Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατεβάζω να φλασάρω μια Ν4 ρομ που έχει βγει για εμάς...θα πω εντυπώσεις λίαν συντόμως!!!

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-n9005-kitkat-4-4-4-beta1-note4-t2956717

Πλέον έχει βγει stable version...για να δούμε τί λέει και αυτή!

Πρώτη αίσθηση: ΦΟΒΕΡΗ παιδιά!!!! Ο τύπος έχει κάνει καταπληκτική δουλειά!!!

Edited by petran66
Edit
S8+

Μετά από πολύ καιρό είπα να περάσω την τελευταία επίσημη kitkat και ξεκίνησα να κάνω και root με την μέθοδο αλλαγής kernel για να μην γράψει ο knox. Έχω φτάσει στο βήμα που έκανα το root με τον ειδικό kernel και πρέπει να επαναφέρω τον κανονικό. Σε μια λίστα που έχουν στην αρχή του thread στους xda δεν έχει τον kernel για την τελευταία έκδοση για την συσκευή μου. Είναι BTU δηλαδή united kingdom. Που μπορώ να βρω στον σωστό kernel;

Ευχαριστώ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Μετά από πολύ καιρό είπα να περάσω την τελευταία επίσημη kitkat και ξεκίνησα να κάνω και root με την μέθοδο αλλαγής kernel για να μην γράψει ο knox. Έχω φτάσει στο βήμα που έκανα το root με τον ειδικό kernel και πρέπει να επαναφέρω τον κανονικό. Σε μια λίστα που έχουν στην αρχή του thread στους xda δεν έχει τον kernel για την τελευταία έκδοση για την συσκευή μου. Είναι BTU δηλαδή united kingdom. Που μπορώ να βρω στον σωστό kernel;

Ευχαριστώ.

και μενα με την τελευταια επισημη BTU εχω kernel ΧXUGNG1

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

τι διαφορα εχει το backup μεσα απο recovery σε σχεση με το titanium?

edit:επισης θελω να ρωτησω,οταν μπαινω στο titanium μου λεει οτι το αναγνωριστικο της σησκευης εχει αλλαξει και με ρωταει αμα ειναι να το επαναφερω ή να το αγνοησω..τι κανω??

επισης θελω να κανω ενα φορματ..μεσα απο recovery ή να ξανα περασω την rom?

Edited by arxontas2323

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

και μενα με την τελευταια επισημη BTU εχω kernel ΧXUGNG1

Ναι αλλά το θέμα μου είναι που μπορώ να βρω τον kernel για να τον περάσω με odin; Γιατί έχω τον kernel για root και πρέπει να επαναφέρω τον κανονικό.

Ναι αλλά το θέμα μου είναι που μπορώ να βρω τον kernel για να τον περάσω με odin; Γιατί έχω τον kernel για root και πρέπει να επαναφέρω τον κανονικό.

https://www.androidfilehost.com/?fid=23622183712459266

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Σωστός. :) όλα μια χαρά και root με την τελευταια έκδοση χωρίς να γράψει ο knox.

Σπάω το κεφάλι μου εδώ και ώρα ποιο και που είναι το αρχείο που πειράζουμε για τα dpi της οθόνης. Πάει καιρός που το είχα πειράξει. Θυμάται κανείς;

Σωστός. :) όλα μια χαρά και root με την τελευταια έκδοση χωρίς να γράψει ο knox.

Σπάω το κεφάλι μου εδώ και ώρα ποιο και που είναι το αρχείο που πειράζουμε για τα dpi της οθόνης. Πάει καιρός που το είχα πειράξει. Θυμάται κανείς;

Το buld.prop αλλα δε χρειαζεται.Κατεβασε το textdroider dpi και αλλαζεις κατα βουληση.

Το buld.prop αλλα δε χρειαζεται.Κατεβασε το textdroider dpi και αλλαζεις κατα βουληση.

Ωραίος. ....

Επιτέλους επανήλθε το κινητό του για φυσιολογική χρήση. :)

Υπομονή τώρα όταν βγει η lollipop να δούμε πότε θα μπορούμε να πάρουμε root χωρίς να γράφει ο knox.

Κατεβάζω να φλασάρω μια Ν4 ρομ που έχει βγει για εμάς...θα πω εντυπώσεις λίαν συντόμως!!!

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-n9005-kitkat-4-4-4-beta1-note4-t2956717

Πλέον έχει βγει stable version...για να δούμε τί λέει και αυτή!

Πρώτη αίσθηση: ΦΟΒΕΡΗ παιδιά!!!! Ο τύπος έχει κάνει καταπληκτική δουλειά!!!

Εμένα μου φαίνεται από τις φωτο που είδα ότι είναι σα τη Lollipop!!!Έχω δίκιο?? :) Αλήθεια,η εγγραφή βίντεο δουλεύει??

Edited by petran66

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Εμένα μου φαίνεται από τις φωτο που είδα ότι είναι σα τη Lollipop!!!Έχω δίκιο?? :)

Δεν είναι Lolipop. Είναι Kit Kat 4.4.4. Απλώς η εμφάνιση του note 4, λόγω κυρίως του άσπρου background, μοιάζει με αυτό της Lolipop.

Εμένα μου φαίνεται από τις φωτο που είδα ότι είναι σα τη Lollipop!!!Έχω δίκιο?? :) Αλήθεια,η εγγραφή βίντεο δουλεύει??

..Μοιαζει πολυ με Lollipop αλλα δεν ειναι. Ειναι του Note 4 το οποιο εχει το ιδιο User Interface με τη Lollipop...

Επειδη ειχα βαλει lollipop για 1 ημερα συνεχεια.μπερδευομαι και νομιζω οτι ειναι lollipop... Ειναι φοβερη ρομ, θα ανεβασω σε λιγο screenshots !!!

S8+

Παίδες καλημέρα.. Στην lollipop υπάρχει τρόπος να προσθέσουμε εφαρμογές στα πολλαπλά παράθυρα η οχι ακόμη... Πάντως για μενα πλέον επιστροφή σε κιτ κατ δεν υπάρχει...

Πάντως για μενα πλέον επιστροφή σε κιτ κατ δεν υπάρχει...
Αυτό ακριβώς έλεγα πριν λίγο σε ένα φίλο.

Για το multiwindow δυστυχώς ότι κι αν έκανα χτύπησα σε βράχο.Ο μόνος τρόπος προς το παρόν είναι μέσω της εφαρμογής mw_pen enabler αλλά δεν δουλεύει για όλες τις εφαρμογές (το tapatalk πχ δεν το περνάει)

Μολις εβγαλα...φοβερη ρομ παιδια πραγματικα...απιστευτα smooth και γρηγορη!!!!

Για πες κάτι, στις επαφές, στα αγαπημένα, τα νούμερα τα δείχνει μόνο με κυκλακια όπως στη lollipop ή έχει επιλογή και για λίστα όπως στην 4.4.2?

Εγώ παιδιά που άλλαξα bootloader λογικά δεν μπορώ να ξαναγυρισω σε kit kat έτσι δεν είναι;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ετσι τα δειχνει...και πατωντας πανω στο i σου βγαζει ολες τις πληροφοριες

Το βίντεο σου δουλευει κανονικά;

Εγώ παιδιά που άλλαξα bootloader λογικά δεν μπορώ να ξαναγυρισω σε kit kat έτσι δεν είναι;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το βίντεο σου δουλευει κανονικά;

Μια χαρα δουλευει!

Και εγω ειχα αλλαξει το bootloader μεσω Odin, αλλα καταφερα και γυρισα σε KitKar...

S8+

Γύρισες δηλαδή χωρίς κανένα θέμα έτσι; μπαίνω στην περιέργεια να το δοκιμάσω..

Μαλιστα,αποφασισαν ως φαινεται να καταργησουν την εμφανιση σε λιστα.Thanks

@feddaras αν το δοκιμασεις να φλασαρεις πρωτα μια στοκ 4.4.2 (εννοειται πριν και μετα full wipe)

Edited by truckman

Γύρισες δηλαδή χωρίς κανένα θέμα έτσι; μπαίνω στην περιέργεια να το δοκιμάσω..

Μωρε γυρισα...αλλα πεθανα μεχρι να γυρισω...καταφερα να κανω restore μετα απο αρκετες προσπαθειες...μην με ρωτησεις γιατι, αλλα λιγο πριν τελειωσει το restore μου εβγαζε restore error...Μετα απο 2-3 full wipes τα καταφερα...

S8+

Παίδες πήρα Backup την Echoe Rom v.21 και ενώ στο recovery έγραψε οk όταν πήγα στον φάκελο clockworkmod δεν υπήρχε σωστό Backup.

Μάλλον είναι art για αυτό, ας δοκιμάσει κάποιος και να μας πει.

τι διαφορα εχει το backup μεσα απο recovery σε σχεση με το titanium?

edit:επισης θελω να ρωτησω,οταν μπαινω στο titanium μου λεει οτι το αναγνωριστικο της σησκευης εχει αλλαξει και με ρωταει αμα ειναι να το επαναφερω ή να το αγνοησω..τι κανω??

επισης θελω να κανω ενα φορματ..μεσα απο recovery ή να ξανα περασω την rom?

Καποιος να μου απαντησει;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Απο οσα ξερω φιλε μου:

Το backup απο titanium ειναι για εφαρμογες...ενω απο το recovery ειναι ολης της ρομ οπως την εχεις στησει τη στιγμη που την κανεις backup.

Για φορματ, καλυτερα κανε ενα full wipe/date και μετα wipe cache μεσα απο recovery (θα χασεις τα παντα ομως)...και μετα περνα τη νεα σου ρομ...Αν εχεις κανει backup με titanium μπορεις εφοσον βαλεις τη νεα σου ρομ, να επανεγκαταστησεις το titanium και να κανειςrestore τις εφαρμογες που.ειχες κανει backup με το τιτανιουμ πριν το φορματ...

S8+

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις