Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερουμε πως θα αλλαξω το dpi στο πληκτρολογιο οταν παω ν παρω τηλέφωνο;γιατι ειναι τ μονο που μου δειχνει πολυ μικρό

Δοκίμασε με xposed και το module app settings .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε με xposed και το module app settings .

Ειμαι λολιποπ!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Πως σου φαίνεται η aryamod σε σχέση με final masik με ενδιαφέρει η ταχύτητα,smoothness, μπαταρία αλλά κυρίως η διαχείριση τηε μνήμης ram:o

Την έχει ανεβάσει ταχύτητα κατεβάζοντας τις τιμές στα animations από τις επιλογές προγραμματιστή (η τιμή 1 είναι σαν 0,5), έχει ενδιαφέρουσες επιλογές για εμφάνιση από aroma, όπως πλέον να επιλέξεις αν θα έχεις το stock η το note 4 menu button, έχει και γκρι θέμα για οικονομία της μπαταρίας, η μπαταρία για μενα είναι το ίδιο καλή με την masik και όσο για την διαχείριση της ραμ θεωρώ ότι σ'αυτό το τηλέφωνο δεν πρεπει να μας προβληματίζει ποτέ. :)

Καλημέρα. ..Έχω το νότε 3 και εδώ και λίγες μέρες όταν ανοίγω την οθόνη μου βγάζει ειδοποίηση σε παράθυρακι ότι το sns διακόπηκε. Αλλά δεν επηρεάζει την λειτουργία του κινητού από ότι βλέπω. Τι είναι αυτο;είναι κάτι ανησυχητικό; τι πρέπει να κάνω για να μην τα ξανά βγάλει;

Καλημέρα. ..Έχω το νότε 3 και εδώ και λίγες μέρες όταν ανοίγω την οθόνη μου βγάζει ειδοποίηση σε παράθυρακι ότι το sns διακόπηκε. Αλλά δεν επηρεάζει την λειτουργία του κινητού από ότι βλέπω. Τι είναι αυτο;είναι κάτι ανησυχητικό; τι πρέπει να κάνω για να μην τα ξανά βγάλει;
Αυτό το μήνυμα έχει να κάνει με κάποιον λογαριασμό σου ή στο Facebook ή στο Twitter ή στα emails σου ή κάπου αλλού.

Πρέπει να να βγάλεις μια μια τις εφαρμογές να δεις πια σου κάνει το πρόβλημα.

Ρίξε μια ματιά στο Google έχει πολλούς με το πρόβλημα σου.

Στο λινκ που σου έδωσε πριν ο Μιχάλης, κατέβασε το προτελευταίο, αυτό δηλαδή "openrecovery-twrp-2.8.4.0-hlte-4.4.img.tar" και πέρασε το με odin

Προσπαθώ να εγκαταστήσω με odin recovery αλλά συνέχεια μου κολλάει και δεν κάνει την εγκατάσταση.

Έβαλα την αριαμοντ 1.9 όλα καλά αλλά από κλειδωμένο τηλέφωνο όταν πατάς το κουμπί να ανάψει η οθόνη για να το ξεκλειδώσεις αργεί να ανάψει.

Είναι πολύ εκνευριστικό.

Έχω και πρόβλημα με την φωτηνοτητα με την περιστροφή οθόνης χαχαχαχ χάλια δλδ.

Έβγαλε 1.91. Αλλά δεν έχω χρόνο να ξαναφλασαρω με τον μπαγλαμά βγάζει Ρομ χωρίς να την τεστάρει

εγω ρε φιλε δεν εχω κανενα προβλημα ..και η μπαταρια παει τουμπανο ...:)

σοβαρα εβγαλε Update ?

Μπορουμε να το βαλουμε απο πανω ?

Δεν έκατσε καλά η 1.9 και έβαλα την 1.91 και όλα ρολόι.

Χαχα πολύ καλές άντε να αρχίσουν και οι κερνελ να τρελαθούμε.

εγω ρε φιλε δεν εχω κανενα προβλημα ..και η μπαταρια παει τουμπανο ...:)

σοβαρα εβγαλε Update ?

Μπορουμε να το βαλουμε απο πανω ?

Δεν μπορείς να το βάλεις από πάνω, χωρίς να χάσεις τα δεδομένα σου. Σου κάνει full wipe αυτόματα ακόμα και αν δεν τα επιλέξεις εσύ (εκτός από την εσωτερική και την εξωτερική κάρτα).

Δεν μπορείς να το βάλεις από πάνω, χωρίς να χάσεις τα δεδομένα σου. Σου κάνει full wipe αυτόματα ακόμα και αν δεν τα επιλέξεις εσύ (εκτός από την εσωτερική και την εξωτερική κάρτα).

την εξωτερικη γιατι ρε ?

ελα παναγια μου ...:rolleyes::rolleyes:

Όχι, την εσωτερική και την εξωτερική ΔΕΝ τις πειράζει. :)

:)

οκ παιδια την εβαλα ...ειναι απιστευτα γρηγορη ....!

ο TouchWiz Π Ε Τ Α Ε Ι ...:D:D:D

σφαιρα μιλαμε ...! ποποποπ....

Δεν έκατσε καλά η 1.9 και έβαλα την 1.91 και όλα ρολόι.

Χαχα πολύ καλές άντε να αρχίσουν και οι κερνελ να τρελαθούμε.

τι κερνελ ρε φιλε παει σφαιρα η ρομ εμενα με χαζεψε ...!!!!!!!

για να δουμε και απο μπαταρια τι λεει ...!

Edited by freddaras

:)

οκ παιδια την εβαλα ...ειναι απιστευτα γρηγορη ....!

ο TouchWiz Π Ε Τ Α Ε Ι ...:D:D:D

σφαιρα μιλαμε ...! ποποποπ....

τι κερνελ ρε φιλε παει σφαιρα η ρομ εμενα με χαζεψε ...!!!!!!!

για να δουμε και απο μπαταρια τι λεει ...!

Παίξε και με τις τιμές των animation από τις επιλογές προγραμματιστή. Από προεπιλογη είναι 0,5 αλλα στην πραγματικότητα είναι μικρότερη. Προσωπικά έχω στο 1 και τις τρεις τιμές και είναι μια καλή ισορροπία ανάμεσα στην ταχύτητα και στα animation. :)

Και από μπαταρία μια χαρά τα πάει! (κοντά στις 4 ώρες ανοιχτή οθόνη και είναι ακόμα στη μέση) :)

Edited by kouros17

Περασα και εγω lolipop αλλα προσεξα οτι το ολο το βραδυ μου χανει 5 με 6% (8 ωρες) και κανω και διαγραφει μνημης ραμ και απο το κιν. και απο το clean master και απο greenify.. με αλλες ρομ εχανα 1 με 2% ξερει κανεις κατι για αυτο;;

Περασα και εγω lolipop αλλα προσεξα οτι το ολο το βραδυ μου χανει 5 με 6% (8 ωρες) και κανω και διαγραφει μνημης ραμ και απο το κιν. και απο το clean master και απο greenify.. με αλλες ρομ εχανα 1 με 2% ξερει κανεις κατι για αυτο;;

Βασικά ασε μια δυο μέρες την μπαταρία να στρώσει και γνώμη μου είναι να σβήσεις το clean master και να μην ασχολείσαι με την εκκαθάριση τις μνήμης RAM.

Εμένα σε 8 ώρες αδράνειας άντε να χάσει 2%.

Έχεις μήπως τικαρισμενο τις πληροφορίες καιρού στην οθόνη κλειδώματος? Αν ναι ξετικαρε το.

Θα συμφωνήσω ότι το clean master δεν χρειάζεται στο τηλέφωνο αυτό.

Κατεβασε το wakelock detector για να δεις ποια εφαρμογή η widget σου δημιουργεί το πρόβλημα.

Ναι το εχω τικαρισμενο.. το ξετικαρω και βαζω και την εφαρμογη που μου ειπες..(τελικα ετρεχε samsung link k samsung push up) τα ξεπαστρεψα με το titanium back up.! ευχαριστω guys!! Και κατι ακμ.. ξερετε ποτε θα βγει η lolipop της samsung;; ειχα ακουσει για φεβρουαριο.. Edited by nickomarko

Προσπαθώ να εγκαταστήσω με odin recovery αλλά συνέχεια μου κολλάει και δεν κάνει την εγκατάσταση.
Κάτι δεν κάνεις σωστά.Kατέβασες το αρχείο που τελειώνει σε .tar? Έβαλες το note σε download mode?Βάζεις το αρχείο στο πεδίο ΑΡ του odin?Δέν σε ρωτάω αν έχεις περάσει τους drivers στο pc μια και ανέφερες αν θυμάμαι οτι έχεις ήδη φλασάρει την lollipop.

Κοιταξε το *κλειδωμα απενενεργοποιησης* ρυθμισεις/γενικα/ασφαλεια .. πρεπει να ειναι παντα απενεργοποιημενο για τετοιες δουλειες

Όχι τίποτα με κάμερα θα το παρακολουθησω να δω

Και μόλις διαπίστωσα ότι δεν μου δουλεύει η κάμερα γράφει η κάμερα διακοπικε φτου πάλι φλασαρισμα μυρίζω.

Edited by araditsas

Όχι τίποτα με κάμερα θα το παρακολουθησω να δω

Και μόλις διαπίστωσα ότι δεν μου δουλεύει η κάμερα γράφει η κάμερα διακοπικε φτου πάλι φλασαρισμα μυρίζω.

restart κανε παιζει να στρωσει

Και κατι ακμ.. ξερετε ποτε θα βγει η lolipop της samsung;; ειχα ακουσει για φεβρουαριο..

Την περιμένουμε από μέρα σε μέρα. Χθες παρουσιάστηκε η πρώτη επίσημη lolipop για το Note 3 με τον Exynos. :)

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις