araditsas Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 κανενας που να εχει καποια aosp rom στο κινητο? εντυπωσεις απο μπαταρια? Όταν 2 ίσα δοκιμάσει πριν 2 μήνες μια από τα ίδια ίσος να τράβαγε λίγο περισσότερο. Αλλά το θέμα είναι πως δεν έκατσα ούτε 2 μέρες στην πράξη που δεν δουλεύει το πενάκι δεν μπορώ να το καταπιώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 ισως βαλω να δοκιμασω γιατι με τρωει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Εγω εχω κανει τικ το intelli hotpluq τιποτα αλλο. Σα να ξυπνάει λίγο πιο αργά το τηλ ή είναι η ιδέα μου;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ειπε κανεις κατι για civato ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Σα να ξυπνάει λίγο πιο αργά το τηλ ή είναι η ιδέα μου;;;; Ξυπναει πιο αργα επειδη εχεις πειραξει το max screen off frequency Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ειπε κανεις κατι για civato ??Καλημέρα στην παρέα. Μάλλον με αυτόν τον κερνελ πάμε για ρεκόρ μπαταρίας. Ξυπναει πιο αργα επειδη εχεις πειραξει το max screen off frequencyΜάλλον αυτό είναι γιατί εμείς δεν έχουμε θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παιδιά έχω την εντύπωση ότι έχει αυξηθεί και η δύναμη του WiFi Ή είναι ιδέα μου σε σημείο που έπιανα με δυσκολία πλέον έχω 2 γραμμες.το έχει δει κάποιος άλλος αυτο?είμαι με explorer 1.4 b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ξυπναει πιο αργα επειδη εχεις πειραξει το max screen off frequency Δε πείραξα τίποτα. Μόνο το Intel plug... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Καλησπέρα στην παρέα μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον κερνελ του civato η εφαρμογή NXT γράφει ότι ο κερνελ δεν υπόστηρίζεται . ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ξυπναει πιο αργα επειδη εχεις πειραξει το max screen off frequency ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις; Καλησπέρα στην παρέα μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον κερνελ του civato η εφαρμογή NXT γράφει ότι ο κερνελ δεν υπόστηρίζεται . ευχαριστώ. Η εφαρμογή αυτή είναι για άλλο κερνελ ,σιβατο πειράζεις μόνο με το synapse αν έχεις άλλο σβήσετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις; 2265.6 Mhz. screen off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Πολυ ειναι. Βαλτο 1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Πολυ ειναι. Βαλτο 1.1 2265.6 Mhz. screen off. Έτσι τα έχω υπάρχει λόγος να αλλάξω κάτι και αν ναι ποιο συγκεκριμένα. . [ATTACH]47492[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Αν αργει να ξεκλειδωσει το κινητο σου οταν ειναι κλειστο ανεβασε το 960 σε 1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Έτσι τα έχω υπάρχει λόγος να αλλάξω κάτι και αν ναι ποιο συγκεκριμένα. . [ATTACH]47492[/ATTACH]Καλά είσαι, απλά ρώτησες πιο είναι το κανονικό ,εγώ δεν έχω αλλάξει τιποτα(δεν έχω δει καμία διαφορά) αυτά τα πειράζει ο Κοσμάς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Καλά είσαι, απλά ρώτησες πιο είναι το κανονικό ,εγώ δεν έχω αλλάξει τιποτα(δεν έχω δει καμία διαφορά) αυτά τα πειράζει ο Κοσμάς :) Και εγώ:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Γιατι να εχει max screen off 2.26 ? Χρειαζεσαι τοσο μεγαλη συχνοτητα για τις ειδοποιησεις ή μια κληση μεχρι να ανοιξει η οθονη ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Και εγώ:p:pΕγώ τον κινητήρα δεν τον κόβω από πουθενά.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Καλά είσαι, απλά ρώτησες πιο είναι το κανονικό ,εγώ δεν έχω αλλάξει τιποτα(δεν έχω δει καμία διαφορά) αυτά τα πειράζει ο Κοσμάς :) όντος έχει διαφορά τώρα που μου το είπατε και έκανα ένα τεστ στα 300 και στα 2.5 αμέσως βλέπεις την διαφορά. Το έβαλα 1.1 είναι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ρε παιδια να κανω μια χαζη ερωτηση...ειμαι με xnote 18 και ultimate v45...και εχω παρατηρησει οτι εδω και καμποσο καιρο οταν στελνω sms (οχι μεγαλο, 2-3 σειρες) μου χρεωνει 2 μηνυματα!!! Ειναι λογικο??? Νομιζω αρχισε να γινεται οταν αρχισα να γραφω μηνυματα νε ελληνικους χαρακτηρες!!! Ειναι δυνατον ή λεω κοτσανες?????? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Πανε ρυθμισεις στα μυνηματα και αλλαξε το input mode που βλεπεις στην εικονα. Απλα πες μου τι επιλογες δινει γιατι εγω χρησιμοποιω το hangouts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ρε παιδια να κανω μια χαζη ερωτηση...ειμαι με xnote 18 και ultimate v45...και εχω παρατηρησει οτι εδω και καμποσο καιρο οταν στελνω sms (οχι μεγαλο, 2-3 σειρες) μου χρεωνει 2 μηνυματα!!! Ειναι λογικο??? Νομιζω αρχισε να γινεται οταν αρχισα να γραφω μηνυματα νε ελληνικους χαρακτηρες!!! Ειναι δυνατον ή λεω κοτσανες??????Επειδή ο κερνελ είναι γρήγορος δεν το καταλαβαίνεις και τα τα στέλνεις διπλά:lol: Πέρα από την πλακά τώρα ,δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φταίει ο κερνελ, μάλλον κάποια ρύθμιση είναι, εγώ το έχω αυτόματο , δοκίμασε Unicode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Γιουχουυυυ. Εσπασα το προσωπικο μου ρεκορ σε μπαταρια για την βαρια χρηση που κανω :-) Φυσικα μονο με civato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Επειδή ο κερνελ είναι γρήγορος δεν το καταλαβαίνεις και τα τα στέλνεις διπλά:lol: Πέρα από την πλακά τώρα ,δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φταίει ο κερνελ, μάλλον κάποια ρύθμιση είναι, εγώ το έχω αυτόματο , δοκίμασε Unicode. Χαχαχαχα...κουφο, αλλα τωρα το ειδα: σε greeklish (λατινικους χαρακτηρες) επιτρεπει μεχρι 160 χαρακτηρες το sms...σε ελληνικους χαρακτηρες επιτρεπει μεχρι 70!!! Θα το ψαξω και αλλο!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Χαχαχαχα...κουφο, αλλα τωρα το ειδα: σε greeklish (λατινικους χαρακτηρες) επιτρεπει μεχρι 160 χαρακτηρες το sms...σε ελληνικους χαρακτηρες επιτρεπει μεχρι 70!!! Θα το ψαξω και αλλο!!! Από την εμφάνιση των κινητών συμβαίνει αυτό. Έτσι είναι οι προδιαγραφές των SMS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts