Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

572 ευρω.....και συνεχιζει

Έχουν να πέσουν προσφορές τα χριστούγεννα, μη σου πω και πιο νωρίς, από Samsung k πλαίσια για περάστε, για περάστε :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

πέφτει η τιμή του με τον ίδιο σχεδόν ρυθμό που πέφτει το z1 που είναι στα 533€.

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι αν δεν πάρεις το ελληνικό η αναγνώριση γραφής από το spen θα υποστηριζεται η όχι;

Όσοι αγοράσετε από σκρουτζομαγαζο να ρωτήσετε πρωτα αν εχουν DOA γιατι ειναι σημαντικό στις πρώτες παρτίδες
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Καλημερα... Εδω αν δεν κανω λαθος μπορουμε να ρωτησουμε για καταστηματα που ειναι στο skroutz... Πια καταστηματα θεωρητε αξιοπιστα?? π.χ εγω προσωπικα ενα καταστημα με ονομα tokinito.gr το φοβαμαι διοτι ειναι καταστημα αγορας χρυσου που κολαει αυτο να δινει κινητα? Καποιος που να εχει αγορασει απο καποιο αλλο εκτος του birdphone που εκτος οτι εχω ακουσει οτι ειναι αξιοπιστο ειχα αγορασει και το Note 1 απο κει

Οπωσδήποτε τον Νίκο με το extreme mobile στο Αιγάλεω

http://www.extreme-mobile.gr

Αξιόπιστος και επαγγελματίας...

Με κλειστά μάτια :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

+1000 και απο εμενα ο νικος ειναι επαγγελματιας και προπαντων ευγενικοτατος τον συστηνω ανεπιφυλακτα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αν είναι να πάρετε από εκεί κινητό, ρωτήστε πρώτα αν έχει DOA γιατί όταν αγόρασα το note 2 από εκεί μου το απέκλεισε.Μπορεί και να έχει αλλάξει στάση τώρα αλλά καλύτερα ρωτήστε το για να είστε σίγουροι.Κατά τα άλλα είναι πολύ εξυπηρετικος ο άνθρωπος,δεν μπορώ να πω κουβέντα.

Ελληνικής αντιπροσωπίας αποκλείεται να μη έχεις DOA.

Tίποτα δεν αποκλείεται.

Παντού και πάντα ερώτηση πρώτα.

Ολα κομπλε δηλαδη φιλε μου με το μαγαζι ε?Πληροφοριακα ρωταω γιατι ψαχνομαι αυτες τις μερες να παραγγειλω απο Αθηνα.

Ολα κομπλε δηλαδη φιλε μου με το μαγαζι ε?Πληροφοριακα ρωταω γιατι ψαχνομαι αυτες τις μερες να παραγγειλω απο Αθηνα.

Από τότε που το γνώρισα προσωπικά και το συστησα και σε γνωστούς και εδώ και στο φόρουμ όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για το Νίκο.

Μαζί βεβαίως και εγώ.

Ότι θα σου πει ισχύει, ψώνισε άνετα :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Από τότε που το γνώρισα προσωπικά και το συστησα και σε γνωστούς και εδώ και στο φόρουμ όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για το Νίκο.

Μαζί βεβαίως και εγώ.

Ότι θα σου πει ισχύει, ψώνισε άνετα :)

Ωραιος , ευχαριστω!:)

Ενα σοκ το παθα με αυτην την κάθοδο!!!Πρίν λιγες μέρες δήλωσα σε φίλο οτι θα πάρω day one το S5 μολις βγει αλλα αρχίζω να αλλάζω γνώμη...με τα 300 ευρω που κερδιζεις ενα μήνα μετά, παίρνεις ενα 2ο κορυφαίο smartphone και το κάνεις δώρο ή εξοπλίζεις το κινητό με ενα σωρό αξεσουάρ ή αγοράζεις και το ρολογάκι βρε αδερφε!!!:p ...ηθικό δίδαγμα...περιμένουμε 2 μήνες ΠΑΝΤΑ και μετά αποκτάμε οτι καλύτερο στην λογικότατη τιμή των 500 ευρω!!

*Οσοι αγοράσατε day one ελπίζω να μην σπάσατε την συσκευη απ τα νευρα σας!!!

Ενα σοκ το παθα με αυτην την κάθοδο!!!Πρίν λιγες μέρες δήλωσα σε φίλο οτι θα πάρω day one το S5 μολις βγει αλλα αρχίζω να αλλάζω γνώμη...με τα 300 ευρω που κερδιζεις ενα μήνα μετά, παίρνεις ενα 2ο κορυφαίο smartphone και το κάνεις δώρο ή εξοπλίζεις το κινητό με ενα σωρό αξεσουάρ ή αγοράζεις και το ρολογάκι βρε αδερφε!!!:p ...ηθικό δίδαγμα...περιμένουμε 2 μήνες ΠΑΝΤΑ και μετά αποκτάμε οτι καλύτερο στην λογικότατη τιμή των 500 ευρω!!

*Οσοι αγοράσατε day one ελπίζω να μην σπάσατε την συσκευη απ τα νευρα σας!!!

Η κ@βL@ να ξέρεις φίλε ότι πάντα κοστίζει

Μακάρι να τα ''έχουμε'' πάντα για να την κάνουμε :wink:

Η πτώση της τιμής ειναι εντυπωσιακή. Τώρα που έσπασε και το knox, πραγματικά θα το σκεφτόμουν να το έπαιρνα , αν είχε FM radio.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Παιδια αν παρουμε οποιοδηποτε ευρωπαικο θα εχει προβλημα στην Ελλαδα??

κανενα προβλημα αν ειναι απο ΕΕ.

Η πτώση της τιμής ειναι εντυπωσιακή. Τώρα που έσπασε και το knox, πραγματικά θα το σκεφτόμουν να το έπαιρνα , αν είχε FM radio.

Εσπασε το κνοξ?σε ποιο επεισοδιο εγινε αυτο και το εχασα εγω?εχεις καποιο λινκ γιαυτο που λες?

Edited by tigio13

Εσπασε το κνοξ?σε ποιο επισοδειο εγινε αυτο και το εχασα εγω?εχεις καποιο λινκ γιαυτο που λες?

Root de la Vega

Samsung galaxy s21+

το DOA τι ειναι ρε παιδια? :)

Dead on arrival.

Δηλαδή ανοίγεις το κουτί και το βρίσκεις χαλασμένο

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Παιδιά, αγόρασε κάποιος την συσκευή 800€?

Γιατί το ακούσαμε και αυτό, μάλιστα από ''γνώστη'' που μας είπε και ''θύματα''

Εγώ πάντως το πήρα day one από Πλαίσιο 699 €

Edited by Jig

Παιδιά, αγόρασε κάποιος την συσκευή 800€?

Γιατί το ακούσαμε και αυτό, μάλιστα από ''γνώστη'' που μας είπε και ''θύματα''

Εγώ πάντως το πήρα day one από Πλαίσιο 699 €

Ημουν κι εγω ενας απ αυτους που βιάστηκα να μιλήσω για την τεράστια πτώση(χωρις να γνωρίζω την δωροεπιταγη του πλαισίου) αλλα τελικά η τιμή σταθεροποιήθηκε. Δεν είχε καμια λογική τετοια πτώση-τοσο γρηγορα, γι αυτη τη συσκευη! Ετσι κι αλλιώς τα σκρουτζομάγαζα που έχουν κατω απο 600, προσωπικά δεν πείθουν για αγορά, οπότε γι αυτη τη συσκευη θα πρέπει να δώσεις απο 630-700 για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Θύμα δεν είναι κανένας. Καθένας πράττει συμφωνα με την τσέπη/αναγκες/τρελα του. Αυτες τις μέρες θα αγοράσει η κοπέλα μου το note 3 μεσω αναβαθμισης συμβολαιου οπότε θα υπάρχει το τέρας στο σπίτι κι αν το ερωτευτώ τόσο πολυ ή θα της το βουτήξω ή θα πουλήσω το S4 να το πάρω κι εγω .

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά