Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει θέματα ,είναι λογικό σαν πρώτη Ρομ αλλά επειδή την δοκιμασα μου έφυγε η περιέργειά ,ίσως στο επόμενο update.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει θέματα ,είναι λογικό σαν πρώτη Ρομ αλλά επειδή την δοκιμασα μου έφυγε η περιέργειά ,ίσως στο επόμενο update.

ρε τι θεμα εχει?

εγω εβαλα την original με Odin την ρουταρα και δεν εχω το παραμικρό θεμα ...(ουτε ενα κόλλημα ουτε ενα restart ..)

ρε τι θεμα εχει?

εγω εβαλα την original με Odin την ρουταρα και δεν εχω το παραμικρό θεμα ...(ουτε ενα κόλλημα ουτε ενα restart ..)

Εντάξει ούτε και εγώ έχω κάποιο θέμα, αλλά επειδή είναι beta, μπορεί σε κάποιους να βγάζει κάποια προβλήματα.

Εντάξει ούτε και εγώ έχω κάποιο θέμα, αλλά επειδή είναι beta, μπορεί σε κάποιους να βγάζει κάποια προβλήματα.

δεν διαφωνω απλα εμενα δεν μου εκανε κανενα θεμα ουτε η στοκ lollipop ουτε η echoe ...

φορματ system data κτλ ...

τις εβαλα μια φορα ανοιξα το κινητο και μετα παλι φουλ wipe κτλ ...και ολα δουλευουν ρολοι ....

(εγω αλλαξα και το bootloader και το Modem δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο ...)

Εριχνα τωρα μια ματιά στα αρχεία συστήματος της lollipop και βλέπω ότι πολλές βασικές εφαρμογές συστήματος (settings, multiwindow,systemUi, κλπ κλπ) δεν έχουν πλέον αρχείο odex .

Εριχνα τωρα μια ματιά στα αρχεία συστήματος της lollipop και βλέπω ότι πολλές βασικές εφαρμογές συστήματος (settings, multiwindow,systemUi, κλπ κλπ) δεν έχουν πλέον αρχείο odex .

αυτο ειναι καλο η κακο ?:)

η echoe παντως ειναι πιο γρηγορη απο αυτη την lollipop που ειχα μεχρι τωρα ..

ο δε launcher (ο στοκ ) πετάει ...

παιδια εβαλα την χνοτε 21 καλη σταθερη γρηγορη αλλα λεω να δοκιμασω λολιποπ..

η lolipop βγαινει σε στοψκ?δλδ απο τη μαμα εταιρια? και πως μπαινει καποιο λινκ ?

αυτο ειναι καλο η κακο ?:)

Ο συγκεκριμενος μαγειρας της echoe έχω δει ότι κόβει εντελως τα animations (σε προηγουμενες εκδοσεις του tw) σε σημείο του να κερδίζει μεν ταχύτητα αλλά να γίνεται ένα πράγμα "ξερό " σε σημείο εκνευρισμού.Δεν ξέρω αν έχει κάνει το ίδιο και τώρα ή έχει βρει κάποιο άλλο τρόπο να επιταχύνει τον launcher. Αν μπορείς ανέβασε τον να κάνω μια δοκιμή

παιδια εβαλα την χνοτε 21 καλη σταθερη γρηγορη αλλα λεω να δοκιμασω λολιποπ..

η lolipop βγαινει σε στοψκ?δλδ απο τη μαμα εταιρια? και πως μπαινει καποιο λινκ ?

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/n9005xxugbnl8-5-0-lollipop-rom-t2982110

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο συγκεκριμενος μαγειρας της echoe έχω δει ότι κόβει εντελως τα animations (σε προηγουμενες εκδοσεις του tw) σε σημείο του να κερδίζει μεν ταχύτητα αλλά να γίνεται ένα πράγμα "ξερό " σε σημείο εκνευρισμού.Δεν ξέρω αν έχει κάνει το ίδιο και τώρα ή έχει βρει κάποιο άλλο τρόπο να επιταχύνει τον launcher. Αν μπορείς ανέβασε τον να κάνω μια δοκιμή

πες μου λιγο τι θες να σου ανεβασω και απο που?

(λιγο υπομονή μονο γιατι τωρα το στήνω ...)

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/n9005xxugbnl8-5-0-lollipop-rom-t2982110

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πες μου λιγο τι θες να σου ανεβασω και απο που?

(λιγο υπομονή μονο γιατι τωρα το στήνω ...)

Όταν μπορέσεις πήγαινε στο /system/priv-app/TouchWizHome_K , αντιγραψε την εφαρμογή TouchWizHome_K.apk που ειναι μεσα στο φακελο και ανεβασε την κάπου.

Όταν μπορέσεις πήγαινε στο /system/priv-app/TouchWizHome_K , αντιγραψε την εφαρμογή TouchWizHome_K.apk που ειναι μεσα στο φακελο και ανεβασε την κάπου.

κανω επαναφορα απο titanium μολις τελειώσω θα στο ανεβασω....

:)

εχω επαναφερει 115 εφαρμογες (απο τις 232 που εχω μεχρι στιγμης) και δεν εχω το παραμικρό προβλημα...!:)

Πω....με ψηνετε να.ξαναδοκιμασω...αλλα παλι με την Xnote εχω οτι θελω και πολλα παραπανω!!! ...θα δω πως θα ξυπνησω!!!

κρατα back up και δοκιμασε παλι ...και κανε αυτο που λεω πιο πάνω φιλε ...:)

ΑΦΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΜ ....μπες αρχική οθονη κτλ μια φορα ! μετα ..γυρνα σε recovery ...και κανε ενα φουλ γουαιπ και παλι .....

εγω βλεπω την καμερα να εστιάζει με την μια και τρελαίνομαι ...:lol::lol:

κρατα back up και δοκιμασε παλι ...και κανε αυτο που λεω πιο πάνω φιλε ...:)

ΑΦΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΜ ....μπες αρχική οθονη κτλ μια φορα ! μετα ..γυρνα σε recovery ...και κανε ενα φουλ γουαιπ και παλι .....

εγω βλεπω την καμερα να εστιάζει με την μια και τρελαίνομαι ...:lol::lol:

Το ειχα κανει φιλε μου αυτο...και τις 3 φορες.που την φλασαρα. Μου ειχε δωσει φοβερες οδηγιες ο truckman !!! Και root εγινα αμεσως και τα παντα ολα.....

Ας βγει η XNote lollipop και φλασαρω αμεσως...λιγο υπομονη ακομα :-)

Edited by CostasChem
S8+

Το ειχα κανει φιλε μου αυτο...και τις 3 φορες.που την φλασαρα. Μου ειχε δωσει φοβερες οδηγιες ο truckman !!! Και root εγινα αμεσως και τα παντα ολα.....

Ας βγει η XNote lollipop και φλασαρω αμεσως...

ok ....sorry για τον ενθουσιασμό μου απλα εμενα καμια απο τις 2 ρομ(και η χθεσινη και η echoe δεν μου εδωσε κανενα προβλημα πουθενα ..)..

υπομονη μεχρι την xnote lolli τοτε ....(που δεν θα αργησει ...):)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.dropbox.com/s/y0bofz4aq1aizld/TouchWizHome_K.apk?dl=0

ok ....sorry για τον ενθουσιασμό μου απλα εμενα καμια απο τις 2 ρομ(και η χθεσινη και η echoe δεν μου εδωσε κανενα προβλημα πουθενα ..)..

υπομονη μεχρι την xnote lolli τοτε ....(που δεν θα αργησει ...):)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.dropbox.com/s/y0bofz4aq1aizld/TouchWizHome_K.apk?dl=0

Και η δικιά μου εντελως απροβληματιστη,την έχω λιώσει και δεν έχει κάνει ούτε κιχ.Εν το μεταξύ όσο την τεσταρω διαπιστωνω συνέχεια βελτιώσεις σε όλο και περισσότερα σημεία. Χαίρεσαι να δουλευεις με αυτή τη ρομ.

Edited by truckman

Και η δικιά μου εντελως απροβληματιστη,την έχω λιώσει και δεν έχει κάνει ούτε κιχ.Εν το μεταξύ όσο την τεσταρω διαπιστωνω συνέχεια βελτιώσεις σε όλο και περισσότερα σημεία. Χαίρεσαι να δουλευεις με αυτή τη ρομ.

ετσι ακριβως ......

δεν βρηκα κανενα προβλημα πουθενα ...και δεν ειχα καμια ασυμβατότητα σε καμια εφαρμογή ....

ο δε chrome ειναι πλεον ο βασικός μου broswer ....αυτο με τις καρτέλες που μπορεις να τις κλείσεις απο τις τελευταίες εφαρμογές με τρελαίνει ...

το μονο πραγμα που νευριαζω με την sammy ειναι οτι επρεπε να περιμενουμε την lolli για να διορθώσουν την κάμερα ...:mad:

greenify δουλευει κανονικα απλα δεν εχουμε Push notifications ...(κατι ομως facebook κτλ τα ξεπαστρεύει και παλι κανονικά ...)

γενικα οταν ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ την κλεισεις ...ΚΛΕΙΝΕΙ αν δεν την ξανανοιξεις οριστικά ...

εχει ξεφύγει γενικα το android ....

Επιβεβαιώνω ότι ο στοκ launcher πετάει. Έχω πάθει πλάκα με το πόσο γρήγορος είναι. Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ τον Apex pro και είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να βάλω στην θέση του τον tw.

Edited by kouros17

βαζω και εγω echoe τωρα ..:)

μενιο δεν εχω ουτε ενα κόλλημα ουτε για αστειο ..

ουτε ενα restart ...!

θελει φουλ φορματ τα παντα(και system κτλ κτλ κτλ ) για να μπει σωστα ...

Ok την ξαναεβαλα μόνο με wipe data cache factory reset .modem αυτό που είχα ng1 και δουλεύει κανονικά ,είχα βάλει μια εφαρμογή και μου έκανε την δουλειά.

Έβαλα και faux min 300 και όλα καλά.

Επιβεβαιώνω ότι ο στοκ launcher πετάει. Έχω πάθει πλάκα με το πόσο γρήγορος είναι. Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ τον Apex pro και είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να βάλω στην θέση του τον tw.

Έχει καθόλου εφέ ή είναι απλά ένα ξερό πράγμα?

Έχει καθόλου εφέ ή είναι απλά ένα ξερό πράγμα?

Αν και μου είναι δύσκολο ν'αλλάξω τον Apex, ναι o τw έχει και τα εφεδάκια του. :)

Πάντως η μπανταρία στην Echo v21 (Lolipop) είναι το ίδιο καλή σε μένα με αυτήν που είχα σε Crash και lean.

Αν και μου είναι δύσκολο ν'αλλάξω τον Apex, ναι o τw έχει και τα εφεδάκια του. :)

Πάντως η μπανταρία στην Echo v21 (Lolipop) είναι το ίδιο καλή σε μένα με αυτήν που είχα σε Crash και lean.

Εμενα παντως η Echo v21 δε μ' αρεσε και τοσο!!Βασικα γιατι καθε λιγο μου εβγαζε ενα παραθυρακι "Ο ΚΝΟΧ εκλεισε"...!!Και 2ο,οπως και στην αλλη τη Lollipop, μου την εσπασε που δε κλεινει εντελως ο ηχος!!!Δηλ.να μην εχει ουτε δονηση!!!Δε ξερω αν εχετε λυση πανω σ αυτο...!!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Εμενα παντως η Echo v21 δε μ' αρεσε και τοσο!!Βασικα γιατι καθε λιγο μου εβγαζε ενα παραθυρακι "Ο ΚΝΟΧ εκλεισε"...!!Και 2ο,οπως και στην αλλη τη Lollipop, μου την εσπασε που δε κλεινει εντελως ο ηχος!!!Δηλ.να μην εχει ουτε δονηση!!!Δε ξερω αν εχετε λυση πανω σ αυτο...!!!
Το knox το παγωνεις από το Titanium Backup, τους ήχους τους ρυθμίζεις εσύ όπως θες από την φωτογραφία.

Το knox το παγωνεις από το Titanium Backup, τους ήχους τους ρυθμίζεις εσύ όπως θες από την φωτογραφία.

Α μαλιστα!!Ευχαριστω...Το βραδυ θα τη δοκιμασω παλι!!!Γιατι κατα τ αλλα δεν ηταν ασχημη!! :)

Apple iPhone 14 Pro Max

Κατεβάζω να φλασάρω μια Ν4 ρομ που έχει βγει για εμάς...θα πω εντυπώσεις λίαν συντόμως!!!

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-n9005-kitkat-4-4-4-beta1-note4-t2956717

Πλέον έχει βγει stable version...για να δούμε τί λέει και αυτή!

S8+

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις