Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανενας που να εχει καποια aosp rom στο κινητο? εντυπωσεις απο μπαταρια?

Όταν 2 ίσα δοκιμάσει πριν 2 μήνες μια από τα ίδια ίσος να τράβαγε λίγο περισσότερο.

Αλλά το θέμα είναι πως δεν έκατσα ούτε 2 μέρες στην πράξη που δεν δουλεύει το πενάκι δεν μπορώ να το καταπιώ

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω εχω κανει τικ το intelli hotpluq τιποτα αλλο.

Σα να ξυπνάει λίγο πιο αργά το τηλ ή είναι η ιδέα μου;;;;

Σα να ξυπνάει λίγο πιο αργά το τηλ ή είναι η ιδέα μου;;;;

Ξυπναει πιο αργα επειδη εχεις πειραξει το max screen off frequency

Ειπε κανεις κατι για civato ??
Καλημέρα στην παρέα.

Μάλλον με αυτόν τον κερνελ πάμε για ρεκόρ μπαταρίας.

Μάλλον αυτό είναι γιατί εμείς δεν έχουμε θέμα.

Παιδιά έχω την εντύπωση ότι έχει αυξηθεί και η δύναμη του WiFi Ή είναι ιδέα μου σε σημείο που έπιανα με δυσκολία πλέον έχω 2 γραμμες.το έχει δει κάποιος άλλος αυτο?είμαι με explorer 1.4 b

Καλησπέρα στην παρέα μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον κερνελ του civato η εφαρμογή NXT γράφει ότι ο κερνελ δεν υπόστηρίζεται . ευχαριστώ.

ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις;

Καλησπέρα στην παρέα μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον κερνελ του civato η εφαρμογή NXT γράφει ότι ο κερνελ δεν υπόστηρίζεται . ευχαριστώ.

Η εφαρμογή αυτή είναι για άλλο κερνελ ,σιβατο πειράζεις μόνο με το synapse αν έχεις άλλο σβήσετο

Πολυ ειναι. Βαλτο 1.1

2265.6 Mhz. screen off.

Έτσι τα έχω υπάρχει λόγος να αλλάξω κάτι και αν ναι ποιο συγκεκριμένα. .

[ATTACH]47492[/ATTACH]

Έτσι τα έχω υπάρχει λόγος να αλλάξω κάτι και αν ναι ποιο συγκεκριμένα. .

[ATTACH]47492[/ATTACH]

Καλά είσαι, απλά ρώτησες πιο είναι το κανονικό ,εγώ δεν έχω αλλάξει τιποτα(δεν έχω δει καμία διαφορά) αυτά τα πειράζει ο Κοσμάς :)

Καλά είσαι, απλά ρώτησες πιο είναι το κανονικό ,εγώ δεν έχω αλλάξει τιποτα(δεν έχω δει καμία διαφορά) αυτά τα πειράζει ο Κοσμάς :)

Και εγώ:p:p

Γιατι να εχει max screen off 2.26 ? Χρειαζεσαι τοσο μεγαλη συχνοτητα για τις ειδοποιησεις ή μια κληση μεχρι να ανοιξει η οθονη ??

όντος έχει διαφορά τώρα που μου το είπατε και έκανα ένα τεστ στα 300 και στα 2.5 αμέσως βλέπεις την διαφορά. Το έβαλα 1.1 είναι καλά.

Ρε παιδια να κανω μια χαζη ερωτηση...ειμαι με xnote 18 και ultimate v45...και εχω παρατηρησει οτι εδω και καμποσο καιρο οταν στελνω sms (οχι μεγαλο, 2-3 σειρες) μου χρεωνει 2 μηνυματα!!! Ειναι λογικο??? Νομιζω αρχισε να γινεται οταν αρχισα να γραφω μηνυματα νε ελληνικους χαρακτηρες!!! Ειναι δυνατον ή λεω κοτσανες??????
S8+

Πανε ρυθμισεις στα μυνηματα και αλλαξε το input mode που βλεπεις στην εικονα. Απλα πες μου τι επιλογες δινει γιατι εγω χρησιμοποιω το hangouts

Ρε παιδια να κανω μια χαζη ερωτηση...ειμαι με xnote 18 και ultimate v45...και εχω παρατηρησει οτι εδω και καμποσο καιρο οταν στελνω sms (οχι μεγαλο, 2-3 σειρες) μου χρεωνει 2 μηνυματα!!! Ειναι λογικο??? Νομιζω αρχισε να γινεται οταν αρχισα να γραφω μηνυματα νε ελληνικους χαρακτηρες!!! Ειναι δυνατον ή λεω κοτσανες??????
Επειδή ο κερνελ είναι γρήγορος δεν το καταλαβαίνεις και τα τα στέλνεις διπλά:lol:

Πέρα από την πλακά τώρα ,δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φταίει ο κερνελ, μάλλον κάποια ρύθμιση είναι, εγώ το έχω αυτόματο , δοκίμασε Unicode.

Γιουχουυυυ. Εσπασα το προσωπικο μου ρεκορ σε μπαταρια για την βαρια χρηση που κανω :-)

Φυσικα μονο με civato

Επειδή ο κερνελ είναι γρήγορος δεν το καταλαβαίνεις και τα τα στέλνεις διπλά:lol:

Πέρα από την πλακά τώρα ,δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φταίει ο κερνελ, μάλλον κάποια ρύθμιση είναι, εγώ το έχω αυτόματο , δοκίμασε Unicode.

Χαχαχαχα...κουφο, αλλα τωρα το ειδα: σε greeklish (λατινικους χαρακτηρες) επιτρεπει μεχρι 160 χαρακτηρες το sms...σε ελληνικους χαρακτηρες επιτρεπει μεχρι 70!!! Θα το ψαξω και αλλο!!!

S8+

Χαχαχαχα...κουφο, αλλα τωρα το ειδα: σε greeklish (λατινικους χαρακτηρες) επιτρεπει μεχρι 160 χαρακτηρες το sms...σε ελληνικους χαρακτηρες επιτρεπει μεχρι 70!!! Θα το ψαξω και αλλο!!!

Από την εμφάνιση των κινητών συμβαίνει αυτό.

Έτσι είναι οι προδιαγραφές των SMS.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις