freddaras Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Να και το πρώτο μείον αλλά σημαντικό όμως.. Σήμερα με κανανε παραπονα ότι ακούγεται η φωνη μου διπλή όταν μιλάω στο τηλ. Το δοκίμασα και εγω με το σταθερό μου και ισχύει.. Θυμάμαι παλιότερα είχε τέτοια θέματα η Cm... Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό; αν διορθώνεται κτλ; αλλιώς με βλέπω πάλι πίσω σε TouchWiz.. (πραγμα που για να πω την αλήθεια δεν θέλω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Να και το πρώτο μείον αλλά σημαντικό όμως.. Σήμερα με κανανε παραπονα ότι ακούγεται η φωνη μου διπλή όταν μιλάω στο τηλ. Το δοκίμασα και εγω με το σταθερό μου και ισχύει.. Θυμάμαι παλιότερα είχε τέτοια θέματα η Cm... Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό; αν διορθώνεται κτλ; αλλιώς με βλέπω πάλι πίσω σε TouchWiz.. (πραγμα που για να πω την αλήθεια δεν θέλω)περίεργο τώρα μόλις έκανα δοκιμές από το σταθερό και το κινητό και δεν έχω θέμα. Μήπως έβαλες καμία περίεργη θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 και χωρις θηκη το κανει μενιο ..το θεμα ειναι οτι δεν το κανει σε ολους ...:rolleyes: το googlara λιγο και ειδα οτι και σε αλλους εχει εμφανιστει ..θα το ψαξω λιγο ακομη αλλιως παω σε crash 18...(με μιση καρδια παντως ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Παρακαλω θελω μια βοηθεια. Θελω να περασω στην ελληνικη συσκευη μου καθαρο λογισμικο χωρις τα περιτα της cosmote. Να περασω την ελληνικη η προτεινεται καποιο αλλο και πιθανον νεοτερη εκδοση? Επίσης πως θα το κανω με το τελευταιο odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 και χωρις θηκη το κανει μενιο ..το θεμα ειναι οτι δεν το κανει σε ολους ...:rolleyes: το googlara λιγο και ειδα οτι και σε αλλους εχει εμφανιστει ..θα το ψαξω λιγο ακομη αλλιως παω σε crash 18...(με μιση καρδια παντως ..)Κάνε μια τελευταία προσπάθεια με του Lean 3.11.7 (μην βάλεις 8)και αν στο κάνει τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον crash:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Παρακαλω θελω μια βοηθεια. Θελω να περασω στην ελληνικη συσκευη μου καθαρο λογισμικο χωρις τα περιτα της cosmote. Να περασω την ελληνικη η προτεινεται καποιο αλλο και πιθανον νεοτερη εκδοση? Επίσης πως θα το κανω με το τελευταιο odin? Κανεις δε ξερει να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Κανεις δε ξερει να βοηθησει?θα κάνεις το βήμα έναhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 κάτω από το βίντεο έχει και τα εργαλεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 θα κάνεις το βήμα έναhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 κάτω από το βίντεο έχει και τα εργαλεία. Οκ ευχαριστω. Ποια ρομ ποιας χωρας να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλησπερα , ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το hands free ,τη λειτουργια δηλαδη που μπορουμε να ακουμε ποιος μας καλει , κλπ ,αυτο λειτουργει και μου λειτουργουσε μια χαρα ,μεχρι που πατησα κατα λαθος ,το s-voice ,οποτε και σταματησε να ακουγεται ,και ενω ειναι επιλεγμενες οι εντολες μεσα στις ρυθμισεις .... Ξερει μηπως κανεις ,πως το ξανα επαναφερουμε αυτο ?? κατι εκανα εκει με το s-voice αλλα ακουγεται στα Αγγλικα και θελει και συνδεση στο ιντερνετ ... Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ερωτησουλα χαζη.θελω να αλλαξω μοντεμ και μπουτλοαντερ.ειναι απαραιτητο να ξαναφλασαρω την ρομ μου απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ερωτησουλα χαζη.θελω να αλλαξω μοντεμ και μπουτλοαντερ.ειναι απαραιτητο να ξαναφλασαρω την ρομ μου απο την αρχη?οχι με απλο wipe case μονο και φλασαρεις κανονικα .... Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ερωτησουλα χαζη.θελω να αλλαξω μοντεμ και μπουτλοαντερ.ειναι απαραιτητο να ξαναφλασαρω την ρομ μου απο την αρχη? Να θυμάστε ότι για να γίνει η αλλαγή πρέπει να μπεις χειροκίνητα σε download mode και όχι από καμία συντόμευση. Σωστά σου απάντησε ο αετός ... ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρήκα κάτι πολύ όμορφα και καλοσχεδιασμένα Θέματα και είπα να βάλω και εδώ τονίζω είναι για cm11 και υπάρχει σε πολλά χρώματα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Primokorn.theme.ReBornBlue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Για να μην προχωρήσω σε καμιά αλλαγη και το μετανιωσω ειμαι με crash v18 και gng1 bootloader kai modem.αξιζει η αναβαθμιση στα τελευταια bootloader και modem ?τα εχει δοκιμασει κανεις η να κατσω στα αυγα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Για να μην προχωρήσω σε καμιά αλλαγη και το μετανιωσω ειμαι με crash v18 και gng1 bootloader kai modem.αξιζει η αναβαθμιση στα τελευταια bootloader και modem ?τα εχει δοκιμασει κανεις η να κατσω στα αυγα μου? Βάλτε 2 λεπτά υπόθεση είναι Αν και δεν έχω δοκιμάσει τα τελευταία κάθε φορά Α που άλλαζα μπουτλοαντερ δεν έβλεπα ποτέ καμία διαφορά στο μόντεμ κάτι ψιλά σε καλύτερο σήμα δλδ. Αν έχεις πολύ παλιά βάλε τα τελευταία να είσαι οκ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παει το νοτελι τα παιξε...δειχνει οτι φορτιζει αναβει και τοβκοκκινο λαμπακι αλλα τιποτα αντι να ανεβενει μενει σταθερο και κατεβενει...τα δοκιμασα ολα factory reset μπαταρια αλλαγη φορτιστη αλλα παπαλα μαλλον παω για αλλαγη charging port? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παει το νοτελι τα παιξε...δειχνει οτι φορτιζει αναβει και τοβκοκκινο λαμπακι αλλα τιποτα αντι να ανεβενει μενει σταθερο και κατεβενει...τα δοκιμασα ολα factory reset μπαταρια αλλαγη φορτιστη αλλα παπαλα μαλλον παω για αλλαγη charging port? Τωρα αρχισε να φορτιζει....και μαλιστα μια χαρα 15% σε 15 λεπτα(καλα δεν ειναι?)εβαλα και μια εφαρμογη που σου λεει τα ma στην φορτιση και μου δινει οτι φορτιζει στο μαξ 1800ma..τι να πω δεν ξερω περιεργα πραγματα...τι λετε να γινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Με ποιο τροπο μπορω να κανω ροοτ την συσκευη? Ειμαι ρε 4.4.2 Το towekroot δεν λειτουργει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Με ποιο τροπο μπορω να κανω ροοτ την συσκευη? Ειμαι ρε 4.4.2 Το towekroot δεν λειτουργει....Με αυτόν http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54657188&postcount=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Τωρα αρχισε να φορτιζει....και μαλιστα μια χαρα 15% σε 15 λεπτα(καλα δεν ειναι?)εβαλα και μια εφαρμογη που σου λεει τα ma στην φορτιση και μου δινει οτι φορτιζει στο μαξ 1800ma..τι να πω δεν ξερω περιεργα πραγματα...τι λετε να γινε? Ίσως να ήταν κώλυμα ίσως να αρχίζει να τα παίζει και το charging port οι επόμενες μέρες θα δείξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ίσως να ήταν κώλυμα ίσως να αρχίζει να τα παίζει και το charging port οι επόμενες μέρες θα δείξουν. Παλι τα ιδια...μια φορτιζει μια ενω αναβει το λαμπακι και εμφανίζεται ο.κεραυνος στο εικονιδιο παλι τπτ...δεν ξέρω τι να πω..να δοκιμασω να αλλαξω μπαταρια?εχω την μαμα καβαντζα..δεν ξερω μου φαίνεται παραλογο ενω δειχνει να φορτιζει να γραφει φορτιση αλλα να μην ανεβενει το ποσοστο..ακου και το αλλο το κουλο πριν λιγο φλασαρα τα μοντεμ μια χαρα μετα το ξανασυνδεω στον υπολογιστη και εκανε τον ηχο οτι μπαινοβγαίνει η συσκευη μεχρι που μου εβγαλε οτι η συσκευη δεν αναγνωρίζεται :( αν παω για αλλαγη charging port ποσο παει το μαλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 :( αν παω για αλλαγη charging port ποσο παει το μαλι?Έχεις γραμμένο Knox ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σχετικά φθηνά είναι πιστεύω κανένα 20αρικο πάρε τηλ στην σμαρτεκ και ρώτα τους. http://www.vrisko.gr/details/451f2627bi05a314_aa_bf427k0h7h01 Δοκίμασε μπας και φταίει ο φορτιστής . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 @menios ναι εχω μπρο.. @ araditsas αλλαξα προχθες πηρα εναν για το ταμπλετ μου δοκιμασα και τιποτα και με εκεινον..ειμαι θεσσαλονικη η σμαρτεκ αθηνα δεν ειναι? Προσπαθω να καταλαβω πως ενω διαβαζει τον φορτιστη αναβει το λεντακι εμφανίζεται ο κεραυνος στο εικονιδιο της μπαταριας δεν φορτιζει..αρα παει να πει οτι δεν περνει ρευμα..υπαρχει καμια εφαρμογη για να δω αν παιρνει ρευμα ενω ειναι στον φορτιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 @menios ναι εχω μπρο.. @ araditsas αλλαξα προχθες πηρα εναν για το ταμπλετ μου δοκιμασα και τιποτα και με εκεινον..ειμαι θεσσαλονικη η σμαρτεκ αθηνα δεν ειναι? Προσπαθω να καταλαβω πως ενω διαβαζει τον φορτιστη αναβει το λεντακι εμφανίζεται ο κεραυνος στο εικονιδιο της μπαταριας δεν φορτιζει..αρα παει να πει οτι δεν περνει ρευμα..υπαρχει καμια εφαρμογη για να δω αν παιρνει ρευμα ενω ειναι στον φορτιστη?Δες το πμ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 πισω στα γνωστα λημέρια .... crash 18 odex και lean ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts