Jump to content

Doogee DG100

aiakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα νεωτερα απο το δωρο που εκανα δικαιωνουν οσους παραπονιουνται για την καθυστερηση στην επαναφορα μετατην κληση,οποτεεκανα claim για επιστροφη στο Paypal,αν αρχισουν και τα υπολοιπα που διαβαω κλαφτα Χαραλαμπε,το focalprice μου προτεινε 45 δολλαρια επιστροφη,τι λετε να κανω?Να το δεχτω κι οσο κρατησει λεω,το ρουτ στο δικο μου γινεται οπως στην πρωτη σελιδα μηπως και διορθωσω το προβλημα?Επειδη ειμαι τελειως ασχετος τα λινκ που εχει εκει δεν τα ξεχωριζω,μπορει καποιος να με βοηθησει?

Ειδες που τα ελεγα εγω ????

Λοιπον μην ασχοληθεις καν με τις ρυθμισεις στην πρωτη σελιδα για τον σενσορα.

Απλα δεν θα δεις καμμια μα καμμια διαφορα.

Μπορω να σου πω οτι αργει και περισσοτερο !!!!!

Να σε ρωτησω δηλαδη και εγω μπορω να κανω claim στο Paypal ?

Τι ακριβως ειναι αυτο ?

Πρεπει να στειλεις το κινητο πισω ή το κρατας και σου δινουν αποζημιωση ?

• Απαντήσεις 729
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειδες που τα ελεγα εγω ????

Λοιπον μην ασχοληθεις καν με τις ρυθμισεις στην πρωτη σελιδα για τον σενσορα.

Απλα δεν θα δεις καμμια μα καμμια διαφορα.

Μπορω να σου πω οτι αργει και περισσοτερο !!!!!

Να σε ρωτησω δηλαδη και εγω μπορω να κανω claim στο Paypal ?

Τι ακριβως ειναι αυτο ?

Πρεπει να στειλεις το κινητο πισω ή το κρατας και σου δινουν αποζημιωση ?

κανεις dispute για αρχη,σε ρωταει για ποιο λογο,γραφεις εχει προβλημα στον proximity sensor κανει πολυ ωρα να επανελθει η οτι αλλο σου εχεις δει,την επομενη μερα αναβαθμισε το σε CLAIM εκει λες ολο το ποσο refund,ο πβλητης θα σου πει σου δινω τοσα να συμβιβαστεις,ετσι εκανε και με μενα,τωρα κανε μου μια χαρη,κατεβασα τα αρχεια για το ρουταρισμα,ποια ειναι ποια δεν ξερω πολυ ασχετος ειμαι,μου λές πως να το κανω

'Εστω και έτσι να είναι, ας ανεβάσει κάποιος ένα καθαρό backup για μετά τον Οκτώβριο.

Υπάρχει το firmware 0926 στο site της Doogee, αυτό φοράνε όλα τα Οκτωβρίου και μετά...

Υπάρχει το firmware 0926 στο site της Doogee, αυτό φοράνε όλα τα Οκτωβρίου και μετά...

Αυτό βγάζει error WiFi NVRAM WARNING ERR 0x10.

Μετά από update firmware άλλαξαν και τα IME. Αυτά πώς τα επαναφέρουμαι;

Dooge Collo DG100| Galaxy S3|

LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite

εγκατεστησα τους drivers κανονικα τσεκαρα το usb degugging κλικαρα το run αλλα δεν κανει τιποτα,κανεις με καποια βοηθεια σε αυτο

EDIT το ρουταρα τελικα μετα απο τοσες απαντησεις και βοηθεια θα ηταν αδυνατον να μην το ρουταρω

Η Doogee αναφέρει:

Our engineer who is responsible for research and development has find out the solution to solve some small bugs for your DG100, the method is as follow:

Proximity fix (black screen after call ends for 3-4 seconds)

Open build.prop (inside /system) and on the end of the file add the following lines

ro.lge.proximity.delay=25

mot.proximity.delay=25

Low speaker volume during calls

Open engineer mode (on the dialer press *#*#3646633#*#* )

move to Hardware Testing tab (third on the right)

then to Audio

select Normal Mode

for Type: spf and spf2

and for each level (from 0-6) increase the values and press set each time

tip... for level 6 set 150 or at maximum 155 but not the maximum available 160.

When finish go back on menu Audio

Select SpeechEnchacement

Change common parameter to Normal mode

Change parameter0 to parameter6

Set a value around 300

And for parameter7

Set value between 96-124

Even though you don’t need to restart the phone its better to do.

Περιμενοντας μια απαντηση σε προηγουμενο ποστ μου το ρουταρα τελικα,στο αρχειο αυτο πως παω αν μπορεις να με βοηθησεις,για να φυιαξω λιγο την καθυστερηση στην επαναφορα μετα απο κληση

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

εγκατεστησα τους drivers κανονικα τσεκαρα το usb degugging κλικαρα το run αλλα δεν κανει τιποτα,κανεις με καποια βοηθεια σε αυτο

Αν ενοείς για ROOT

1. Εγκαθιστάς τους drivers.

2. Μπαίνεις σε command prompt (cmd.exe) στον φάκελο έπου έχεις αποσυμπιέσει τα αρχεία για το root.(adb.exe, run.exe κλπ).

3. Ενεργοποιείς στο τηλεφωνο το USB Debugging(Εντοπισμός σφαλμάτων USB) και πατάμε ΟΚ στο παράθυρο αν εμφανιστεί.

4. Στο command prompt γράφω run και πατάω Enter.

5. Θα μας ζητήσει να πατήσουμε πάλι Enter για να συνεχίσει η διαδικασία, πατάμε και αν όλα πήγαν καλά το τηλέφωνο θα κάνει Reboot και είναι έτοιμο rooted.

Εδώ φαίνονται τα μυνήματα αν όλα πάνε καλά.

[*]

[*] Motochopper: Android root exploit (Windows version)

[*] v1.0

[*] by Dan Rosenberg (@djrbliss)

[*]

[*] Tested on the Motorola Razr HD, Razr M, Razr Maxx HD, and Atrix HD.

[*] Supports lots of other devices as well. ;-)

[*]

[*] Before continuing, ensure that USB debugging is enabled, that you

[*] have the latest USB drivers installed, and that your phone

[*] is connected via USB.

[*]

[*] WARNING: This will likely void the warranty on your device. I am

[*] not responsible for any damage to your phone as a result using this

[*] tool.

[*]

[*] Press enter to root your phone...

[*]

[*] Waiting for device...

[*] Device found.

[*] Pushing exploit...

[*] Pushing root tools...

[*] Rooting phone...

[*] Cleaning up...

[*] Exploit complete. Press enter to reboot and exit.

Αν ενοείς για ROOT

1. Εγκαθιστάς τους drivers.

2. Μπαίνεις σε command prompt (cmd.exe) στον φάκελο έπου έχεις αποσυμπιέσει τα αρχεία για το root.(adb.exe, run.exe κλπ).

3. Ενεργοποιείς στο τηλεφωνο το USB Debugging(Εντοπισμός σφαλμάτων USB) και πατάμε ΟΚ στο παράθυρο αν εμφανιστεί.

4. Στο command prompt γράφω run και πατάω Enter.

5. Θα μας ζητήσει να πατήσουμε πάλι Enter για να συνεχίσει η διαδικασία, πατάμε και αν όλα πήγαν καλά το τηλέφωνο θα κάνει Reboot και είναι έτοιμο rooted.

Εδώ φαίνονται τα μυνήματα αν όλα πάνε καλά.

[*]

[*] Motochopper: Android root exploit (Windows version)

[*] v1.0

[*] by Dan Rosenberg (@djrbliss)

[*]

[*] Tested on the Motorola Razr HD, Razr M, Razr Maxx HD, and Atrix HD.

[*] Supports lots of other devices as well. ;-)

[*]

[*] Before continuing, ensure that USB debugging is enabled, that you

[*] have the latest USB drivers installed, and that your phone

[*] is connected via USB.

[*]

[*] WARNING: This will likely void the warranty on your device. I am

[*] not responsible for any damage to your phone as a result using this

[*] tool.

[*]

[*] Press enter to root your phone...

[*]

[*] Waiting for device...

[*] Device found.

[*] Pushing exploit...

[*] Pushing root tools...

[*] Rooting phone...

[*] Cleaning up...

[*] Exploit complete. Press enter to reboot and exit.

Νασαι καλα,αυτο το καταφερα,πως θα βρω το αρχειο να το ρυθμισω υο build prop εννοω

Νασαι καλα,αυτο το καταφερα,πως θα βρω το αρχειο να το ρυθμισω υο build prop εννοω

Πρίν το πειράξεις μπορείνς να πάρεις ένα backup (οδηγίες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4895464) και να το ανεβάσεις κάπου; Θα το χρειαστείς και εσύ σίγουρα!!!

Με το build.prop θέλει προσοχή με τα permissions, αν δεν είσαι 100% σίγουρος μην το πειράξεις γιατί "θα σου μείνει στα χέρια".

Παιδιά η προσωπική μου γνώμη είναι ότι πριν πειράξετε οτιδήποτε απο αρχεία συστήματος,να δείτε αν μπορείτε να βάλετε cwm recovery στη συσκευή,να πάρετε απο εκεί ένα full backup και μετά να προχωρήσετε σε οποιοδήποτε πείραγμα.Νομίζω ότι ο aiakos έχει φτιάξει recovery αλλά δεν ξέρω αν θέλει άλλο για τις νέες παρτίδες.

edit

Φυσικά υπάρχει και το backup που μπορεί να γίνει με mtk droid tools

Παιδιά η προσωπική μου γνώμη είναι ότι πριν πειράξετε οτιδήποτε απο αρχεία συστήματος,να δείτε αν μπορείτε να βάλετε cwm recovery στη συσκευή,να πάρετε απο εκεί ένα full backup και μετά να προχωρήσετε σε οποιοδήποτε πείραγμα.Νομίζω ότι ο aiakos έχει φτιάξει recovery αλλά δεν ξέρω αν θέλει άλλο για τις νέες παρτίδες.

edit

Δυστυχώς δεν παίζει στις νεες παρτίδες.

Μήπως υπάεχει κάποια version για τις νεες παρτίδες;

Σήμερα το πρωί το κινητό είχε επανέλθει στα σχεδόν φυσιολογικά σαν από θαύμα.

Γύρισα πριν λίγο , το είχα αφήσει να φορτίζει και δέχτηκα τρεις αναπάντητες . Δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικό ή όχι αλλά πλέον η οθόνη έχει χάσει σχεδόν πλήρως την αφή . Αυριο φεύγει για το ταξίδι της επιστροφής και ελπίζω να μην υπάρξει θέμα με την επιστροφή χρημάτων.

Δεν ξέρω αν είμαι ο άτυχος και πέτυχα το προβληματικό αλλά η συμβουλή μου είναι ΜΑΚΡΙΑ

Το παρέλαβα σήμερα και ψάχνοντας για την έκδοση firmware που φοράει βρίσκω αυτό: DOOGEE-COLLO-DG100-20131016.

Είναι πιο νέο από το 0926;

Το παρέλαβα σήμερα και ψάχνοντας για την έκδοση firmware που φοράει βρίσκω αυτό: DOOGEE-COLLO-DG100-20131016.

Είναι πιο νέο από το 0926;

Πάρε ένα backup και ανέβασέ το κάπου.

Θα προσπαθήσω να το κάνω σύντομα. Υπ΄οψιν, δε το έχω δουλέψει καθόλου ακόμη (ή θα το δώσω σε φίλη ή θα το κρατήσω για δεύτερο κινητό) για να δω τι λέει και εάν υπάρχουν προβλήματα από αυτά που έχουν προαναφερθεί.

Edited by klgrpls

νομίζω και εγώ το ίδιο firmware έχω (θα το τσεκάρω το απόγευμα), αλλά πως να πάρουμε bkp αφού οι λύσεις cwm του πρώτου ποστ δεν δουλεύουν στις δικές μας εκδόσεις;; το mtk droid tools το έχω χρησιμοποιήσει στο lenovo αλλά δεν μου γέμισε το μάτι οτι παίρνει σωστά flashable backup, τουλάχιστον έτσι έλεγαν κάτι σχόλια στο xda πριν κανένα 2μηνο...

Παρέλαβα και γω σήμερα το 1ο (FocalPrice) και περιμένω μάλλον αύριο ένα 2ο (Geekbuying), αμφότερα για "δώσιμο" σε τρίτους

Φοράει 20131016 rom, Android 4.2.2 (ετσι γράφει τουλάχιστον)

Η οθόνη του, για κινητό κόστους <60 ευρώ είναι εξαιρετική, το μέγεθός του επίσης!

Εκανα 2-3 δοκιμαστικές κλήσεις, η ποιότητα του ήχου επιδέχεται βελτίωση που είναι ευκολη με τα tips που αναφέρθηκαν νωρίτερα. Κατα τα λοιπά, ειναι γρήγορο, με καλή απόκριση - περισσότερα, από τους παραλήπτες προσεχώς...

Το πλήρες πακετο (τηλέφωνο + θηκη, ζελατίνα, ακουστικά) καθιστούν το DG100 μια εξαιρετική επιλογή, για ολους εμάς που θέλουμε να δώσουμε ένα κινητό σε έναν εφηβο και δεν θα "σκάσουμε" οταν θα χαλάσει (κατι αναπόφευκτο σε αυτές τις ηλικίες)...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Thanx!!!

Είσαι πρώτος!!!!

Με ποιό tool πήρες backup;

νομίζω και εγώ το ίδιο firmware έχω (θα το τσεκάρω το απόγευμα), αλλά πως να πάρουμε bkp αφού οι λύσεις cwm του πρώτου ποστ δεν δουλεύουν στις δικές μας εκδόσεις;; το mtk droid tools το έχω χρησιμοποιήσει στο lenovo αλλά δεν μου γέμισε το μάτι οτι παίρνει σωστά flashable backup, τουλάχιστον έτσι έλεγαν κάτι σχόλια στο xda πριν κανένα 2μηνο...

Για backup (οδηγίες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4895464 ).

Να το κάνεις root πρώτα.

edit

"By the way",

εγώ κατάφερα να εγκαταστήσω cwm recovery με τις οδηγίες εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4943934#post4943934

χρησιμοποιώντας το MTKdroidTools V2.4.8

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

"By the way",

εγώ κατάφερα να εγκαταστήσω cwm recovery με τις οδηγίες εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4943934#post4943934

χρησιμοποιώντας το MTKdroidTools V2.4.8

ποια ρομ έχεις την 20131016 ή παλιότερη;

Thanx!!!

Είσαι πρώτος!!!!

Με ποιό tool πήρες backup;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4895464

Ελπίζω όλα να πήγαν καλά.

Ο ήχος από το ακουστικό όντως χρειάζεται βελτίωση.

Η οθόνη του πολύ καλή.

Μου ήρθε σήμερα ένα DG100 από Focalprice, που είχε πάνω την 1016 ROM. Φοράει την παλιά καλή IPS οθόνη...

Από ότι φαίνεται, στην Doogee κάνανε κάποια απατεωνιά με μιά παρτίδα κινητών, τοποθετήσανε απλή οθόνη TFT και βγάλανε την 0926 για αυτήν την παρτίδα. Και από ότι καταλαβαίνω, η παρτίδα αυτή διακινήθηκε κυρίως από το Geekbuying.