθώ και ειδικά σε αυτό το ύψος τιμής. Όλο και κάτι καλύτερο θα βγάλουν πολύ σύντομα!:cool:
Link to comment
Share on other sites

Η συσκευή αυτη καθαυτή αξίζει την αναβάθμιση σε σχέση με το Note II. Ακόμη και το ότι πλέον το S-pen παταει τα capacitive buttons για μενα ειναι σημαντικο. Μάλιστα,προχθές που πήγα εδω στο Αϊντχοφεν στο κοντινότερο καταστημα Vodafone διαπίστωσα ότι τα capacitive buttons του ΙΙΙ παίζουν και με το S-pen του ΙΙ :).

 

(btw στα 769 ευρώ ,χωρίς επιδότηση, στη Vodafone Ολλανδίας το Note III με ΒΑΣΙΚΟ μισθό ανειδικευτου εργάτη τα 1.470 ευρω και όχι τα 585 της Ελλάδας)

 

Και ο επεξεργαστης τα σπάει και η RAM και η αναλυση της οθόνης και η μεγαλυτερη σε διαγώνιο οθονη και το μικρότερο πλάτος,πάχος και βάρος και όλα. Αλλά όχι τα 700-800 ευρω σημερα, ούτε καν τα ~500 σε μερικούς μήνες (ακόμη και μειον όσα θα πιάσει το II αν το πουλήσω). Προσωπικά θα το βλέπω,θα το λιγουρεύομαι,αλλά με region lock,knox και κυριως (για μενα) έλλειψη FM radio συν η τιμή (που είναι αναμενόμενα απαράδεκτη),θα με κρατήσουν μακριά από το Note III για τους επόμενους κάμποσους μήνες.

 

Ρολόγια δε φοράω ετσι κι αλλιώς,αλλά ρολοϊ με ανάγκη για φορτιση καθε 1-2 μερες μόνο σαν ανέκδοτο ακουγεται σε μένα.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

 

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Link to comment
Share on other sites

Σκέφτομαι τι πανικός γινόταν εδώ για το Note 2 και τι γίνεται τώρα..

Δε θα το αγοράσω λόγω χρήσης άλλου λειτουργικού πια (όπως δε θα αγοράσω και το iPhone 5S εννοείται), αλλά αν ξαναγυρνούσα στο android θα ταν η πρώτη μου επιλογή.

Link to comment
Share on other sites

Note 3 μπορεί να πάρω όταν πέσει η τιμή. Τόσα λεφτά δε δίνω για κανένα κινητό. Το gear όπως και κάθε αντίστοιχο ρολοι που θέλει φόρτιση κάθε μέρα είναι εντελώς άχρηστο.
Link to comment
Share on other sites

Το gear σίγουρα όχι, το 3 ποιος ξέρει ίσως αν και έχω θέσει το μέγεθος του S4 σαν ανώτατο όριο
Link to comment
Share on other sites

θα περιμένω να πάρω την ταμπλέτα note 10 που θα είναι 40" και θα την απλώνω στο τραπέζι! α! και θα είναι εύκαμπτη! :X
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...