sider Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Κάτι δεν κάνεις σωστά.Kατέβασες το αρχείο που τελειώνει σε .tar? Έβαλες το note σε download mode?Βάζεις το αρχείο στο πεδίο ΑΡ του odin?Δέν σε ρωτάω αν έχεις περάσει τους drivers στο pc μια και ανέφερες αν θυμάμαι οτι έχεις ήδη φλασάρει την lollipop. Ευχαριστώ είχα ενεργοποιήσω την ασφάλεια. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοιταξε το *κλειδωμα απενενεργοποιησης* ρυθμισεις/γενικα/ασφαλεια .. πρεπει να ειναι παντα απενεργοποιημενο για τετοιες δουλειες Σε ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Έχει κανείς σας θέμα με το Pen window; αφού σχεδιάσω το τετράγωνο μένει το μπλε σχέδιο για 3 με 5 δευτερόλεπτα και μετά μπορώ να επιλέξω το πρόγραμμα που επιθυμώ να ανοίξω. Masik και Aryamod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Έχει κανείς σας θέμα με το Pen window; αφού σχεδιάσω το τετράγωνο μένει το μπλε σχέδιο για 3 με 5 δευτερόλεπτα και μετά μπορώ να επιλέξω το πρόγραμμα που επιθυμώ να ανοίξω. Masik και Aryamod Masik final δουλεύει ακαριαία Γιώργο :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Έχει κανείς σας θέμα με το Pen window; αφού σχεδιάσω το τετράγωνο μένει το μπλε σχέδιο για 3 με 5 δευτερόλεπτα και μετά μπορώ να επιλέξω το πρόγραμμα που επιθυμώ να ανοίξω. Masik και Aryamod Ούτε στην Aryamod υπάρχει τέτοια καθυστέρηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Τότε κάτι που έχω στη rom προκαλεί το πρόβλημα. Αν το βρω θα σας ενημερώσω. Καλό βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Όσοι χρησιμοποιείτε Cerberus πως τα παει απο συμβατότητα με τις lollipop roms μιας και είμαστε σε ART απο δω και πέρα? Εγώ το έχω εγκαταστήσει σαν system app στην aryamod και δουλεύει κανονικά, αλλά αν κάνω επαναφορά η full wipe, χάνει τη διαχείρηση συσκευής και το ρουτ, με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Εχει κανεις θεμα με browsers;δηλαδη να ψάχνετε κατι και να αργει να το ανοιξει.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παίξε και με τις τιμές των animation από τις επιλογές προγραμματιστή. Από προεπιλογη είναι 0,5 αλλα στην πραγματικότητα είναι μικρότερη. Προσωπικά έχω στο 1 και τις τρεις τιμές και είναι μια καλή ισορροπία ανάμεσα στην ταχύτητα και στα animation. :) Και από μπαταρία μια χαρά τα πάει! (κοντά στις 4 ώρες ανοιχτή οθόνη και είναι ακόμα στη μέση) :) βασικα δεν θελω να τα πειραξω μου αρεσει πολυ ετσι οπως ειναι η ρομ .. ολα δουλευουν ρολοι ...!:) παει σφαιρα το κινητο ....και η μπαταρια ειναι σουπερ.....! ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι τίποτα με κάμερα θα το παρακολουθησω να δω Και μόλις διαπίστωσα ότι δεν μου δουλεύει η κάμερα γράφει η κάμερα διακοπικε φτου πάλι φλασαρισμα μυρίζω. μπα φιλε κανενα προβλημα εδω ..η καμερα δουλευει μια χαρα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Μετά από μια εκκαθάριση κασέ και νταλβικ και εμένα όλα ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Μετά από μια εκκαθάριση κασέ και νταλβικ και εμένα όλα ρολόι. απιθανη ρομ ...πραγματικα ..:D και οπως βλεπω ο dev θα μας δινει συνεχεια update ...! Που να βγει και η οφισιαλ ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 απιθανη ρομ ...πραγματικα ..:D και οπως βλεπω ο dev θα μας δινει συνεχεια update ...! Που να βγει και η οφισιαλ ...:) Για ποια ρομ μιλατε; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Για ποια ρομ μιλατε; Για την Aryamod. :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2990920 Edited January 31, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παίδες στην aryamod έχει κανείς 3minit με το ρολόι στα δεξιά; Ρωτάω γιατί ψάχνω εδώ και 2 μέρες να βρω τί προκαλεί αυτήν την καθυστέρηση όταν πατάω το Pen window και έχω σπάσει το κεφάλι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παίδες στην aryamod έχει κανείς 3minit με το ρολόι στα δεξιά; Ρωτάω γιατί ψάχνω εδώ και 2 μέρες να βρω τί προκαλεί αυτήν την καθυστέρηση όταν πατάω το Pen window και έχω σπάσει το κεφάλι μου. Οταν λες καθυστέρηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παίδες στην aryamod έχει κανείς 3minit με το ρολόι στα δεξιά; Ρωτάω γιατί ψάχνω εδώ και 2 μέρες να βρω τί προκαλεί αυτήν την καθυστέρηση όταν πατάω το Pen window και έχω σπάσει το κεφάλι μου. Έτσι το έχω αλλά δεν υπάρχει καθυστέρηση με το pen. Δοκίμασες να ξαναεγκαταστησεις τη ρομ με full wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Έτσι το έχω αλλά δεν υπάρχει καθυστέρηση με το pen. Δοκίμασες να ξαναεγκαταστησεις τη ρομ με full wipe? εγω την εβαλα με φουλ φορματ στα παντα στην εσωτερικη μνημη ....(τα παντα ομως ...! ).... ολα δουλευουν ρολοι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Οταν λες καθυστέρηση ? Δείτε το βίντεο. Εννοείται έκανα full wipe. Πολλές φορές αργεί περισσότερο. https://docs.google.com/file/d/0B5IjWMijR7WIUll1ZEUyRlZZWjQ/edit?usp=docslist_api Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Δείτε το βίντεο. Εννοείται έκανα full wipe. Πολλές φορές αργεί περισσότερο. https://docs.google.com/file/d/0B5IjWMijR7WIUll1ZEUyRlZZWjQ/edit?usp=docslist_api Αργεί όντως πολύ! Μήπως με μια δεύτερη εγκατάσταση της ρομ βελτιωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Δείτε το βίντεο. Εννοείται έκανα full wipe. Πολλές φορές αργεί περισσότερο. https://docs.google.com/file/d/0B5IjWMijR7WIUll1ZEUyRlZZWjQ/edit?usp=docslist_api δες και το δικο μου και κρινε ...(παιζει ραδιο απο κατω να ξερεις ...:lol::lol::lol:) https://www.dropbox.com/s/mwxjkzshfefyzkj/SCR_20150131_223906.mp4?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Αργεί όντως πολύ! Μήπως με μια δεύτερη εγκατάσταση της ρομ βελτιωθει? Έχει τύχει να περιμένω και δέκα δευτερόλεπτα. Αυτό το παρατήρησα πρώτη φορά στην Masik μετά από κάποιο καιρό που σημαίνει πως λογικά είναι κάποια εφαρμογή γιατί μεταφέρθηκε και στην Aryamod αλλά δεν μπυρώ να βρω το είναι. Freddara εσένα λειτουργεί μια χαρά όπως πρέπει. Μου τη δίνει πολύ που δε βρίσκω το πρόβλημα. Έστειλα και log files αλλά κανείς δε μου απάντησε. Edited January 31, 2015 by Gggggas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Έχει τύχει να περιμένω και δέκα δευτερόλεπτα. Αυτό το παρατήρησα πρώτη φορά στην Masik μετά από κάποιο καιρό που σημαίνει πως λογικά είναι κάποια εφαρμογή γιατί μεταφέρθηκε και στην Aryamod αλλά δεν μπυρώ να βρω το είναι. Έχει τύχει να περιμένω και δέκα δευτερόλεπτα. Αυτό το παρατήρησα πρώτη φορά στην Masik μετά από κάποιο καιρό που σημαίνει πως λογικά είναι κάποια εφαρμογή γιατί μεταφέρθηκε και στην Aryamod αλλά δεν μπυρώ να βρω το είναι. Freddara εσένα λειτουργεί μια χαρά όπως πρέπει. Μου τη δίνει πολύ που δε βρίσκω το πρόβλημα. Έστειλα και log files αλλά κανείς δε μου απάντησε. εχεις δικιο παντως ..τωρα θυμήθηκα οτι και σε crash οταν ειχα αργουσε ...και παρα πολυ μαλιστα! προφανως ειναι καποια εφαρμογη ....που δεν παει καν το μυαλό μας ..! παντως νομιζω οτι ολα αυτα με την πρωτη επίσημη λολι θα λυθουν οριστικα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 εχεις δικιο παντως ..τωρα θυμήθηκα οτι και σε crash οταν ειχα αργουσε ...και παρα πολυ μαλιστα! προφανως ειναι καποια εφαρμογη ....που δεν παει καν το μυαλό μας ..! παντως νομιζω οτι ολα αυτα με την πρωτη επίσημη λολι θα λυθουν οριστικα ... Ακριβώς αυτό περιμένω και εγώ. Μακάρι να έρθει σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παιδιά αυτές οι ρομ με λολιποπ ειναι σταθερές;; Τώρα που θα βγει οφισιαλ λολιποπ θα αναβαθμιστουν λογικά έτσι;; Προτείνετε να περάσω κάποια τώρα ή να περιμένω λίγο;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Να περάσεις είναι πολύ καλές. Φυσικά θα αναβαθμιστούν και άλλο θα κάνουν πάρτι και οι κερνελ μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Να περάσεις είναι πολύ καλές. Φυσικά θα αναβαθμιστούν και άλλο θα κάνουν πάρτι και οι κερνελ μετά Μετά μπορώ να γυρίσω σε 4.4.2 μαμά ή custom έτσι;; Ευχαριστώ :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts