Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαίρεται σκέφτομαι και εγώ να βάλω μια ρομ στο κινητό μου άλλα επειδή έχω μπερδευτεί πάρα πολύ

θα χρειαστώ ίσως την βοήθεια σας

1. αξίζει να μπει μια ρομ στο κινητό

2. ποια να επιλέξω για καλή ρομ (έχω διαβάσει 10 διαφορετικές ρομ) και φυσικά έχω μπερδευτεί :p:p

3. αυτή τη ρομ την βάζεις μια φορά και τέλος εννοώ θα χρειαστεί συνέχεια να αλλάζω ρομ

Βοηθήστε βρε παιδιά για να καταλάβω και αν εχεται να μου στειλεται έναν οδηγό για το πως κλπ

Ευχαριστώ πολύ

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβαλα την phronisis v6 και πάει σφαίρα ελπίζω και τώρα λογικά θα φτιάξουν και την marshmallow που βγήκε για το note 5

Δηλαδή πάει καλύτερα από την 5.2;γιατί ήδη πάει πολύ καλά αυτή.

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Δηλαδή πάει καλύτερα από την 5.2;γιατί ήδη πάει πολύ καλά αυτή.

Ναι πάει πολύ καλύτερα αν και εγώ βλέπω να αλλάζω kernel γιατί αυτός που έχει τρώει την μπαταρία λίγο γρήγορα

Ναι πάει πολύ καλύτερα αν και εγώ βλέπω να αλλάζω kernel γιατί αυτός που έχει τρώει την μπαταρία λίγο γρήγορα

Αν βάλεις πρότεινε μας (και αν έχεις και link). Me clean install την έβαλες ?

Και εγω μολια την περασα με civato 1.1.0..ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Καλά με τον idle v7 kernel η phronisis v6 τα σπάει η καλύτερη Rom που έχω βάλει στο note μου όλα πάνε σφαίρα και πλέον η μπαταρία κατεβαίνει πολύ αργά μα πολύ αργά :D

Το μονο που με ενοχλησε στην v6 ειναι που στο κλειδωμα οθονης αριστερα ειχε το τηλεφωνο και δεξια την καμερα..το τηλεφωνο δεν υπαρχει πια..

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Το μονο που με ενοχλησε στην v6 ειναι που στο κλειδωμα οθονης αριστερα ειχε το τηλεφωνο και δεξια την καμερα..το τηλεφωνο δεν υπαρχει πια..

Υπάρχει απλά πρέπει να το ενεργοποίησεις από το rom control

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά με τον idle v7 kernel η phronisis v6 τα σπάει η καλύτερη Rom που έχω βάλει στο note μου όλα πάνε σφαίρα και πλέον η μπαταρία κατεβαίνει πολύ αργά μα πολύ αργά :D

Καλημέρα μήπως υπάρχει κανένα Λιγκ για τον ν7

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160221/c0808fac39946ab32284c8840f64457a.jpg

ΑΠΛΑ ξανά ενεργοποίησε το

Και εγώ την πέρασα με dirty και έχασα το DPI Changer...:(

To πατάω από το rom control και μου λέει... "Αpp not instaled or intent not valid":confused:

Υπάρχει το εικονίδιο του τηλεφώνου στην οθόνη κλειδώματος εμένα μου εξαφανίστηκε όταν άλλαξα τα dpi από 480 σε 420 αλλά όταν έκανα επανεκκίνηση εμφανίστηκε και όλα Οκ και εδώ είναι ο idle v7 kernel

https://idlekernel.com/note5port/v7.0.0_2016_01_27/

παιδια υπαρχει ρυθμηση στην Phronesis Rom v6 να μην χανουν την αλφαβιτικη σειρα η εφαρμογες μετα απο καθε επανεκινηση?

γιατη μετα απο καθε επανεκινηση μου τα κανει μπαχαλο...

Καλησπέρα μια ερώτηση.... Στην 5.2 με civiz είχα κανονικά το xposed...Εβαλα την 6 με Clean Install με idle 7 και τώρα βάζω το ίδιο framework και μου βγάζει πρόβλημα..... Καμιά λύση

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160221/9a5e7529e5df656f778d6f38b38c0aa3.jpg

Ευχαριατω πολυ!!η αληθεια ειναι οτι το εκανα μετα απο αναζητηση απλα ξεχασα να το γραψω στο φορουμ!!ηθελε off-on

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

παιδια υπαρχει ρυθμηση στην Phronesis Rom v6 να μην χανουν την αλφαβιτικη σειρα η εφαρμογες μετα απο καθε επανεκινηση?

Την περασες με clean install και στο κανει αυτο;στην 1η σελιδα της phronesis υπαρχει ενα λινκ για ενα αρχειο που λεγεται αν δεν κανω λαθος a-z το οποιο το ειχαν βγαλει στην v2 ή στην v3

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει με καποια Link να κατεβασω την PHRONESIS V6.0

καποιος οδηγος εστω

ευχαριστω

Υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει με καποια Link να κατεβασω την PHRONESIS V6.0

καποιος οδηγος εστω

ευχαριστω

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-phronesis-rom-v1-0-stable-feature-t3241910

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Ευχαριστω πολυ φιλε μου διαβασα ενα αρθο για το πως να κανω ροοτ το κινητο αλλα την εκδοση που εχω δεν την εχει

AP : N9005XXUGBOI6

SCS : N9005LUXGBOB3

Καποια βοηθεια και εδω ??

Την περασες με clean install και στο κανει αυτο;στην 1η σελιδα της phronesis υπαρχει ενα λινκ για ενα αρχειο που λεγεται αν δεν κανω λαθος a-z το οποιο το ειχαν βγαλει στην v2 ή στην v3

κανονικα με FOUL WIPE...και δεν ειναι η πρωτη φορα που την δοκιμαζω...

μετα απο καθε επανεκινηση χανετε η σειρα..παντως το αρχειο που μου λες δεν το βρισκω και δεν το εχω προσεξει...

οποιος ξερει κατι περισοτερο ασ ενημερωση

Παιδες εχει κανενας θεμα με την Phronesis τη καινουργια με το messenger? Οταν βγω και κλεισω την οθονη, ενω η εφαρμογη τρεχει δεν ερχονται ειδοποιησεις και οταν ξαναμπαινω λεει οτι ξανασυνδεεται στο δικτυο. Διαβασα παρομοια θεματα με αλλες εφαρμογες(whatsapp) στο xda αλλα κανεις δεν γραφει απαντηση.

Παιδες εχει κανενας θεμα με την Phronesis τη καινουργια με το messenger? Οταν βγω και κλεισω την οθονη, ενω η εφαρμογη τρεχει δεν ερχονται ειδοποιησεις και οταν ξαναμπαινω λεει οτι ξανασυνδεεται στο δικτυο. Διαβασα παρομοια θεματα με αλλες εφαρμογες(whatsapp) στο xda αλλα κανεις δεν γραφει απαντηση.

Εμένα λειτουργεί μια χαρά δεν έχω πρόβλημα

Ευχαριστω πολυ φιλε μου διαβασα ενα αρθο για το πως να κανω ροοτ το κινητο αλλα την εκδοση που εχω δεν την εχει

AP : N9005XXUGBOI6

SCS : N9005LUXGBOB3

Καποια βοηθεια και εδω ??

Να σου πω την αλήθεια, δε θυμάμαι ποιο ακριβώς βιντεάκι στο YouTube ακολούθησα για να το κάνω ρουτ. Βέβαια έγραψε το knox αλλά δεν με ενδιέφερε. Αν γράψεις στο google note 3 n 9005 root, θα σου εμφανίσει πολλά βιντεο, όπως και στην πρώτη σελίδα του θέματος έχει οδηγίες.

Επίσης οπωσδήποτε διάβασε πρώτα εδώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412546.

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Φανταζομαι τα εχεις ενεργοποιησει μεσα απο autorun μεσα στην ram

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Να σου πω την αλήθεια, δε θυμάμαι ποιο ακριβώς βιντεάκι στο YouTube ακολούθησα για να το κάνω ρουτ. Βέβαια έγραψε το knox αλλά δεν με ενδιέφερε. Αν γράψεις στο google note 3 n 9005 root, θα σου εμφανίσει πολλά βιντεο, όπως και στην πρώτη σελίδα του θέματος έχει οδηγίες.

Επίσης οπωσδήποτε διάβασε πρώτα εδώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412546.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου θα ψαξω δεν με νοιαζει το knox γιατι εχω φυγει απο την εγγυησει

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις