smarianina Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Το καλυτερο σκρουτζομαγαζο κατα τη γνωμη μου.Συνηθως απο εκει ψωνιζω και μαλιστα μεσα στις τελευταιες 10 μερες πηρα και τα 2 note3 μου παλι απο εκει.Αγορασε αφοβα και φυσικα εχει doa και σου δινει και ενημερωτικο εντυπο για το τι και το πως οσον αφορα το doa. απο ποια χωρα ηταν τα note 3 σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 απο ποια χωρα ηταν τα note 3 σου; Το ένα αυστριακό και το άλλο γερμανικό Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Το ένα αυστριακό και το άλλο γερμανικό Πάρη δεν το είχα δει ότι πέρασες στο 3 :) Welcome my friend!!! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Πάρη δεν το είχα δει ότι πέρασες στο 3 :) Welcome my friend!!! Σε ευχαριστω Γιωργο :) Γι αλλου σκεφτομουν αλλα απο οτι φαινεται δεν μπορω να ξεκοψω ευκολα απο τα νοτελια ☺ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgardas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Μετά από 2 εβδομάδες με το Note είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Έχω μια απορία μόνο: Το δικό μου σύμφωνα με το phoneinfo είναι Ρουμανίας. Έχω την εντύπωση οτι διάβασα οτι τα Ρουμάνικα έχουν πάρει αναβάθμιση σε 4.4.2. Το δικό μου είχε και έχει 4.3 όταν το πήρα. Σήμερα είπα να κάνω update αλλά δεν μου βγάζει κάτι για ενημέρωση. Πρέπει να κάνω κάτι για να πάρει το update; Όποια βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarianina Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 καλησπέρα στη παρέα...το πήρα και εγώ σήμερα σε άσπρο από birdphone... εγκατεστησα το phone info και βλέπω τα εξής: phone model: SM-N9005 Country of Origin : Made in Vietnam Manufacturing Date: 2014.02.10 Sales code: ATO CSC Country: Austria CSC Country ISO: AT επίσης έχω την έκδοση 4.3 και μου λεει ότι δεν υπάρχει άλλη έκδοση για μένα...τι πρέπει να κάνω ώστε να αναβαθμιστεί πλήρως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Εμένα πάντως το δικό μου, γερμανικό, γράφει στο ίδιο πρόγραμμα, Country of Origin: made in Korea! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgardas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Και εμένα το δικό μου είναι made in Vietnam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Εμένα πάντως το δικό μου, γερμανικό, γράφει στο ίδιο πρόγραμμα, Country of Origin: made in Korea! Και εμενα γερμανικο , made in korea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 καλησπέρα στη παρέα...το πήρα και εγώ σήμερα σε άσπρο από birdphone... εγκατεστησα το phone info και βλέπω τα εξής: phone model: SM-N9005 Country of Origin : Made in Vietnam Manufacturing Date: 2014.02.10 Sales code: ATO CSC Country: Austria CSC Country ISO: AT επίσης έχω την έκδοση 4.3 και μου λεει ότι δεν υπάρχει άλλη έκδοση για μένα...τι πρέπει να κάνω ώστε να αναβαθμιστεί πλήρως; Καλορίζικο :) Δεν έχει βγει ακόμη το update για unbranded αυστριακα.Πιστευω απο μερα σε μερα να το δωσουν γιατί το έχουν ήδη αργήσει πολύ. Να παρακολουθεις εδω live τα updates και μολις δεις ΑΤΟ θα ειναι το δικο σου http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarianina Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 καλησπέρα στη παρέα...το πήρα και εγώ σήμερα σε άσπρο από birdphone... εγκατεστησα το phone info και βλέπω τα εξής: phone model: SM-N9005 Country of Origin : Made in Vietnam Manufacturing Date: 2014.02.10 Sales code: ATO CSC Country: Austria CSC Country ISO: AT επίσης έχω την έκδοση 4.3 και μου λεει ότι δεν υπάρχει άλλη έκδοση για μένα...τι πρέπει να κάνω ώστε να αναβαθμιστεί πλήρως; αρα το δικό μου είναι αυστριακό αλλα made in vietnam; ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλορίζικο :) Δεν έχει βγει ακόμη το update για unbranded αυστριακα.Πιστευω απο μερα σε μερα να το δωσουν γιατί το έχουν ήδη αργήσει πολύ. Να παρακολουθεις εδω live τα updates και μολις δεις ΑΤΟ θα ειναι το δικο σου http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005 ευχαριστώ...άρα θα περιμένουμε κι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Το "phone INFO" δεν είναι αξιόπιστο, σε δικό μου S3 λέει πως είναι από Κορέα ενώ βάση IMEI (μιλησα με την αντιπροσωπεία ) είναι Γαλλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Το "phone INFO" δεν είναι αξιόπιστο, σε δικό μου S3 λέει πως είναι από Κορέα ενώ βάση IMEI (μιλησα με την αντιπροσωπεία ) είναι Γαλλικό. Και τα δυο σωστά είναι. Ειναι κατασκευασμενο στη Κορέα αλλά προορίζεται για την αγορά της Γαλλίας. Στη Γαλλία δεν υπάρχει εργοστάσιο της Samsung! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Και τα δυο σωστά είναι. Ειναι κατασκευασμενο στη Κορέα αλλά προορίζεται για την αγορά της Γαλλίας. Στη Γαλλία δεν υπάρχει εργοστάσιο της Samsung! Νομίζω πως κάνεις λάθος φίλε μου. Σωστά αναφέρει η εφαρμογή "Country of Origin: MADE OF VIETNAM" όμως στο "Sales Code" θα έπρεπε να αναφέρει τη Γαλλία και όχι την Κορέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 14/3 αγορά από kinitomania, Origin: Vietnam, CSC Country: Poland, Manufacturing Date: 2014.02.19 (ούτε μήνα!) Με το που συνδέθηκε στο internet έκανε Update σε 4.4.2!:dance: Παράθεση Current: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS Armory: Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Νομίζω πως κάνεις λάθος φίλε μου. Σωστά αναφέρει η εφαρμογή "Country of Origin: MADE OF VIETNAM" όμως στο "Sales Code" θα έπρεπε να αναφέρει τη Γαλλία και όχι την Κορέα. Δεν ανέφερες πριν το "sales code" ότι είναι για Κορέα. Όταν γράφεις ότι είναι αναξιόπιστο, καλό είναι να δίνεις όλες τις πληροφορίες ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοείς. Ακόμα καλύτερα να προσθέτεις screen shot. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Δεν ανέφερες πριν το "sales code" ότι είναι για Κορέα. Όταν γράφεις ότι είναι αναξιόπιστο, καλό είναι να δίνεις όλες τις πληροφορίες ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοείς. Ακόμα καλύτερα να προσθέτεις screen shot. Phone model: GT-I9300 Country of Origin : Made in Vietnam Sales code: KOR/CYO CSC Country: Korea Με το IMEI τελικά αποδείχθηκε πως είναι ΓΑΛΛΙΚΗΣ εισαγωγής. Άρα το "phone INFO" δεν είναι αξιόπιστο κατά την γνώμη μου. Σ ευχαριστώ για την υπόδειξη , ίσως δεν ήμουν σαφής. Edited March 18, 2014 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) πάντως και αυτό το πρόγραμμα έμενα τα ίδια μου λέει. Country of Origin: Korea. Edited March 18, 2014 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Phone model: GT-I9300 Country of Origin : Made in Vietnam Sales code: KOR/CYO CSC Country: Korea Με το IMEI τελικά αποδείχθηκε πως είναι ΓΑΛΛΙΚΗΣ εισαγωγής. Άρα το "phone INFO" δεν είναι αξιόπιστο κατά την γνώμη μου. Σ ευχαριστώ για την υπόδειξη , ίσως δεν ήμουν σαφής. Υπόθεση εργασίας : Θεωρητικά ο κωδικός αυτος είναι για Κορέα. Αλλά συγκεκριμένα κομμάτια (που παρακολουθουνται απο το ΙΜΕΙ τους στο σύστημα της samsung) άλλαξαν προορισμό μετά την κατασκευή τους και κατέληξαν Γαλλία. Ετσι ήρθε και στα χέρια σου, έχοντας ευρωπαϊκή εγγύηση. Το πρόγραμμα αυτό δεν έχει πρόσβαση στην βαση δεδομένων της Samsung. Οπότε μπορεί να δώσει μόνο τον προορισμό τους κατά την κατασκευή τους και οχι τον πραγματικό τελικά. Σίγουρα ο ποιο αξιόπιστος τροπος είναι η ερώτηση στη Samsung. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημερα Καινουριος κατοχος και γω απο εχθες. Απο γνωστο σκρουτζομαγαζο. Η παραγγελια που εκανα ηταν για white orange. Το κουτι ανεγραφε το ιδιο..Αλλα το κινητο μου φαινεται το απλο ασπρο... Αφου το ανοιξα μετα την φορτιση ειδα το brand name του παροχου Orange...και μενου γαλλικο.... Ενταξει δεν με χαλασε πολυ αλλα μηπως ηταν κοροιδια?:O Στο site ανεφερε Note black Note White Note Pink Note white orange Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημερα Καινουριος κατοχος και γω απο εχθες. Απο γνωστο σκρουτζομαγαζο. Η παραγγελια που εκανα ηταν για white orange. Το κουτι ανεγραφε το ιδιο..Αλλα το κινητο μου φαινεται το απλο ασπρο... Αφου το ανοιξα μετα την φορτιση ειδα το brand name του παροχου Orange...και μενου γαλλικο.... Ενταξει δεν με χαλασε πολυ αλλα μηπως ηταν κοροιδια?:O Στο site ανεφερε Note black Note White Note Pink Note white orange Καταλαβαίνεις φίλε μου οτι εχει να κανει με τον παροχο και οχι το χρωμα :) Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Ελεος. Το χρωμα δεν εχει σχεση με τον παροχο. Το bezel ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Ελεος. Το χρωμα δεν εχει σχεση με τον παροχο. Το bezel ειναι θα ήθελα πάρα πολυ να μου δείξεις αυτό το νοτε 3 με orange bezel Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Το εχω δει σε φωτο απο κοντα οχι. Στο λεω με την λογικη οτι οποιοδηποτε καταστημα δε θα βαλει colour : white orange με βαση τον παροχο. Η θα γραψει white με carrier orange. Ειναι λαθος του καταστηματος οπως και να εχει. Δηλαδη η sprint στην αμερικη πουλαει note 3 yellow ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 http://www.birdphone.gr/product-404.aspx?pid=6bc1e0bc-ef6d-4d1f-bee2-08615be09272&lang=gr Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts