menioseten Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι εχω κανει ροοτΟπότε βάζεις recovery και στο θέμα του crash λέει πως βάζούμε την ρομ και τα αρχεία. Λίγες σελίδες πίσω ο Κώστας τα λέει πολύ αναλυτικά. Αν δεν καταλάβεις κάτι εδώ είμαστε :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι εχω κανει ροοτ Έχει γράψει ο knox;γιατί να ξέρεις με custom recovery θα γράψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Έχει γράψει ο knox;γιατί να ξέρεις με custom recovery θα γράψει. Οχι δεν εχει γραψει ο knox.το ξερω οτι γραφει.recovery ποιο βαζω ?το cwm?η υπαρχει καποιο αλλο?σε καθε lollipop που θα αλλαζω θα πρεπει να φλασαρω και με odin καθε φορα η μια φορα και μετα οχι? Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ twrp μέσω odin θα φλασαρεις μια φορά ακόμα recovery και μετά baseband και modem βάλε recovery και μετά στο νήμα του crash λέει πολύ αναλυτικά τα βήματα για lolipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ twrp μέσω odin θα φλασαρεις μια φορά ακόμα recovery και μετά baseband και modem βάλε recovery και μετά στο νήμα του crash λέει πολύ αναλυτικά τα βήματα για lolipop. Μπορω να βαλω αυτο?και αν ναι ποια εκδοση? https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/hlte/ Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μπορω να βαλω αυτο?και αν ναι ποια εκδοση? https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/hlte/βάλε με odin αυτό http://d-h.st/bLx και μετά όταν θα βάλεις την ρομ μέσα στο άρωμα σου λεει αν θέλεις να αλλάξεις recovery . Την διαδικασία με τα αρχεία την διάβασες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 βάλε με odin αυτό http://d-h.st/bLx και μετά όταν θα βάλεις την ρομ μέσα στο άρωμα σου λεει αν θέλεις να αλλάξεις recovery . Την διαδικασία με τα αρχεία την διάβασες ? Ναι τη διαβασα.φλασαρω πριν μπουταρει η ρομ τα τρια αρχεια με odin και μετα μπουταρει η ρομ. Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι τη διαβασα.φλασαρω πριν μπουταρει η ρομ τα τρια αρχεια με odin και μετα μπουταρει η ρομ. Ναι βγάζεις μπαταρία οταν τελειώσει την εγκατάσταση η rom μπαινεις download mode flash με odin τα 3 αρχεία περιμένεις να μπουταρει η rom και να γράψει pass το odin και μετά αποσυνδεεις το usb:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι βγάζεις μπαταρία οταν τελειώσει την εγκατάσταση η rom μπαινεις download mode flash με odin τα 3 αρχεία περιμένεις να μπουταρει η rom και να γράψει pass το odin και μετά αποσυνδεεις το usb:rolleyes: Ναι το καταλαβα ευχαριστω πολυ.ποια ρομ προτεινεις? Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι το καταλαβα ευχαριστω πολυ.ποια ρομ προτεινεις? Εγώ έχω crash δεν δοκίμασα άλλη είναι πολύ σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εγώ έχω crash δεν δοκίμασα άλλη είναι πολύ σταθερή. Ωραια ευχαριστω την κατεβαζω τωρα.τελευταια ερωτηση.μπορω αφου φλασαρω την ρομ του crash μετα αν θελω μπορω να φλασαρω μια custom rom 4.4.2 η official rom ? Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Πολύ αργά κατεβαίνει αυτή η κρας... Αντε να δούμε γιατί με την προηγούμενη σε κάθε ρεισταρτ έπρεπε να βγάζω μπαταρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δεν άντεξα πέρασα και εγώ crash lollipop. Μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά η μπαταρία ψιλό χάλι. Περιμένουμε τους πρώτους custom kernels για να δούμε προκοπή. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ωραια ευχαριστω την κατεβαζω τωρα.τελευταια ερωτηση.μπορω αφου φλασαρω την ρομ του crash μετα αν θελω μπορω να φλασαρω μια custom rom 4.4.2 η official rom ?Μπορείς αλλά θα αλλάξεις bl οπότε μην το προσπαθήσεις, δύσκολα όμως να μην σου αρέσουν τα lp:cool: Δεν άντεξα πέρασα και εγώ crash lollipop. Μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά η μπαταρία ψιλό χάλι. Περιμένουμε τους πρώτους custom kernels για να δούμε προκοπή. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!Καλή χρονιά! ! Χα χα το μικρόβιο δεν σε άφησε σε ησυχία :D Δώσε μερικές φόρτισεις και τα αποτελέσματα θα είναι σούπερ. Μην ξεχάσεις στο Faux123 min 300mhz ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παιδιά θέλω το αρχείο για το cmw. Δεν το βρίσκω σε zip. Ασ μου το ανεβάσετε λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παιδιά θέλω το αρχείο για το cmw. Δεν το βρίσκω σε zip. Ασ μου το ανεβάσετε λίγοΛίγο πιο πάνω #7581 το ανέβασα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Παίδες καλησπέρα... Κόλλησα τώρα. Στον ήχο έχει μόνο προφίλ κανονικό και δόνηση.. Πως μπορώ να το κάνω να έχω και τρίτη επιλογή.. Δηλαδή silence χωρίς δόνηση χωρίς τίποτα. Είμαι με την τελευταία του civato. καλημέρα παίδες. Μια επεξήγηση σε αυτό ρε παιδιά γιατί δεν έχω καταλάβει. Σην ΚΙΤΚΑΤ οταν πατούσες πάνω στο εικονίδιο του ήχου (στην μπάρα ψηλά) σου είχε τρείς επιλογες (ένα πάτημα ήχος, δεύτερο δόνηση και τρίτο σιγή), Εδώ σου έχει μόνο ήχο και δόνηση. Πώς το κάνεις να έχει και σιγή? Πήγα εκεί που λέει ο φίλος αλλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω Ξαφνιάστηκα και εγώ όταν το πρωτοείδα όπως και πολύς κόσμος. Λοιπόν στην Lolipop η Google κατάργησε την επιλογή για "σιγή" από το κουμπί του ήχου, αλλά δημιούργησε ένα νέο κουμπί στην μπάρα (με το οποίο μπορείς να αντικαταστήσεις αυτό του ήχου) και με το οποίο έχεις τρεις επιλογές: "Ποτέ διακοπή" (είναι η απόλυτη σιγή, προσοχή δεν ακούγεται ούτε το ξυπνητήρι), "πάντα διακοπή" (ακούγονται όλοι οι ήχοι) και "επιλογές προτεραιότητας" (επιλέγεις εσύ ποιοι ήχοι θα ακούγονται, το ξυπνητήρι εδώ είναι ήδη προεπιλεγμένο). Το νέο κουμπί με τις τρεις επιλογές βρίσκεται στον πίνακα ειδοποιήσεων, ενώ οι ρυθμίσεις του στο "ήχοι και ειδοποιήσεις". Επειδή δυσαρεστήθηκε πολύς κόσμος, κάπου διάβασα ότι η Google σκέφτεται να επαναφέρει την "σιγή" στο επόμενο update που ετοιμάζει ήδη για την Lolipop. :) Τι tweaks;; Συνήθως όταν οι devs μιλάνε για tweaks και άλλες βελτιώσεις εννοούνε κάποια script που προσθέτουν στον φάκελο system/etc/init.d, για βελτίωση της μπαταρίας ή της απόδοσης, καθώς και για κάποιες τροποποιήσεις ή προσθήκες στο αρχείο build.prop. Αλλά μπορεί να εννοεί και άλλα. :) Edited January 6, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μην ξεχάσεις στο Faux123 min 300mhz ;) Μένιο ποια εφαρμογή είναι αυτή; Υπάρχει στου Crash γιατί έχω βάλει του civato και δεν έχει τέτοια εφαρμογή. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εγω με CivZ παντως και ειμαι πολυ ικανοποιημενος...δεν εχω περασει ουτε το update του!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Μένιο ποια εφαρμογή είναι αυτή; Υπάρχει στου Crash γιατί έχω βάλει του civato και δεν έχει τέτοια εφαρμογή.Δες το pm φίλος:cool: Εγω με CivZ παντως και ειμαι πολυ ικανοποιημενος...δεν εχω περασει ουτε το update του!!!Κώστα μετά από αυτά τα νούμερα μάλλον θα αλλάξεις στρατόπεδο :D Edited January 6, 2015 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ξαφνιάστηκα και εγώ όταν το πρωτοείδα όπως και πολύς κόσμος. Λοιπόν στην Lolipop η Google κατάργησε την επιλογή για "σιγή" από το κουμπί του ήχου, αλλά δημιούργησε ένα νέο κουμπί στην μπάρα (με το οποίο μπορείς να αντικαταστήσεις αυτό του ήχου) και με το οποίο έχεις τρεις επιλογές: "Ποτέ διακοπή" (είναι η απόλυτη σιγή, προσοχή δεν ακούγεται ούτε το ξυπνητήρι), "πάντα διακοπή" (ακούγονται όλοι οι ήχοι) και "επιλογές προτεραιότητας" (επιλέγεις εσύ ποιοι ήχοι θα ακούγονται, το ξυπνητήρι εδώ είναι ήδη προεπιλεγμένο). Το νέο κουμπί με τις τρεις επιλογές βρίσκεται στον πίνακα ειδοποιήσεων, ενώ οι ρυθμίσεις του στο "ήχοι και ειδοποιήσεις". Επειδή δυσαρεστήθηκε πολύς κόσμος, κάπου διάβασα ότι η Google σκέφτεται να επαναφέρει την "σιγή" στο επόμενο update που ετοιμάζει ήδη για την Lolipop. :) μαλιστα φιλε μου ..τωρα το"καταλαβα"... μεγαλη χαζομαρα για μενα ...μπέρδεψαν κοσμο για κατι που παντα ηταν πολυ απλο ...:) ελπιζω να το αλλαξουν και να το κανουν οπως παλια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μπορείς αλλά θα αλλάξεις bl οπότε μην το προσπαθήσεις, δύσκολα όμως να μην σου αρέσουν τα lp:cool: Μην ξεχάσεις στο Faux123 min 300mhz ;) Μενιο, στο Faux εχει νοημα να αλλαξουμε και κατι αλλο??? μονο το min freq αλλαζουμε σε 300 mHz? Την αγορασα και εγω την εφαρμογη και εχει πολλες επιλογες!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μενιο, στο Faux εχει νοημα να αλλαξουμε και κατι αλλο??? μονο το min freq αλλαζουμε σε 300 mHz? Την αγορασα και εγω την εφαρμογη και εχει πολλες επιλογες!!!Μόνο αυτό προς το παρών όταν με το καλό έχουμε costum kernel εκεί θα πέσει κλάμα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μόνο αυτό προς το παρών όταν με το καλό έχουμε costum kernel εκεί θα πέσει κλάμα :cool: δεν έχει νόημα λες να επιλέξουμε powersave mode gia CPU Governor ? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 δεν έχει νόημα λες να επιλέξουμε powersave mode gia CPU Governor ?Φίλε μου το έχω πει χιλιάδες φορές δεν υπάρχει λόγος κατεβάσεις την απόδοση της συσκευής σου. Είναι σαν να έχεις μια Ferrari με με 500 άλογα και να την κάνεις με 300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts