godjet Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 είναι τόσα Πόλα που μπορείς να κάνεις που τι να σου λέμε τώρα. περιληπτικά κάποιες εφαρμογές μπορείς να αλλάξεις εμφάνιση θέμα δλδ να έχεις καλύτερη διαχείριση μνήμης και μπαταρίας googlare και δες και κανένα βιντεακι YouTube να δεις και ρωτάς μετά ότι θες να σου πούμε. να ξέρεις πως το ρπυταρισμα δεν γίνετε ντε και καλά μόνο γιατί το κινητό γίνετε καλύτερα ναι γίνεται αλλά μικρές διαφορές ο λόγος να το κάνεις είναι ότι συνέχεια θα βγαίνει κάτι νέο θα έχεις πάντα τις τελευταίες αναβαθμίσεις θα είσαι εσύ το αφεντικό στο κινητό σου και πάνω απ όλα είναι χόμπι τρελά γουστάρουμε φλασαρισματα γιατί είμαστε αρρωστακια. thanks πως το βλεπεις με τowel root θα μπορω να ξαναγυρισω σε ανρουτ για να παρω το update ? γενικα δεν εχω πολυ χρονο να βαλω αλλη ρομ . . mono gia καμια εφαρμογη που ζηατει ρουτ το σκεφτομαι.. Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Να σου θυμίσω πως το νοτε1 μετά από ένα χρόνο άρχισαν να βγαίνουν οι καλές ρομ και και κερνελ και φτάσαμε σε σημείο να είμαστε όσο σμουθ ήταν το ΝΟΤΕ 2. Τώρα λοιπών η ιστορία επαναλαμβανετε και πάμε εύκολα άλλον ένα χρόνο για τι νοτε5 ίσως. Χαχαχαχαχα ξεχνιούνται αυτά φιλε μου.. Τρελές εποχές ζήσαμε με το πρώτο θηρίο.. Ξενύχτια και φλασαρισμα ατελείωτο.. Χεχεχε Το Note 3 έχει πιάσει κορυφή τώρα.. Και θα δούμε και άλλα ακόμη. Ούτε για πλάκα Note 4... Οπως το είπες πέντε και πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 AEL 7.7 πρώτη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ρε σεις, πατε καλα????μολις εβαλα τον civ1.8...δεν προλαβα να τον ευχαριστηθω και τωρα λετε να βαλουμε τον AEL πως λεγεται αυτος????? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ρε σεις, πατε καλα????μολις εβαλα τον civ1.8...δεν προλαβα να τον ευχαριστηθω και τωρα λετε να βαλουμε τον AEL πως λεγεται αυτος????? Είπαμε. Κάθε φορά βγαίνει ένας καλύτερος που είναι κλικ γρηγορότερος και ένα κλικ καλύτερος σε μπαταρία από τον προηγούμενο. Αηδία κατάντησε. Εγώ με όλους τα ίδια αποτελέσματα έχω πάνω κάτω. Τώρα χρησιμοποιώ ultimate v59 μόνο και μόνο για τα double tap to wake και swipe to sleep και για τα έτοιμα προφίλ που έχει. Α ξέχασα. Είναι και ένα κλικ ο πιο γρήγορος :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Είπαμε. Κάθε φορά βγαίνει ένας καλύτερος που είναι κλικ γρηγορότερος και ένα κλικ καλύτερος σε μπαταρία από τον προηγούμενο. Αηδία κατάντησε. Εγώ με όλους τα ίδια αποτελέσματα έχω πάνω κάτω. Τώρα χρησιμοποιώ ultimate v59 μόνο και μόνο για τα double tap to wake και swipe to sleep και για τα έτοιμα προφίλ που έχει. Α ξέχασα. Είναι και ένα κλικ ο πιο γρήγορος :P Ωραια...εβαλα τον AEL μολις και δεν εχει synapse για να τον πειραξω....ωραια...τον ξαναβγαζω Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Ωραια...εβαλα τον AEL μολις και δεν εχει synapse για να τον πειραξω....ωραια...τον ξαναβγαζω εχει το s-tweaks αν δεν κανω λαθος !:) Edited September 9, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ωραια...εβαλα τον AEL μολις και δεν εχει synapse για να τον πειραξω....ωραια...τον ξαναβγαζωΜα το γραφεί καθαρά [sTWEAKS] Αν διαβάσεις το θέμα θα δεις ότι είχε θέμα με το synapse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά έχετε πρόβλημα με το gps δεν το βρίσκει με τίποτα. Έχω xnote 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Συνολικο κλειδωμα σε 30 δευτερα ! Κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά έχετε πρόβλημα με το gps δεν το βρίσκει με τίποτα. Έχω xnote 20modem ng1 έβαλες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά έχετε πρόβλημα με το gps δεν το βρίσκει με τίποτα. Έχω xnote 20 Μήπως είχες πριν καμία port rom s5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μήπως είχες πριν καμία port rom s5. Ναι. Είχα βάλει μια port S5 έχει σημασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ρώτησε και άλλος ένας αλλά δεν απαντήθηκε. Πως βγάζουμε αυτές τις ρίγες από το drop down menu στην x-note 20; Και κάτι άλλο. Bootloader αλλάζουμε ή όχι; Προσφέρει κάτι η αλλαγή; Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 modem ng1 έβαλες ? Κάτι έβαλα δεν είδα κάτι. Στείλε link αν μπορείς να είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ναι. Είχα βάλει μια port S5 έχει σημασία; Έχει ναι. Από ότι θυμάμαι όσοι βάλανε s5 port πρέπει να ξανά γυρίσουν σε στοκ ρομ με για να φτιαχτεί. Κάνε ένα search στο xda γιατί είμαι έξω τώρα και δε προλαβαίνω για link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αν ξαναγυρίσω σε s5 port θα δουλέψει; είμαι εκτός και χρειάζομαι το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αν ξαναγυρίσω σε s5 port θα δουλέψει; είμαι εκτός και χρειάζομαι το gps. Δε ξέρω μαν. Πάντως αν έχεις κρατήσει backup από την s5 δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ναι. Είχα βάλει μια port S5 έχει σημασία;δες εδω https://www.google.com/url?q=http://forum.xda-developers.com/showthread.php%3Ft%3D2778050&sa=U&ei=yAIPVIVWhaHIA8yKgPAN&ved=0CAYQFjAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNHW9lUmVgDBGvmdNLN2HsjPP9Zqlg Έχει απαντηθεί και στο νήμα αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αν ξαναγυρίσω σε s5 port θα δουλέψει; είμαι εκτός και χρειάζομαι το gps. Οχι με στοκ ρομ δεν στρώνει πάλι. Πρέπει να περάσεις ξανά την s5 port rom. Κανονικά με τα wipes.. Μόλις ανοίξει το κινητό δες αν δουλεύει το gps. Κλείνεις το κινητό... Περνάς μια ρομ πχ την xnote v20 ΧΩΡΊΣ ΚΑΝΕΝΑ WIPES. πάνω απο την s5 port rom δλδ. Μόλις ανοίξει το κινητό θα έχεις χίλια δυο ερρορ. Βλέπεις το gps. Ότι δουλεύει... Και μετα μπαίνεις recovery κάνεις full wipes και περνάς κανονικά την ρομ της χνοτε v20. Και είσαι οκ.. Μετα θα δουλεύει το gps σου καμπάνα. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αν ξαναγυρίσω σε s5 port θα δουλέψει; είμαι εκτός και χρειάζομαι το gps. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το gps μετά από την s5 v5 οτιδήποτε και να φλασαρες το gps πάντα ήταν νεκρό! !!! Κατέβασα την xnote v17. μπαίνω στο recovery wipe data wipe cache wipe davlic format system και μετά περνάω την s5 v5 (χωρίς τα fix)μπουταρει το τηλέφωνο ελέγχω το gps αν δουλεύει δούλευε μια χαρά, ξανά μπαίνω στο recovery και περνάω την xnote v17 χωρίς κανένα wipe! !!Μόλις ανοίξει το τηλέφωνο θα έχετε ένα σωρό errors (εγώ πάτησα αρκετές φορές το οκ για τα errors αλλά επειδή ήταν ατελείωτα !!!!!) Μπαίνω ξανά στο recovery και κάνω wipe data μόνο περίμενα να ανοίξει το τηλέφωνο δοκιμάζω το gps αμέσως και ήταν ΟΚ[http://www]*!!!!!! μετά περνάω την echoe v14 με φουλ wipe και το πρώτο πράγμα ου δοκίμασα ήταν το gps και ήταν ΟΚ! !!![http://www] Την s5 v5 την πέταξα κατευθείαν μην την βλέπω άλλο! !![http://www]*κάντε τα βήματα ακριβός και πιστεύω θα πιάσει σε όλους! ! Φίλε ακολούθησε κατά γράμμα ότι λέει το κείμενο και θα είσαι οκ εγώ αυτό είχα κάνει τότε και μάλιστα το ξαναεκανα γιατί δεν είχα μυαλό και ξαναεβαλα s5 port. Αν δεν βρεις την xnote 17 εγώ το είχα κάνει με τη 18 λογικά γίνεται και με τν 20. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ξαναγυρίσω σε s5 port θα δουλέψει; είμαι εκτός και χρειάζομαι το gps. Στην s5 δουλεύει κανονικά αλλά μονο σε αυτή αν δεν κάνεις αυτό που σου έγραψα δεν θα δουλέψει σε καμία άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Είμαι ροοτ. Έχω κατεβάσει μια ρομ. Έχω τιτανιουμ μπακ απ στην εξωτερική κάρτα. Αν περάσω τη νέα ρομ μετά μπορώ να επαναφέρω μνμ επαφές κ εφαρμογές όπως τα έχω ακριβώς τώρα; μέχρι και ίδια θέση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Προφανως εχει ξανααπαντηθει αλλα εχω χαθει λιγο στο ψαξιμο με τσ διαφορα φλασρισματα. Εχω ρουταρει με towelroot σε γαλλικο note 3 με baseband version N9005XXUENC2.αγορασμενο πριν κανα 6μηνο. Εχω απενεργοποιησει τα updates τα αυτοματα. Η μπαταρια μου με τον καιρο εχει γινει τραγικη και θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων να βαλω μια μια εφαρμογες να στρωσει. Ερωτηση: 1.Αν κανω επαναφορα θα κατεβασει αυτοματα την πιο πρόσφατη? 2. Αν ναι η τελευταια γαλλικη παιρνει towelroot? Αν όχι τι πρεπει να προσεξω για να μην παρει update? Θα ηθελα να παρω μια πιο πρόσφατη εκδοση μηπως και βελτιωσανε την διαχείριση μπαταριας, αλλα δε θελω σε καμια περιπτωση να χασω το ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Βραχος η μπαταρια με τις ρυθμισεις του friedrich :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts