zeteberk87 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καταφερε τελικα και εκανα backup userdata . Μετα με το προγραμμα π λες, κλεινω την συσκευη μου και συνδεω το καλωδιο κε το pc ? οταν λες φλασαρε τι εννοεις? δεν ξερω τι firmware ειχε πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καταφερε τελικα και εκανα backup userdata . Μετα με το προγραμμα π λες, κλεινω την συσκευη μου και συνδεω το καλωδιο κε το pc ? οταν λες φλασαρε τι εννοεις? δεν ξερω τι firmware ειχε πριν. Οδηγίες για το sp flash tool θα βρεις στην υπογραφή μου.. Πότε τ αγόρασες; Θα πρότεινα να φλασαρεις system(android) και cache απ την τελευταία που χουν στο site, που ναι νοεμβρίου. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ηρθα και παλι... Λοιπον... Εκανα αυτα που ειπες αλλα δυστυχως δεν ανοιγε μετα. Αφου ειχα πολυ ωρα και επαναλαμβανα την διαδικασια πατησα απο το προγραμμα ολες τις επιλογες.. Ανοιξε μετα ομως με κατι γραμμες! Δλδ φαινοταν σαν να λειτουργει αλλα δεν εβλεπα μενου,τιποτα .. Παρα μονο γραμμες...! Θα ηθελα να μ στειλεις ,αν γνωριζεις και εσυ φυσικα ,το λινκ απο το site τους να κατεβασω το σωστο.. Φοβαμαι μηπως κατεβασα λαθος... Το κινητο το αγορασα χριστουγεννα.. Στο site τους βλεπω αυτα http://tinypic.com/r/2yv7zvq/8. Μηπως πρεπει να κανω κατι σαν restore? η υπαρχει κατι αλλο που πιστευεις θα μπορουσε να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ηρθα και παλι... Λοιπον... Εκανα αυτα που ειπες αλλα δυστυχως δεν ανοιγε μετα. Αφου ειχα πολυ ωρα και επαναλαμβανα την διαδικασια πατησα απο το προγραμμα ολες τις επιλογες.. Ανοιξε μετα ομως με κατι γραμμες! Δλδ φαινοταν σαν να λειτουργει αλλα δεν εβλεπα μενου,τιποτα .. Παρα μονο γραμμες...! Θα ηθελα να μ στειλεις ,αν γνωριζεις και εσυ φυσικα ,το λινκ απο το site τους να κατεβασω το σωστο.. Φοβαμαι μηπως κατεβασα λαθος... Το κινητο το αγορασα χριστουγεννα.. Στο site τους βλεπω αυτα http://tinypic.com/r/2yv7zvq/8. Μηπως πρεπει να κανω κατι σαν restore? η υπαρχει κατι αλλο που πιστευεις θα μπορουσε να βοηθησει? Ποιο firmware περασες; τι γραμμές βλέπεις; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Τις γραμμές του λάθος driver οθόνης, του λάθους firmware της Doogee. Αυτές που έβλεπα και εγώ όταν έριξα νέο firmware σε ένα doogee που είχα. Ξεκίνα ρίχνε παλιότερα firmware μέχρι κάποιο να ανοίξει κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Απο τι link της εικονας , περασα το πρωτο πανω αριστερα.. Ειναι κατι γκρι γραμμες. Μαλλον περασα λαθος... Θα δοκιμασω τωρα να κατεβασω και να προσπαθησω και με αλλα.. Κατεβασα και αλλα και τελικα καταφερα και το ανοιξα.. Καποια θεματακια παρατηρω με το wifi .. Ενω ειναι συνδεδεμενο φαινεται να μην ανταποκρινεται.. Τωρα το εκανα επανακινηση.. Να το κανω ροοτ? Και το σημαντικοτερο... Σας ευχαριστω πολυ παιδια και κυριως τον gerstavros2 για το χρονο που διεθεσε για να με βοηθησει! Γεια σας και παλι ! Εχω πολλα προβληματα τελικα με wifi ,σταματουν να ανταποκρινονται οι ρυθμισεις καθως κολλαει πολλες φορες το κινητο και κανει επανακινηση μονο του.. Να δοκιμασω με την διαδικασια που περασα το συσκεκριμενο firmware να περασω καποιο αλλο ?? η αυτο που περασα ειναι το μοναδικο για το μοντελο μου? Σας κουρασα λιγο,αλλα τι να κανω?! Edited March 6, 2014 by gerstavros2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Απο τι link της εικονας , περασα το πρωτο πανω αριστερα.. Ειναι κατι γκρι γραμμες. Μαλλον περασα λαθος... Θα δοκιμασω τωρα να κατεβασω και να προσπαθησω και με αλλα.. Κατεβασα και αλλα και τελικα καταφερα και το ανοιξα.. Καποια θεματακια παρατηρω με το wifi .. Ενω ειναι συνδεδεμενο φαινεται να μην ανταποκρινεται.. Τωρα το εκανα επανακινηση.. Να το κανω ροοτ? Και το σημαντικοτερο... Σας ευχαριστω πολυ παιδια και κυριως τον gerstavros2 για το χρονο που διεθεσε για να με βοηθησει! Γεια σας και παλι ! Εχω πολλα προβληματα τελικα με wifi ,σταματουν να ανταποκρινονται οι ρυθμισεις καθως κολλαει πολλες φορες το κινητο και κανει επανακινηση μονο του.. Να δοκιμασω με την διαδικασια που περασα το συσκεκριμενο firmware να περασω καποιο αλλο ?? η αυτο που περασα ειναι το μοναδικο για το μοντελο μου? Σας κουρασα λιγο,αλλα τι να κανω?! Δεν καταλαβα ποιο πέρασες. Μπορείς να πεις τον αριθμό της έκδοσης; Τη DG100-1101 περασες; Δοκίμασε τις παλιότερες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ολα ενταξει ! Περασα ενα που ανοιγε κανονικα αλλα ειχε πολλα κοληματα και προβληματακια με αποτελεσμα να περασω ενα πιο παλιο και να δουλευει παλι αψογα! Ολα καλα!! Και παλι ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) Το κανεις extract κι αντιγραφεις τον φακελο με την ημερομηνια σε φάκελο "clockworldmod" στην καρτα μνήμης σου. Μετά μπαίνεις στο cwm recovery, και κανεις advanced restore, το system. Meta wipe data. Αν δεν εχεις cwm, φλάσαρε αυτό που υπάρχει μεσα στο φακελο, με το mtk droid tools Κατάφερα πέρασα το cmw 6.0.4.4 και και προσπάθησα να κάνω advanced restore το system απο το backup που μου έδωσες.Κάνει έλεγχο md5 και βγάζει error md5 mismatch.Μάλλον το backup έχει κάποιο πρόβλημα.Μπορείς να το ξαναανεβάσεις; Gerstavros2 αν μπορείς ανέβασε σε παρακαλώ ξανά το backup της 1219 για να την περάσω μήπως και δουλέψει σωστά το τηλέφωνο. Στην doogee έχω στείλει πολλά email αλλά δεν την ανεβάζουν την 1219. Να περάσω λέτε την 0926 μήπως και αρχίσει να δουλεύει σωστά το τηλέφωνο; Να θυμίσω ότι το gps και to wi-fi κολλάνε, τα ακουστικά δεν αναγνωρίζονται και το ράδιο δεν δουλεύει και πολλά άλλα στραβά... Edited March 11, 2014 by gerstavros2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 δεν χρειαζονται απιστευτες γνωσεις για να το δουλεψεις.πλα το βαζεις εσυ χειροκινητα απο που θα σου δωσει τον ηχο.το δοκιμασα και δουλεψε. Φιλε μου το ραδιοφωνο παιζει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Κατάφερα πέρασα το cmw 6.0.4.4 και και προσπάθησα να κάνω advanced restore το system απο το backup που μου έδωσες.Κάνει έλεγχο md5 και βγάζει error md5 mismatch.Μάλλον το backup έχει κάποιο πρόβλημα.Μπορείς να το ξαναανεβάσεις; Gerstavros2 αν μπορείς ανέβασε σε παρακαλώ ξανά το backup της 1219 για να την περάσω μήπως και δουλέψει σωστά το τηλέφωνο. Στην doogee έχω στείλει πολλά email αλλά δεν την ανεβάζουν την 1219. Να περάσω λέτε την 0926 μήπως και αρχίσει να δουλεύει σωστά το τηλέφωνο; Να θυμίσω ότι το gps και to wi-fi κολλάνε, τα ακουστικά δεν αναγνωρίζονται και το ράδιο δεν δουλεύει και πολλά άλλα στραβά... https://mfi.re/download/6ycv5jf0g73pjmm/dg100_2014-03-10.09.11.09.7z Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Και τα δυο τα backup βγάζανε πρόβλημα το προβλημα error md5 mismatch.Δοκίμασα ότι υπάρχει σχεδόν στο διαδίκτυο σαν λύση και καμοία δεν έλυσε το πρόβλημα.Σε κάποιο site προτείνανε σαν λύση την δημιουργία νέου md5 αρχείου με ξανά υπολογισμένα checksum για τα img αρχεία.Έφτιαξα ένα νέο αρχείο nandroid με ξανά υπολογισμένα όλα τα checksum για τα αρχεία tar και τα αρχεία img.Με αυτόν τον τρόπο τελικά κατάφερα και πέρασα μόνο το παλιό backup.Στο νέο backup πάλι το ίδιο λάθος έβγαζε.Κάνοντας όμως restore το system και wipe data παρατήρησα ότι τα προβλήματα του τηλεφώνου συνέχισαν να υπάρχουν.Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το dg100.Έφαγα πάρα πολλές ώρες και τίποτα δεν κατάφερα.Από αύριο θα ψάξω για νέο τηλέφωνο.Ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ τον gerstavros για την βοήθεια.Τουλάχιστον με όλη αυτή την ταλαιπωρία έμαθα και κάποια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Και τα δυο τα backup βγάζανε πρόβλημα το προβλημα error md5 mismatch.Δοκίμασα ότι υπάρχει σχεδόν στο διαδίκτυο σαν λύση και καμοία δεν έλυσε το πρόβλημα.Σε κάποιο site προτείνανε σαν λύση την δημιουργία νέου md5 αρχείου με ξανά υπολογισμένα checksum για τα img αρχεία.Έφτιαξα ένα νέο αρχείο nandroid με ξανά υπολογισμένα όλα τα checksum για τα αρχεία tar και τα αρχεία img.Με αυτόν τον τρόπο τελικά κατάφερα και πέρασα μόνο το παλιό backup.Στο νέο backup πάλι το ίδιο λάθος έβγαζε.Κάνοντας όμως restore το system και wipe data παρατήρησα ότι τα προβλήματα του τηλεφώνου συνέχισαν να υπάρχουν.Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το dg100.Έφαγα πάρα πολλές ώρες και τίποτα δεν κατάφερα.Από αύριο θα ψάξω για νέο τηλέφωνο.Ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ τον gerstavros για την βοήθεια.Τουλάχιστον με όλη αυτή την ταλαιπωρία έμαθα και κάποια πράγματα. Δεν είναι δυνατόν ρε συ. Το backup αυτό, το χρησιμοποιώ για μαζικό σετάρισμα κινητών, και δουλεύει. Κάτι πάει στραβά σ ό,τι κάνεις, ξαναφτιάξε cwm recovery και παίρνα το στο κινητό, και ξανακατέβασε το backup και χρησιμοποίησε άλλη κάρτα μνήμης ή βάλτο στη μνήμη την εσωτερική Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δεν είναι δυνατόν ρε συ. Το backup αυτό, το χρησιμοποιώ για μαζικό σετάρισμα κινητών, και δουλεύει. Κάτι πάει στραβά σ ό,τι κάνεις, ξαναφτιάξε cwm recovery και παίρνα το στο κινητό, και ξανακατέβασε το backup και χρησιμοποίησε άλλη κάρτα μνήμης ή βάλτο στη μνήμη την εσωτερική H cwm που έχει στην πρώτη σελίδα δεν δούλεψε στο κινητό μου και γιατό έφτιαξα δύο εκδόσεις (την 5 κάτι και την 6.4.4.0).Δοκίμασα και με τις δύο και τα δύο backup και έβγαζε md5 mismatch.Θα ξαναφτιάξω cwm και θα ξανακάνω την διαδικασία.Μακάρι να γίνει κάτι γιατί χρήματα δεν μου περισεύουν.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) H cwm που έχει στην πρώτη σελίδα δεν δούλεψε στο κινητό μου και γιατό έφτιαξα δύο εκδόσεις (την 5 κάτι και την 6.4.4.0).Δοκίμασα και με τις δύο και τα δύο backup και έβγαζε md5 mismatch.Θα ξαναφτιάξω cwm και θα ξανακάνω την διαδικασία.Μακάρι να γίνει κάτι γιατί χρήματα δεν μου περισεύουν.Ευχαριστώ. Φίλε thegoul με ποιό tool έφτιαξες την 6.4.4.0; Ανέβασέ την κάπου να την δοκιμάσουμε. Δεν είναι δυνατόν ρε συ. Το backup αυτό, το χρησιμοποιώ για μαζικό σετάρισμα κινητών, και δουλεύει. Κάτι πάει στραβά σ ό,τι κάνεις, ξαναφτιάξε cwm recovery και παίρνα το στο κινητό, και ξανακατέβασε το backup και χρησιμοποίησε άλλη κάρτα μνήμης ή βάλτο στη μνήμη την εσωτερική Και τα δυο τα backup βγάζανε πρόβλημα το προβλημα error md5 mismatch.Δοκίμασα ότι υπάρχει σχεδόν στο διαδίκτυο σαν λύση και καμοία δεν έλυσε το πρόβλημα.Σε κάποιο site προτείνανε σαν λύση την δημιουργία νέου md5 αρχείου με ξανά υπολογισμένα checksum για τα img αρχεία.Έφτιαξα ένα νέο αρχείο nandroid με ξανά υπολογισμένα όλα τα checksum για τα αρχεία tar και τα αρχεία img.Με αυτόν τον τρόπο τελικά κατάφερα και πέρασα μόνο το παλιό backup.Στο νέο backup πάλι το ίδιο λάθος έβγαζε.Κάνοντας όμως restore το system και wipe data παρατήρησα ότι τα προβλήματα του τηλεφώνου συνέχισαν να υπάρχουν.Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το dg100.Έφαγα πάρα πολλές ώρες και τίποτα δεν κατάφερα.Από αύριο θα ψάξω για νέο τηλέφωνο.Ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ τον gerstavros για την βοήθεια.Τουλάχιστον με όλη αυτή την ταλαιπωρία έμαθα και κάποια πράγματα. Δοκίμασα και εγώ τα backup και δούλεψαν άψογα χωρίς πρόβλημα στο md5. Εμένα το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν ενεργοποιούνται το wifi και το BT. Υπάρχει λύση?? Edited March 14, 2014 by psild update Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Τελικά το backup έβγαζε πρόβλημα με το md5 λόγω μεταφοράς των αρχείων από το linux στα windows.Χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια μόνο linux και τα backup κατέβαιναν στο linux και τα μετέφερα στα windows7 για το πέρασμα στο κινητό.Μόλις τα κατέβασα στα windows και τα πέρασα στο κινητό δεν είχα κανένα πρόβλημα.Με το δεύτερο backup το κινητό δούλεψε χωρίς προβλήματα για λίγες ημέρες.Έπειτα επανεμφανίστηκε το πρόβλημα με το wifi (ενώ ήταν ενεργό κολλούσε και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να δουλέψει). Επίσης να πω ότι το handsfree δεν αναγνωρίζονταν πάλι (δηλ. δεν δούλευε το ράδιο και τα handsfree). Το πρόβλημα με το wifi λύθηκε με το πρόγραμμα FXR WiFi fix and rescue. Το πρόβλημα με το handsfree και το ράδιο λύθηκε με το πρόγραμμα SoundAbout Pro.Απλώς για να δουλέψει και το ράδιο πρέπει στις ρυθμίσεις του phone call audio να επιλέξετε wired headphones. Για την cwm που απο λάθος έγραψα 6.4.4.0 (είναι 6.0.4.4) την έφτιαξα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο φόρουμ.Επίσης έφτιαξα και την cot recovery όπως και την cwm 5.0.3.4.Όλες τις φλάσαρα με το mobileuncle tools και δούλεψαν μια χαρά.Για να περάσετε την 6.0.4.4 πρέπει να έχετε ήδη μια λειτουργική cwm.Αν δεν έχετε βάλτε την 5.0.3.4 και έπειτα την 6.0.4.4.Να σημειώσω ότι το κινητό μου είχε την rom 131219. Mπορείτε να κατεβάσετε τις cwm από τα link: cwm 5.0.3.4 cmw 5.0.3.4 patch cwm 6.0.4.4 COT recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Δοκίμασα και εγώ τα backup και δούλεψαν άψογα χωρίς πρόβλημα στο md5. Εμένα το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν ενεργοποιούνται το wifi και το BT. Υπάρχει λύση?? Πέρνα το firmware που χε στην αρχή το κινητό σου. Τελικά το backup έβγαζε πρόβλημα με το md5 λόγω μεταφοράς των αρχείων από το linux στα windows.Χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια μόνο linux και τα backup κατέβαιναν στο linux και τα μετέφερα στα windows7 για το πέρασμα στο κινητό.Μόλις τα κατέβασα στα windows και τα πέρασα στο κινητό δεν είχα κανένα πρόβλημα.Με το δεύτερο backup το κινητό δούλεψε χωρίς προβλήματα για λίγες ημέρες.Έπειτα επανεμφανίστηκε το πρόβλημα με το wifi (ενώ ήταν ενεργό κολλούσε και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να δουλέψει). Επίσης να πω ότι το handsfree δεν αναγνωρίζονταν πάλι (δηλ. δεν δούλευε το ράδιο και τα handsfree). Το πρόβλημα με το wifi λύθηκε με το πρόγραμμα FXR WiFi fix and rescue. Το πρόβλημα με το handsfree και το ράδιο λύθηκε με το πρόγραμμα SoundAbout Pro.Απλώς για να δουλέψει και το ράδιο πρέπει στις ρυθμίσεις του phone call audio να επιλέξετε wired headphones. Για την cwm που απο λάθος έγραψα 6.4.4.0 (είναι 6.0.4.4) την έφτιαξα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο φόρουμ.Επίσης έφτιαξα και την cot recovery όπως και την cwm 5.0.3.4.Όλες τις φλάσαρα με το mobileuncle tools και δούλεψαν μια χαρά.Για να περάσετε την 6.0.4.4 πρέπει να έχετε ήδη μια λειτουργική cwm.Αν δεν έχετε βάλτε την 5.0.3.4 και έπειτα την 6.0.4.4.Να σημειώσω ότι το κινητό μου είχε την rom 131219. Mπορείτε να κατεβάσετε τις cwm από τα link: cwm 5.0.3.4 cmw 5.0.3.4 patch cwm 6.0.4.4 COT recovery Τα backup τα χω σε linux ext4 partition, και τα μεταφέρω σε καρτα μνήμης fat32 χωρίς πρόβλημα κι από windows κι από linux. κάτι δεν πάει καλά με την εγκατάσταση Linux που χεις αλλά αυτό ειν άλλο θέμα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Τα backup τα χω σε linux ext4 partition, και τα μεταφέρω σε καρτα μνήμης fat32 χωρίς πρόβλημα κι από windows κι από linux. κάτι δεν πάει καλά με την εγκατάσταση Linux που χεις αλλά αυτό ειν άλλο θέμα Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Έχω linux mint και τα μετέφερα με καρτα fat32 σε windows7. Πιστεύω ότι το linuxaki μου δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά στους υπολογιστές συμβαίνουν κάποιες φορές περίεργα πράγματα. Βρήκα σε ένα ρώσικο forum ένα firmware με ημερομηνία 140217.Να το δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Έχω linux mint και τα μετέφερα με καρτα fat32 σε windows7. Πιστεύω ότι το linuxaki μου δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά στους υπολογιστές συμβαίνουν κάποιες φορές περίεργα πράγματα. Βρήκα σε ένα ρώσικο forum ένα firmware με ημερομηνία 140217.Να το δοκιμάσω; Καλύτερα να μείνεις με την έκδοση με την οποία ήρθε το κινητό σου, καθώς τις νέες εκδοσεις η Doogee τις βγάζει για νέα hardware revisions, οπότε το πιθανότερο να έχεις προβλήματα. Βέβαια μπορείς να παρεις μπακαπ τη ρομ που χεις και να κανεις δοκιμες αν έχεις όρεξη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ενδιαφέρομαι για αυτό το κινητό για την γυναίκα μου. Θέλει μικρό άρα 4 ιντσών. Από ότι διάβασα είναι καλό για τα λεφτά του. Σκέφτομαι να το πάρω από minideal που έχω ξαναπάρει από εκεί. Επειδή βλέπω στην αρχή ότι δεν μπενουν σε όλα οι rom, πρέπει να κάνω κάτι πριν το πάρω? Δεν θέλει τίποτα η γυναίκα μου. Να έχει ελληνικά κανένα Facebook κλπ. Εγώ σε όλα βάζω recovery. Θα μπορώ να βάλω στο καινούργιο? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά είναι για γυναίκα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Ενδιαφέρομαι για αυτό το κινητό για την γυναίκα μου. Θέλει μικρό άρα 4 ιντσών. Από ότι διάβασα είναι καλό για τα λεφτά του. Σκέφτομαι να το πάρω από minideal που έχω ξαναπάρει από εκεί. Επειδή βλέπω στην αρχή ότι δεν μπενουν σε όλα οι rom, πρέπει να κάνω κάτι πριν το πάρω? Δεν θέλει τίποτα η γυναίκα μου. Να έχει ελληνικά κανένα Facebook κλπ. Εγώ σε όλα βάζω recovery. Θα μπορώ να βάλω στο καινούργιο? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά είναι για γυναίκα... :p Λαθος διαβασες.Eιναι παλιο μοντελο και εβγαλε αρκετα προβληματα.Εγινε χαμος οταν βγηκε γιατι ειναι ομορφο και τοτε δεν υπηρχαν αλλες προτασεις με παρομοια χαρακτηριστικα,δεν ειχε δηλαδη αντιπαλο.Αυτο ομως αλλαξε. Παρε καλυτερα το Jiayu F1.Ή το TCL J330. Θα σου προτεινα και το KingSing K2 που εχει προσφορα στα 70$ το Geekbuying και το εχω εδω και 2.5 μηνες σαν κυρια συσκευη και ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα δεν εχει Proximity Sensor (που κατα τη διαρκεια της κλησης ανοιγοκλεινει την οθονη οταν πλησιαζει και απομακρυνεται απο το αυτι),notification led και καμια φορα χανει τις επαφες (με επανεκκινηση διορθωνεται). Edited April 10, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Λαθος διαβασες.Eιναι παλιο μοντελο και εβγαλε αρκετα προβληματα.Εγινε χαμος οταν βγηκε γιατι ειναι ομορφο και τοτε δεν υπηρχαν αλλες προτασεις με παρομοια χαρακτηριστικα,δεν ειχε δηλαδη αντιπαλο.Αυτο ομως αλλαξε. Παρε καλυτερα το Jiayu F1.Ή το TCL J330. Θα σου προτεινα και το KingSing K2 που εχει προσφορα στα 70$ το Geekbuying και το εχω εδω και 2.5 μηνες σαν κυρια συσκευη και ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα δεν εχει Proximity Sensor (που κατα τη διαρκεια της κλησης ανοιγοκλεινει την οθονη οταν πλησιαζει και απομακρυνεται απο το αυτι),notification led και καμια φορα χανει τις επαφες (με επανεκκινηση διορθωνεται). συμφωνω για το king sing k2,το πηρα για φιλο κι ειναι ενθουσιασμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Το J330 δε το πετυχα πουθενα. αλλα και το dg100 δε θα το ξαναφερουν, ετσι μου ειπαν απ το banggood. Εχει βγει και το DG110: http://www.geekbuying.com/item/Doogee-DG110-4-0Inch-MTK6572-Dual-core-Smartphone-IPS-WVGA-Screen-512MB-RAM-4GB-ROM-5-0MP-Camera-Android-4-2-3G-GPS-326005.html. Στο Panda το εχουν βαλει $69, εχει link στο pinned θεμα. Edited April 10, 2014 by ipal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makogio Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 καλησπερα θελω να ρωτησω επειδη ειμαι νεος στο φορουμ εχω το dooge collo 100 διαβαζοντας ολες τις πληροφοριες προσπαθησα να κανω ενα πληρες backup της rom με mtkdroid tools αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη backup userdata and cache στη καρτελα root,backup,recovery. θα μπορουσατε να βοηθησετε . τι να κανω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Το J330 δε το πετυχα πουθενα. αλλα και το dg100 δε θα το ξαναφερουν, ετσι μου ειπαν απ το banggood. Εχει βγει και το DG110: http://www.geekbuying.com/item/Doogee-DG110-4-0Inch-MTK6572-Dual-core-Smartphone-IPS-WVGA-Screen-512MB-RAM-4GB-ROM-5-0MP-Camera-Android-4-2-3G-GPS-326005.html. Στο Panda το εχουν βαλει $69, εχει link στο pinned θεμα. Το ΤCL J330 πωλειται μονο στο Aliexpress.Πηρα ενα απο αξιοπιστο πωλητη και μου ηρθε κομπλε.Το DG110 καλο φαινεται. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts