kopromax Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ναι το έχω βάλει αλλά πάλι δεν δουλεύει η εφαρμογή ....[/quote δεν ξερω καποια στιγμη το χα βαλει για να δω με το battery stats το προγραμμα και ειδα οτι ειχε δουλεψει . μετα το χα βγαλει. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά όποιων ενδιαφέρει να το κάνει For fake s-view i think there was an Xposed module you could install to make it work, try it ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) παιδιά μπορείς να κάνεις ασφαλές ρουτ χωρίς να επηρεαστεί το knox? για να βγει το bloatware ή έστω να παγώσει... Edited January 28, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 παιδιά μπορείς να κάνεις ασφαλές ρουτ χωρίς να επηρεαστεί το knox? για να βγει το bloatware ή έστω να παγώσει...Δεν υπάρχει τρόπος χωρίς να γράψει το knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Από ρομ τι λετε; Είχα ομεγα έβαλα χνοτε είναι πιο ωραία αλλά δεν έχει καλή διαχείριση μνήμης είναι λίγο ψηλότερα χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν δουλεύει σωστά. Έχει κανένας καμιά άλλη μπας και υπάρχει κάνα καλο φρούτο που δεν έχω δοκιμάσει. Κερνελ έχει βάλει κανένας αν και είναι νωρίς ακόμα για τέτοια πειράματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Από ρομ τι λετε; Είχα ομεγα έβαλα χνοτε είναι πιο ωραία αλλά δεν έχει καλή διαχείριση μνήμης είναι λίγο ψηλότερα χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν δουλεύει σωστά. Έχει κανένας καμιά άλλη μπας και υπάρχει κάνα καλο φρούτο που δεν έχω δοκιμάσει. Κερνελ έχει βάλει κανένας αν και είναι νωρίς ακόμα για τέτοια πειράματα.Εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535355 από τούς καλύτερους μάγειρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535355 από τούς καλύτερους μάγειρες. Τον ξέρω αν και δεν έχω δοκιμάσει την δική του. Έχεις δοκιμάσει καμιά άλλη η μόνο αυτή; Έχει κάτι περισσότερο από τις αλλες; Τι να λέμε αν δεν δοκιμάσω δεν θα ξέρω πότε βουρ για κρας και θα σου πω. Edited January 31, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλημερα παιδες. Αποφασισα να μυηθω στην crash rom. Λοιπον για να ροοταρω me cf-autoroot , να περασω CWM recovery και σε περιπτωση που συμβει κατι να ξαναπερασω την ελβετικη 4.4.2 που ειναι σε ενα αρχειο .tar μπορω να χρησιμοποιησω το odin 3.04 ? Προτεινεται αυτη η εκδοση στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Μόλις βάλεις το CWM πάρε μέσου αυτόυ backup την μαμά ρομ. Για να την επαναφερεις αυτούσια αλλιώς βάζεις μέσω odin 3.09 το tar και αν κάνεις hard reset από το μαμά πλέον CWM φεύγει και το root. Καλή επιτυχία Κοσμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Mένιο , Odin 3.04 προτείνουν στο xda σαν πιο σταθερό. Δε νομίζω να μη δουλέψει. Αλλιώς με βλέπω να ρχομαι Τούμπα ;) Θα δοκιμάσω το μεσημέρι που θα σχολάσω. Με την αυτονομία που βλέπω σε μερικά Post στην crachrom απο διάφορους που κάνουν και γερή χρήση του κινητού , πιστεύω η συγκεκριμένη rom ειναι μονόδρομος. ;) Υ.Γ. Μια που είσαι μέσα ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472084 Αρκετοί είχαν θέματα. Τέσταρε το κινητό. Edited February 1, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλημερα παιδω εδω και μια εβδομαδα με την echoe rom v7 η οποια ειναι σταθεροτατη και χωρις προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Υ.Γ. Μια που είσαι μέσα ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472084 Αρκετοί είχαν θέματα. Τέσταρε το κινητό.από λίγο πού διάβασα πρέπει να ήταν θέμα software αλλά το έκανα το τεστ και είμαι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλημερα..Βρε παιδια ολες οι custom ρομ ανεβαζουν τον knox...;;; Υγ.Ατιμο knox μας κοβεις την ευχαριστιση του φλασαρισματος...:( :cry: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Τι προτείνετε από ρομ echoe v7 ή crash 4.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Λοιπόν φίλε μου... Ήμουν φαν της crash αλλά δεν ήμουν ικανοποιημένος με την μπαταρία της... Έχω από χθες την xnote και είδη είμαι +1:30 ώρα οθόνη επιπλέον από την πρώτη κιόλας μέρα... Δοκίμασε την... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Λοιπόν φίλε μου... Ήμουν φαν της crash αλλά δεν ήμουν ικανοποιημένος με την μπαταρία της... Έχω από χθες την xnote και είδη είμαι +1:30 ώρα οθόνη επιπλέον από την πρώτη κιόλας μέρα... Δοκίμασε την... Την είχα δοκιμάσει στην 4.3 καλή είναι αλλά μου αρέσουν οι ρομ με stock εμφάνιση οπότε και την κράτησα για λίγο μόνο 2 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Στο thread της xnote λεει οτι πρεπει να εχουμε εγκατεστημενη την poland 4.4.2 Φανταζομαι και με οποιασδηποτε αλλης χωρας δεν υπαρχει θεμα ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Στο thread της xnote λεει οτι πρεπει να εχουμε εγκατεστημενη την poland 4.4.2 Φανταζομαι και με οποιασδηποτε αλλης χωρας δεν υπαρχει θεμα ετσι ? Ναι, αρκεί να είναι 4.4.2 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Σου προτεινω echoe ειναι αψογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Αφού σου αρέσει στοκ εμφάνιση δοκίμασε την ελληνική μας ομεγα είναι πολύ καλή και ελληνική. Λογικά η αύριο η μεθαύριο ανεβαίνει και αναβάθμιση 7.2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seiriostg Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Καλησπέρα,γνωριζει κανείς πως διαπιστώνουμε αν ο kernel μας υποστηρίζει loop device; Θέλω να εγκαταστήσω παράλληλα με το android και κάποια έκδοση linux, π.χ. ubuntu ή debian, οπότε οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Αφού σου αρέσει στοκ εμφάνιση δοκίμασε την ελληνική μας ομεγα είναι πολύ καλή και ελληνική. Λογικά η αύριο η μεθαύριο ανεβαίνει και αναβάθμιση 7.2 . Omega έχω σε όλες μου τις συσκευές τα τελευταία χρόνια στο note 3 τρέχει πολύ καλά μονο με το s note έχει ένα θεμα που την ακούει σε κάθε επανεκκίνηση Απλά έλεγα να δοκιμάσω και καμιά άλλη έτσι για αλλαγή για 2-3 μέρες και μετά πάλι Omega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Και εγώ ακριβώς τα ιδια σήμερα μου έστειλε το απντειτ στην 7.2 και δεν το εβαλα είπα να δοκιμάσω και έχω κρας και είναι πολύ καλή η αλήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Και εγώ ακριβώς τα ιδια σήμερα μου έστειλε το απντειτ στην 7.2 και δεν το εβαλα είπα να δοκιμάσω και έχω κρας και είναι πολύ καλή η αλήθεια... Έχεις την 7.2 ; Ζηλεύω. ..!!!!!!!! Υπομονή 1-2 μέρες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τελικά δεν χρειάστηκε να ζηλεύω για πολύ ώρα βγήκε η omega 7.2 θα την περάσω αργότερα και θα γράψω εντυπώσεις Η ρομ έχει και άλλον κερνελ να δούμε και από μπαταρία Πώς πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts