menioseten Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μενιο επειδή είμαι εκτός σπιτιού έχεις λίγο λινκ για τον κέρνελ;; (τον έψαξα λίγο αλλά δε τον βρήκα στο xda) Επίσης ρυθμίσεις είναι αυτές που δίνετε πιο πάνω έτσι; Ευχαριστώ προκαταβολικα.. Sent from my note3ρυθμίσεις αν θέλεις δεν θα δεις και καμιά τρελή διαφορά http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 σου μηδενιδουν στη αρχή μετά από επανεκκίνηση. Μετά όμως από λίγο δεν μηδενιδουν για αυτό θέλει τικ το Intelli Hotplug. από το πρωί ανοιχτό το τηλέφωνο και χωρίς να έχω τικ στο Intelli Hotplug και μηδενιζουν κανονικά και ακαριαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 από το πρωί ανοιχτό το τηλέφωνο και χωρίς να έχω τικ στο Intelli Hotplug και μηδενιζουν κανονικά και ακαριαία.Με πιο πρόγραμμα τους βλέπεις ? Εμένα και του Κοσμά δεν μηδενίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 ρυθμίσεις αν θέλεις δεν θα δεις και καμιά τρελή διαφορά http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559530 Ωραίος φιλε μου να εισαι καλα. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Θέλω να περάσω την omega v20 χωρίς full wipe είμαι στην v19,δεν κάνω κανένα wipe κατευθείαν εγκατάσταση απο recovery; Κανείς ρε παιδιά:D Edited July 10, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παδια οσοι εχετε civato kernel στην x-note 18 στην σύνδεση με το πισι εμφανίζονται κανονικά τα περιεχόμενα της κάρτας sd και του εσωτερικού αποθηκευτική χώρου; Εγώ είμαι με τον στοκ κερνελ και δεν έχω πρόβλημα σε αυτό. Αν είναι να μην μου τα εμφανίζει καλύτερα να μην τον δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μενιο ριξε και ενα φορματ την sd σου να ξανανιωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παδια οσοι εχετε civato kernel στην x-note 18 στην σύνδεση με το πισι εμφανίζονται κανονικά τα περιεχόμενα της κάρτας sd και του εσωτερικού αποθηκευτική χώρου; Εγώ είμαι με τον στοκ κερνελ και δεν έχω πρόβλημα σε αυτό. Αν είναι να μην μου τα εμφανίζει καλύτερα να μην τον δοκιμάσω.με civato δεν έχεις θέμα κανένα με το νέο firm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 ευχαριστω φιλε πηρα θαρος και τον δοκιμασα αλλα δυστηχως δεν βλεπουν τα 8.1 την συσκευη και τα περιεχομενα της. ισως να είμαι ατυχος... επιστροφη σε στοκ κερνελ για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Αλλαγη κερνελ σε civato xplorer 1.2 στο 60% και συνολικα 4 reboot. Και μιση μερα 4g σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Αλλαγη κερνελ σε civato xplorer 1.2 στο 60% και συνολικα 4 reboot. Και μιση μερα 4g σημερα εγω δεν ειχα κανενα reboot !!μήπως φταίνε η ρύθμισης που εκανες στο synapse!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Χεχε. Οχι random reboot. Εγώ τα έκανα. 2 όταν πέρασα κέρνελ και 2 για modules στο xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Αλλαγη κερνελ σε civato xplorer 1.2 στο 60% και συνολικα 4 reboot. Και μιση μερα 4g σημερα Δεν μετράει σωστά μετά από αλλαγή κερνελ θέλει πλήρη φόρτιση και μετά βλέπεις πως πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μετράει σωστά απλά χάνεις περίπου 30-45 λεπτά. ;) Συνεχίζει κανονικά μετά τα restart. Δοκιμασμένο πολλές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Μετράει σωστά απλά χάνεις περίπου 30-45 λεπτά. ;) Συνεχίζει κανονικά μετά τα restart. Δοκιμασμένο πολλές φορές. μετράει μετά από ρεισταρτ αλλά δεν μετράει σωστά πάντα πέφτει πολύ αργά ή μπαταρία με το που φλασαρεις κερνελ και μετά από την πρώτη δεύτερη φόρτιση δείχνει το αληθές ποσοστό. Δες και μόνο σου. αν έβγαλες 6 ώρες οθόνη από το 60 % και είναι σωστό που δεν είναι ,θα σήμαινε πως από το 100% θα έχεις 10 ώρες οθόνη που δεν πρόκειται. αύριο λοιπών θα δεις μπαταρία. Edited July 9, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 μετράει μετά από ρεισταρτ αλλά δεν μετράει σωστά πάντα πέφτει πολύ αργά ή μπαταρία με το που φλασαρεις κερνελ και μετά από την πρώτη δεύτερη φόρτιση δείχνει το αληθές ποσοστό. Δες και μόνο σου. αν έβγαλες 6 ώρες οθόνη από το 60 % και είναι σωστό που δεν είναι ,θα σήμαινε πως από το 100% θα έχεις 10 ώρες οθόνη που δεν πρόκειται. αύριο λοιπών θα δεις μπαταρία.Σε εμένα δεν μηδενίζουν οι πυρήνες πάντως. Σε εσένα πως μηδενίζουν χωρίς intell Hotplug δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Δεν ξεκινησε απο την αρχη ρε απο το 60%. Ημουν περιπου 3 ωρες , εχασε 40 λεπτα και συνεχισε παλι. 6 ωρες εβγαλε συνολικα απλα στο 60 εκανα 4 reboot και εχασε κανα 40 λεπτο Τι κολλημα εχετε φαει με το hotplug. Δεν επηρεαζει την αποδοση του κινητου. Ειναι η αντικατασταση του driver της samsung mpdecision και μιλαμε για scaling στις συχνοτητες. Edited July 10, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παίδες καλημέρα.. Σε ομεγκα πώς μπορούμε στον στοκ launcher να βάλουμε το weather του Galaxy 5; Γνωρίζει κανείς; Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Κανείς ρε παιδιά:D Παιδιά κανείς δεν ξέρει; τι πρέπει να κάνω μην κάνω καμιά βλακεια.:( Θέλω να περάσω την v20 πάνω απο την omega v19 χωρίς κανένα wipe να το κάνω; Edited July 10, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Σε εμένα δεν μηδενίζουν οι πυρήνες πάντως. Σε εσένα πως μηδενίζουν χωρίς intell Hotplug δεν ξέρω. Μένιο και σε μένα που τον έβαλα από χθες το μεσημέρι μηδενίζουν κανονικά πάντως.Στις προηγούμενες εκδόσεις έχετε δίκιο δεν μηδένιζαν.Με τον 1.2 προς το παρών δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Οπως και να εχει μενιο το intellihotplug κανει καλυτερη διαχειριση συχνοτητων και σου δινει και επιλογες profile σε balanced , perfomance κλπ Οποτε χωστο και μην τρελενεσαι. Επισης τα προγραμματα για την cpu οπως το cpu stats δειχνουν 0% για εναν πυρηνα ακομα και οταν αυτος δεν μπαινει σε κατασταση idle αλλα δουλευει στο min Βαλε cpu z να δεις αν μηδενιζουν Edited July 10, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά τα leather themes της xnote 18 πως τα κατεβάζουμε; προσπάθησα αλλά δεν βρήκα τρόπο, έχει κανείς κανένα link;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Σε εμένα δεν μηδενίζουν οι πυρήνες πάντως. Σε εσένα πως μηδενίζουν χωρίς intell Hotplug δεν ξέρω. Μιλάμε για τον ίδιο κερνελ? μήπως έχεις μπερδευτεί? εγώ λέω για τον ουλτιμα ν44 στην χνοτε18. Παιδιά τα leather themes της xnote 18 πως τα κατεβάζουμε; προσπάθησα αλλά δεν βρήκα τρόπο, έχει κανείς κανένα link; Πρέπει να κάνεις ντονειτ στον δημιουργό και θα στο στείλει 3€ φτάνουν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ντονειτ τι είναι αυτό; και πως του στέλνω 3 ευρώ; μάλλον δεν με βλέπω με τέτοια ασχετοσύνη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μιλάμε για τον ίδιο κερνελ? μήπως έχεις μπερδευτεί? εγώ λέω για τον ουλτιμα ν44 στην χνοτε18. Χάσαμε την μπάλα:lol: για του civato λέω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts