sothrhsgr Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 σε κάποιους όντος δεν δουλεύει σε εμένα δουλεύει κανονικά. αν δεν έφτιαξε δοκίμασε με καθαρή εγκατάσταση και πες μας. έχεις τσεκάρει το md5 ότι έχει κατέβει σωστά η ρομ? τέτοια είδους κολλήματα είναι γνωστά κατά το φλασαρισμα κάποιες φορές τυχαίνει και θέλει πάλι. Εχω τσεκαρει το md5 και μαλιστα για σιγουρια την κατεβασα την ρομ 2 φορες αλλα τιποτα..Τωρα για καθαρη εγκατασταση δεν εχω τον χρονο...Οταν θα εχω τον χρονο θα ενημερωσω για την εξελιξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δεν έχεις να χάσεις τίποτα όταν την βάλεις έχει μέσα η Xnote v17 ρομ και μια εφαρμογή για το gps (topNTP) δούλεψε την και πες μας. Εγώ την πέρασα 2 φορές την xnote 17 με ful wipe dakvik cache και τα λοιπά και ετρεξα και το top ntp και το gps νεκρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εγώ την πέρασα 2 φορές την xnote 17 με ful wipe dakvik cache και τα λοιπά και ετρεξα και το top ntp και το gps νεκρό Δοκίμασε αυτό τρεις φορές 1. mount system 2. format system 3. wipe data 4. wipe cache 5. wipe davik cache και δες εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53813574&postcount=1375 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δοκίμασε αυτό τρεις φορές 1. mount system 2. format system 3. wipe data 4. wipe cache 5. wipe davik cache και δες εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53813574&postcount=1375 Ευχαριστώ πολύ φίλε menio το δοκιμάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά θέλω τη γνώμη κάποιου με x-note 17. Έχω την 15 με lean και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Να περάσω στη 17? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παίδες κάνας οδηγός για αρχάριους για το πως να περάσουμε την xnote 17 υπάρχει? αν είναι και στα Ελληνικά ακόμα καλύτερα :lol: Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Σε μένα πάντως η xnote κάθισε πολύ σωστά στο κινητό μου.. Πάντα με lean kernel όλα δουλεύουν ρολόι.. Το GPS το τεστάρετε με κάποιο πρόγραμμα; Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά θέλω τη γνώμη κάποιου με x-note 17. Έχω την 15 με lean και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Να περάσω στη 17?περίμενε να βγει κάνα ευρωπαϊκό firmware καλύτερα, εγώ είμαι αυτής τις άποψης. Παίδες κάνας οδηγός για αρχάριους για το πως να περάσουμε την xnote 17 υπάρχει? αν είναι και στα Ελληνικά ακόμα καλύτερα :lol:Οδηγίες στα ελληνικά δεν υπάρχουν ,εσύ σε τη στάδιο είσαι ? Δηλαδή είσαι root κτλ. Το GPS το τεστάρετε με κάποιο πρόγραμμα; Sent from my note3Βάλε το GPS test. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 περίμενε να βγει κάνα ευρωπαϊκό firmware καλύτερα, εγώ είμαι αυτής τις άποψης. Οδηγίες στα ελληνικά δεν υπάρχουν ,εσύ σε τη στάδιο είσαι ? Δηλαδή είσαι root κτλ. Βάλε το GPS test. είμαι ροοτ ναι, δεν έχω πειράξει τίποτε άλλο Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 είμαι ροοτ ναι, δεν έχω πειράξει τίποτε άλλο4.4.2 ? Knox 1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δοκίμασε αυτό τρεις φορές 1. mount system 2. format system 3. wipe data 4. wipe cache 5. wipe davik cache και δες εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53813574&postcount=1375 εγω εχθες περασα την μισή μου μερα για τον λογο αυτο (gps νεκρο!!) πέρασα με ολα τα wipes την καινουργια ωμεγα και δοκιμάζω το gps νεκρο !!!μετα περασα την την echoe v14 με ολα τα wipes τρεις φορες μπουταρει το τηλεφωνο το gps παλι νεκρο!!!:blink: τοσα προγράμματα δοκίμασα αλλα τιποτα παλι!!!!κανω restore απο το recovery στην s5 v5 και το gps πιανει σε δευτερόλεπτα!!! δεν μπορώ να καταλάβω πιο ειναι το προβλημα!!!! θα δοκιμάσω και αυτο που γραφει στο link αλλα αργότερα η αύριο !!άραγε πρεπει να ειναι οπωσδήποτε η xnote?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 4.4.2 ? Knox 1 ? 4.4.2 πως βλέπω το κνοξ αν είναι 0 η 1? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 4.4.2 πως βλέπω το κνοξ αν είναι 0 η 1?είσαι με CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005.zip ή με τον νέο τρόπο που δεν γράφει ο knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 είσαι με CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005.zip ή με τον νέο τρόπο που δεν γράφει ο knox. Με το νέο τρόπο το έκανα το ροοτ, θεωρητικά δεν θα έχει γράψει το κνοξ Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Με το νέο τρόπο το έκανα το ροοτ, θεωρητικά δεν θα έχει γράψει το κνοξ Μπες σε download mode (vol down/home/power) και δες αν εχει γράψει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Με το νέο τρόπο το έκανα το ροοτ, θεωρητικά δεν θα έχει γράψει το κνοξοπότε αν βάλεις recovery θα γράψει. Εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή, μείνε όπως είσαι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μόνο root που είσαι μπορείς να κάνεις παπάδες , εγώ δεν θα το πείραζα. Τώρα αν θέλεις custom λες ,αλλά εγγύηση (γιοκ):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Και μένα μόνο με s5 v5 δουλεύει το gps έχει κανείς X note v14 link; θα σας χρωστάω! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Και μένα μόνο με s5 v5 δουλεύει το gps έχει κανείς X note v14 link; θα σας χρωστάω! !!το δοκίμασες με την v17 ? Ο τύπος λέει ο μπορεί να παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 επαναλαμβάνω δοκίμασα με το GPS test και όλα μια χαρά σε 5 δευτερόλεπτα 16 από τους 19 δορυφόρους. γιατί όμως δεν δουλεύει σε όλους περίεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μενιο 4 φορές το δοκίμασα τίποτα νεκρό Και είναι κρίμα γιατί είναι σφερα και καλή σε μπαταρία δε ****το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μπες σε download mode (vol down/home/power) και δες αν εχει γράψει . 0χ0 λέει οπότε είμαι οκ οπότε αν βάλεις recovery θα γράψει. Εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή, μείνε όπως είσαι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μόνο root που είσαι μπορείς να κάνεις παπάδες , εγώ δεν θα το πείραζα. Τώρα αν θέλεις custom λες ,αλλά εγγύηση (γιοκ):happy: οκ thanks, θα το σκεφτώ και θα δω τι θα κάνω Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά θέλω τη γνώμη κάποιου με x-note 17. Έχω την 15 με lean και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Να περάσω στη 17? Και εγω αυτο σσκεφτομουν...αλλα μετα την απαντηση του Μενιου λεω να περιμενω και αλλο....μια χαρα ειναι η 15. Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 επαναλαμβάνω δοκίμασα με το GPS test και όλα μια χαρά σε 5 δευτερόλεπτα 16 από τους 19 δορυφόρους. γιατί όμως δεν δουλεύει σε όλους περίεργο...το πρόβλημα είναι αν έχεις την s5 v5 και βάλεις άλλη ρομ δεν δουλεύει το gps. Και πρέπει να κάνεις τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Me στοκ 442 και μόνο ροοτ περνουμε αυτόματα τις νέες εκδόσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Me στοκ 442 και μόνο ροοτ περνουμε αυτόματα τις νέες εκδόσεις?Όχι. Έχεις παραβιασμένη:lol:την συσκευή σου. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγω αυτο σσκεφτομουν...αλλα μετα την απαντηση του Μενιου λεω να περιμενω και αλλο....μια χαρα ειναι η 15.V15 + skyhigh V3.2 θα κλαις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts