thegoul Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Αυτό είναι και το rom που πείρα από το καινούργιο κινητό Collo-DG100-20140217 https://drive.google.com/file/d/0B-VuvbxpFGhrY09HMUxsMzhJUlk/edit?usp=sharing Την πέρασα στο κινητό μου που είχε την 20141219 και δούλεψε μια χαρά. Νομίζω ότι έφτιαξε και το πρόβλημα που είχα με το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 εγκαταστησαμε το Ν drive και δεν μου ανοιγει μονο λευκη οθονη, ουτε το navionic, τι μπορει να φταιει? αλλες απλες εφαρμογες τις παιζει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 το κινητάκι δουλεύει και πάλι ρολόι αλλά μπήκε προς πώληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Αν μπορεί κάποιος admin να προσθέσει και το & DG110 στον τίτλο του νήματος, να γράφουμε και σχόλια για το -110, μια "μικρή" εξέλιξη του -100 (εγώ το παρέλαβα πριν λίγες μέρες και παρήγγειλα και δευτερο...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 (edited) Ξαφνικά σήμερα με ακούν αλλά δεν ακούω τίποτα, έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά τίποτα, νεκρό, με ακούν, δεν ακούω, κάποια λύση? Edited May 10, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 ξαφνικα απο χθες το κινητο αρχισε να κανει νερα,με ακουγαν αλλα δεν ακουγα εγω,σημερα εγινε μονιμο,εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα,συνεχιζει να λειτουργει κανονικα,σε ολα τ αλλα,απλα με ακουν αλλα δεν ακουω,ειναι το doogee dg100 καποιος να ξερει τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 ξαφνικα απο χθες το κινητο αρχισε να κανει νερα,με ακουγαν αλλα δεν ακουγα εγω,σημερα εγινε μονιμο,εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα,συνεχιζει να λειτουργει κανονικα,σε ολα τ αλλα,απλα με ακουν αλλα δεν ακουω,ειναι το doogee dg100 καποιος να ξερει τι μπορω να κανω? Η λογική λεει οτι αφου έκανες επαναφορα και δεν έστρωσε , κάτι θα έπαθε το ηχείο. Εχει εγγυηση? Λογικά όλα έχουν 1 χρόνο, αν λοιπον έχει μιλα με το μαγαζι που το πηρες να το στείλεις πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Η λογική λεει οτι αφου έκανες επαναφορα και δεν έστρωσε , κάτι θα έπαθε το ηχείο. Εχει εγγυηση? Λογικά όλα έχουν 1 χρόνο, αν λοιπον έχει μιλα με το μαγαζι που το πηρες να το στείλεις πίσω. πιο πολυ θα στοιχισει το ταχυδρομειο,θα το δωσω σ ενα βαφτιστηρι μου να παιζει παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 (edited) ξαφνικα απο χθες το κινητο αρχισε να κανει νερα,με ακουγαν αλλα δεν ακουγα εγω,σημερα εγινε μονιμο,εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα,συνεχιζει να λειτουργει κανονικα,σε ολα τ αλλα,απλα με ακουν αλλα δεν ακουω,ειναι το doogee dg100 καποιος να ξερει τι μπορω να κανω? Με ακουστικά/handsfreee δοκίμασες? Αν δουλεύει, σημαίνει οτι χάλασε (ή ξεκουμπώθηκε - μήπως από πτώση?) το ακουστικό σου, μπορεί να φτιάχνεται εύκολα (αλλα θα χρειαστεί να ανοιχτεί...) Edited May 10, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Με ακουστικά/handsfreee δοκίμασες? Αν δουλεύει, σημαίνει οτι χάλασε (ή ξεκουμπώθηκε - μήπως από πτώση?) το ακουστικό σου, μπορεί να φτιάχνεται εύκολα (αλλα θα χρειαστεί να ανοιχτεί...) μπα,μιλαγα και ξαφνικα σταματησα να ακουω,σημερα το ιδιο,χθες επανηλθε,σημερα οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 δοκιμασα με ακουστικα και ακουγεται κανονικα,οποτε,,,,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Οπότε..............Δεν κάνει καλή επαφή το ακουστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Οπότε..............Δεν κάνει καλή επαφή το ακουστικό; μαλλον,ποσο να κανει η επισκευη δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 15€ ζητάνε, αν εχουν ίδιο ανταλλακτικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHANAS001 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλησπερα και απο εμενα . Εχω παρει ενα DOOGEE 100 για την κορη και εχω προβλημα με το ιντερνετ. Δεν μπορω να ενεργοποιησω την ληψη δεδομενων , αφου θεωρητικα ολα τα εχω κανει σωστα. Η καρτα ειναι Q. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλησπερα και απο εμενα . Εχω παρει ενα DOOGEE 100 για την κορη και εχω προβλημα με το ιντερνετ. Δεν μπορω να ενεργοποιησω την ληψη δεδομενων , αφου θεωρητικα ολα τα εχω κανει σωστα. Η καρτα ειναι Q. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. Πρεπει να περασεις τις ρυθμισεις της Q χειροκινητα μαλλον.Απευθυνσου στο θεμα της εταιρειας στο φορουμ (πρεπει να υπαρχουν σε παλιοτερα σχολια) Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πρεπει να περασεις τις ρυθμισεις της Q χειροκινητα μαλλον.Απευθυνσου στο θεμα της εταιρειας στο φορουμ (πρεπει να υπαρχουν σε παλιοτερα σχολια) Ετσι ακριβώς - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Q Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλησπερα και απο εμενα . Εχω παρει ενα DOOGEE 100 για την κορη και εχω προβλημα με το ιντερνετ. Δεν μπορω να ενεργοποιησω την ληψη δεδομενων , αφου θεωρητικα ολα τα εχω κανει σωστα. Η καρτα ειναι Q. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. Για την Q πρέπει να ενεργοποιήσεις την περιαγωγή δεδομένων. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasmyloi Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παίδες χρειάζομαι την βοήθεια σας... Προσπάθησα να πειράξω το Φλας της κάμερας στο Doogee και το μόνο που κατάφερα ακολουθώντας, μάλλον λανθασμένα, τις οδηγίες που υπήρχαν εδώ(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374068) , ήταν το κινητό να μην θέλει να bootάρει, με αποτέλεσμα να έχω μείνει χωρίς κινητό.... Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το επαναφέρουμε??... Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasign Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Παίδες χρειάζομαι την βοήθεια σας... Προσπάθησα να πειράξω το Φλας της κάμερας στο Doogee και το μόνο που κατάφερα ακολουθώντας, μάλλον λανθασμένα, τις οδηγίες που υπήρχαν εδώ(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374068) , ήταν το κινητό να μην θέλει να bootάρει, με αποτέλεσμα να έχω μείνει χωρίς κινητό.... Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το επαναφέρουμε??... Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.. Έτσι την πάτησα και εγώ πείραξα το build.prop (για άλλο λόγο) και δεν έκανε reboot , διάβασε τις οδηγίες για flashrom και βάλε το rom αν έχεις κάνει backup αλλιώς ψάξε βρες το rom που είχες επάνω ή δοκίμασε το rom που έχω κάνει upload παραπάνω https://drive.google.com/file/d/0B-VuvbxpFGhrY09HMUxsMzhJUlk/edit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasmyloi Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Έτσι την πάτησα και εγώ πείραξα το build.prop (για άλλο λόγο) και δεν έκανε reboot , διάβασε τις οδηγίες για flashrom και βάλε το rom αν έχεις κάνει backup αλλιώς ψάξε βρες το rom που είχες επάνω ή δοκίμασε το rom που έχω κάνει upload παραπάνω https://drive.google.com/file/d/0B-VuvbxpFGhrY09HMUxsMzhJUlk/edit. Σε ευχαριστώ... Το κινητό bootαρε και δουλεύει... Έχω όμως το πρόβλημα που ανέφερες λίγο πιο πάνω στο thread... Δεν μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό της google.. Μπορείς να μου πεις, εάν είναι δυνατόν, το πως το έλυσες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasmyloi Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παίδες κατάφερα να συνδεθώ στο λογαριασμό της Google μετά από root και συμπληρώνοντας μια δίεση στο hosts... Ζητώ συγνώμη για το άσκοπο γέμισμα του thread... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasign Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ... Το κινητό bootαρε και δουλεύει... Έχω όμως το πρόβλημα που ανέφερες λίγο πιο πάνω στο thread... Δεν μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό της google.. Μπορείς να μου πεις, εάν είναι δυνατόν, το πως το έλυσες?? Πιο κάτω αν δεις έχει ένα link έχει τον τρόπο που το έκανα και συνδέθηκε, αλλά νομίζω αν έβαλες το rom που σου είπα (όχι αυτό από Ρώσικο το forum) δεν θα είχες πρόβλημα. Edited May 18, 2014 by iliasign Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) Αν μπορεί κάποιος admin να προσθέσει και το & DG110 στον τίτλο του νήματος, να γράφουμε και σχόλια για το -110, μια "μικρή" εξέλιξη του -100 (εγώ το παρέλαβα πριν λίγες μέρες και παρήγγειλα και δευτερο...) Λοιπόν, μιας και που η πρώτη παραγγελία ήρθε σε λάθος χρώμα, το κινητό δόθηκε σε φίλο (ο οποίος το χρησιμοποιεί δυο εβδομάδες και είναι ικανοποιημένος), ξανα-παραγγέλθηκε στο σωστό χρώμα και αφίχθη σήμερα. Το κινητό DG110 είναι μια μικρή "εξέλιξη" του -100 - δεν παρατηρώ καμια τρομερή διαφορά (πάντως, τα 2 κομμάτια Dg100 που έφερα για φίλους προ 8 μήνου, δουλευουν απροβλημάτιστα) Ωραία οθόνη με καλές γωνίες (αλλα του Jiayu F1 μου φαίνεται ένα "τικ" καλύτερη), καλό πιάσιμο στο χέρι, ελαφρύ, με όμορφο design (προορίζεται και για κορίτσι...) Με Ελληνικά (by default) διαθέσιμα στις Γλώσσες Επιλογής Εγινε εύκολα root (Framaroot 1.92), αφαιρέθηκαν μερικές περιττές εφαρμογές (με Root Uninstaller), έγιναν οι απαραίτητες "διορθώσεις" στις παραμέτρους του ήχου (με MTK MobileUncle Tools) και το τηλέφωνο είναι λειτουργικότατο και έτοιμο να παραδοθεί στην κάτοχο (με το πέρας των σχολείων...) Περιμένω ενα ζευγάρι ακουστικά Xiaomi Piston να δοκιμάσω... Από Geekbuying, άφιξη σε 17 μέρες από την παραγγελία (!), με δώρο δύο screen protectors και ένα "πουγγί/θήκη" DooGee... Edited May 26, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλημέρα. Πήγα να φλασάρω το dg 100 το οποίο είχε την 0926 και να του περάσω τη νέα από εδώ http://www.needrom.com/mobile/doogee-collo-dg100/ Αλλά δεν μου προχωράει το φλασαρισμα και πετάει error και φυσικά δεν ανοίγει το κινητό πλέον τη μπορώ να κάνω γιατί το κινητό είναι της κόρης μου και έχει και γενέθλια σήμερα help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts