Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πείτε μου αν είμαι υπερβολικός. Στο πάνω μέρος του τηλεφώνου δίπλα στο ακουστικό από τη μέσα μεριά του bezel εκεί περίπου που ενώνεται με την οθόνη υπάρχει ένα σημαδάκι μικρό αλλά πέφτει εκεί το μάτι. Αξίζει να μπω στη διαδικασία αντικατάστασης; Θα το δεχθούν; Κατά τα λοιπά το τηλέφωνο είναι άψογο.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πείτε μου αν είμαι υπερβολικός. Στο πάνω μέρος του τηλεφώνου δίπλα στο ακουστικό από τη μέσα μεριά του bezel εκεί περίπου που ενώνεται με την οθόνη υπάρχει ένα σημαδάκι μικρό αλλά πέφτει εκεί το μάτι. Αξίζει να μπω στη διαδικασία αντικατάστασης; Θα το δεχθούν; Κατά τα λοιπά το τηλέφωνο είναι άψογο.

Μήπως είναι σκουπίδι, δοκίμασες να το φυσήξεις;

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Ακριβώς έτσι είναι φίλε Λεωνίδα, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο κι ας είμαι gadgetάκιας κι εγώ. Για μένα κάθε συσκευή πρέπει να πληροί κάποιες ελάχιστες προδιαγραφές ανάλογα με το είδος της. Ένα σύγχρονο ρολόι χειρός απλά δεν ορίζεται στο λεξικό μου όταν αυτό πρέπει να το φορτίζεις κάθε 1-2 μέρες. Απλά δεν μπορεί να ονομαστεί ρολόι χειρός του 21ου αιώνα! Εδώ οι κατασκευαστές προσπαθούν να βρουν τρόπους να κάνουν τα ρολόγια χειρός τελείως αυτόνομα (SEIKO Kinetic, Citizen Eco-Drive, CASIO Tough Solar/Wave Ceptor) και συζητάμε για φόρτιση κάθε 2 μέρες στην καλύτερη περίπτωση; Ξαναγυρίσαμε στα κουρδιστά ρολόγια; Απλά απαράδεκτο! Δεν θα άλλαζα ποτέ μου τα παραπάνω ρολόγια με ένα παραλληλόγραμμο κορεάτικο gadget που θα αντικατασταθεί σε λιγότερο από έναν χρόνο... Η μόνη χρησιμότητα που μπορώ να διακρίνω σε ένα gadget όπως το Gear είναι αν λαμβάνω εκατοντάδες emails/SMS την ημέρα και τα χέρια μου είναι συνεχώς δεσμευμένα (οδηγώ μοτοσυκλέτα ή κάτι άλλο) και πρέπει οπωσδήποτε να τα βλέπω άμεσα χωρίς να βγάζω το κινητό απ' την τσέπη. Άλλη χρησιμότητα δεν βλέπω... Το βρίσκω μια κακόγουστη απομίμηση ρολογιού χειρός, κομμένη και ραμμένη για geeks/nerds... Μπλιάχ!

Οι χρησιμότητες Κωστα ενός τετοιου gadget είναι πολλες.

Μην το αντιμετωπίζεις σαν ένα απλο ρολοι, γιατι... δεν είναι.

Δεν λεει μονο την ωρα, αυτό είναι το λιγοτερο που κανει.

Αντίθετα:

- Εχεις instant ειδοποιήσεις για τα παντα. Ναι, είναι σημαντικο να εχω υπενθυμιση για appointments, evernote notifications, sms

κλπ αμεσα και όχι όταν δεησω να κοιτάξω το κινητο μου. Είναι , επισης, πολύ χρησιμο να εισαι σε ένα meeting και να μη χρειαζεται να κρεμας το βλεμμα σου κάθε δεκα δευτερα στο κινητο για να πεταχτείς εξω από την αιθουσα όταν λαβεις ένα σημαντικο τηλεφώνημα.

- Handsfree mode. Ένα σωρο χρησεις. Στο αυτοκινητο, στο δρομο, μπορω ευκολα και γρηγορα να μιλησω από αυτό χωρις να βγαζω το κινητο από την τσεπη μου. Το 80% των κλησεων της ημερας είναι διαρκειας 1min max. Για αυτές τις περιπτώσεις είναι ιδανικο. Στην καταλληλη ενταση (περιπου στη μεση) ακους μονο εσυ και κανεις άλλος. Κινητο στην κωλοτσεπη σε μια βολτα στα καταστήματα και δεν αγχωνεσαι αν χασεις κατι σημαντικο. Αν με ρωτας αν αισθανομαι ασχημα να κραταω ένα ρολοι κρεμασμενο στο αυτι μου και να του μιλαω θα σου πω ΟΧΙ, αγνοω επιδεικτικα ματιες/σχολια κλπ κλπ των γυρω μου. Κανω ο,τι με εξυπηρετει και εφόσον δεν προσβαλλει τον διπλανο μου και σφυριζω αδιαφορα στους αργόσχολους που κινουνται γυρω μου.

- Design: Μια χαρα geek design εχει, θα μπορουσε να είναι ανετα ένα sport watch τιμολογημενο ελαφρως χαμηλοτερα. Προσωπικα μου αρεσει στο χερι, υποκαθιστα και την αναγκη ενός ρολογιου στο χερι. Κι αν τελικα, πραγματι, σας ενοχλεί το design, τοτε ο σχεδιασμος του note 3 θα επρεπε να σας προκαλει εμετο.

- Μπαταρια: Ναι, ιδανικα είναι καποτε να αγγιξει την αυτονομια ενός μηνα. Αλλα μεχρι τοτε δεν μου κανει καθολου κοπο να το τοποθετησω στη βαση φορτισης του πριν κοιμηθώ και να το βρω ετοιμοπολεμο το πρωι. Μην το κανουμε θεμα παιδια, είναι μια κινηση 10 δευτερολεπτων, στα πλαισια αυτης που κανω να φορτισω και τις υπολοιπες συσκευες μου (κινητο κλπ).

Γενικα, παιδια, μην αφοριζετε πραγματα και καταστασεις, ιδιαιτερα όταν απορρίπτετε κατι χωρις να το εχετε δοκιμασει/δουλεψει. Μια προσεκτικη ματια, ισως αλλαξει την προοπτικη του πως εκλαμβάνετε ένα αντικειμενο στην καθημερινοτητα σας.

Οσοι ειστε αυστηροι καλο είναι να το δειτε από κοντα (όχι σε ένα stand καταστήματος, αλλα να "ζησετε" μαζι του) κι ισως αναθεωρήσετε...

Βαγγέλη καταλαβαίνω αυτά που λες, αν εσένα σε εξυπηρετεί και σου δίνει λύσεις στην καθημερινότητά σου, τότε προφανώς και είναι πολύ καλή επιλογή για σένα. Αν η αυτονομία ήταν της τάξης του ενός μήνα θα το έβλεπα διαφορετικά. Αλλά 1-2 μέρες δεν μπορώ να το δεχτώ. Σκέψου αν ξεχάσεις να το βάλεις στον φορτιστή ένα βράδυ δεν θα έχεις ρολόι ή θα σου "μείνει" στο δρόμο. Θα μου πεις, φοράς το συμβατικό, OK, αλλά και πάλι είναι μεγάλο μείον... Νομίζω πως τα smart watches είναι ακόμα ανώριμα και θέλουν τον χρόνο τους για να ωριμάσουν σαν τεχνολογία. Ίσως σε μερικά χρόνια να έχω τελείως διαφορετική άποψη.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το σχόλιό σου για το ότι δεν σε νοιάζει να μιλάς στο ρολόι για κλήσεις. Ούτε εμένα θα με ενοχλούσε και θεωρώ αυτή τη δυνατότητα από τις πιο σημαντικές σε ένα τέτοιο gadget. Επίσης σημαντικό για μένα είναι να είμαι στη μοτοσυκλέτα και να ψάχνω έναν δρόμο και να χρησιμοποιώ τους Χάρτες απ' το smart watch.

Ίσως αν το είχα και έπαιζα μαζί του να το έβλεπα αλλιώς. Αλλά αυτή η τραγική αυτονομία και η ανάγκη φόρτισης μιας ακόμα συσκευής καθημερινά με αποτρέπει... Δεν μπορώ να το δεχτώ ακόμα. Να φανταστείς ότι ούτε BT headset έχω για αυτόν τον λόγο, δεν μπορώ να φορτίζω πολλές συσκευές.

Εν τέλει συμβαίνει αυτό που είπες: δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ως ρολόι γιατί απλά δεν είναι ρολόι.

[Έχουμε βγει τελείως off-topic BTW...]

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Όπως το καταλαβαίνω εγώ είναι κάτι ακόμα που χωρίς αυτό μπορούμε μια χαρά να ζήσουμε αλλά από την άλλη αν το συνηθίσει κανείς θα έρθει η ώρα που δεν θα μπορεί χωρίς αυτό.

Προσωπικά δεν θα έδινα 300 ευρώ για να το αποκτήσω.

Όσοι το πήραν με την προσφορά μαζί με το 3 στα 699 νομίζω ότι κάναν καλή αγορά.(σε σχέση με τις τιμές που βρίσκει κανείς αυτή την στιγμή)

κάποια στιγμή μάλλον θα το τσιμπησω και γω.

Φυσικά προβλέπω σε 2 βαριά 3 χρόνια οι περισσότεροι θα κυκλοφορούμε με ένα τέτοιο

παιδια μπορει να μου στειλει καποιος pm που εχει παρει το note 3 απο το extreme mobile? θελω να ρωτησω αν ειναι ικανοποιημενος

Απόλυτα!!!

Γενικα, παιδια, μην αφοριζετε πραγματα και καταστασεις, ιδιαιτερα όταν απορρίπτετε κατι χωρις να το εχετε δοκιμασει/δουλεψει. Μια προσεκτικη ματια, ισως αλλαξει την προοπτικη του πως εκλαμβάνετε ένα αντικειμενο στην καθημερινοτητα σας.

Οσοι ειστε αυστηροι καλο είναι να το δειτε από κοντα (όχι σε ένα stand καταστήματος, αλλα να "ζησετε" μαζι του) κι ισως αναθεωρήσετε...

+1

BTW η μπαταρία του κρατάει πάνω από 2 ημέρες με πολύ χρήση.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Καλημέρα παιδιά

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάνα μαγαζί που να έχει την εγγλέζικη έκδοση?

Admin CorollaClub.com

Καλημέρα παιδιά

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάνα μαγαζί που να έχει την εγγλέζικη έκδοση?

off topic

Chris κριμα για το τηλεφωνο αλλα πραγματικα ευτυχως που ηταν αυτο και οχι εσεις!!!

on topic

Ακομα και να υπαρχει αγγλικο πιστευω οτι θα ειναι με καινουργιο bootloader.Γλυτωσε απο αναβαθμισεις και την επαθε απο νταλικα :-(

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

offtopic

Βρήκα το ανταλλακτικό γύρω στα 220€ αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το MB... επίσης δεν μπορώ να αφήσω το κινητό σε κανένα σέρβισ... δεν υπάρχει αυτό.. έχει μέσα πιστωτικές, προσωπικά στοιχεία άπειρα... τεσπά. Αποφάσισα να πάω να πάρω ένα καινούργιο και θα του βάλω το MB του παλιού .. αν ανάψει ΟΚ μια χαρά... το ΜΒ του καινούργιου ή θα το πουλήσω ή εν τέλει περιμένοντας λίγο καιρό να πέσει η τιμή της οθόνης/σασί θα φτιάξω ένα 2ο για τη γυναίκα μου...

ontopic

έχεις δίκιο.. αλλά εντέλει δεν με νοιάζει γιατί δεν έχει και πολύ νόημα τελικά...

Admin CorollaClub.com

Παρασκευη απόγευμα αγορα Note 3 + Galaxy Gear από Πλαισιο Πειραια, δοθηκε σε ειδικη τιμη σε φιλο του φορουμ (εχει ποσταρει παραπανω) στα 776 ευρω.

Σαββατο πρωι επιθυμώντας το ιδιο σετ, στην ιδια τιμη μου απαντησαν ότι πρεπει πρωτα να εγκριθεί από το τμημα αγορων και να αναμενω μεχρι τη Δευτερα.

Σημερα ο διευθυντης καταστήματος με ενημερωσε πως κατι τετοιο δεν είναι εφικτο (καλυφθηκε μονο ενας πελατης δηλαδή, μεροληπτικα).

Τα συμπερασματα δικα σας, προσωπικα όπως ενημερωσα και το διευθυντη του καταστήματος είναι η τελευταια φορα που δινω εστω και 1 ευρω σε αυτή την αλυσιδα...

Μα όλα τα καταστήματα έχουν ειδικές τιμές για φίλους και γνωστούς.

Και ο μπακάλης της γειτονιάς, άλλη τιμή μπορεί να κάνει στον Α και άλλη στον Β.

Απλά στις μεγάλες αλυσίδες αυτό γίνεται πιο δύσκολα...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Αστειεύεσαι, προφανως. Ετσι θελουν να λεγονται μεγαλη αλυσιδα, με τέτοιες πρακτικες? Εκτος αν εξισώνεις το Πλαισιο με το μπακαλη της γειτονιας... Είναι κι αυτό μια θεωρηση...

Αστειεύεσαι, προφανως. Ετσι θελουν να λεγονται μεγαλη αλυσιδα, με τέτοιες πρακτικες? Εκτος αν εξισώνεις το Πλαισιο με το μπακαλη της γειτονιας... Είναι κι αυτό μια θεωρηση...

χαχαχαχα, το καλύτερο που έχω διαβάσει τελευταία

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Όχι φίλε!! Μην εξισώνεις τον μπακάλη της γειτονιάς με το ΠΛΑΙΣΙΟ.. ο Μπακάλης είναι πιο τίμιος...!! :lol:

Τους έχουμε μαθει πλέον.. η τακτική του κάθε Κατ/τος ΠΛΑΙΣΙΟ είναι και διαφορετική. Για το ίδιο προϊόν, άλλη τιμή μου δίνανε στο ένα κατάστημα και άλλη στο άλλο.. Όπου σε πιάσουνε κοινώς...

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Όχι φίλε!! Μην εξισώνεις τον μπακάλη της γειτονιάς με το ΠΛΑΙΣΙΟ.. ο Μπακάλης είναι πιο τίμιος...!! :lol:

Τους έχουμε μαθει πλέον.. η τακτική του κάθε Κατ/τος ΠΛΑΙΣΙΟ είναι και διαφορετική. Για το ίδιο προϊόν, άλλη τιμή μου δίνανε στο ένα κατάστημα και άλλη στο άλλο.. Όπου σε πιάσουνε κοινώς...

Προσωπικα δεν εξισωσα το μπακαλη με το Πλαισιο, παρεθεσα τα γεγονοτα και η κριση είναι στον καθενα...

Με το ίδιο σκεπτικό και ο διευθυντής κάποιου καταστήματος όταν αγοράζει κινητό για την γυναίκα του 'η για έναν φίλο του, πρέπει να το αγοράζει στην ίδια τιμή που αυτό πουλιέται στη βιτρίνα.

Δε λέω αν είναι σωστό 'η όχι, λέω ότι είναι κάτι που γίνεται παντού.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Με το ίδιο σκεπτικό και ο διευθυντής κάποιου καταστήματος όταν αγοράζει κινητό για την γυναίκα του 'η για έναν φίλο του, πρέπει να το αγοράζει στην ίδια τιμή που αυτό πουλιέται στη βιτρίνα.

Δε λέω αν είναι σωστό 'η όχι, λέω ότι είναι κάτι που γίνεται παντού.

Αυτό που περιγραφεις είναι κατι διαφορετικο. Στο κατασταστικο των εταιριων προβλεπεται μια εκπτωση για τους υπαλληλους. Ετερον εκάτερον.

Όπως και να εχει, ας κλεισουμε το θεμα, παρεθεσα τα γεγονοτα και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του...

Καλημέρα στην παρέα. Μια ερώτηση σχετικά με το gear, φορτίζει με microUSB, όπως δηλαδή και το ΝΟΤΕ 3 (και σχεδόν όλα τα σύγχρονα κινητά δηλαδή), ? Ή μήπως έχεις δικό του βύσμα φόρτισης? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Καλημέρα στην παρέα. Μια ερώτηση σχετικά με το gear, φορτίζει με microUSB, όπως δηλαδή και το ΝΟΤΕ 3 (και σχεδόν όλα τα σύγχρονα κινητά δηλαδή), ? Ή μήπως έχεις δικό του βύσμα φόρτισης? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Εχει μια θηκουλα που βαζεις το ρολοι και συνδεεις το micro usb.

Δες εδω.

http://www.youtube.com/watch?v=ywKTyQCDc2A

Εχει μια θηκουλα που βαζεις το ρολοι και συνδεεις το micro usb.

Δες εδω.

http://www.youtube.com/watch?v=ywKTyQCDc2A

Eυχαριστώ φιλαράκι

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Καλημερα σε ολους. Σημερα εκανα κρατηση απο eXtreme-Mobile του κινητου, θα παραλαβει σημερα ο Νικος. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι σε σκλαβωνει με την συμπεριφορα του ρωτωντας αν δινει Doa μου ειπε οτι αν συμβει κατι (που μεχρι στιγμης σε Note δεν του εχει συμβει) θα προβει σε αμεση αντικατασταση του τηλ. Να γιατι το καταστημα αυτο και ο Νικος ειδικοτερα εχει τοσα θετικα σχολια. Αβλεπει eXtreme-Mobile!!!!!!!!!!

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά