Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά δεν το ακουμπάω.. ότι χρειάζομαι το τσιμπαω από μέσα και το βάζω στο σύστημα οπότε είμαι οκ

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν τον περάσεις με τα δεδομένα, δε περνάει;

Για να κάνεις πάντως tar, αν έχεις windows, ή θα πρέπει να έχεις cygwin, ή υπάρχει και το tartool που δε το έχω δοκιμάσει.

Έχω επίσης την εντύπωση ότι και το 7-zip φτιάχνει tar.

Ψάξτο λίγο.

Ναι το 7-zip κάνει tar ,μόλις το δοκίμασα .Και παιδευόμουν με το cygwin :mad:

Samsung galaxy s21+

Παιδια επειδη μου ρχεται να το σπασω γιατι τις περισσοτερες φορες οταν παταω το Home Button μου βγαζει τον διαλογο για να επιλεξω τον touchwiz η τον απλο launcher και επειδη τα updates της sammy σκιζουν ακόμα περιμένω την MJ7 (ITV CSC) (ολα στοκ με τις κοινες εφαρμογες fb instagram twitter κλπ, δεν εχω πειραξει τιποτα) ενω στο sammobile υπάρχει ηδη για κατεβασμα, μπορω να τη κατεβασω απο εκει και να τη περασω χειροκινητα μέσω Odin ή θα έχω θέμα με το KNOX ? ευχαριστώ

Ναι το 7-zip κάνει tar ,μόλις το δοκίμασα .Και παιδευόμουν με το cygwin :mad:

Και που το χρειάζεστε ρε παιδιά το ταρ;;

Και που το χρειάζεστε ρε παιδιά το ταρ;;

Για δημιουργία Odin flashable roms,kernels,recoveries,backups.

Για δημιουργία Odin flashable roms,kernels,recoveries,backups.

(Ρωτάω για να μάθω και δεν αντιλέγω.)

Ναι αλλά από τη στιγμή που όλα αυτά είναι έτοιμα στο xda σε μορφή ζιπ για φλασαρισμα ποίος ο λόγος να τα φτιάξεις έτσι.

(Ρωτάω για να μάθω και δεν αντιλέγω.)

Ναι αλλά από τη στιγμή που όλα αυτά είναι έτοιμα στο xda σε μορφή ζιπ για φλασαρισμα ποίος ο λόγος να τα φτιάξεις έτσι.

Καλημέρα

Γιατί πάρα πολύ απλά λύση σε όσους έχουμε URDLV για full backup δεν υπάρχει απλά... και μιλάω για full full backup όπως το CWM ή TWRP.. οπότε το παλεύω με το αποτέλεσμα που μου βγάζει το Online Nandroid Backup μαζί με την default rom σε περίπτωση ανάγκης να μπορώ να κάνω full restore όπως ήμουν.. και πίστεψέ με το έψαχνα ΠΡΙΝ καταστρέψω το κινητό μου και δεν πρόλαβα να το φτιάξω λες και το ήξερα.... αλλά ευτυχώς με δουλειά και titanium και αντιγραφεί αρχείων από το CWM backup που μου έφτιαξε το Online nandroid backup το επανέφερα full όπως ήταν. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι τα ενεργά σημειώματα... έχουν επανέλθει αλλά άδεια... και κρίμα γιατί είχα σημειώσει σημαντικά πράγματα...

Admin CorollaClub.com

Για πείτε μια ρομ που είναι πάνω από όλα δυνατή στην μπαταρία ρε παιδιά.

Μετά από δυο μήνες θα το σουτάρω το εργαλείο και θέλω μια καλή custom rom.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Για πείτε μια ρομ που είναι πάνω από όλα δυνατή στην μπαταρία ρε παιδιά.

Μετά από δυο μήνες θα το σουτάρω το εργαλείο και θέλω μια καλή custom rom.

Κι εγώ το ίδιο!

Διαβάζω κάτι περίεργα για τις custom rom (δεν δουλεύει το wifi και πρέπει να περάσεις κάτι αρχεία κλπ) και γι αυτό δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα..

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Παιδιά δεν έχω ροοταρι πότε κινητό. Είχα ς3 και προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα και το άφησα. Έχω μακ μποοκ προ. Θέλω να δοκιμάσω στο νοτε αλλά διστάζω.

Παιδιά ξέρει κανένας , έχω κάποια τραγούδια (αρκετά) στην EXTSDCARD και δεν μπορώ να τα δω σε κανέναν media player και να παίξουν .

Μόνο με File maneger (ή κάποιον άλλο ) μπορώ να πάω ή στον φάκελο επάνω ή στο αρχείο mp3 και να κάνω αναπαραγωγή ...

Τι κάνω λάθος ? :blink:

Πρέπει να τα αντιγράψω στην εσωτερική sdcard , και την εξωτερική τι να την κάνω τότε (αναρωτιέμαι εγώ) ? :X

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Παιδιά δεν έχω ροοταρι πότε κινητό. Είχα ς3 και προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα και το άφησα. Έχω μακ μποοκ προ. Θέλω να δοκιμάσω στο νοτε αλλά διστάζω.

Τώρα για να πούμε την αλήθεια λάθος κινητό διάλεξες να κάνεις μαγκιές. Εδώ εμείς που έχουμε φλασαρει εκατοντάδες φορές - κυριολεκτικά - και έχουμε εγκαταλείψει το σπορ.

Η αλήθεια είναι πως το Νοτε 3 χρειάζεται το ρουτ πολύ λιγότερο από ποτέ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ναι το ξέρω. Απλά πρέπει να κάνω και εγώ ένα ροοτ μια φορά .για το ****το

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή αλλά πρέπει να έχεις MJ1 για να μην σου γράψει το KNOX

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά ξέρει κανένας , έχω κάποια τραγούδια (αρκετά) στην EXTSDCARD και δεν μπορώ να τα δω σε κανέναν media player και να παίξουν .

Μόνο με File maneger (ή κάποιον άλλο ) μπορώ να πάω ή στον φάκελο επάνω ή στο αρχείο mp3 και να κάνω αναπαραγωγή ...

Τι κάνω λάθος ? :blink:

Πρέπει να τα αντιγράψω στην εσωτερική sdcard , και την εξωτερική τι να την κάνω τότε (αναρωτιέμαι εγώ) ? :X

Δες μέσα στο φάκελο με τα τραγούδια μην υπάρχει ένα αρχείο με όνομα .nomedia

Αν υπάρχει εμποδίζει όλους τους media player να τα δουν.

Admin CorollaClub.com

Δες μέσα στο φάκελο με τα τραγούδια μην υπάρχει ένα αρχείο με όνομα .nomedia

Αν υπάρχει εμποδίζει όλους τους media player να τα δουν.

Όχι δεν υπάρχει ...και γενικά από τους media player (και μόνο από εκεί) δεν βλέπουν καθόλου την extsdcard ...

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Όχι δεν υπάρχει ...και γενικά από τους media player (και μόνο από εκεί) δεν βλέπουν καθόλου την extsdcard ...

Κανε από τις ρυθμίσεις unmount και μετα ξανά mount την sd card

Samsung galaxy s21+

Εχω το κινητο 3 μέρες. Ημουν τυχερός και μου ήρθε Γαλλικό με MJ1. Δεν του έκανα ακόμη ρουτ γιατί περμέμνω να περάσουν μερικές μέρες.

Ενώ νόμιζα ότι είχα απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις, δυστυχώς πριν λίγο είδα ότι κατέβηκε μια ενημέρωση 29,41MB. Έκτοτε το τηλεφωνο με προτρέπει συνεχώς σε εγκατάσταση,

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι και αν κλείνει την πόρτα του ακίνδυνου (όσον αφορά το KnoX) ρουτ?

Υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ από την προτροπή εγκατάστασης της ενημέρωσης και από το κατεβασμένο αρχείο?

Ναι μην αγχώνεσαι, άστο να λέει τον πόνο του απλά πήγαινε ρυθμίσεις και Απενεργοποίησε τις. Όταν αποφασίσεις να κάνεις root και πας mj7 αυτό θα εξαφανιστεί.

Admin CorollaClub.com

Άρα επισπεύδω το ρουτ για να το ξεφορτωθω.

Για να φύγει το εικονίδιο της αναβάθμισης πήγαινε Διαχειριστής εφαρμογών> Όλα> Ενημέρωση λογισμικού και κάνε "Εκκαθάριση Δεδομένων"

Μετά αφού είσαι με mj1 ρουταρεις χωρίς πρόβλημα.

Παιδια τη mj7 πως να τη ροοταρω χωρις να γραψει το knbox???

Αμ δεν θα τη ρουταρεις δυστυχώς.

Edited by araditsas

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις