Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μενιο επειδή είμαι εκτός σπιτιού έχεις λίγο λινκ για τον κέρνελ;; (τον έψαξα λίγο αλλά δε τον βρήκα στο xda)

Επίσης ρυθμίσεις είναι αυτές που δίνετε πιο πάνω έτσι;

Ευχαριστώ προκαταβολικα..

Sent from my note3

ρυθμίσεις αν θέλεις δεν θα δεις και καμιά τρελή διαφορά http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559530

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σου μηδενιδουν στη αρχή μετά από επανεκκίνηση.

Μετά όμως από λίγο δεν μηδενιδουν για αυτό θέλει τικ το Intelli Hotplug.

από το πρωί ανοιχτό το τηλέφωνο και χωρίς να έχω τικ στο Intelli Hotplug και μηδενιζουν κανονικά και ακαριαία.

από το πρωί ανοιχτό το τηλέφωνο και χωρίς να έχω τικ στο Intelli Hotplug και μηδενιζουν κανονικά και ακαριαία.
Με πιο πρόγραμμα τους βλέπεις ?

Εμένα και του Κοσμά δεν μηδενίζουν.

ρυθμίσεις αν θέλεις δεν θα δεις και καμιά τρελή διαφορά http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559530

Ωραίος φιλε μου να εισαι καλα.

Sent from my note3

Θέλω να περάσω την omega v20 χωρίς full wipe είμαι στην v19,δεν κάνω κανένα wipe κατευθείαν εγκατάσταση απο recovery;

Κανείς ρε παιδιά:D

Edited by vag74

Παδια οσοι εχετε civato kernel στην x-note 18 στην σύνδεση με το πισι εμφανίζονται κανονικά τα περιεχόμενα της κάρτας sd και του εσωτερικού αποθηκευτική χώρου;

Εγώ είμαι με τον στοκ κερνελ και δεν έχω πρόβλημα σε αυτό. Αν είναι να μην μου τα εμφανίζει καλύτερα να μην τον δοκιμάσω.

Παδια οσοι εχετε civato kernel στην x-note 18 στην σύνδεση με το πισι εμφανίζονται κανονικά τα περιεχόμενα της κάρτας sd και του εσωτερικού αποθηκευτική χώρου;

Εγώ είμαι με τον στοκ κερνελ και δεν έχω πρόβλημα σε αυτό. Αν είναι να μην μου τα εμφανίζει καλύτερα να μην τον δοκιμάσω.

με civato δεν έχεις θέμα κανένα με το νέο firm.

ευχαριστω φιλε πηρα θαρος και τον δοκιμασα αλλα δυστηχως δεν βλεπουν τα 8.1 την συσκευη και τα περιεχομενα της.

ισως να είμαι ατυχος...

επιστροφη σε στοκ κερνελ για μενα

Αλλαγη κερνελ σε civato xplorer 1.2 στο 60% και συνολικα 4 reboot. Και μιση μερα 4g σημερα

εγω δεν ειχα κανενα reboot !!μήπως φταίνε η ρύθμισης που εκανες στο synapse!!;)

Αλλαγη κερνελ σε civato xplorer 1.2 στο 60% και συνολικα 4 reboot. Και μιση μερα 4g σημερα

Δεν μετράει σωστά μετά από αλλαγή κερνελ θέλει πλήρη φόρτιση και μετά βλέπεις πως πάει.

Μετράει σωστά απλά χάνεις περίπου 30-45 λεπτά. ;) Συνεχίζει κανονικά μετά τα restart. Δοκιμασμένο πολλές φορές.

Μετράει σωστά απλά χάνεις περίπου 30-45 λεπτά. ;) Συνεχίζει κανονικά μετά τα restart. Δοκιμασμένο πολλές φορές.

μετράει μετά από ρεισταρτ αλλά δεν μετράει σωστά πάντα πέφτει πολύ αργά ή μπαταρία με το που φλασαρεις κερνελ και μετά από την πρώτη δεύτερη φόρτιση δείχνει το αληθές ποσοστό.

Δες και μόνο σου.

αν έβγαλες 6 ώρες οθόνη από το 60 % και είναι σωστό που δεν είναι ,θα σήμαινε πως από το 100% θα έχεις 10 ώρες οθόνη που δεν πρόκειται.

αύριο λοιπών θα δεις μπαταρία.

Edited by araditsas

μετράει μετά από ρεισταρτ αλλά δεν μετράει σωστά πάντα πέφτει πολύ αργά ή μπαταρία με το που φλασαρεις κερνελ και μετά από την πρώτη δεύτερη φόρτιση δείχνει το αληθές ποσοστό.

Δες και μόνο σου.

αν έβγαλες 6 ώρες οθόνη από το 60 % και είναι σωστό που δεν είναι ,θα σήμαινε πως από το 100% θα έχεις 10 ώρες οθόνη που δεν πρόκειται.

αύριο λοιπών θα δεις μπαταρία.

Σε εμένα δεν μηδενίζουν οι πυρήνες πάντως.

Σε εσένα πως μηδενίζουν χωρίς intell Hotplug δεν ξέρω.

Δεν ξεκινησε απο την αρχη ρε απο το 60%. Ημουν περιπου 3 ωρες , εχασε 40 λεπτα και συνεχισε παλι. 6 ωρες εβγαλε συνολικα απλα στο 60 εκανα 4 reboot και εχασε κανα 40 λεπτο

Τι κολλημα εχετε φαει με το hotplug. Δεν επηρεαζει την αποδοση του κινητου. Ειναι η αντικατασταση του driver της samsung mpdecision και μιλαμε για scaling στις συχνοτητες.

Edited by kosmasgr

Παίδες καλημέρα.. Σε ομεγκα πώς μπορούμε στον στοκ launcher να βάλουμε το weather του Galaxy 5;

Γνωρίζει κανείς;

Sent from my note3

Κανείς ρε παιδιά:D

Παιδιά κανείς δεν ξέρει; τι πρέπει να κάνω μην κάνω καμιά βλακεια.:(

Θέλω να περάσω την v20 πάνω απο την omega v19 χωρίς κανένα wipe να το κάνω;

Edited by vag74

Μένιο και σε μένα που τον έβαλα από χθες το μεσημέρι μηδενίζουν κανονικά πάντως.Στις προηγούμενες εκδόσεις έχετε δίκιο δεν μηδένιζαν.Με τον 1.2 προς το παρών δουλεύουν κανονικά.

Οπως και να εχει μενιο το intellihotplug κανει καλυτερη διαχειριση συχνοτητων και σου δινει και επιλογες profile σε balanced , perfomance κλπ

Οποτε χωστο και μην τρελενεσαι. Επισης τα προγραμματα για την cpu οπως το cpu stats δειχνουν 0% για εναν πυρηνα ακομα και οταν αυτος δεν μπαινει σε κατασταση idle αλλα δουλευει στο min

Βαλε cpu z να δεις αν μηδενιζουν

Edited by kosmasgr

Παιδιά τα leather themes της xnote 18 πως τα κατεβάζουμε; προσπάθησα αλλά δεν βρήκα τρόπο, έχει κανείς κανένα link;:)

Μιλάμε για τον ίδιο κερνελ? μήπως έχεις μπερδευτεί?

εγώ λέω για τον ουλτιμα ν44 στην χνοτε18.

Παιδιά τα leather themes της xnote 18 πως τα κατεβάζουμε; προσπάθησα αλλά δεν βρήκα τρόπο, έχει κανείς κανένα link;

Πρέπει να κάνεις ντονειτ στον δημιουργό και θα στο στείλει 3€ φτάνουν αξίζει.

Μιλάμε για τον ίδιο κερνελ? μήπως έχεις μπερδευτεί?

εγώ λέω για τον ουλτιμα ν44 στην χνοτε18.

Χάσαμε την μπάλα:lol: για του civato λέω .

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις