Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι...Πως μπορω να το περασω????
ψάξε στο Google lost imei ή κάτι παρόμοιο ,θα βρεις κάποιο πρόγραμμα που θα το περάσεις χειροκίνητα μέσω καλωδίου από το pc σου.

Το ΙΜΕΙ σου το έχει η συσκευη πίσω όταν βγάλεις την μπαταρία.

Και που εψαξα δεν εβγαλα ακρη..Και στο youtube κοιταξα μηπως και εχει καναν τροπο αλλα ολα οσα ειναι θελουν να πληρωσεις...

Ολα μου λενε να κανω backup τον efs...Πριν περασω την ρομ τον ειχα κανει και τωρα κανω restore αλλα τιποτα...

Βαζεις αυτο και ησυχάζεις. . https://www.dropbox.com/s/3y6lp4oui68th4t/org.adaway_47.apk

Για να δουλέψει, βέβαια, πρέπει να είσαι root....

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

τελος καλο ολα καλα . Το battery drain σταματησε κανοντας uninstall την επιλογη sview cover. ευτυχως που ειναι κατι που δεν χρεισιμοποιω. τα αποτελεσματα ομως ειναι εντελως αναπαντεχα . ειμαι με xnote 18 και civato 1.5 .

hint: αν κανουμε greenify to facebook οι ενημερωσεις του messenger δεν ερχονται . με την donate εκδοση ομως και την επιλογη gcm push for greenified apps το messenger Λειτουργει κανονικα .

Επισης θα κανω μεγαλη δηλωση . ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΡΟΜ ΚΑΙ ΚΕΡΝΕΛ(εκτος αν ερθει 4.4.3 η 4.4.4) . Εχω τα καλυτερα αποτελεσματα ever ακομα και οταν ειχα battery drain .

[ATTACH]47780[/ATTACH][ATTACH]47781[/ATTACH][ATTACH]47782[/ATTACH][ATTACH]47783[/ATTACH]

Edited by TorroRosso

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Παιδια πραγματικα ετσι μου ερχετε να το στειλω στον τοιχο...Δεν γινετε οτι βιντεακι και οτι τοπικ υπαρχει στο ιντερνετ το εχω δει μπας και βγαλω καμια ακρη με το σκατο ιμει...τι backup εχω κρατησει τον efs και τι δεν εχω κανει και τιποτα...παω να ξαναβαλω την official να ησυχασω...πφφφφ

Σήμερα διαπίστωσα οτι το camera upload του dropbox σταματάει όταν σβήνει η οθόνη και ξεκινάει ξανα όταν ανοίξω την εφαρμογή.

Ενοείτε οτι δεν το έχω κάνει greenify. Τί να φταίει?

EDIT: Τελικά το βρήκα. Το clean master μου την έκανε τη δουλειά γιατί το είχα τσεκάρει να κάνει αυτόματο κλείσιμο όλων των εργασιών κατα το κλείδωμα.

Edited by geoxraslap

X10 mini

Xperia ARC

Galaxy Nexus

Νexus 4

Note 3

Ρε παιδιά ας μπει κάποιος στο κόπο να μου στείλει το link με αυτόν τον περιβόητο kernel civato.
Εδω http://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567714228

Έχω ένα μικρό lag όταν σέρνω πάνω κάτω τα ονόματα των επαφών και τις τελευταίες κλήσεις . Είμαι με X note 18 Kate civato 15.

X10 mini

Xperia ARC

Galaxy Nexus

Νexus 4

Note 3

Τον τελευταίο ultimate τον δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Sent from my note3

Τον τελευταίο ultimate τον δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Sent from my note3

Μην τον βάλεις έχει reboot, ετοιμάζει άλλη έκδοση.

Τον δοκίμασα με διάφορες ρυθμίσεις , είναι πολύ γρήγορος σε default αλλά η μπαταρία ρουφάει, συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά 4.5 ώρες πάνω κάτω είχε αντέξει όταν ο civato σε defaults αντέχει για πλάκα 7 ώρες. Υπάρχουν τρόποι όπως για παράδειγμα οι ρυθμίσεις που πρότεινε ο Μένιος για να τον κάνει σφεράτο με μικρό αντίκτυπο στην μπαταρία.

Όπως καταλαβαίνεις μένουμε στο civato που με διαφορά είναι ο καλύτερος στο σύνολο.

Τον δοκίμασα με διάφορες ρυθμίσεις , είναι πολύ γρήγορος σε default αλλά η μπαταρία ρουφάει, συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά 4.5 ώρες πάνω κάτω είχε αντέξει όταν ο civato σε defaults αντέχει για πλάκα 7 ώρες. Υπάρχουν τρόποι όπως για παράδειγμα οι ρυθμίσεις που πρότεινε ο Μένιος για να τον κάνει σφεράτο με μικρό αντίκτυπο στην μπαταρία.

Όπως καταλαβαίνεις μένουμε στο civato που με διαφορά είναι ο καλύτερος στο σύνολο.

7 ώρες με την φωτεινότητα στο 100%;

Καλησπερα παιδια.Εχω κανει ρουτ με towelroot και εχω καποιες ερωτησεις.

1.Πως θα περασω Recovery ;

2.Ποια ρομ να περασω οσο γινετε πιο κοντα στην στοκ ρομ;

3.Θα πρεπει να ξανακανω ρουτ;

4.Αξιζει να αλαξω κερνελ;

Ειμαι αρχαριος σε ολα αυτα και ενα λινκ με οδηγειες θα με βοηθουσε.

Σας ευχαριστω

Εχω το νοτε 3 με σναπντραγκον και ειναι γερμανικο

7 ώρες με την φωτεινότητα στο 100%;

Φυσικά και όχι :lol: Συνήθως στο αυτόματο με +2 μέχρι +4. Εξάλλου δεν το μπορώ το πολύ φωτεινό :)

Σας ευχαριστω

+1 παιδιά θα εκτιμουσαμε κάποιον να μας καθοδηγήσει λιγο κάποιος έμπειρος χρήστης

Σας ευχαριστω

Εφόσον εισαι 4.4.2.

1. Περνάς το CWM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079

2. Σχεδόν όλες οι Ρομ ειναι stock based εκτός AOSP και CM11. Σου προτείνω xnote http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472301

3. Οχι δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι ροοτ

4. Αν δεν σε ενδιαφέρει το screen mirroring ναι αξίζει να αλλάξεις κέρνελ. Θα δείς μπαταρία έως και 8 ώρες ανοιχτή οθόνη αλλά εξαρτάται απο την χρήση σου.

Προσοχή πριν περάσεις οποιαδήποτε ρομ κάνε back up το efs σε περίπτωση που χάσεις το ΙΜΕΙ. Μπορείς και την στιγμή που σου ανοίγει το aroma installer για να περάσεις την ρομ. Υπαρχει σχετική επιλογή. Αλλιώς υπάρχει και εφαρμογή επι πληρωμή αλλά αξίζει το 1ευρώ στον developer και στο xda δωρεάν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2698639.

Μην αγχώνεσαι όμως αν δεν πειράξεις τίποτα στο κινητό σου και κάνεις ακριβώς οτι χρειαστεί δεν επρόκειτο να χάσεις ποτέ το IMEI.

Edited by kosmasgr

Θυμιστε μου μια, κατα το φλασαρισμα Kernel κανουμε wipe Dalvik μονο, σωστα?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Θυμιστε μου μια, κατα το φλασαρισμα Kernel κανουμε wipe Dalvik μονο, σωστα?
τίποτα απλά βγάλε ότι πρόγραμμα για κερνελ έχεις.

Λογικά θα βάλεις civato μόλις τον βάλεις άσε το τηλέφωνο κάνα πεντάλεπτο και μετά άνοιξε το synapse δώσε οκ και μετά επανεκκίνηση.

Εφόσον εισαι 4.4.2.

1. Περνάς το CWM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079

2. Σχεδόν όλες οι Ρομ ειναι stock based εκτός AOSP και CM11. Σου προτείνω xnote http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472301

3. Οχι δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι ροοτ

4. Αν δεν σε ενδιαφέρει το screen mirroring ναι αξίζει να αλλάξεις κέρνελ. Θα δείς μπαταρία έως και 8 ώρες ανοιχτή οθόνη αλλά εξαρτάται απο την χρήση σου.

Προσοχή πριν περάσεις οποιαδήποτε ρομ κάνε back up το efs σε περίπτωση που χάσεις το ΙΜΕΙ. Μπορείς και την στιγμή που σου ανοίγει το aroma installer για να περάσεις την ρομ. Υπαρχει σχετική επιλογή. Αλλιώς υπάρχει και εφαρμογή επι πληρωμή αλλά αξίζει το 1ευρώ στον developer και στο xda δωρεάν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2698639.

Μην αγχώνεσαι όμως αν δεν πειράξεις τίποτα στο κινητό σου και κάνεις ακριβώς οτι χρειαστεί δεν επρόκειτο να χάσεις ποτέ το IMEI.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε κοσμα.

Μαλον θα βαλω την x-note γιατι ακουω πολυ καλα λογια απο ολους εδω μεσα.

αν καποια στιγμη στο μελον θελω να το γυρισω παλι μαμα ρομ γινετε χωρις να φενεται οτι πειραχτηκε?

Σε ευχαριστω πολυ φιλε κοσμα.

Μαλον θα βαλω την x-note γιατι ακουω πολυ καλα λογια απο ολους εδω μεσα.

αν καποια στιγμη στο μελον θελω να το γυρισω παλι μαμα ρομ γινετε χωρις να φενεται οτι πειραχτηκε?

αν βάλεις ρομ δεν υπάρχει γυρισμός ο knox έγραψε.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις