intergrale Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 χαίρεται σκέφτομαι και εγώ να βάλω μια ρομ στο κινητό μου άλλα επειδή έχω μπερδευτεί πάρα πολύ θα χρειαστώ ίσως την βοήθεια σας 1. αξίζει να μπει μια ρομ στο κινητό 2. ποια να επιλέξω για καλή ρομ (έχω διαβάσει 10 διαφορετικές ρομ) και φυσικά έχω μπερδευτεί :p:p 3. αυτή τη ρομ την βάζεις μια φορά και τέλος εννοώ θα χρειαστεί συνέχεια να αλλάζω ρομ Βοηθήστε βρε παιδιά για να καταλάβω και αν εχεται να μου στειλεται έναν οδηγό για το πως κλπ Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Έβαλα την phronisis v6 και πάει σφαίρα ελπίζω και τώρα λογικά θα φτιάξουν και την marshmallow που βγήκε για το note 5 Δηλαδή πάει καλύτερα από την 5.2;γιατί ήδη πάει πολύ καλά αυτή. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Δηλαδή πάει καλύτερα από την 5.2;γιατί ήδη πάει πολύ καλά αυτή. Ναι πάει πολύ καλύτερα αν και εγώ βλέπω να αλλάζω kernel γιατί αυτός που έχει τρώει την μπαταρία λίγο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Ναι πάει πολύ καλύτερα αν και εγώ βλέπω να αλλάζω kernel γιατί αυτός που έχει τρώει την μπαταρία λίγο γρήγορα Αν βάλεις πρότεινε μας (και αν έχεις και link). Me clean install την έβαλες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Αν βάλεις πρότεινε μας (και αν έχεις και link). Me clean install την έβαλες ? Πάντα τις βάζω με clean install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Και εγω μολια την περασα με civato 1.1.0..ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καλά με τον idle v7 kernel η phronisis v6 τα σπάει η καλύτερη Rom που έχω βάλει στο note μου όλα πάνε σφαίρα και πλέον η μπαταρία κατεβαίνει πολύ αργά μα πολύ αργά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Το μονο που με ενοχλησε στην v6 ειναι που στο κλειδωμα οθονης αριστερα ειχε το τηλεφωνο και δεξια την καμερα..το τηλεφωνο δεν υπαρχει πια.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Το μονο που με ενοχλησε στην v6 ειναι που στο κλειδωμα οθονης αριστερα ειχε το τηλεφωνο και δεξια την καμερα..το τηλεφωνο δεν υπαρχει πια.. Υπάρχει απλά πρέπει να το ενεργοποίησεις από το rom control ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά με τον idle v7 kernel η phronisis v6 τα σπάει η καλύτερη Rom που έχω βάλει στο note μου όλα πάνε σφαίρα και πλέον η μπαταρία κατεβαίνει πολύ αργά μα πολύ αργά :D Καλημέρα μήπως υπάρχει κανένα Λιγκ για τον ν7 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μονο που με ενοχλησε στην v6 ειναι που στο κλειδωμα οθονης αριστερα ειχε το τηλεφωνο και δεξια την καμερα..το τηλεφωνο δεν υπαρχει πια.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160221/c0808fac39946ab32284c8840f64457a.jpg ΑΠΛΑ ξανά ενεργοποίησε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Και εγώ την πέρασα με dirty και έχασα το DPI Changer...:( To πατάω από το rom control και μου λέει... "Αpp not instaled or intent not valid":confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Υπάρχει το εικονίδιο του τηλεφώνου στην οθόνη κλειδώματος εμένα μου εξαφανίστηκε όταν άλλαξα τα dpi από 480 σε 420 αλλά όταν έκανα επανεκκίνηση εμφανίστηκε και όλα Οκ και εδώ είναι ο idle v7 kernel https://idlekernel.com/note5port/v7.0.0_2016_01_27/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Υπάρχει απλά πρέπει να το ενεργοποίησεις από το rom control ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα μήπως υπάρχει κανένα Λιγκ για τον ν7 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160221/c0808fac39946ab32284c8840f64457a.jpg ΑΠΛΑ ξανά ενεργοποίησε το παιδια υπαρχει ρυθμηση στην Phronesis Rom v6 να μην χανουν την αλφαβιτικη σειρα η εφαρμογες μετα απο καθε επανεκινηση? γιατη μετα απο καθε επανεκινηση μου τα κανει μπαχαλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλησπέρα μια ερώτηση.... Στην 5.2 με civiz είχα κανονικά το xposed...Εβαλα την 6 με Clean Install με idle 7 και τώρα βάζω το ίδιο framework και μου βγάζει πρόβλημα..... Καμιά λύση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160221/9a5e7529e5df656f778d6f38b38c0aa3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Υπάρχει απλά πρέπει να το ενεργοποίησεις από το rom control ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα μήπως υπάρχει κανένα Λιγκ για τον ν7 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160221/c0808fac39946ab32284c8840f64457a.jpg ΑΠΛΑ ξανά ενεργοποίησε το Ευχαριατω πολυ!!η αληθεια ειναι οτι το εκανα μετα απο αναζητηση απλα ξεχασα να το γραψω στο φορουμ!!ηθελε off-on Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Το μονο που με ενοχλησε στην v6 ειναι που στο κλειδωμα οθονης αριστερα ειχε το τηλεφωνο και δεξια την καμερα..το τηλεφωνο δεν υπαρχει πια.. παιδια υπαρχει ρυθμηση στην Phronesis Rom v6 να μην χανουν την αλφαβιτικη σειρα η εφαρμογες μετα απο καθε επανεκινηση? γιατη μετα απο καθε επανεκινηση μου τα κανει μπαχαλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 παιδια υπαρχει ρυθμηση στην Phronesis Rom v6 να μην χανουν την αλφαβιτικη σειρα η εφαρμογες μετα απο καθε επανεκινηση? γιατη μετα απο καθε επανεκινηση μου τα κανει μπαχαλο... Την περασες με clean install και στο κανει αυτο;στην 1η σελιδα της phronesis υπαρχει ενα λινκ για ενα αρχειο που λεγεται αν δεν κανω λαθος a-z το οποιο το ειχαν βγαλει στην v2 ή στην v3 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει με καποια Link να κατεβασω την PHRONESIS V6.0 καποιος οδηγος εστω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει με καποια Link να κατεβασω την PHRONESIS V6.0 καποιος οδηγος εστω ευχαριστω http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-phronesis-rom-v1-0-stable-feature-t3241910 Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-phronesis-rom-v1-0-stable-feature-t3241910 Ευχαριστω πολυ φιλε μου διαβασα ενα αρθο για το πως να κανω ροοτ το κινητο αλλα την εκδοση που εχω δεν την εχει AP : N9005XXUGBOI6 SCS : N9005LUXGBOB3 Καποια βοηθεια και εδω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Την περασες με clean install και στο κανει αυτο;στην 1η σελιδα της phronesis υπαρχει ενα λινκ για ενα αρχειο που λεγεται αν δεν κανω λαθος a-z το οποιο το ειχαν βγαλει στην v2 ή στην v3 κανονικα με FOUL WIPE...και δεν ειναι η πρωτη φορα που την δοκιμαζω... μετα απο καθε επανεκινηση χανετε η σειρα..παντως το αρχειο που μου λες δεν το βρισκω και δεν το εχω προσεξει... οποιος ξερει κατι περισοτερο ασ ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδες εχει κανενας θεμα με την Phronesis τη καινουργια με το messenger? Οταν βγω και κλεισω την οθονη, ενω η εφαρμογη τρεχει δεν ερχονται ειδοποιησεις και οταν ξαναμπαινω λεει οτι ξανασυνδεεται στο δικτυο. Διαβασα παρομοια θεματα με αλλες εφαρμογες(whatsapp) στο xda αλλα κανεις δεν γραφει απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδες εχει κανενας θεμα με την Phronesis τη καινουργια με το messenger? Οταν βγω και κλεισω την οθονη, ενω η εφαρμογη τρεχει δεν ερχονται ειδοποιησεις και οταν ξαναμπαινω λεει οτι ξανασυνδεεται στο δικτυο. Διαβασα παρομοια θεματα με αλλες εφαρμογες(whatsapp) στο xda αλλα κανεις δεν γραφει απαντηση. Εμένα λειτουργεί μια χαρά δεν έχω πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ευχαριστω πολυ φιλε μου διαβασα ενα αρθο για το πως να κανω ροοτ το κινητο αλλα την εκδοση που εχω δεν την εχει AP : N9005XXUGBOI6 SCS : N9005LUXGBOB3 Καποια βοηθεια και εδω ?? Να σου πω την αλήθεια, δε θυμάμαι ποιο ακριβώς βιντεάκι στο YouTube ακολούθησα για να το κάνω ρουτ. Βέβαια έγραψε το knox αλλά δεν με ενδιέφερε. Αν γράψεις στο google note 3 n 9005 root, θα σου εμφανίσει πολλά βιντεο, όπως και στην πρώτη σελίδα του θέματος έχει οδηγίες. Επίσης οπωσδήποτε διάβασε πρώτα εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412546. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδες εχει κανενας θεμα με την Phronesis τη καινουργια με το messenger? Οταν βγω και κλεισω την οθονη, ενω η εφαρμογη τρεχει δεν ερχονται ειδοποιησεις και οταν ξαναμπαινω λεει οτι ξανασυνδεεται στο δικτυο. Διαβασα παρομοια θεματα με αλλες εφαρμογες(whatsapp) στο xda αλλα κανεις δεν γραφει απαντηση. Φανταζομαι τα εχεις ενεργοποιησει μεσα απο autorun μεσα στην ram Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Να σου πω την αλήθεια, δε θυμάμαι ποιο ακριβώς βιντεάκι στο YouTube ακολούθησα για να το κάνω ρουτ. Βέβαια έγραψε το knox αλλά δεν με ενδιέφερε. Αν γράψεις στο google note 3 n 9005 root, θα σου εμφανίσει πολλά βιντεο, όπως και στην πρώτη σελίδα του θέματος έχει οδηγίες. Επίσης οπωσδήποτε διάβασε πρώτα εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412546. Ευχαριστω πολυ φιλε μου θα ψαξω δεν με νοιαζει το knox γιατι εχω φυγει απο την εγγυησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts