Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα οσοι πηρατε απο skroutz μπορειτε να δειτε και να μου πειτε ποσα αμπερ ειναι ο φορτιστης σας; Γιατι εχω ακουσει για κατι κρουσματα λαθος φορτιστη. Και σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα του νοτε 3

2A είναι όλα.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εξαντληθηκε :D

δεν είναι ξεκάθαρο. πάνω λέει εξαντλήθηκε κάτω λέει η προσφορά είναι σε ισχύ.

edit: μάλλον εξαντλήθηκε γιατι δεν βλέπω επιλογή για αγορά

technoholic maniac reviewer

δεν είναι ξεκάθαρο. πάνω λέει εξαντλήθηκε κάτω λέει η προσφορά είναι σε ισχύ.

edit: μάλλον εξαντλήθηκε γιατι δεν βλέπω επιλογή για αγορά

και το πρωι εξαντληθηκε στις 21 αγορες, μετα ξαναενεργοποιηθηκε.

λογικα θα ξαναξεκινησει

Καλα,τι παραγγελια ειναι αυτη,που θελει 20 μερες να γινει;Εγω πχ,δεν μπορω να το κανω με τιποτα,θελω παντα εδω και τωρα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλα,τι παραγγελια ειναι αυτη,που θελει 20 μερες να γινει;Εγω πχ,δεν μπορω να το κανω με τιποτα,θελω παντα εδω και τωρα.

Εγώ το βλέπω σαν ομαδική αγορά. Μαζεύουν το παραδάκι και τις παραγγελίες και πάνε και χτυπάνε τιμές. Υπολογίστε ενδεικτικά πχ 100 κινητά από 450 ευρώ είναι 45.000. ;)

Αυριο παραλαμβανω απο Νικο παιδια,εχω πολυ αγωνια για το πως θα μου φανει η καθημερινοτητα με ενα τοσο μεγαλο κινητο.Υπαρχει καποιος τροπος να εχω διαφορετικο wallpaper σε καθε διαφορετικη οθονη?Δεν μιλαω για κατι που θελει αλλο launcher αλλα για οπως ειναι.Λερωνει οντως το πισω καπακι αν ειναι λευκο?Πηρα λευκο το τηλεφωνο και σκεφτομαι να του βαλω μαυρο καπακι πισω αν δε φαινεται καγκουρικο Edited by Superuser

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Λερωνει οντως το πισω καπακι αν ειναι λευκο?Πηρα λευκο το τηλεφωνο και σκεφτομαι να του βαλω μαυρο καπακι πισω αν δε φαινεται καγκουρικο

Το πίσω καπάκι δεν λερώνει (σε νορμάλ χρήση). Εγώ έχω άσπρο με μαύρο s-view και δνε φαίνεται καγκούρικο. :happy:

ZRX1200S

Αλλο το s view, εγω λεω φιλε για λευκο με μαυρο καπακι πισω. S view παρηγγειλα μια φθηνη απ το ebay για να δω στην αρχη αν με βολευει με την θηκη και αν με βολεψει θα παρω την κανονικη.Πηρε κανεις μουφα s view? Ο πωλητης λεει οτι δουλευει κανονικα το s view οπως ακριβως στην ΟΕΜ και οτι ειναι πανομοιοτυπη σε ολα,για να δουμε

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Αλλο το s view, εγω λεω φιλε για λευκο με μαυρο καπακι πισω. S view παρηγγειλα μια φθηνη απ το ebay για να δω στην αρχη αν με βολευει με την θηκη και αν με βολεψει θα παρω την κανονικη.Πηρε κανεις μουφα s view? Ο πωλητης λεει οτι δουλευει κανονικα το s view οπως ακριβως στην ΟΕΜ και οτι ειναι πανομοιοτυπη σε ολα,για να δουμε

Κάτι έχει γραφτεί σε προηγούμενα ποστ οτι λείπει ενα βασικό εξαρτημα μια πλακέτα για την ακρίβεια που κανει το s-view να μη δουλεύει! Μπορει βέβαια αυτη που θα σου στείλουν να δουλέυει! Αν δε τη φορέσεις δε μπορεις να εισαι σίγουρος για τίποτα!

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Κάτι έχει γραφτεί σε προηγούμενα ποστ οτι λείπει ενα βασικό εξαρτημα μια πλακέτα για την ακρίβεια που κανει το s-view να μη δουλεύει! Μπορει βέβαια αυτη που θα σου στείλουν να δουλέυει! Αν δε τη φορέσεις δε μπορεις να εισαι σίγουρος για τίποτα!

Υπαρχουν δυο s-view.το φτηνό,που δεν εχει την πλακετα,και το ακριβο,που την εχει.

Και μιλαω για γνησια.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Tην fake που την πηρα για να δω αν με βολευει με θηκη την αγορασα 10 ευρω και λεει πως εχει την πλακετα για την λειτουργια του s view,100 φορες τον ρωτησα τον ανθρωπο και ειπε οτι δουλευει ακριβως οπως η κανονικη με ολες τις λειτουργιες s view. Πηρε κανεις απ το ebay που να του δουλεψε το s view? Επισης υπαρχει τροπος για διαφορετικο wallpaper σε καθε οθονη χωρις root η αλλον launcher?

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Από τη φώτο διακρίνω τα pin. Οπότε ίσως έχει δίκιο ο Κινέζος. Βέβαια δεν ξέρω αν θα εφάπτονται σωστά στο κινητό.

Aν δεν εφαπτονται το στελνω απο κει που ρθε.Εξαλλου πιο πολυ για δοκιμη την πηρα,να δω αν μου κανει το τηλεφωνο με τετοια θηκη.Αν τη γουσταρω θα παρω και την οεμ γιατι οτι και να λεει ο κινεζος δεν θα χει ιδια ποιοτητα

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Aν δεν εφαπτονται το στελνω απο κει που ρθε.Εξαλλου πιο πολυ για δοκιμη την πηρα,να δω αν μου κανει το τηλεφωνο με τετοια θηκη.Αν τη γουσταρω θα παρω και την οεμ γιατι οτι και να λεει ο κινεζος δεν θα χει ιδια ποιοτητα

Αν σε βολέψει και τελικά πάρεις την γνήσια, προτίμησε αυτήν με την ασύρματη φόρτιση.

παρελαβα πριν απο λιγο την original s-view σε μπλε σκουρο (indigo blue). Παιδες ειναι φανταστικη δεν εχω λογια.

Τουλαχιστον εγω την ηθελα πολυ αυτη τη φιλοσοφια της θηκης s-view.

TCe

Λευκο εχεις?Λευκο με indigo blue παει πολυ.Και γω αν παω σε αυθεντικη για indigo με βλεπω.Κατι ακομα,που μπορω να δω απο που ηρθε η συσκευη μου?Εχει φυλλαδιο οδηγιων στα πορτογαλλικα αλλα θα ηθελα να το ελεγξω με εναν καλυτερο τροπο.Δοκιμασα μεσω kies αλλα δεν μπορεσα να το βρω,δεν μου το εμφανιζει επειδη λεει η συσκευη μου δεν το υποστηριζει.Συγνωμη και για το οφ τοπικ

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Οι συσκευές που βγαίνουν ως οι φθηνότερες (500 + €) στο skroutz.gr είναι κανονικές ή κρύβουν κάποιο μυστικό πρόβλημα; Επίσης με την εγγύηση και την Ελληνική γλώσσα τι παίζει;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Οι συσκευές που βγαίνουν ως οι φθηνότερες (500 + €) στο skroutz.gr είναι κανονικές ή κρύβουν κάποιο μυστικό πρόβλημα; Επίσης με την εγγύηση και την Ελληνική γλώσσα τι παίζει;

Κανένα μυστικό και κανένα πρόβλημα.Απλά η συσκευή σου αντί να είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι γερμανικής, πολωνικής κλπ. Εγγύηση καλύπτεσαι κανονικά όπως υπάρχουν και ελληνικά στο μενού της συσκευής.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

Δεν υπαρχει πουθενα μαυρο διαθεσιμο σε λογικη τιμη,στην αναμονη παλι

Εδώ και 20 μέρες περιμένουμε να φέρει ο Νίκος :(

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά