Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα τον civato Explorer 1.5 και σε σχέση με τον 1.4b πάει σφαίρα! Πολύ πιο γρήγορος. Μένει να δούμε μπαταρία.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

+1000:cool:από τα λίγα που διάβασα στο xda με την καινούρια αναβάθμιση της Samsung με οποίο τρόπο και να κάνεις root μετά γράφει ο knox το έγραψαν για το s5 άρα θα ισχύει και για το note 3.Πιστευω ότι παλι θα βρεθεί τρόπος αλλά ακόμα δεν έχουν βρει κάποιο παράθυρο έκλεισε η Samsung με την αναβάθμιση, γιαυτό κατσε όπως είσαι έχει δίκιο ο Μένιος:cool:

Το μονο που με προβληματιζει και το σκεφτομαι για να βαλω αλλη ρομ ειναι πως δεν θα μπορω να βαλω νεα εκδοση ανδροιντ αν βγαλει η σαμσουνγκ για το νοτε 3.Μπορει να κανω λαθος βεβαια δεν ξερω

Άσε τους δορυφόρους εδώ λέμε ότι όλα ανοίγουν αστραπή.

Ωραίο δώρο μας ετοίμασε πριν πάει διακοπές ο τεράστιος.

ΧΑΧΑ αυτό ακριβός σκεφτόμουν αύριο πρωί φεύγω για διακοπές...

Το μονο που με προβληματιζει και το σκεφτομαι για να βαλω αλλη ρομ ειναι πως δεν θα μπορω να βαλω νεα εκδοση ανδροιντ αν βγαλει η σαμσουνγκ για το νοτε 3.Μπορει να κανω λαθος βεβαια δεν ξερω

λάθος κάνεις άπαξ και έχεις γράψει το κνοξ βάζεις όποια ρομ θες και όταν η Σάμη βγάλει νέα ρομ θα βγάλουν στα καπάκια και στο xda πολλές ρομ στην νέα αναβάθμιση.

Και στις διακοπές δεν έχει internet?:lol::lol::lol:

Ναι αλλά οι ρυθμοί του φλασαρισματος είναι πάρα πολύ λιγότεροι γιατί αν στραβώσει κάτι δεν θα έχω PC και μου έχει τύχει σε διακοπές.

λάθος κάνεις άπαξ και έχεις γράψει το κνοξ βάζεις όποια ρομ θες και όταν η Σάμη βγάλει νέα ρομ θα βγάλουν στα καπάκια και στο xda πολλές ρομ στην νέα αναβάθμιση.

+1000:rolleyes:

Ναι αλλά οι ρυθμοί του φλασαρισματος είναι πάρα πολύ λιγότεροι γιατί αν στραβώσει κάτι δεν θα έχω PC και μου έχει τύχει σε διακοπές.

Πάρε ένα στικάκι μαζί σου με τα αρχεία σου και ένα usb otg και σε βλέπω παραλία γυαλί φραπέ και φλασάρισμα:p

Πλάκα πλάκα κάτι τέτοιο έκανα εγώ:)Καλές διακοπές να έχεις και προσοχή στα baotloop:cool:

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και ο ultimate ετοιμάζει update σήμερα το βράδυ πάλι δεν θα μείνω ήσυχος ευτυχώς ο civato πάει διακοπές:p

[ATTACH]47541[/ATTACH][ATTACH]47542[/ATTACH]xnote 18,civato 1.5 πρώτη φόρτιση το έλιωσα πως να βγάλει τη μέρα:p

[ATTACH]47543[/ATTACH] κσι κλήσεις.

[QUOστην αρχήTE=djchristakis;5513541]Παιδια πατησα να ψαξει για ενημερωσεις και μου εβγαλε το μηνυμα πως η συσκευη μου εψει τροποπιηθη...τον κνοξ ομως ειναι 0:0. Το κινητο το εχω ρουταρει με το towelroot...εχω περασει greenify... wanam...exposed framework... εχω κανει παγωμα σε 3 εφαρμογες που ειχε μεδα το κινητο.Τι πρεπει να κανω για να μπορω να περνω κανονικα ενημερωσεις παλι?μηπως φταιει που παγωσα καποιες εφαρμογες?

Και εμένα το ίδιο είχε βγάλει στην αρχή. Τώρα μου βγάζει ότι οι πιo πρόσφατες ενημερώσεις έχουν ήδη εγκατασταθεί. Μπορεί μετά από κάποιες επανεκκινήσεις να διορθωθεί και το δικό σου. Η επόμενη αναβάθμιση πάντως αναβαθμίζει το ΚΝΟΧ και δεν μπορείς να κανεις root χωρίς να γράψει o μετρητής.

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Όταν είναι root η συσκευη δεν δέχεται ενημέρωσης.

Για να πάρει πρέπει να φύγει το root.

Μην σε απασχολεί κάτσε όπως είσαι και απόλαυσε την συσκευή σου.

Αυτό ήξερα κι εγώ αλλά τελευταία μου έβγαζε ότι έχω ενημέρωση. Αλλά δεν την έκανα για να μην γράψει ο knox

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

[ATTACH]47541[/ATTACH][ATTACH]47542[/ATTACH]xnote 18,civato 1.5 πρώτη φόρτιση το έλιωσα πως να βγάλει τη μέρα:p

Για δώσε ρυθμίσεις....

Να σας ρωτήσω κάτι.

Άλλαξα το DPI του τηλεφώνου σε 380, μια χαρά.

To ότι δεν μπορώ να αλλάξω τη συλλογή σε 480 DPI για να φαίνεται καλύτερα είναι θέμα της στοκ POM, ή συμβαίνει και σε εσάς?

Να σας ρωτήσω κάτι.

Άλλαξα το DPI του τηλεφώνου σε 380, μια χαρά.

To ότι δεν μπορώ να αλλάξω τη συλλογή σε 480 DPI για να φαίνεται καλύτερα είναι θέμα της στοκ POM, ή συμβαίνει και σε εσάς?

Σε μενα αλλαζει μια χαρα με app settings απο xposed.

Και μαλιστα δουλευει αψογα και στα 360 ;)

Ποια ρύθμιση πρέπει να κάνω για να μην αργει να ανοίξει η οθόνη; Είμαι με civ 1.5

Max freq απο 960 σε 1190;)

Σε μενα αλλαζει μια χαρα με app settings απο xposed.

Και μαλιστα δουλευει αψογα και στα 360 ;)

Το appsettings χρησιμοποιώ και εγώ αλλά δεν παίρνει την αλλαγή. Θα δοκιμάσω και σε άλλες αναλύσεις μπας και.

Το appsettings χρησιμοποιώ και εγώ αλλά δεν παίρνει την αλλαγή. Θα δοκιμάσω και σε άλλες αναλύσεις μπας και.

Μετά την εγκατάσταση του appsetings έκανες reboot για να ενεργοποιηθεί από το xposed?αν όχι τσέκαρε αν το έχεις ενεργοποιήσει στο xposed και κανε επανεκκίνηση

Παιδια ειμαι ρουτ.τι πρεπει να κανω η να πειραξω για να μην χανει κωδικους wifi;

Παιδιά εχω xnote 18 και civato 1.5. Ανοίγω synapse κανω τις ρυθμίσεις που θελω, πατάω apply, κανω restart και όλα ειναι γυρισμένα παλι στο default. τι φταίει? :( ροοτ εχω δώσει κανονικά στην εφαρμογή.

Πάτα apply και δεν χρειάζεται restart. Δούλεψέ το 5λεπτά να δει το synapse οτι είναι σταθερός ο kernel με τις νέες ρυθμίσεις και μετά κάνεις restart αν υπάρχει λόγος.

X10 mini

Xperia ARC

Galaxy Nexus

Νexus 4

Note 3

Παιδιά εχω xnote 18 και civato 1.5. Ανοίγω synapse κανω τις ρυθμίσεις που θελω, πατάω apply, κανω restart και όλα ειναι γυρισμένα παλι στο default. τι φταίει? :( ροοτ εχω δώσει κανονικά στην εφαρμογή.

Όταν ανοίγει το τηλέφωνο μην το ακουμπάς για μερικά δευτερόλεπτα μεχρι να γράψει κάτω synapse boot completed. Δες αν είναι τσεκαρισμένο αυτό:o[ATTACH]47606[/ATTACH][ATTACH]4760

Εχω κατεβασει το appsetings απο το xposed και του εχω δωσει δικαιωματα ρουτ.εχω βαλει στον touchwiz launcer να κανει rotate αλλα οταν κανει rotate δεν φενονται ολες οι εφαρμογες και μερικες κρυβονται απο την οθονη.πως μπορω να τον κανω να προσαρμοζετε στην οθονη και να φενοντσι ολα?

Εχω κατεβασει το appsetings απο το xposed και του εχω δωσει δικαιωματα ρουτ.εχω βαλει στον touchwiz launcer να κανει rotate αλλα οταν κανει rotate δεν φενονται ολες οι εφαρμογες και μερικες κρυβονται απο την οθονη.πως μπορω να τον κανω να προσαρμοζετε στην οθονη και να φενοντσι ολα?

Ποια ρομ εχεις και με ποσα dpi ?? Δοκιμασε να ριξεις τα dpi στον tw launcher

Ποια ρομ εχεις και με ποσα dpi ?? Δοκιμασε να ριξεις τα dpi στον tw launcher

Φιλε εχω την μαμα ρομ. Πως ριχνω τα dpi δεν ξερω?

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις