Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θέλω τα φώτα σας. Έβαλα το kernel civato και στο boot μου γράφει κάτι περίεργα και αφού έχει ανοίξει Ότι ο Knox διακόπηκε. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φυσικά και όχι :lol: Συνήθως στο αυτόματο με +2 μέχρι +4. Εξάλλου δεν το μπορώ το πολύ φωτεινό :)

Ε καλά τώρα. Ο σκοπός είναι με φουλ φωτεινότητα τι ψάρια πιάνει. Αλλιώς μένω στον στοκ που μου έχει βγάλει μέχρι και 9 ώρες στο αυτόματο...

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τελος καλο ολα καλα . Το battery drain σταματησε κανοντας uninstall την επιλογη sview cover. ευτυχως που ειναι κατι που δεν χρεισιμοποιω. τα αποτελεσματα ομως ειναι εντελως αναπαντεχα . ειμαι με xnote 18 και civato 1.5 .

hint: αν κανουμε greenify to facebook οι ενημερωσεις του messenger δεν ερχονται . με την donate εκδοση ομως και την επιλογη gcm push for greenified apps το messenger Λειτουργει κανονικα .

Επισης θα κανω μεγαλη δηλωση . ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΡΟΜ ΚΑΙ ΚΕΡΝΕΛ(εκτος αν ερθει 4.4.3 η 4.4.4) . Εχω τα καλυτερα αποτελεσματα ever ακομα και οταν ειχα battery drain .

[ATTACH]47780[/ATTACH][ATTACH]47781[/ATTACH][ATTACH]47782[/ATTACH][ATTACH]47783[/ATTACH]

Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις βάλει στο synapse?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

4. Αν δεν σε ενδιαφέρει το screen mirroring ναι αξίζει να αλλάξεις κέρνελ.

Για προβολή σε άλλη οθόνη εννοείς? Γιατί, τι παίζει αν αλλάξεις kernel?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Για προβολή σε άλλη οθόνη εννοείς? Γιατί, τι παίζει αν αλλάξεις kernel?

Δεν λειτουργει με κανεναν custom kernel

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις βάλει στο synapse?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Enable intelli hotplug και στην πρωτη σελιδα του synapse στην επιλογη cpu touchboost στο min εβαλα 1190,4 και στο max 1728 . Ετσι εμενα μου φαινεται πιο smooth

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Enable intelli hotplug και στην πρωτη σελιδα του synapse στην επιλογη cpu touchboost στο min εβαλα 1190,4 και στο max 1728 . Ετσι εμενα μου φαινεται πιο smooth

Καλημέρα.

Και εμένα με αυτές τις ρυθμίσεις με φαίνεται πιο smooth..

Sent from my note3

Απλα απιστευτη μπαταρια και γρηγορος . Εγω το ειπα δεν το ξαναπειραζω

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Δεν λειτουργει με κανεναν custom kernel

Οοοομανν... Απογοήτευση!! Γιατί έτσι? Ούτε με πρόσθετα?

Για εισηγηθείτε εκεί πέρα του σιβατου! :P

Επίσης, ξαναρωτάω μιας και δεν πηρα απάντηση. Πώς απενεργοποιώ την ενημέρωση συγκεκριμενων εφαρμογων?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Παντως ειμαι γκινιας ρε ****τη μου.Ειχα ξεχασει να παρω backup την Cm M8 που ειχα περασει και εφαγα ενα βαρβατο loop.Μπαινω λοιπον recovery και ανακαλυπτω την τεραστια μ.....α που εχω κανει.Ειχα μεσα ενα zip της Omega που ειχα κατεβασει καποια στιγμη και το περασα κατευθειαν.Ολα καλα ολα ωραια μια χαρα παει με Omega V20 + Civato 1.5.Πρωτη φορα που κρατησα και Civato εχει κανει καλη δουλεια πλεον.Και ξυπναω σημερα και εχει βγει καινουρια Omega!Ε ημαρτον ρε.

τίποτα απλά βγάλε ότι πρόγραμμα για κερνελ έχεις.

Λογικά θα βάλεις civato μόλις τον βάλεις άσε το τηλέφωνο κάνα πεντάλεπτο και μετά άνοιξε το synapse δώσε οκ και μετά επανεκκίνηση.

Ευχαριστω αυτο ακριβως σκοπευω να κανω ;)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ευχαριστώ πολύ!

Δοκίμασα να περάσω μια custom Rom μέσω mobile odin και κόλλησε το κινητό στο download mode. Μετά από πολύ ώρα κατάφερα να το ξεκολλήσω μέσω odin περνώντας την τελευταία rom FNG2. Δοκίμασα να το κάνω root με το towelroot αλλά μου γράφει ότι δεν το υποστηρίζει. Υπάρχει άλλος τρόπος με την Rom αυτή; Αν βάλω recovery μέσω Odin χωρίς root, μπορώ να βάλω custom rom ; Σας ευχαριστώ πολύ.

Ξέρει κανείς γιατί το play store μου λέει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με το dead trigger 2 είμαι με xnote και έχω στοxpose το play store fixes

Παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος με τα leather θέματα της xnote,δεν μπορώ να κάνω donate δεν έχω paypal και στο mai ο developer μου έγραψε ότι η μόνη λύση είναι paypal, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με ενδιαφέρει το καφέ και το μαύρο θέμα μπορώ να καταθέσω χρήματα σε λογαριασμό και να κάνει τη διαδικασία κάποιος άλλος για μένα.

Τελικά με την τελευταία 4.4.2 μπορώ να κάνω root;αν ναι με ποιον τρόπο; έχουμε κανένα link για cw recovery; Σας ευχαριστώ, έχω μείνει Λίγο πίσω γιατί φοβόμουν ν ασ μην γράψει το Knox. Τώρα είναι πλέον αργά . Θα το ευχαριστηθώ επιτέλους :-)

Επίσης, ξαναρωτάω μιας και δεν πηρα απάντηση. Πώς απενεργοποιώ την ενημέρωση συγκεκριμενων εφαρμογων?

Μπορείς τις εφαρμογές που θες να τις κάνεις εφαρμογές συστήματος. Αν πάρουν update, κάνοντας απεγκατάσταση θα απεγκατασταθεί μόνο η ενημέρωση και όχι το πρόγραμμα. Άρα θα έχεις πάντα την εφαρμογή στη version που σε εξυπηρετεί.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι....

Και με x-note αλλά και με omega αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : ειδικά σε μέρη με αυξημένη ηλιοφάνεια όταν πατάω το home button ανοίγει αμέσως η οθόνη αλλά όχι στη ρυθμισμένη φωτεινότητα. Μετά από 2-3 δευτερόλεπτα επανέρχεται στο κανονικό επίπεδο που έχω ορίσει. Αυτό μου το κάνει και με στοκ κέρνελ και με synapse. Στο synapse το μόνο που έχω αλλάξει είναι το intelli Hotels.com και τίποτα άλλο. Καμία ιδέα;

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι....

Και με x-note αλλά και με omega αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : ειδικά σε μέρη με αυξημένη ηλιοφάνεια όταν πατάω το home button ανοίγει αμέσως η οθόνη αλλά όχι στη ρυθμισμένη φωτεινότητα. Μετά από 2-3 δευτερόλεπτα επανέρχεται στο κανονικό επίπεδο που έχω ορίσει. Αυτό μου το κάνει και με στοκ κέρνελ και με synapse. Στο synapse το μόνο που έχω αλλάξει είναι το intelli Hotels.com και τίποτα άλλο. Καμία ιδέα;

Άμα το έχεις στην τσέπη ή μέσα σε τσαντάκι έτσι δουλεύει ;)

Παιδες εβαλα τον Civato πριν λιγο (οποτε δεν εχω αποψη ακομα), αλλα ηθελα να ρωτησω, εχετε βαλει καποια ιδιαιτερα settings στο Synapse ή απλα τα default? Ενδιαφερομαι κυριως για μπαταρια οποτε εχοντας αυτο για γνωμονα τι μου προτεινετε? Νομιζω ειχε παρει το ματι μου πως το default ειναι οκ στον συγκεκριμενο.

EDIT: Επισης ξερουμε το Kit Kat addons που λεει στο Aroma της Xnote τι ακριβως ειναι?

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Είμαι με 4.4.2 στοκ και έκανα root με towelroot. Ολα καλά, Knox 0x0 και official. Μετά όμως από 10 μέρες περίπου το official χωρίς να πειράξω κάποια μαμά εφαρμογή ή ότι άλλο έγινε "τροποποιημένη" ή κάπως έτσι. Τι μπορεί να συνέβη? To Knox παραμένει 0χ0.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις