Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ μετά από πολλές προσπαθείες το έβαλα αλλά συναιχιζει να μην συντονίζεται το gear και flip cover... Εκτός αυτού οι πόλεις αναγράφονται στα αγγλικά και όχι στα ελληνικά... Μήπως πέρασα κάποια άλλη έκδοση??

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει εγκαταστήσει κανείς αυτή την rom;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2847013

oxi ...

για να πω την αληθεια δυσκολα με βλεπω να κουνιέμαι απο chrash ...:)

oxi ...

για να πω την αληθεια δυσκολα με βλεπω να κουνιέμαι απο chrash ...:)

Και εγώ με crash v14 είμαι αλλά λέω να αναβαθμίσω bootloader, modem σε GN1 και λέω να την δοκιμάσω γιατί τα σχόλια στο xda είναι διθυραμβικά, άσε που βλέπω ότι έχει απευθείας στο aroma τον lean 3.5 και πως να το κάνουμε είναι ο αγαπημένος μου;)

Τελικά ξέρουμε τι μας προσφέρει και αν μας προσφέρει τίποτα η αλλαγή του μπουτλοαντερ;

εσύ γιατί θες να αναβαθμίσεις;

Τελικά ξέρουμε τι μας προσφέρει και αν μας προσφέρει τίποτα η αλλαγή του μπουτλοαντερ;

εσύ γιατί θες να αναβαθμίσεις;

Για τον bootloader δεν ξέρω αλλά για το modem διαβάζω για καλύτερο σήμα. Συν ότι το καινούριο firmware είναι πιο φιλικό με την διαχείριση της ram και τη μπαταρία, νομίζω ότι είναι 3 πολύ καλοί λόγοι για να αναβαθμίσει κάποιος;)

Και εγώ με crash v14 είμαι αλλά λέω να αναβαθμίσω bootloader, modem σε GN1 και λέω να την δοκιμάσω γιατί τα σχόλια στο xda είναι διθυραμβικά, άσε που βλέπω ότι έχει απευθείας στο aroma τον lean 3.5 και πως να το κάνουμε είναι ο αγαπημένος μου;)

φιλε νομιζω οτι ειναι η καλυτερη ρομ που εχω βαλει ποτε.....με lean ειναι το κατι άλλο ...:)

εβαλα τα μοντακια μου τις ρυθμισεις μου κτλ και για την ωρα δεν το κουναω ...:)

φιλε νομιζω οτι ειναι η καλυτερη ρομ που εχω βαλει ποτε.....με lean ειναι το κατι άλλο ...:)

εβαλα τα μοντακια μου τις ρυθμισεις μου κτλ και για την ωρα δεν το κουναω ...:)

Καλά κάνεις;)απλώς εγώ οποία και να βάλω θα την εγκαταστήσω με full wipe λέω να την περάσω και να την δοκιμάσω εγώ για εσάς:)

Καλά κάνεις;)απλώς εγώ οποία και να βάλω θα την εγκαταστήσω με full wipe λέω να την περάσω και να την δοκιμάσω εγώ για εσάς:)

παντα full wipe ρε εννοείται αυτο ...:)

δεν εχει νοημα αλλιως ...δεν καταλαβαινεις την δυναμη της καθε ρομ στο φουλ της ...

Για τον bootloader δεν ξέρω αλλά για το modem διαβάζω για καλύτερο σήμα. Συν ότι το καινούριο firmware είναι πιο φιλικό με την διαχείριση της ram και τη μπαταρία, νομίζω ότι είναι 3 πολύ καλοί λόγοι για να αναβαθμίσει κάποιος;)

μα εγω ρωτησα συγκεκριμένα για μπουτλοαντερ άρα ούτε εσύ ξέρεις τον λόγο που αναβαθμίζεις οκ.

αν και δεν είναι κάθε αναβάθμιση καλύτερη της προηγούμενης δεν είναι θέλω να πω σίγουρο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι έχω και εγώ την ίδια βάση.

Όσο για την διαχείριση ράμ παίζει ρόλο και ο κερνελ να ξέρεις.

παντα full wipe ρε εννοείται αυτο ...:)

δεν εχει νοημα αλλιως ...δεν καταλαβαινεις την δυναμη της καθε ρομ στο φουλ της ...

Καλό είναι το φουλ γουαιπ και εγώ πάντα έτσι κάνω αλλά δεν έχει να κάνει με την δύναμη της ρομ και τίποτα από αυτά πάρα με το να μην σου δουλεύει κάτι σωστά ή και καθόλου.

φιλε αραδιτσα μου εχει τυχει να βαλω update απο πανω χωρις full wipe και να μην ανοιγουν βασικες εφαρμογες .....!

και η ρομ γενικα να σέρνεται ...και εκει που ηταν να εχω λαθος εντύπωση και λαθος εικονα μολις εβαλα την ιδια ρομ με full επαθα ζημιά ...:)

μα εγω ρωτησα συγκεκριμένα για μπουτλοαντερ άρα ούτε εσύ ξέρεις τον λόγο που αναβαθμίζεις οκ.

αν και δεν είναι κάθε αναβάθμιση καλύτερη της προηγούμενης δεν είναι θέλω να πω σίγουρο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι έχω και εγώ την ίδια βάση.

Όσο για την διαχείριση ράμ παίζει ρόλο και ο κερνελ να ξέρεις.

Καλό είναι το φουλ γουαιπ και εγώ πάντα έτσι κάνω αλλά δεν έχει να κάνει με την δύναμη της ρομ και τίποτα από αυτά πάρα με το να μην σου δουλεύει κάτι σωστά ή και καθόλου.

Λες να αναβαθμίσω μόνο bootloader; νομίζω ότι bootloader και modem πάνε μαζί και το GN1 modem λένε ότι έχει καλύτερο σήμα. :)

έβαλα και εγώ το προηγούμενο Nf4 νομίζω δεν είδα καμιά διαφορά ούτε σήμα ούτε τίποτα .

δοκίμασε δεν έχεις να χάσεις τίποτα και βλέπεις. ..

μαζί δεν πάνε είναι δύο διαφορετικά .

να θυμάστε πως για να κάνεις δουλειά στο όντων για να μπεις σε νταουνλοαν μοουντ πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα αλλιώς δεν περνάνε.

αλλιώς εννοώ την συντόμευση που έχουν οι ρομ.

σβήσε το τηλέφωνο μπες χειροκίνητα και θα είσαι οκ

Edited by araditsas

έβαλα και εγώ το προηγούμενο Nf4 νομίζω δεν είδα καμιά διαφορά ούτε σήμα ούτε τίποτα .

δοκίμασε δεν έχεις να χάσεις τίποτα και βλέπεις. ..

μαζί δεν πάνε είναι δύο διαφορετικά .

να θυμάστε πως για να κάνεις δουλειά στο όντων για να μπεις σε νταουνλοαν μοουντ πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα αλλιώς δεν περνάνε.

αλλιώς εννοώ την συντόμευση που έχουν οι ρομ.

σβήσε το τηλέφωνο μπες χειροκίνητα και θα είσαι οκ

Ξέρω φιλε μου θα είναι η 4 φορά που αναβαθμιζω ευχαριστώ πάντως:D

Λες να αναβαθμίσω μόνο bootloader; νομίζω ότι bootloader και modem πάνε μαζί και το GN1 modem λένε ότι έχει καλύτερο σήμα. :)

Εγώ που μπορώ να τα βρω;

Alexander Ng1 + lean3.5

Και γω ιδια ρομ και κερνελ. Προσεξες οτι οι εφαρμογες ανοιγουν πιο γρηγορα ? Λογω odex :-))

Edited by kosmasgr

Στο stock widget της accuweather το στίγμα του gps που αναγράφει την πόλη σας το γράφει Ελληνικά η Greeklish?By the way οποίος θέλει διάφανο widget accuweather ορίστε το link : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2615004 Edited by Gigolo_83

Εδω και 2 ωρες εβαλα τον stock kernel gng1 και παρατηρω οτι δεν εχει καμοια διαφορα με τους custom οσον αφορα μπαταρια και διαχειριση συχνοτητων. Βραχος ! Οποτε μενω stock

Κοσμα καλημερα μπορεις να μου δωσεις οδηγιες πως θα περασω την rom [ROM][N9005][ALEXNDR] GNG1,ειμαι στην stock rom ND3 με root.

Υπαρχουν καποια σοβαρα μπαγκς στην συγκεκριμενη??Ευχαριστω.

Οχι κανενα bug. Μπορει να σου βγαλει κανα forced close στα security policies αλλα τα παγωνεις με titanium backup. Ολα τα αλλα δουλευουν αφρος.

Αρχικα θα βαλεις την rom στην καρτα sd.

Θα μπεις στο download mode και θα φλασαρεις με το odin 3.09 bootloader και modem GNG1 τα οποια θα βρεις στο thread της alexndr rom για να τα κατεβασεις. Στο odin θα ξετικαρεις το autoreboot και θα τικαρεις το bootloader update. Μολις τελειωσει το odin θα βγαλεις μπαταρια και θα ξεκινησεις το κινητο με το power - vol up - home για να μπεις στο cwm recovery.

Φλασαρεις την ρομ με full wipe επιλογη και εισαι ετοιμος.

Προσοχη με το odin. Για να μπεις στο download mode και να φλασαρεις με το odin θα κανεις power off το κινητο και θα μπεις με το συνδυασμο power.home.vol down. Μην χρησιμοποιησεις το reboot σε download mode γιατι θα σου βγαλει σφαλμα στο φλασαρισμα

Edited by kosmasgr

Και γω ιδια ρομ και κερνελ. Προσεξες οτι οι εφαρμογες ανοιγουν πιο γρηγορα ? Λογω odex :-))

Ναι είναι όντως πιο γρήγορη, με παραξένεψε βέβαια που η μαμά κέρνελ σου άντεξε το ίδιο γιατί σε σχέση με lean έχει αρκετές ρυθμίσεις αλλαγμένες. Touchboost, dvfs, hotplug κτλ.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις