Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το κρατά με το synapse στο 0:mad:

Πρεπει να ειναι στο 0 κανονικα λεει
το έβαλα 0 με Synapse.

Το κρατάει κανονικά.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με τη ρομ που είσαι χρησιμοποιώντας towelroot δεν θα γράψει o Knox..Επίσης όπως είπαν τα παιδιά ΟΧΙ custom recovery γιατί θα γραψει

Είχα στο παρελθόν το galaxy s3 gt-i9305 lte και του είχα αλλάξει τα φώτα από αλλαγές rom και kernel αλλά σε αυτό προς το παρόν θα ήθελα μόνο ένα απλό root.Αν και είναι δύσκολο να μην μπεις στον πειρασμό να το πειράξεις περαιτέρω :lol: :p

το έβαλα 0 με Synapse.

Το κρατάει κανονικά.

Θα το δοκιμάσω ξανά.

Μένιο έχεις δίκιο όπως πάντα δεύτερο reboot και το κράτησε κατι δεν ειχα κάνει σωστά. :D

Edited by vag74

παιδια καλησπερα απο τοτε που εβαλα αλλον κερνελ στην οθονη εκινησης βγαζει ενα μηνυμα κατα την εκκινηση.

επειδη θα το πουλησω το νοτε και επειδη θελω να βγαλω τον κερνελ και να βαλω τον μαμα τι πρεπει να κανω?

παιδια καλησπερα απο τοτε που εβαλα αλλον κερνελ στην οθονη εκινησης βγαζει ενα μηνυμα κατα την εκκινηση.

επειδη θα το πουλησω το νοτε και επειδη θελω να βγαλω τον κερνελ και να βαλω τον μαμα τι πρεπει να κανω?

Αφου θες να το πουλησεις φλασαρε μεσω odin μια official rom και μετα μπες στο στοκ recovery και κανε ενα factory reset

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αφου θες να το πουλησεις φλασαρε μεσω odin μια official rom και μετα μπες στο στοκ recovery και κανε ενα factory reset

μηπως μπορεις να μου υποδειξεις που θα βρω την official rom και ποια απο ολες να φλασαρω?ποια ειναι για το κινητο μου?

το κινητο το πηρα απο τα seven spots

μηπως μπορεις να μου υποδειξεις που θα βρω την official rom και ποια απο ολες να φλασαρω?ποια ειναι για το κινητο μου?

το κινητο το πηρα απο τα seven spots

Ψαξε στο google play για την εφαρμογη Phone info samsung.Προφανως εισαι root.Εγκατεστησε την εφαρμογη και ανοιξε τη.Δωσε δικαιωματα root και κανε scroll down μεχρι να βρεις το Original CSC code (πχ για αγγλικο BTU).

Πηγαινε στη σελιδα

http://www.sammobile.com/firmwares/1/

Και κανε ενα απλο λογαριασμο.Επειτα βαλε στοιχεια για τηλεφωνο και χωρα και κατεβασε τη ρομ.Τελος τη κανεις unzip και φλασαρεις με pc odin

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ψαξε στο google play για την εφαρμογη Phone info samsung.Προφανως εισαι root.Εγκατεστησε την εφαρμογη και ανοιξε τη.Δωσε δικαιωματα root και κανε scroll down μεχρι να βρεις το Original CSC code (πχ για αγγλικο BTU).

Πηγαινε στη σελιδα

http://www.sammobile.com/firmwares/1/

Και κανε ενα απλο λογαριασμο.Επειτα βαλε στοιχεια για τηλεφωνο και χωρα και κατεβασε τη ρομ.Τελος τη κανεις unzip και φλασαρεις με pc odin

μου βγαζει original csc code : DBT

firmwares csc code : DBT

active csc code : DBT

csc country : germany

csc country iso : de

μπηκα στο sammobile εκανα register και εβαλα να κατεβαινει η γερμανικη Ν9905ΧΧUENB7 όπως μου ειπες.

Δεν πιστευω με το φλασαρισμα να εχω καποιο θεμα με efs.(να χαθει κατα λαθος το emei και το σημα της συσκευης)

πρεπει να προσεξω κατι?

μου βγαζει original csc code : DBT

firmwares csc code : DBT

active csc code : DBT

csc country : germany

csc country iso : de

μπηκα στο sammobile εκανα register και εβαλα να κατεβαινει η γερμανικη Ν9905ΧΧUENB7 όπως μου ειπες.

Δεν πιστευω με το φλασαρισμα να εχω καποιο θεμα με efs.(να χαθει κατα λαθος το emei και το σημα της συσκευης)

πρεπει να προσεξω κατι?

Μια χαρά είσαι.Κάνε αν θες καλού κακού ένα efs backup.Δεν μου έχει τύχει ποτέ σε φλασαρισμα stock rom

Μια χαρά είσαι.Κάνε αν θες καλού κακού ένα efs backup.Δεν μου έχει τύχει ποτέ σε φλασαρισμα stock rom

τωρα που το θυμηθηκα εχω ενα τεραστιο προβλημα...

η γυναικα εφυγε στο πατρικο της με τον υπολογιστη της και εγω εχω mac...

υπαρχει λυση ?

τωρα που το θυμηθηκα εχω ενα τεραστιο προβλημα...

η γυναικα εφυγε στο πατρικο της με τον υπολογιστη της και εγω εχω mac...

υπαρχει λυση ?

Heimdall αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ με το συγκεκριμένο προγραμμα

Είμαι 2 ημέρες με τον ίδιο κέρνελ (civato)...έχω σπάσει κάθε ρεκόρ!!! :lol: :lol:
τρίτη μέρα δεν θα πας.

u

είμαι με τον 44 και δυσκολεύομαι να τον αλλάξω πάει τρένο .

me!

ο 45 είναι υπέρταχεία.

Έπαθα πλάκα με το GPS κλείδωσε στο δευτερόλεπτο κάτω από το κιόσκι.

τρίτη μέρα δεν θα πας.

ο 45 είναι υπέρταχεία.

Μενιοοοοοοοοο φαντασου δεν πεφτει η μπαταρια ευκολα ουτε με το 4g,θελω να δω με wifi απο δευτερα πως θα τα παει.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπαρχει καποιος που εχει δουλεψει αυτη τη ρομ να μου πει την γνωμη του;HAWKISH ELITE SERIES.

Μενιοοοοοοοοο φαντασου δεν πεφτει η μπαταρια ευκολα ουτε με το 4g,θελω να δω με wifi απο δευτερα πως θα τα παει.

Υπαρχει καποιος που εχει δουλεψει αυτη τη ρομ να μου πει την γνωμη του;HAWKISH ELITE SERIES.

vag δοκίμασε έτσι και πες μου.

Είναι πιο γρήγορος και καλύτερη κατανάλωση.

vag την ειχαι δοκιμάσει πιο παλια καλη ειναι αλλα δεν ειναι καλυτερη απο την ωμεγα !!και ειχε παντα προβλημα στην εγγραφή στην εξωτερικη καρτα! οταν κατεβαζω καμια ταινία με torrent ο φακελος που εχω ειναι στην καρτα sd με αυτην την ρομ δεν μπορουσα να το επιλεξω!!! !!(δεν ξερω αν το εχει διορθώσει:p) μεινε στην ωμεγα που ειναι βραχος!!!:D

Μενιο εμενα δεν μου φαίνεται να ειναι πιο γρηγορο!!αντιθέτως ο mako hotplug με intellimand μου φενεται πιο σβελτος στης εντολες!!για την καταναλώσει δεν ξερω πιο ειναι καλύτερο μαλλον ο inteli hotplug θα δουμε!!:)

τρίτη μέρα δεν θα πας.

ο 45 είναι υπέρταχεία.

χαχαχα....4η ημέρα με τον civato !! Δεν το κουνάω αποπαέ λέμε!!! :D

Και σε αυτόν οι δορυφόροι κλειδώνουν εξωφρενικά γρήγορα!!! :lol:

S8+

Μενιο εμενα δεν μου φαίνεται να ειναι πιο γρηγορο!!αντιθέτως ο mako hotplug με intellimand μου φενεται πιο σβελτος στης εντολες!!για την καταναλώσει δεν ξερω πιο ειναι καλύτερο μαλλον ο inteli hotplug θα δουμε!!:)

Σε εμένα πάντως πιο γρήγορος είναι interactive και η μπαταρία μου δεν κουνιέται με Intel.

Πριν την ρουφούσε.

Σε εμένα πάντως πιο γρήγορος είναι interactive και η μπαταρία μου δεν κουνιέται με Intel.

Πριν την ρουφούσε.

Τον δοκιμάζω Μένιο;)έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο της samsung δεν αλλάζει γλώσσα καλά που είχα εγκαταστήσει του g3 (φοβερό πληκτρολόγιο)δουλεύει και το spen.

vag δοκίμασε έτσι και πες μου.

Είναι πιο γρήγορος και καλύτερη κατανάλωση.

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

vag την ειχαι δοκιμάσει πιο παλια καλη ειναι αλλα δεν ειναι καλυτερη απο την ωμεγα !!και ειχε παντα προβλημα στην εγγραφή στην εξωτερικη καρτα! οταν κατεβαζω καμια ταινία με torrent ο φακελος που εχω ειναι στην καρτα sd με αυτην την ρομ δεν μπορουσα να το επιλεξω!!! !!(δεν ξερω αν το εχει διορθώσει:p) μεινε στην ωμεγα που ειναι βραχος!!!:D

Θα δοκιμάσω την καινούργια v15 αύριο.

Παίδες καλημέρα... Dpi με ποια εφαρμογή αλλάζεται στο νοτελι;

Δοκίμασε το Texdroider DPI , μέχρι τώρα δεν εχω κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη εφαρμογή .

Samsung galaxy s21+

Τον δοκιμάζω Μένιο;)έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο της samsung δεν αλλάζει γλώσσα καλά που είχα εγκαταστήσει του g3 (φοβερό πληκτρολόγιο)δουλεύει και το spen.

vag για στειλε λινκ για πληκτρολόγιο του g3 να το δοκιμάσω !!δουλεύει απροβλημάτιστα??

vag για στειλε λινκ για πληκτρολόγιο του g3 να το δοκιμάσω !!δουλεύει απροβλημάτιστα??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2768762

Έχει πρόβλημα με το χειρόγραφο, δίνουν κάποιες λύσεις μέσα στο xda αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ αν βγάλεις άκρη ενημέρωσε με, σαν πληκτρολόγιο δουλεύει.

ο 45 είναι υπέρταχεία.

φοβερός πραγματικά έκανα και τις 2 ρυθμίσεις που έδωσες να το δω έχεις πειράξει τίποτα άλλο;

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις