vag74 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397498 lean 3.8 δοκίμασε και θα με θυμηθείς, χωρίς πρόγραμμα. Lean ο απόλυτος kernel;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Θα συμφωνησω ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397498 lean 3.8 δοκίμασε και θα με θυμηθείς, χωρίς πρόγραμμα. Ευχαριστώ. Το knox δεν γράφει υποθέτω με το towelroot. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εγώ δοκιμάζω τον ουλτιματε ν61 και όλα καλά μέχρι στιγμής θα δω για μπαταρία το καλό είναι ότι δουλεύει τέλεια το να ανοίγει η οθόνη με 2πλο ταπ αλλά και να σβήνει με διπλό ταπ στην νοτιφικατιον μπαρ έχει ακόμα να ξεκλειδώνει με σουιπ και άλλα τέτοια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εγώ δοκιμάζω τον ουλτιματε ν61 και όλα καλά μέχρι στιγμής θα δω για μπαταρία το καλό είναι ότι δουλεύει τέλεια το να ανοίγει η οθόνη με 2πλο ταπ αλλά και να σβήνει με διπλό ταπ στην νοτιφικατιον μπαρ έχει ακόμα να ξεκλειδώνει με σουιπ και άλλα τέτοια .το διπλό κτύπημα βάλτο 40000 είναι καλύτερα σε θέμα μπαταρίας. Για διπλό σβήσιμο στον nova κτυπάς όπου θέλεις στις αρχικές οθόνες με βολεύει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Θα συμφωνησω ;-) Αχ να έβγαζε και για το g2:)sorry για το off topic:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Στον AEL kernel το διπλο χτυπημα πως ενεργοποιειται? Επειδη εχω PIN για το ξεκλειδωμα οθονης θα δουλεψει το διπλο χτυπημα? Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Στον AEL kernel το διπλο χτυπημα πως ενεργοποιειται? Επειδη εχω PIN για το ξεκλειδωμα οθονης θα δουλεψει το διπλο χτυπημα?κάνε τικ την επιλογή DT2W και βάλτο 40000. Η οθόνη ανάβει μέχρι τον χρόνο που ορίσαμε μετα όχι. Δεν θα κλείνεις το τηλέφωνο με το PowerOff. Αν θέλεις να ανάβει πάντα το βάζεις 0 αλλά η μπαταρία θα έχει τρελή κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 lean 3.8 δοκίμασε και θα με θυμηθείς, χωρίς πρόγραμμα. Σε lean το διπλο ταμπ δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Σε lean το διπλο ταμπ δουλευει?Όχι δεν το έχει. Θα δούμε όμως πολύ καλά νούμερα στην μπαταρία φάνηκε από την αρχή που τον έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 κάνε τικ την επιλογή DT2W και βάλτο 40000. Η οθόνη ανάβει μέχρι τον χρόνο που ορίσαμε μετα όχι. Δεν θα κλείνεις το τηλέφωνο με το PowerOff. Αν θέλεις να ανάβει πάντα το βάζεις 0 αλλά η μπαταρία θα έχει τρελή κατανάλωση. Πρεπει να το αφηνω να κλειδωνει μονο του καθε φορα? Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εγώ δοκιμάζω τον ουλτιματε ν61 και όλα καλά μέχρι στιγμής θα δω για μπαταρία το καλό είναι ότι δουλεύει τέλεια το να ανοίγει η οθόνη με 2πλο ταπ αλλά και να σβήνει με διπλό ταπ στην νοτιφικατιον μπαρ έχει ακόμα να ξεκλειδώνει με σουιπ και άλλα τέτοια . ίσως ο χειρότερος κερνελ πρώτη φορά το λέω για κερνελ. είχα δύο μπουτ λουπ και επανήλθε μόνο με αφαίρεση μπαταρίας. Όχι δεν το έχει. Θα δούμε όμως πολύ καλά νούμερα στην μπαταρία φάνηκε από την αρχή που τον έβαλα. εννοείτε πως έβαλα λειν αμέσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Αντε πλησιαζει ο καιρος για νεο android. Το sprint note 3 πρεπει να πηρε 4.4.4. Λογικα θα παιξει κανα porting και στο international πριν μας δωσουν επισημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 εννοείτε πως έβαλα λειν αμέσως... Αντε πλησιαζει ο καιρος για νεο android. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά καιρό είχαμε να δούμε τόσο καλό κερνελ ,το Deep sleep είναι απίστευτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά καιρό είχαμε να δούμε τόσο καλό κερνελ ,το Deep sleep είναι απίστευτο . Είναι πολύ καλός αλλά βλέπω πως οι πυρήνες δεν μπαίνουν idle γιατι, μπας και έχω εγώ κανένα θεματακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Είναι πολύ καλός αλλά βλέπω πως οι πυρήνες δεν μπαίνουν idle γιατι, μπας και έχω εγώ κανένα θεματακι? εεεεε. συγνώμη..... στο lean 3.8 αναφέρεστε?:confused: Γιατί με τις ανά 2-3 ώρες αλλαγές έχω χάσει τη μπάλα λιγάκι....:lol: Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Είναι πολύ καλός αλλά βλέπω πως οι πυρήνες δεν μπαίνουν idle γιατι, μπας και έχω εγώ κανένα θεματακι?Δοκίμασε να κλείσεις πέντε έξι φορές τη οθονη με το power off . Έχεις ενεργοποιημένο το DVFS ? edit: την οθονη arabitsas με power off εεεεε. συγνώμη..... στο lean 3.8 αναφέρεστε?:confused: Ναι. Edited September 11, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Με τον ΑΕL εχω πολυ καλα αποτελεσματα . Αλλα που ειναι οι χρονοι που ειχαμε πριν κανα 3μηνο Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Δοκίμασε να κλείσεις πέντε έξι φορές τη οθονη με το power off . Έχεις ενεργοποιημένο το DVFS ? edit: την οθονη arabitsas με power off Ναι. Το dvfs είναι έτσι και τικαρισμενο από το εξποσειντ. ιντλε δεν βλέπω με την καμία . [ATTACH]49674[/ATTACH][ATTACH]49675[/ATTACH] δλδ σε εσένα παγώνουν; μπας και να τον ξανά πέρναγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 περασα την xnote 20 και πλεον ειναι σαν να εχω αλλο κιν . κατησα πατησα ομως και εξαφανησα τα κουμπια αριστερα και δεξια απο το κεντρικο πληκτρο. πως τα επαναφερω σε λειτουργεια γιατι δεν μπορω α γυρισω πισω στις εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) περασα την xnote 20 και πλεον ειναι σαν να εχω αλλο κιν . κατησα πατησα ομως και εξαφανησα τα κουμπια αριστερα και δεξια απο το κεντρικο πληκτρο. πως τα επαναφερω σε λειτουργεια γιατι δεν μπορω α γυρισω πισω στις εφαρμογες μπες στην εφαρμογή xnote και πάτα εκεί που λέει 1 μετά πάτα το 2 και κατά enable. [ATTACH]49676[/ATTACH] έκανα εκκαθάριση κασε έκανα και νταλβικ κασε ξαναπέρασα τον κερνελ lean 3.8 και πάλι stop δεν βλέπω .μα είναι δυνατών; ;; [ATTACH]49677[/ATTACH] ρε λες να φταίει η γνήσια sview που έβαλα στο κινητό από εχθές και να μην κάνει νάνι; ;;; Edited September 11, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Το dvfs είναι έτσι και τικαρισμενο από το εξποσειντ. ιντλε δεν βλέπω με την καμία . [ATTACH]49674[/ATTACH][ATTACH]49675[/ATTACH] δλδ σε εσένα παγώνουν; μπας και να τον ξανά πέρναγαξετικαρε και επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 ξετικαρε και επανεκκίνηση. τίποτα πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 τίποτα πάλι τα ίδια.τι να πω ρε φίλε δες φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Και μενα ετσι ηταν απο το πρωι. Αλλα πριν λιγο κολλησαν. Ειναι καθαρα θεμα κερνελ. Επανερχεται και μετα απο deep sleep. Μπορει τις στιγμες που το κοιτας να μην εχουν κολλησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts