Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι εχω κανει ροοτ
Οπότε βάζεις recovery και στο θέμα του crash λέει πως βάζούμε την ρομ και τα αρχεία.

Λίγες σελίδες πίσω ο Κώστας τα λέει πολύ αναλυτικά.

Αν δεν καταλάβεις κάτι εδώ είμαστε :cool:

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει γράψει ο knox;γιατί να ξέρεις με custom recovery θα γράψει.

Οχι δεν εχει γραψει ο knox.το ξερω οτι γραφει.recovery ποιο βαζω ?το cwm?η υπαρχει καποιο αλλο?σε καθε lollipop που θα αλλαζω θα πρεπει να φλασαρω και με odin καθε φορα η μια φορα και μετα οχι?

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Εγώ χρησιμοποιώ twrp μέσω odin θα φλασαρεις μια φορά ακόμα recovery και μετά baseband και modem βάλε recovery και μετά στο νήμα του crash λέει πολύ αναλυτικά τα βήματα για lolipop.

Εγώ χρησιμοποιώ twrp μέσω odin θα φλασαρεις μια φορά ακόμα recovery και μετά baseband και modem βάλε recovery και μετά στο νήμα του crash λέει πολύ αναλυτικά τα βήματα για lolipop.

Μπορω να βαλω αυτο?και αν ναι ποια εκδοση?

https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/hlte/

Μπορω να βαλω αυτο?και αν ναι ποια εκδοση?

https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/hlte/

βάλε με odin αυτό http://d-h.st/bLx και μετά όταν θα βάλεις την ρομ μέσα στο άρωμα σου λεει αν θέλεις να αλλάξεις recovery .

Την διαδικασία με τα αρχεία την διάβασες ?

βάλε με odin αυτό http://d-h.st/bLx και μετά όταν θα βάλεις την ρομ μέσα στο άρωμα σου λεει αν θέλεις να αλλάξεις recovery .

Την διαδικασία με τα αρχεία την διάβασες ?

Ναι τη διαβασα.φλασαρω πριν μπουταρει η ρομ τα τρια αρχεια με odin και μετα μπουταρει η ρομ.

Ναι τη διαβασα.φλασαρω πριν μπουταρει η ρομ τα τρια αρχεια με odin και μετα μπουταρει η ρομ.

Ναι βγάζεις μπαταρία οταν τελειώσει την εγκατάσταση η rom μπαινεις download mode flash με odin τα 3 αρχεία περιμένεις να μπουταρει η rom και να γράψει pass το odin και μετά αποσυνδεεις το usb:rolleyes:

Ναι βγάζεις μπαταρία οταν τελειώσει την εγκατάσταση η rom μπαινεις download mode flash με odin τα 3 αρχεία περιμένεις να μπουταρει η rom και να γράψει pass το odin και μετά αποσυνδεεις το usb:rolleyes:

Ναι το καταλαβα ευχαριστω πολυ.ποια ρομ προτεινεις?

Ναι το καταλαβα ευχαριστω πολυ.ποια ρομ προτεινεις?

Εγώ έχω crash δεν δοκίμασα άλλη είναι πολύ σταθερή.

Εγώ έχω crash δεν δοκίμασα άλλη είναι πολύ σταθερή.

Ωραια ευχαριστω την κατεβαζω τωρα.τελευταια ερωτηση.μπορω αφου φλασαρω την ρομ του crash μετα αν θελω μπορω να φλασαρω μια custom rom 4.4.2 η official rom ?

Πολύ αργά κατεβαίνει αυτή η κρας... Αντε να δούμε γιατί με την προηγούμενη σε κάθε ρεισταρτ έπρεπε να βγάζω μπαταρία....

Δεν άντεξα πέρασα και εγώ crash lollipop. Μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά η μπαταρία ψιλό χάλι. Περιμένουμε τους πρώτους custom kernels για να δούμε προκοπή. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Ωραια ευχαριστω την κατεβαζω τωρα.τελευταια ερωτηση.μπορω αφου φλασαρω την ρομ του crash μετα αν θελω μπορω να φλασαρω μια custom rom 4.4.2 η official rom ?
Μπορείς αλλά θα αλλάξεις bl οπότε μην το προσπαθήσεις, δύσκολα όμως να μην σου αρέσουν τα lp:cool:

Δεν άντεξα πέρασα και εγώ crash lollipop. Μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά η μπαταρία ψιλό χάλι. Περιμένουμε τους πρώτους custom kernels για να δούμε προκοπή. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!
Καλή χρονιά! ! Χα χα το μικρόβιο δεν σε άφησε σε ησυχία :D

Δώσε μερικές φόρτισεις και τα αποτελέσματα θα είναι σούπερ.

Μην ξεχάσεις στο Faux123 min 300mhz ;)

Παιδιά θέλω το αρχείο για το cmw. Δεν το βρίσκω σε zip. Ασ μου το ανεβάσετε λίγο
Λίγο πιο πάνω #7581 το ανέβασα :cool:

Παίδες καλησπέρα... Κόλλησα τώρα.

Στον ήχο έχει μόνο προφίλ κανονικό και δόνηση.. Πως μπορώ να το κάνω να έχω και τρίτη επιλογή.. Δηλαδή silence χωρίς δόνηση χωρίς τίποτα.

Είμαι με την τελευταία του civato.

καλημέρα παίδες. Μια επεξήγηση σε αυτό ρε παιδιά γιατί δεν έχω καταλάβει. Σην ΚΙΤΚΑΤ οταν πατούσες πάνω στο εικονίδιο του ήχου (στην μπάρα ψηλά) σου είχε τρείς επιλογες (ένα πάτημα ήχος, δεύτερο δόνηση και τρίτο σιγή), Εδώ σου έχει μόνο ήχο και δόνηση. Πώς το κάνεις να έχει και σιγή? Πήγα εκεί που λέει ο φίλος αλλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω

Ξαφνιάστηκα και εγώ όταν το πρωτοείδα όπως και πολύς κόσμος. Λοιπόν στην Lolipop η Google κατάργησε την επιλογή για "σιγή" από το κουμπί του ήχου, αλλά δημιούργησε ένα νέο κουμπί στην μπάρα (με το οποίο μπορείς να αντικαταστήσεις αυτό του ήχου) και με το οποίο έχεις τρεις επιλογές: "Ποτέ διακοπή" (είναι η απόλυτη σιγή, προσοχή δεν ακούγεται ούτε το ξυπνητήρι), "πάντα διακοπή" (ακούγονται όλοι οι ήχοι) και "επιλογές προτεραιότητας" (επιλέγεις εσύ ποιοι ήχοι θα ακούγονται, το ξυπνητήρι εδώ είναι ήδη προεπιλεγμένο). Το νέο κουμπί με τις τρεις επιλογές βρίσκεται στον πίνακα ειδοποιήσεων, ενώ οι ρυθμίσεις του στο "ήχοι και ειδοποιήσεις".

Επειδή δυσαρεστήθηκε πολύς κόσμος, κάπου διάβασα ότι η Google σκέφτεται να επαναφέρει την "σιγή" στο επόμενο update που ετοιμάζει ήδη για την Lolipop. :)

Τι tweaks;;

Συνήθως όταν οι devs μιλάνε για tweaks και άλλες βελτιώσεις εννοούνε κάποια script που προσθέτουν στον φάκελο system/etc/init.d, για βελτίωση της μπαταρίας ή της απόδοσης, καθώς και για κάποιες τροποποιήσεις ή προσθήκες στο αρχείο build.prop. Αλλά μπορεί να εννοεί και άλλα. :)

Edited by kouros17

Μένιο ποια εφαρμογή είναι αυτή; Υπάρχει στου Crash γιατί έχω βάλει του civato και δεν έχει τέτοια εφαρμογή.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Μένιο ποια εφαρμογή είναι αυτή; Υπάρχει στου Crash γιατί έχω βάλει του civato και δεν έχει τέτοια εφαρμογή.
Δες το pm φίλος:cool:

Εγω με CivZ παντως και ειμαι πολυ ικανοποιημενος...δεν εχω περασει ουτε το update του!!!
Κώστα μετά από αυτά τα νούμερα μάλλον θα αλλάξεις στρατόπεδο :D Edited by menioseten

Ξαφνιάστηκα και εγώ όταν το πρωτοείδα όπως και πολύς κόσμος. Λοιπόν στην Lolipop η Google κατάργησε την επιλογή για "σιγή" από το κουμπί του ήχου, αλλά δημιούργησε ένα νέο κουμπί στην μπάρα (με το οποίο μπορείς να αντικαταστήσεις αυτό του ήχου) και με το οποίο έχεις τρεις επιλογές: "Ποτέ διακοπή" (είναι η απόλυτη σιγή, προσοχή δεν ακούγεται ούτε το ξυπνητήρι), "πάντα διακοπή" (ακούγονται όλοι οι ήχοι) και "επιλογές προτεραιότητας" (επιλέγεις εσύ ποιοι ήχοι θα ακούγονται, το ξυπνητήρι εδώ είναι ήδη προεπιλεγμένο). Το νέο κουμπί με τις τρεις επιλογές βρίσκεται στον πίνακα ειδοποιήσεων, ενώ οι ρυθμίσεις του στο "ήχοι και ειδοποιήσεις".

Επειδή δυσαρεστήθηκε πολύς κόσμος, κάπου διάβασα ότι η Google σκέφτεται να επαναφέρει την "σιγή" στο επόμενο update που ετοιμάζει ήδη για την Lolipop. :)

μαλιστα φιλε μου ..τωρα το"καταλαβα"...

μεγαλη χαζομαρα για μενα ...μπέρδεψαν κοσμο για κατι που παντα ηταν πολυ απλο ...:)

ελπιζω να το αλλαξουν και να το κανουν οπως παλια ...

Μπορείς αλλά θα αλλάξεις bl οπότε μην το προσπαθήσεις, δύσκολα όμως να μην σου αρέσουν τα lp:cool:

Μενιο, στο Faux εχει νοημα να αλλαξουμε και κατι αλλο??? μονο το min freq αλλαζουμε σε 300 mHz? Την αγορασα και εγω την εφαρμογη και εχει πολλες επιλογες!!!

S8+

Μενιο, στο Faux εχει νοημα να αλλαξουμε και κατι αλλο??? μονο το min freq αλλαζουμε σε 300 mHz? Την αγορασα και εγω την εφαρμογη και εχει πολλες επιλογες!!!
Μόνο αυτό προς το παρών όταν με το καλό έχουμε costum kernel εκεί θα πέσει κλάμα :cool:

Μόνο αυτό προς το παρών όταν με το καλό έχουμε costum kernel εκεί θα πέσει κλάμα :cool:

δεν έχει νόημα λες να επιλέξουμε powersave mode gia CPU Governor ?

S8+

δεν έχει νόημα λες να επιλέξουμε powersave mode gia CPU Governor ?
Φίλε μου το έχω πει χιλιάδες φορές δεν υπάρχει λόγος κατεβάσεις την απόδοση της συσκευής σου.

Είναι σαν να έχεις μια Ferrari με με 500 άλογα και να την κάνεις με 300.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις