oug Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Η αληθεια ειναι οτι ολα τα κινητα ειναι υπερτιμημενα και οτι αρκετους ισως δε τους βολευει το μεγεθος του note αλλα ειναι vfm σε αυτη τη τιμη,μαζι με το lg g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Λοιπον να διαβεβαιωσω κ γω περνοντας πριν λιγες ωρες το δευτερο νοτε της οικογενειας απο kaizer ελληνικοτατο στα 406ε περασμενη η κιτκατ εργοστασιακα..οσοι προλαβετε παιδιααα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δίκιο έχετε . για αυτό μου ήρθε με 4.4.2 out of the box... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Δίκιο έχετε . για αυτό μου ήρθε με 4.4.2 out of the box... Αμα ειναι branded ετσι θα σου ερχοταν και πιθανοτατα τα κινητα αυτα ειναι απο ανταλλαγες-πωληση απο ατομα που τα πηραν με επιδοτηση απο voda η cote.Το συγκεκριμενο καταστημα ειναι γνωστο οτι το κανει αυτο. Edited April 1, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Αμα ειναι branded ετσι θα σου ερχοταν και πιθανοτατα τα κινητα αυτα ειναι απο ανταλλαγες-πωληση απο ατομα που τα πηραν με επιδοτηση απο voda η cote.Το συγκεκριμενο καταστημα ειναι γνωστο οτι το κανει αυτο. Μπα φιλε δεν παιζει...του ηρθαν καμια 50αρια ελληνικα..στην τελευταια του παραγγελια..τα ειδα με τα ματια μ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panraf Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Παντως η πτωση εχει φτασει σε αξιοπεριεργα επιπεδα. Μηπως ειναι στα σκαρια καποιο note 3 με ποιο δυνατα specs? Τι στο καλο?> Καθε μερα η samsung μειωνει την τιμη η μηπως τα σκρουτζομαγαζα μας δουλευουν; Ηδη στα 399 ευρω πλεον το κινητο, και ετσι οπως πεφτει καθε μερα μεχρι το Μαιο θα εχει παει και κατω απο 350 και σε λιγο θα εχει απλα 40-50 ευρω ακριβοτερα απο το Note 2. Συμφωνω τον φιλο απο πανω που εγραψε για απαξιωση της συσκευης με αυτο το τροπο..Τελικα καποιος που θα το αγορασει σημερα κιολας την επομενη μερα θα εχει χασει ηδη 4-5 ευρω και παει λεγοντας. Eγω το αγορασα πριν 15 μερες στα 446, και σημερα εχει χασει ηδη 50 ευρω. Τελικα ποιος μας δουλευει εδω περα; Well done .....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Βέβαια από την άλλη, είναι καλό που πέφτει η τιμή του για να το πάρει περισσότερος κόσμος που του αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panraf Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Βέβαια από την άλλη, είναι καλό που πέφτει η τιμή του για να το πάρει περισσότερος κόσμος που του αρέσει. Δεν αντιλέγω σε αυτο και συμφωνω απολυτα. Αλλα το ποιο δικαιο ειναι με το που βγει το προϊον να τιμολογηθει σε πολυ ποιο χαμηλα επιπεδα απο οτι γινεται αρχικα και μετα να πεφτει λιγο λιγο. Οχι να το χουν αρχικα 780 και μετα απο 5 μηνες να χανει την μιση του αξια. Ας το βαζανε εξαρχης 550-600 και μετα σιγα σιγα ας επεφτε. Επισης πως ειναι δυνατον να χανει καθε μερα 5 ευρω; Δυο πραγματα παιζουν εδω: Η τα σκρουτζομαγαζα αγοραζουν απο την αρχη σε πολυ φθηνη τιμη και μετα πουλανε ακριβα ριχνοτας την τιμη λιγο λιγο (αυτο βεβαια ειναι κοροιδια), η η samsung καθε μερα τιμολογει με αλλη τιμη το προιον της, κατι που αδυνατω προσωπικα να πιστεψω..Γιατι οταν αγοραζω εγω απο ενα μαγαζι το Κινητο π.χ. σε χ τιμη και την αλλη μερα εχει ψ τιμη ε κατι δεν μου κολλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Καλά τα 700άρια είναι για γέλια. Δεν νομίζω οτι απευθύνονται σε κάποιον αυτές οι τιμές. Τώρα γενικά πέφτουν οι τίμες γρήγορα στις νέες τεχνολογίες. Το nexus 5 πλέον κοστίζει κάτω από 300€. Έπειτα το skroutz ρίχνει τιμές και λόγω του ανταγωνίσμου των εκεί καταστημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Τα μικρά μαγαζιά στο skroutz δε στοκάρουν, παίρνουν μικρές ποσότητες (υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια) και τη δουλειά τη κάνουν 2 μεγάλοι προμηθευτές αν δε κάνω λάθος. Το θέμα με την απαξίωση απ την άλλη είναι μεγάλο, όχι γιατί δεν είναι καλό να πέφτουν οι τιμές αλλά δυστυχώς έτσι κάνει κόσμο που το πήρε μόλις μισό, ένα, ένα μισή μήνα πριν να νιώθει περίεργα για να το πω κομψά. Για να μη μιλήσουμε και για αυτούς που το πήραν Day 1 ή τι παίρνουν ακόμα και τώρα στις τρελές τιμές του πλαισίου και του καρτέλ! Ηθικό δίδαγμα και όποιος μπορεί το κρατάει, συσκευές σα το note 3 είναι καλή κ κυρίως έξυπνη αγορά από τώρα και περα που είναι στο ναδίρ η τιμή τους(399 και κατεβαίνει) και όχι στα 580 που το πρώτο πλήρωσα εγώ τι πρώτο ή 530 αυτό που έχω τώρα (αγορά πριν 2 μήνες). Όλες πλέον τις καινούργιες συσκευές μπορείς να τις κρατήσεις άνετα μέχρι να πέσει σε καλά επίπεδα τιμής ο αντικαταστάτης τις χωρίς να νιώθεις περιορισμένος όπως πιο παλιά, αλλά ούτε και κορόιδο αγοράζοντας Day 1 το νέο μοντέλο Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigon Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Παιδια γνωστος μου πήρε το 3αρι (λεει οτι το πηρε απο σκρουτζομαγαζο) 250!Η τιμη ειναι απιστευτη και δε την βρηκα πουθενα.Και πριν προλαβει κανεις ΝΑΙ ειναι το Κανονικο!!!Το εχει 2 εβδομαδες και λειτουργει κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) :!: Ενημέρωση Τα τελευταία σχόλια αν και στα πλαίσια μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης ήταν εκτός θέματος και αφαιρέθηκαν. Παρακαλώ στο θέμα μας ;) Edited April 2, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μια καταγγελία στην επιτροπή ανταγωνισμού, για όποιον έχει χρόνο να κάτσει να τα γράψει αυτά που αναφέρονται παραπάνω, θα ήταν ενδιαφέρον πως θα αντιμετωπιζόταν. Προσωπικά πιστεύω πως θα έφερνε σε άβολη θέση και τη Samsung Ελλάδας και τις μεγάλες αλυσίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Κ εγω το πληρωσα την πρωτη εβδομαδα 585....ριχνω πολυ γελιο με αυτους που πουλανε μεταχειρισμενα και λενε ελληνικα και ζητανε ενα καρο λεφτα. Λεσ και τα εισαγωγης ειναι ψευτικα.. Ελεος... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Κ εγω το πληρωσα την πρωτη εβδομαδα 585....ριχνω πολυ γελιο με αυτους που πουλανε μεταχειρισμενα και λενε ελληνικα και ζητανε ενα καρο λεφτα. Λεσ και τα εισαγωγης ειναι ψευτικα.. Ελεος... δες, η αλήθεια είναι ότι σε άλλες συσκευές έχουν υπάρξει παραδείγματα ελλιπούς εξυπηρέτησης σε επίπεδο service όταν το κινητό δεν ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας. πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί και έχουν συζητηθεί εκτενώς τέτοια θέματα. είναι πολύ θετικό το ότι δεν ισχύει για το Note 3 αλλά με αυτά που έχουν γίνει είναι φυσιολογικό κάποιος αυτόματα να προτιμήσει μια GR συσκευή. δεν είναι και τυχαίο ότι όποια σκρουτζομάγαζα φέρνουν GR συσκευές (Note 3, G2, N5), πάντα τελειώνουν πρώτες σε σχέση με τις EU συσκευές. αυτό μάλλον προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτοί που βάζουν τις συγκεκριμένες αγγελίες Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Δεν εχει δικαιωμα καμενα πΣερβις να σ αρνηθει οποιαδηποτε εξυπηρέτηση.... Αυτη η λογικη εχει παψει να ισχύει εδω κ χρονια. Υπάρχει ευρωπαικη συμφωνια.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Δεν εχει δικαιωμα καμενα πΣερβις να σ αρνηθει οποιαδηποτε εξυπηρέτηση.... Αυτη η λογικη εχει παψει να ισχύει εδω κ χρονια. Υπάρχει ευρωπαικη συμφωνια.. εννοείται αυτο! αλλά μη ξεχνάς ότι ζούμε σε μια χώρα με κατεξοχήν ανενημέρωτους καταναλωτές ε; και είναι καταγεγραμμένη η ταλαιπωρία πολλών , σε διάφορες περιπτώσεις, σε πολλές εταιρείες Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 εννοείται αυτο! αλλά μη ξεχνάς ότι ζούμε σε μια χώρα με κατεξοχήν ανενημέρωτους καταναλωτές ε; και είναι καταγεγραμμένη η ταλαιπωρία πολλών , σε διάφορες περιπτώσεις, σε πολλές εταιρείες Σε αλλες εταιρείες οπως πχ την htc,ναι ισχυει η καλυτερη εξυπηρετηση των Ελληνικων συσκευων.Στην samsung ομως δεν ισχυει κατι τετοιο και ποτε δεν διαβασα παραπονα καποιου για τετοιο θεμα.Ειναι ενα απο τα καλα των samsung ;) Αγοραστε αφοβα τα κινητα σας χωρις να κοιτατε το region της καθε συσκευης, αρκει βεβαια να ειναι παντα ευρωπαϊκή. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Μετα απο αρκετους μηνες κυκλοφοριας,ειδικα στο σκρουτζ ολα τα κινητα κατρακυλανε απιστευτα τις τιμες τους γιατι μπαινουν στο κολπο κι ανεξαρτητοι εισαγωγεις και γινεται ενας χαμος.Απλα επειδη η πραγματικη τιμη του κινητου ειναι αυτη κι ακομα πιο κατω,ενω οι αρχικες ειναι για να κανουν οι πολυεθνικες αποσβεση ολο τους το μαρκετινγκ.Αλιμονο ν αγοραζαμε προιον τεχνολογιας και να το θεωρουσαμε επενδυση,ειναι αστειο γεγονος,αγοραζεις παντα για μενα μετα απο 6-8 μηνες απ την αιχμη της τεχνολογιας οπου οι τιμες ειναι πιο φυσιολογικες.Οποιος θελει την αιχμη θα την πληρωσει επειδη απλα θελει να την εχει.Τωρα αν καποιος παρει το note 3 στα 400 η ακομα στα 350 μικρη σημασια εχει,γιατι αυτην την εποχη που μιλαμε μετα απο ενα χρονο,να μαστε καλα,στο σκρουτζ το note 4 θα χει τα ιδια λεφτα,εννοω στα 400,οποτε δεν θα κρατησεις το note 3 ενα χρονο? ποσο να το πουλησεις αν θες οταν το note 4 θα χει αυτα τα λεφτα?Για να το παρει καποιος θα το σκοτωσεις μαζι μ ολη την πρικα που θα του χεις παρει.Ειναι καλο που κατρακυλανε οι τιμες,το θεμα ειναι ν αγοραζεις την σωστη στιγμη,οποτε η "χασουρα" να ναι πιο λιγη,παντα με την λογικη οτι θελεις ν αλλαζεις συχνα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Τελικά μπήκα και εγώ στο club. Το αγόρασα από bird phone στα 431 το μαύρο (το άσπρο ήταν πιο φθηνό στα 400 περίπου) και ήταν Γερμανικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Καλησπερα παιδια.Το παρηγγειλα τελικα και εγω απο το portal365.Ειχαν μεινει 2 stock το ενα το πηρα εγω και αυτη τη στιγμη ειναι εξαντλημενο.Θα μου βγει στα 401 ευρο με δωρεαν μεταφορικα τη στιγμη που ολα τα καταστηματα εχουν 4-5 ευρο μεταφορικα.Χρωμα μαυρο.Ειδη εχει σταλει με κουριερ και ελπιζω αυριο να το εχω στα χερια μου να το περασω μια x-note και καμια 100 παιχνιδακια και εφαρμογες να αρχισει το λιωσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλημέρα. Πήρα σήμερα στο keizerstore και είχαν εξαντληθεί τα ελληνικά (τα πάντα μάλλον). Δεν τα πρόλαβα, γιατί έλειπα ταξίδι στο εξωτερικό και ήθελα πρώτα να επικονωνήσω τηλεφωνικά. Μου είπαν ότι σήμερα περιμένουν παρτίδα λευκά και ίσως αύριο μαύρα, αλλά δεν ξέρουν αν είναι EU ή ελληνικά. Αν κάποιος ξέρει για διαθεσιμότητα ελληνικών (γιατί νομίζω ότι κάποιοι βάζουν το EU στο τέλος και κάποιοι όχι, αν και είναι EU), ας μας ενημερώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 κατ εμε μη παρεις ελληνικο παντως... η μονη τους διαφορα με τα αλλα ειναι οτι θα (βλεπεις λεω θα) παρουν τελευταια τις αναβαθμισεις στις εκδοσεις κλπ... ενω ολα εχουν ηδη παρει τις αναβαθμισεις τα ελληνικα περιμενουν ακομη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 και όχι μόνο τα ελληνικά... γενικά αρκετά branded από παρόχους κινητής δεν έχουν έχουν πάρει (όπως και το δικό μου από ΤΜS) Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Αυτό το παραμύθι με τα ελληνικά και το ότι παίρνουν τελευταία update θα το κόψετε επιτέλους? Ελληνικό από kaiserstore με ημερομηνία παραγωγής 28.2 και μου ήρθε με 4.4.2 out of the box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts