menioseten Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Θα με έρθει οτα φίλε μου? Έχω το build της 29 Οκτωβρίου το επίσημο.Δεν ξέρω. Εγώ την πέρασα dirty flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Στο μεταξύ παρατήρησα ότι στο Note 4 δεν έχει έρθει custom Android 9 και εμείς έχουμε 4 rom σε Android 9. Πραγματικά ασχολούνται τόσο πολλοί developers με το Note 3 που είναι κάτι αξιοθαύμαστο. Έχουμε Android 9 με όλα τα χαρακτηριστικά της που μέχρι στιγμής μόνο τα pixels έχουν. Μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Στο μεταξύ παρατήρησα ότι στο Note 4 δεν έχει έρθει custom Android 9 και εμείς έχουμε 4 rom σε Android 9. Πραγματικά ασχολούνται τόσο πολλοί developers με το Note 3 που είναι κάτι αξιοθαύμαστο. Έχουμε Android 9 με όλα τα χαρακτηριστικά της που μέχρι στιγμής μόνο τα pixels έχουν. Μπράβο.Αν θέλεις stereo ήχο πες να ανεβάσω αρχείο και τρόπο. Εγώ το βάζω πάντα και είναι τούμπανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Αν θέλεις stereo ήχο πες να ανεβάσω αρχείο και τρόπο. Εγώ το βάζω πάντα και είναι τούμπανο. Ναι στείλε μου να το περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ναι στείλε μου να το περάσω.system/vendor/etc πάρε το αρχείο mixer_paths.xml και βάλτο κάπου σε ένα φάκελο μήπως κάτι πάει στραβά. Βάλε το αρχείο(το έκανα zip οπότε αποσυμπιέσε) που ανέβασα στην διαδρομή που έγραψα και δώσε εντολή 644 και reboot. https://cloud.tapatalk.com/s/5bd9efe6be3e4/mixer_paths.xml.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 system/vendor/etc πάρε το αρχείο mixer_paths.xml και βάλτο κάπου σε ένα φάκελο μήπως κάτι πάει στραβά. Βάλε το αρχείο(το έκανα zip οπότε αποσυμπιέσε) που ανέβασα στην διαδρομή που έγραψα και δώσε εντολή 644 και reboot. https://cloud.tapatalk.com/s/5bd9efe6be3e4/mixer_paths.xml.zip Άψογος ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Άψογος ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σε λίγο.https://transfer.sh/yBG2j/AospExtended-v6.0-hlte-20181102-1057-OFFICIAL.zip Φίλος, δεν υπάρχει ταβάνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 https://transfer.sh/yBG2j/AospExtended-v6.0-hlte-20181102-1057-OFFICIAL.zip Φίλος, δεν υπάρχει ταβάνι. Πω ρε φίλε γιατί δεν μου έρχεται Ota? Λες να την περάσω από πάνω όπως είναι χωρίς κανένα wipe? 3 μέρες που την δουλεύω ένα σκάλωμα δεν είδα. Όλα πάνε βούτυρο. Όντως δεν έχει ταβάνι μέρες που η Samsung έβγαζε τα δικά της αριστουργηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Dirty flash. Χωρίς wipe. Πω ρε φίλε γιατί δεν μου έρχεται Ota? Λες να την περάσω από πάνω όπως είναι χωρίς κανένα wipe? 3 μέρες που την δουλεύω ένα σκάλωμα δεν είδα. Όλα πάνε βούτυρο. Όντως δεν έχει ταβάνι μέρες που η Samsung έβγαζε τα δικά της αριστουργηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Μπηκε με dirty flash ολα αψογα. Η ambient screen εξαιρετικη εβαλα με την αιωρηση του χεριου να ανοιγει και δουλευει πολυ γρηγορα και αξιοπιστα. Δεν εχει ταβανι το κινητο απο οτι ειδα το note 4 ακομα δεν εχει παρει android 9 σε custom και εμεις εχουμε 5 android 9 based roms με ολα τα καλουδια που εχουν συν αρκετα extra και ολα δουλευουν ρολοι. Πραγματικα αυτος ο Snapdragon 800 βγηκε το καλυτερο socket της qualcomm μεχρι στιγμης σηκωνει παρα πολυ modding και το note 3 το πιο αξιοπιστο κινητο της samsung ακομα δεν βρηκα ανθρωπο που να ειναι δυσαρεστημενος και ολοι το κρατανε 3 4 χρονια και πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Σε εμένα, δυο φορές που την έβαλα με καθαρή εγκατάσταση, δεν μου ενεργοποιούνταν η επιλογή για τα δεδομένα κινητής και δεν λειτουργούσε το home button. Εσείς δεν συναντήσατε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα? Επίσης δε μου άρεσε ο τρόπος που εμφανίζει τις συντομεύσεις οταν τραβάς την κουρτίνα προς τα κάτω. Μου φαίνεται σαν να γύρισα σε έκδοση του Android του 2012. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Σε εμένα, δυο φορές που την έβαλα με καθαρή εγκατάσταση, δεν μου ενεργοποιούνταν η επιλογή για τα δεδομένα κινητής και δεν λειτουργούσε το home button. Εσείς δεν συναντήσατε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα? Επίσης δε μου άρεσε ο τρόπος που εμφανίζει τις συντομεύσεις οταν τραβάς την κουρτίνα προς τα κάτω. Μου φαίνεται σαν να γύρισα σε έκδοση του Android του 2012. Όχι κανένα πρόβλημα. Θέλει τελευταίο bootloader και modem τα οποία τα πέρασα πριν κάνα χρόνο και δεν έχω κανενα θέμα πιάνω κανονικά 4G 150mb. Οι ειδοποιήσεις αλλάζουν όπως θέλεις εσύ από το tweak menu γενικά μπορείς να φτιάξεις τα πάντα όπως εσύ θέλεις έχει ρυθμίσεις για τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Όχι κανένα πρόβλημα. Θέλει τελευταίο bootloader και modem τα οποία τα πέρασα πριν κάνα χρόνο και δεν έχω κανενα θέμα πιάνω κανονικά 4G 150mb. Οι ειδοποιήσεις αλλάζουν όπως θέλεις εσύ από το tweak menu γενικά μπορείς να φτιάξεις τα πάντα όπως εσύ θέλεις έχει ρυθμίσεις για τα πάντα. Οκ, Ευχαριστώ. Βασικά τα τελευταία bootloader και modem έχω (αυτά που προτείνει ως τελευταία ο eleo) και τα έβαλα για τη συγκεκριμένη ρομ. Μόλις βγήκε νέα έκδοση, οπότε θα ξαναδοκιμάσω με αυτή. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Οκ, Ευχαριστώ. Βασικά τα τελευταία bootloader και modem έχω (αυτά που προτείνει ως τελευταία ο eleo) και τα έβαλα για τη συγκεκριμένη ρομ. Μόλις βγήκε νέα έκδοση, οπότε θα ξαναδοκιμάσω με αυτή. Μόλις ήρθε Ota την κατεβάζω. Αν έχεις τα τελευταία ίσως φταίει κάτι άλλο. Πάντα να κάνεις wipe cache data internal system format data όταν περνάς νέα Rom πανω σε άλλη. Όχι ίδια προφανώς εγώ θα την βάλω με dirty flash αυτή. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτοιμη. Άρε notara. Security updates 5 Νοεμβρίου ούτε καν τα pixel δεν την έχουν πάρει ακόμα. Το κινητό είναι έπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Μόλις ήρθε Ota την κατεβάζω. Αν έχεις τα τελευταία ίσως φταίει κάτι άλλο. Πάντα να κάνεις wipe cache data internal system format data όταν περνάς νέα Rom πανω σε άλλη. Όχι ίδια προφανώς εγώ θα την βάλω με dirty flash αυτή. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτοιμη. Άρε notara. Security updates 5 Νοεμβρίου ούτε καν τα pixel δεν την έχουν πάρει ακόμα. Το κινητό είναι έπος. Νέα έκδοση 7/11 https://transfer.sh/9O5ko/AospExtended-v6.0-hlte-20181107-1034-OFFICIAL.zip Για όσους θέλουν να την κατεβάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Νέα έκδοση 7/11 https://transfer.sh/9O5ko/AospExtended-v6.0-hlte-20181107-1034-OFFICIAL.zip Για όσους θέλουν να την κατεβάσουν. Ναι ρε συ την ίδια πέρασα έβαλα και screenshot μέσω Ota ήρθε. Πάει τραίνο. Είδα έχεις άλλον bootloader από μένα ποιος είναι ο τελευταίος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Νορβηγία BL CP έχω, είναι τα καλύτερα από ότι διαβάζω. Η ρομ δεν υπάρχει, μας βλέπω χαλαρά για αλλά πέντε χρόνια χα χα. Άτομο που φτιάχνει ρομ πήρε N4 και δεν άντεξε 4μερες, γύρισε πίσω και συνεχίζει με Ν3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Νορβηγία BL CP έχω, είναι τα καλύτερα από ότι διαβάζω. Η ρομ δεν υπάρχει, μας βλέπω χαλαρά για αλλά πέντε χρόνια χα χα. Άτομο που φτιάχνει ρομ πήρε N4 και δεν άντεξε 4μερες, γύρισε πίσω και συνεχίζει με Ν3. Θα το τσεκάρω αν και δεν έχω θεμα πιάνω 145mb 4G και άψογο σήμα παντού. Ανετα το κινητό είναι διαμάντι το note 4 δεν έχει καν Android 9 roms το 3 έχει 5 και όλες τις αναβαθμίζουν συνεχώς. Προσωπικα έκανα το λάθος και πήγα στο note 8 ευτυχώς το έδωσα γρήγορα αυτό το μακρόστενο πραγμα με την δύσχρηστη edge οθόνη δεν παλεύετε. Το note 3 έχει όλα όσα θα ήθελα. Μου έρχεται και 256gb SD card την επομένη βδομάδα οπότε πάμε στα 288gb χώρου. Δουλεύω και otg συνδέω σκληρούς δίσκους πάνω χωρίς θέμα. Εποχές που η Samsung έβγαζε κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Πράγματι, το κινητό οταν βγήκε ήταν χρόνια μπροστά. Δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει κάποιο κινητό που να με κάνει να θέλω να αλλάξω το νοτε 3. Απόψε θα δοκιμάσω τη νέα ρομ με το μοντεμ της Νορβηγίας και με φουλ wipe μπας και μου δουλέψει . Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Πράγματι, το κινητό οταν βγήκε ήταν χρόνια μπροστά. Δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει κάποιο κινητό που να με κάνει να θέλω να αλλάξω το νοτε 3. Απόψε θα δοκιμάσω τη νέα ρομ με το μοντεμ της Νορβηγίας και με φουλ wipe μπας και μου δουλέψει . Μακάρι να σου δουλέψει. Το κινητό ακόμα σκοτώνει απολαμβάνεις και ταινίες και σειρές παιχνίδια browsing έχουμε καθαρή οθόνη 16:9 χωρίς on screen κουμπιά και το πιο σημαντικό φτάνω με το ένα χέρι τέρμα πάνω ενώ στα μακρόστενα δεν φτάνω με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Μακάρι να σου δουλέψει. Το κινητό ακόμα σκοτώνει απολαμβάνεις και ταινίες και σειρές παιχνίδια browsing έχουμε καθαρή οθόνη 16:9 χωρίς on screen κουμπιά και το πιο σημαντικό φτάνω με το ένα χέρι τέρμα πάνω ενώ στα μακρόστενα δεν φτάνω με τίποτα. Παιδιά η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.Το έχω το κινητό 4+ χρόνια και δε πρόκειται να το αλλάξω με τίποτα.Στο μόνο που υστερεί σε σχέση με τα καινούργια είναι η κάμερα.Αλλά σε αποζημιώνει με την οθοναρα του και τη ταχύτητα του.Note μέχρι να ξεψυχυσει στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Παιδιά η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.Το έχω το κινητό 4+ χρόνια και δε πρόκειται να το αλλάξω με τίποτα.Στο μόνο που υστερεί σε σχέση με τα καινούργια είναι η κάμερα.Αλλά σε αποζημιώνει με την οθοναρα του και τη ταχύτητα του.Note μέχρι να ξεψυχυσει στα χέρια μου. Δεν έχω συναντήσει δυσαρεστημένο χρήστη Note 3 ακόμα. Η κάμερα μέρα είναι ανεκτή βράδυ το ξεχνάς προφανώς. Οθόνη roms ταχύτητα είναι μοναδικό. 4.5 χρόνια έκλεισα και όπως και εσείς είναι η καλύτερη αγορά που έχουμε κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Νέα έκδοση μόλις ήρθε ειδοποίηση. Αγαπάμε aosp experience. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Νέα έκδοση μόλις ήρθε ειδοποίηση. Αγαπάμε aosp experience. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα! Την έβαλες? Έχει τα θεματάκια που αναφέρονται στο νήμα της? Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Καλησπέρα! Την έβαλες? Έχει τα θεματάκια που αναφέρονται στο νήμα της? Δεν την πέρασα ακόμα την κατεβασα όμως. Τι θέματα έχει δεν μπήκα καθόλου xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts