Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να και το πρώτο μείον αλλά σημαντικό όμως..

Σήμερα με κανανε παραπονα ότι ακούγεται η φωνη μου διπλή όταν μιλάω στο τηλ.

Το δοκίμασα και εγω με το σταθερό μου και ισχύει.. Θυμάμαι παλιότερα είχε τέτοια θέματα η Cm...

Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό; αν διορθώνεται κτλ; αλλιώς με βλέπω πάλι πίσω σε TouchWiz.. (πραγμα που για να πω την αλήθεια δεν θέλω)

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να και το πρώτο μείον αλλά σημαντικό όμως..

Σήμερα με κανανε παραπονα ότι ακούγεται η φωνη μου διπλή όταν μιλάω στο τηλ.

Το δοκίμασα και εγω με το σταθερό μου και ισχύει.. Θυμάμαι παλιότερα είχε τέτοια θέματα η Cm...

Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό; αν διορθώνεται κτλ; αλλιώς με βλέπω πάλι πίσω σε TouchWiz.. (πραγμα που για να πω την αλήθεια δεν θέλω)

περίεργο τώρα μόλις έκανα δοκιμές από το σταθερό και το κινητό και δεν έχω θέμα.

Μήπως έβαλες καμία περίεργη θήκη?

και χωρις θηκη το κανει μενιο ..το θεμα ειναι οτι δεν το κανει σε ολους ...:rolleyes:

το googlara λιγο και ειδα οτι και σε αλλους εχει εμφανιστει ..θα το ψαξω λιγο ακομη αλλιως παω σε crash 18...(με μιση καρδια παντως ..)

Παρακαλω θελω μια βοηθεια. Θελω να περασω στην ελληνικη συσκευη μου καθαρο λογισμικο χωρις τα περιτα της cosmote. Να περασω την ελληνικη η προτεινεται καποιο αλλο και πιθανον νεοτερη εκδοση? Επίσης πως θα το κανω με το τελευταιο odin?

και χωρις θηκη το κανει μενιο ..το θεμα ειναι οτι δεν το κανει σε ολους ...:rolleyes:

το googlara λιγο και ειδα οτι και σε αλλους εχει εμφανιστει ..θα το ψαξω λιγο ακομη αλλιως παω σε crash 18...(με μιση καρδια παντως ..)

Κάνε μια τελευταία προσπάθεια με του Lean 3.11.7 (μην βάλεις 8)και αν στο κάνει τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον crash:)

Παρακαλω θελω μια βοηθεια. Θελω να περασω στην ελληνικη συσκευη μου καθαρο λογισμικο χωρις τα περιτα της cosmote. Να περασω την ελληνικη η προτεινεται καποιο αλλο και πιθανον νεοτερη εκδοση? Επίσης πως θα το κανω με το τελευταιο odin?

Κανεις δε ξερει να βοηθησει?

Κανεις δε ξερει να βοηθησει?
θα κάνεις το βήμα έναhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 κάτω από το βίντεο έχει και τα εργαλεία.

θα κάνεις το βήμα έναhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 κάτω από το βίντεο έχει και τα εργαλεία.

Οκ ευχαριστω. Ποια ρομ ποιας χωρας να βαλω?

Καλησπερα , ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το hands free ,τη λειτουργια δηλαδη που μπορουμε να ακουμε ποιος μας καλει , κλπ ,αυτο λειτουργει και μου λειτουργουσε μια χαρα ,μεχρι που πατησα κατα λαθος ,το s-voice ,οποτε και σταματησε να ακουγεται ,και ενω ειναι επιλεγμενες οι εντολες μεσα στις ρυθμισεις ....

Ξερει μηπως κανεις ,πως το ξανα επαναφερουμε αυτο ?? κατι εκανα εκει με το s-voice αλλα ακουγεται στα Αγγλικα και θελει και συνδεση στο ιντερνετ ...

nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE

GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht]

Ερωτησουλα χαζη.θελω να αλλαξω μοντεμ και μπουτλοαντερ.ειναι απαραιτητο να ξαναφλασαρω την ρομ μου απο την αρχη?

Ερωτησουλα χαζη.θελω να αλλαξω μοντεμ και μπουτλοαντερ.ειναι απαραιτητο να ξαναφλασαρω την ρομ μου απο την αρχη?
οχι με απλο wipe case μονο και φλασαρεις κανονικα ....

nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE

GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht]

Να θυμάστε ότι για να γίνει η αλλαγή πρέπει να μπεις χειροκίνητα σε download mode και όχι από καμία συντόμευση.

Σωστά σου απάντησε ο αετός ...

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρήκα κάτι πολύ όμορφα και καλοσχεδιασμένα Θέματα και είπα να βάλω και εδώ τονίζω είναι για cm11 και υπάρχει σε πολλά χρώματα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Primokorn.theme.ReBornBlue

Για να μην προχωρήσω σε καμιά αλλαγη και το μετανιωσω ειμαι με crash v18 και gng1 bootloader kai modem.αξιζει η αναβαθμιση στα τελευταια bootloader και modem ?τα εχει δοκιμασει κανεις η να κατσω στα αυγα μου?

Για να μην προχωρήσω σε καμιά αλλαγη και το μετανιωσω ειμαι με crash v18 και gng1 bootloader kai modem.αξιζει η αναβαθμιση στα τελευταια bootloader και modem ?τα εχει δοκιμασει κανεις η να κατσω στα αυγα μου?

Βάλτε 2 λεπτά υπόθεση είναι

Αν και δεν έχω δοκιμάσει τα τελευταία κάθε φορά Α που άλλαζα μπουτλοαντερ δεν έβλεπα ποτέ καμία διαφορά στο μόντεμ κάτι ψιλά σε καλύτερο σήμα δλδ.

Αν έχεις πολύ παλιά βάλε τα τελευταία να είσαι οκ ...

Παει το νοτελι τα παιξε...δειχνει οτι φορτιζει αναβει και τοβκοκκινο λαμπακι αλλα τιποτα αντι να ανεβενει μενει σταθερο και κατεβενει...τα δοκιμασα ολα factory reset μπαταρια αλλαγη φορτιστη αλλα παπαλα μαλλον παω για αλλαγη charging port?

Παει το νοτελι τα παιξε...δειχνει οτι φορτιζει αναβει και τοβκοκκινο λαμπακι αλλα τιποτα αντι να ανεβενει μενει σταθερο και κατεβενει...τα δοκιμασα ολα factory reset μπαταρια αλλαγη φορτιστη αλλα παπαλα μαλλον παω για αλλαγη charging port?

Τωρα αρχισε να φορτιζει....και μαλιστα μια χαρα 15% σε 15 λεπτα(καλα δεν ειναι?)εβαλα και μια εφαρμογη που σου λεει τα ma στην φορτιση και μου δινει οτι φορτιζει στο μαξ 1800ma..τι να πω δεν ξερω περιεργα πραγματα...τι λετε να γινε?

Με ποιο τροπο μπορω να κανω ροοτ την συσκευη? Ειμαι ρε 4.4.2 Το towekroot δεν λειτουργει....
Με αυτόν http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54657188&postcount=1

Τωρα αρχισε να φορτιζει....και μαλιστα μια χαρα 15% σε 15 λεπτα(καλα δεν ειναι?)εβαλα και μια εφαρμογη που σου λεει τα ma στην φορτιση και μου δινει οτι φορτιζει στο μαξ 1800ma..τι να πω δεν ξερω περιεργα πραγματα...τι λετε να γινε?

Ίσως να ήταν κώλυμα ίσως να αρχίζει να τα παίζει και το charging port οι επόμενες μέρες θα δείξουν.

Ίσως να ήταν κώλυμα ίσως να αρχίζει να τα παίζει και το charging port οι επόμενες μέρες θα δείξουν.

Παλι τα ιδια...μια φορτιζει μια ενω αναβει το λαμπακι και εμφανίζεται ο.κεραυνος στο εικονιδιο παλι τπτ...δεν ξέρω τι να πω..να δοκιμασω να αλλαξω μπαταρια?εχω την μαμα καβαντζα..δεν ξερω μου φαίνεται παραλογο ενω δειχνει να φορτιζει να γραφει φορτιση αλλα να μην ανεβενει το ποσοστο..ακου και το αλλο το κουλο πριν λιγο φλασαρα τα μοντεμ μια χαρα μετα το ξανασυνδεω στον υπολογιστη και εκανε τον ηχο οτι μπαινοβγαίνει η συσκευη μεχρι που μου εβγαλε οτι η συσκευη δεν αναγνωρίζεται :( αν παω για αλλαγη charging port ποσο παει το μαλι?

Σχετικά φθηνά είναι πιστεύω κανένα 20αρικο πάρε τηλ στην σμαρτεκ και ρώτα τους.

http://www.vrisko.gr/details/451f2627bi05a314_aa_bf427k0h7h01

Δοκίμασε μπας και φταίει ο φορτιστής .

@menios ναι εχω μπρο..

@ araditsas αλλαξα προχθες πηρα εναν για το ταμπλετ μου δοκιμασα και τιποτα και με εκεινον..ειμαι θεσσαλονικη η σμαρτεκ αθηνα δεν ειναι?

Προσπαθω να καταλαβω πως ενω διαβαζει τον φορτιστη αναβει το λεντακι εμφανίζεται ο κεραυνος στο εικονιδιο της μπαταριας δεν φορτιζει..αρα παει να πει οτι δεν περνει ρευμα..υπαρχει καμια εφαρμογη για να δω αν παιρνει ρευμα ενω ειναι στον φορτιστη?

@menios ναι εχω μπρο..

@ araditsas αλλαξα προχθες πηρα εναν για το ταμπλετ μου δοκιμασα και τιποτα και με εκεινον..ειμαι θεσσαλονικη η σμαρτεκ αθηνα δεν ειναι?

Προσπαθω να καταλαβω πως ενω διαβαζει τον φορτιστη αναβει το λεντακι εμφανίζεται ο κεραυνος στο εικονιδιο της μπαταριας δεν φορτιζει..αρα παει να πει οτι δεν περνει ρευμα..υπαρχει καμια εφαρμογη για να δω αν παιρνει ρευμα ενω ειναι στον φορτιστη?

Δες το πμ σου.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις