menioseten Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 φοβερός πραγματικά έκανα και τις 2 ρυθμίσεις που έδωσες να το δω έχεις πειράξει τίποτα άλλο;τα I/O τα άλλαξες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Μενιο πιστος στον civato :-) Ο καλυτερος πιστευω Κι εγω μαζι σου ειμαι και θα βγαλει τωρα τον 1.4 με gpu idle 27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) τα I/O τα άλλαξες ? για βοηθα λιγο εδω? και εγω με Ultimate 45 ειμαι με τις 2 ρυθμισεις που εδωσες πιο πανω.. θελει τιποτα αλλο? :lol: Δοκίμασε το Texdroider DPI , μέχρι τώρα δεν εχω κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη εφαρμογή . το αλλαξα τελικα με το rom toolbox:):) ποποποπιοπο παιδες τωρα το κινητο δουλευει σωστα.. επιτελους στον boat με διπλο ταμπ το κειμενο βγαινει "σωστό"... και πολλα αλλα!:):) επισης με το app settings απο το xpose ξαναγυρναμε οποια εφαρμογη δεν μας "καθισε" καλα σε 480... νταξει κλαιω μιλαμε τωρα..:lol: Edited July 12, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 για βοηθα λιγο εδω? και εγω με Ultimate 45 ειμαι με τις 2 lol:δες τρείς σελίδες πιο πίσω εδώ ο vag74. Είμαι για τα μπάνια:lol:τώρα και με H+ δεν ανεβάζει φωτογραφία με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Με αυτές τις ρυθμίσεις είναι και λιγο πιο γρήγορη η εγγραφή στην κάρτα μνήμης ultimate 45[ATTACH]47245[/ATTACH][ATTACH]47246[/ATTACH][ATTACH]47247[/ATTACH] Αυτες ειναι οι ρυθμισεις συν αυτες που εδωσε ο Μενιος που τον κανουν ακομα πιο γρηγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Η εφαρμογη ap settings τα σπαει :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Αυτό είναι οκ Μένιο; [ATTACH]47249[/ATTACH] Και αυτο στο 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Η εφαρμογη ap settings τα σπαει :-)Κοσμά είναι θέμα λεπτών να απατήσεις τον civato:lol::lol: Είναι το μικρόβιο (ο έχον το μικρόβιο τώρα από παραλία ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Μπα μου φαινονται ιδιοι. Ασε που κλειδωσα μεσα σε σπιτι με ντουβαρια gps σε λιγα δευτερολεπτα. Επισης η απλοτητα της ρυθμισης στον κερνελ του civato με κανει να παραμεινω. Λιγα και καλα. Θα κανουμε meeting καρντασια κεντρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Μπα μου φαινονται ιδιοι. Ασε που κλειδωσα μεσα σε σπιτι με ντουβαρια gps σε λιγα δευτερολεπτα. Επισης η απλοτητα της ρυθμισης στον κερνελ του civato με κανει να παραμεινω. Λιγα και καλα. Θα κανουμε meeting καρντασια κεντρο ?συνάντηση εθισμένον από κερνελ. Διαλέξτε μέρα καθημερινή μετά τις έξι και θα γίνει σαρσημάς:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 συνάντηση εθισμένον από κερνελ. Διαλέξτε μέρα καθημερινή μετά τις έξι και θα γίνει σαρσημάς:lol::lol: Τριτη η πεμπτη τις αλλες μερες δουλευω βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 για βοηθα λιγο εδω? και εγω με Ultimate 45 ειμαι με τις 2 ρυθμισεις που εδωσες πιο πανω.. θελει τιποτα αλλο? :lol: το αλλαξα τελικα με το rom toolbox:):) ποποποπιοπο παιδες τωρα το κινητο δουλευει σωστα.. επιτελους στον boat με διπλο ταμπ το κειμενο βγαινει "σωστό"... και πολλα αλλα!:):) επισης με το app settings απο το xpose ξαναγυρναμε οποια εφαρμογη δεν μας "καθισε" καλα σε 480... νταξει κλαιω μιλαμε τωρα..:lol: Με τι dpi εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Τριτη η πεμπτη τις αλλες μερες δουλευω βραδυ.τρίτη Πέμπτη μακαρόνια:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Αυτες ειναι οι ρυθμισεις συν αυτες που εδωσε ο Μενιος που τον κανουν ακομα πιο γρηγορο αυτές δεν τις έκανα κάνω εγγραφή με 25mb/s δεν έχω κανένα πρόβλημα και τα άφησα ως έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 αυτές δεν τις έκανα κάνω εγγραφή με 25mb/s δεν έχω κανένα πρόβλημα και τα άφησα ως έχουν.φίλε μου τελικά χάσαμε την μπάλα:lol::lol: οι ρυθμίσεις δεν είναι για γράψε σβήσε . Βάλαμε interactive και intell Hotplug. Πάει κροτίδα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) τρίτη Πέμπτη μακαρόνια:lol::lol: Τι να κάνω ρε Μένιο:mad: Ultimate v45 με λίγη σάλτσα από τον Σεφ Μένιο και το τηλέφωνο πραγματικά πετάει ;) Edited July 12, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Τι να κάνω ρε Μένιο:mad:τίποτα έχουμε δεύτερα και τέταρτη .Παρασκευή είμαι στην εξωτική Χαλκιδική. Το θέμα είναι ποτέ θα βολέψει τον Κοσμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 φίλε μου τελικά χάσαμε την μπάλα:lol::lol: οι ρυθμίσεις δεν είναι για γράψε σβήσε . Βάλαμε interactive και intell Hotplug. Πάει κροτίδα:D Όχι δεν χάσαμε μπάλα αυτές τις ρυθμίσεις τις έκανα για τις άλλες έλεγα του βαγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Μάλλον σε εσένα παίζει ρόλο η ρομ που δεν έχεις θέμα με τις αντιγραφές. Δεν είπες όμως interactive πάει κροτίδα ή είναι η ιδέα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 τίποτα έχουμε δεύτερα και τέταρτη .Παρασκευή είμαι στην εξωτική Χαλκιδική. Το θέμα είναι ποτέ θα βολέψει τον Κοσμά. Τρίτη και Πέμπτη μπορώ τελειώνω νωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Μάλλον σε εσένα παίζει ρόλο η ρομ που δεν έχεις θέμα με τις αντιγραφές. Δεν είπες όμως interactive πάει κροτίδα ή είναι η ιδέα μου. Να σου πω την αλήθεια και εμένα μου φαίνεται ότι είναι ένα τικ πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Να σου πω την αλήθεια και εμένα μου φαίνεται ότι είναι ένα τικ πάνω.Τελικά σήμερα κατάλαβα ότι ο χρόνος της οθόνης που ανεβάζουμε είναι παπάς. Είμαι στο 50% και 2.5 ώρες οθόνη αλλά από το το ξημέρωμα που το έβγαλα από την μπρίζα εχω τραβήξει αρκετά βίντεο και φωτογραφίες. Τώρα έχω μπαταρία άνετα για σερφ μέχρι τις μία. Να μην ξεχνάμε ότι όλα τα έχουμε ρυθμισμενα τούμπανο και δεν χάνουμε πουθενά σε performance. Τι να ζητήσει κάποιος από ένα τηλέφωνο. Τώρα που είμαστε εκτός σπιτιού θα φανούν τα δόντια του. α και το σημαντικό μέχρι τις 17.00 ήμουν μόνο H+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Να σου πω την αλήθεια και εμένα μου φαίνεται ότι είναι ένα τικ πάνω. φιλε μου τι καρτα sd εχεις και πιάνεις τέτοιες τρελες ταχύτητες εγγραφής!!!!??:blink: εγω 20mb/s πιάνω οταν αντηγραφω στην εσωτερικη μνημη της συσκευής!!!! εγω εχω sandisk micro sd 64gb class 10 και η ταχυτητα εγγραφης ειναι με το ζορι 9 mb/s!!!:( σε μορφη εχετε φορμάρει την καρτα sd σας??(fat32 exfat)αν το κανουμε φοματ μεσα απο το τηλεφωνο το κανει αυτοματα exfat ??(ετσι το θυμαμαι απο το s3 που ειχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Καλησπερα Προσπαθω να συνδεσω εναν εξωτερικο 256gb δισκο με το τηλεφωνο και δεν μπορω με τιποτα. Εννοειται ειμαι root και προσπαθω με το paragon.Ενω παω να κανω mount στην συνεχεια μου λεει δεν εγινε. Ελεγα μηπως ειχε να κανει με τον συγκεκριμενο δισκο και πηρα ενα μικρο φλασακι το μετετρεψα και αυτο σε ntfs και ουτε αυτο το ειδε... Τι λετε να φταιει? Καποιος που να βλεπει ntfs στο note 3 με kitkat? Λετε να φταιει το καλωδιο otg που εχω?Μεχρι τωρα οτι fat32 εχω δοκιμασει το εχει παιξει με αυτο το καλωδιο.Βεβαια ενα φθηνο ειναι που το ειχα παρει πριν κανα 2 χρονια απ το ebay.Να φταιει αυτο? Μπορει κανεις να βοηθησει? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 φιλε μου τι καρτα sd εχεις και πιάνεις τέτοιες τρελες ταχύτητες εγγραφής!!!!??:blink: εγω 20mb/s πιάνω οταν αντηγραφω στην εσωτερικη μνημη της συσκευής!!!! εγω εχω sandisk micro sd 64gb class 10 και η ταχυτητα εγγραφης ειναι με το ζορι 9 mb/s!!!:( σε μορφη εχετε φορμάρει την καρτα sd σας??(fat32 exfat)αν το κανουμε φοματ μεσα απο το τηλεφωνο το κανει αυτοματα exfat ??(ετσι το θυμαμαι απο το s3 που ειχα) Fat32 εγω με sandisk ultra 8gb u1 class 10 πιανω 20mb/s με civato xplorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts